Labas rytelis
Big Bang, nepajusi kaip prabegs tas 1.5 men ir supuosi savo dukruze
Labas rytas jau ir trečiadienio sulaukėm, oi kaip greit lekia tos dienos
Vakar tik pasiskundžiau, kad nėra vasaros, tai ji atsibudo, nes tikrai diena buvo super gera, saulėta ir net sakyčiau, kad karšta išėjau vakare šiukšlių išnešti, tai toks šiltas vėjelis pučia, paskutiniai pasispardymai
Sveikos
giega - o tai nerandi niekur pusinių dydžių matuotis? Office parduotuvė žinau turi pusinių, paskui būna Aldo, Dune Aišku nežinau, ko ieškai..
Suknelė iš Guess man negraži. O ypač dar vestuvėms. Nežinau, kažkaip visko joje per daug (o gal net ir per mažai
). Nesakau, kad Tau netiktų, tiesiog mano toks suvokimas, kad vestuvėms too much ir dar ta spalva. Iki šiol mūsuose sklando prisiminimai apie svetį, kuris su tokios spalvos kostiumu atėjo į mūsų šventę.. O jau pora metų praėjo
Dėl kelionių - sausį bus 10m kaip kartu esam su MB, tai galvojam, kad gal pavyks kažkur išlėkt rimčiau. Į va kokį Tailandą ar pan. Bus matyt Iš Europos tai labai labai noriu grįžti į Barseloną - taip man patiko
Nublanko Paryžius tikrai prieš ją..
Voque - mes sekmadienį irgi kai į parduotuves lėkėm, tai prasiėjau ir taip nieko gero, įdomaus neradau. Todėl ir išėjau tik su dviem porom akinių - saulės akiniuose visad kažką randu
Gal geras ženklas, gal tiesiog nieko nebereikia..
mickute - kaip Tu, kaip TB?
R's - kur Tu irgi prapuolus? Grįžk pašnekint šeimą
BigBang - matai, tikrai sakau, kad geros tos nuotraukos ir nepadarysi su telefonu tokių Nei ko krimstis yra, nei ką. Gražiai labai atrodėt jose
Aš turiu darbų šiandien nemažai, tai kimbu į juos nuo pat ryto.. Skanios kavos, geros dienos, dar atbėgsiu!
Man irgi is guess suknele negrazi, sorry giega
o ir ta spalva - ne ne ne... dziaugiuosi kad per mano vestuves tokiu nebuvo, tikrai buciau supykus kad neapgalvojo savo aprangos
Almost - R's juk prie ezeru atostogauja
![]()
Aš kažkaip nesukau labai galvos dėl kitų aprangos, ne tame esmė. Aišku, kai draugė atsiuntė nuotrauką, kad galvoja vilktis baltą trumpą suknelę ir tokią, kuri buvo kone viens prie vieno mano antros dienos, tai įdomus jausmas buvo. Nu bet kai užsidėjo vyrukas tokios spalvos kostiumą, kaip tos Guess suknelės ir jau šventės dieną draugai mūsų sakė, kad vyrukas jaunikiu būt gal norėjo, tai nežinau nežinau tikrai
Ai jo tikrai, visai iš galvos išgaravo
Vis su MB nesumastom,kaip cia protingai padaryt su atostogom
Norim per vestuviu metines kur nors islekt i siltus krastus...Bet lapkricio vidury silta tik visokiuose Mexsikose,Tailanduose ir panasiai...Neturim tokiu ilgu atostogu,o del savaites trenktis keliolika valandu,nu kazkaip be rysio
I Kanarus irgi nenoriu
DAr radau grazia suknele vestuvemsTik va kazi ar spetu ateit ji man
KAzkur gera savaite eina is Guesso...PArdej nebuvo tokios,matyt ispirktos jau visos..
https://marciano.gue...ampaign=feed_GB
O Kanaruose juk pakankamai silta tokiu laiku ?
Ryskesnes noreciau sukneles. nors kai GIega tamsiaplauke, tai jai geriau tiktu