Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis  :4u: 

Big Bang, nepajusi kaip  prabegs tas 1.5 men ir supuosi savo dukruze  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas :) jau ir trečiadienio sulaukėm, oi kaip greit lekia tos dienos :rolleyes: 

Vakar tik pasiskundžiau, kad nėra vasaros, tai ji atsibudo, nes tikrai diena buvo super gera, saulėta ir net sakyčiau, kad karšta :rolleyes: išėjau vakare šiukšlių išnešti, tai toks šiltas vėjelis pučia, paskutiniai pasispardymai :) 

Atsakyti
LAbukas

Dienos siaubingai greit bega...KAs cia tos vasaros beliko...Prie juros mazokai buvau...Negaliu pasakyt,kad si vasara bloga,bet karsciu tai ir nelabai buvo..
Vis su MB nesumastom,kaip cia protingai padaryt su atostogom biggrin.gif Norim per vestuviu metines kur nors islekt i siltus krastus...Bet lapkricio vidury silta tik visokiuose Mexsikose,Tailanduose ir panasiai...Neturim tokiu ilgu atostogu,o del savaites trenktis keliolika valandu,nu kazkaip be rysio ax.gif I Kanarus irgi nenoriu biggrin.gif TAi mastau gal varyt dabar,koki rugseji,spali,o metinems nueisim i restorana ir bus gerai biggrin.gif Arba nuvarysim kokiam savaitgaliui pvz i PAryziu biggrin.gif
Vnz kiekviena karta kai tik pradedam derint,vis kas nors sumaiso musu planus biggrin.gif

DAr radau grazia suknele vestuvems biggrin.gif Tik va kazi ar spetu ateit ji man g.gif KAzkur gera savaite eina is Guesso...PArdej nebuvo tokios,matyt ispirktos jau visos..
https://marciano.gue...ampaign=feed_GB
Atsakyti

Sveikos  :) 

giega - o tai nerandi niekur pusinių dydžių matuotis? Office parduotuvė žinau turi pusinių, paskui būna Aldo, Dune  :) Aišku nežinau, ko ieškai..

Suknelė iš Guess man negraži. O ypač dar vestuvėms. Nežinau, kažkaip visko joje per daug (o gal net ir per mažai :D  :D​ ). Nesakau, kad Tau netiktų, tiesiog mano toks suvokimas, kad vestuvėms too much ir dar ta spalva. Iki šiol mūsuose sklando prisiminimai apie svetį, kuris su tokios spalvos kostiumu atėjo į mūsų šventę.. O jau pora metų praėjo  :rolleyes:  :D 

Dėl kelionių - sausį bus 10m kaip kartu esam su MB, tai galvojam, kad gal pavyks kažkur išlėkt rimčiau. Į va kokį Tailandą ar pan. Bus matyt  :) Iš Europos tai labai labai noriu grįžti į Barseloną - taip man patiko  :wub: Nublanko Paryžius tikrai prieš ją..

Voque - mes sekmadienį irgi kai į parduotuves lėkėm, tai prasiėjau ir taip nieko gero, įdomaus neradau. Todėl ir išėjau tik su dviem porom akinių - saulės akiniuose visad kažką randu  :D  :D Gal geras ženklas, gal tiesiog nieko nebereikia..

mickute - kaip Tu, kaip TB?

R's - kur Tu irgi prapuolus? Grįžk pašnekint šeimą  :4u: 

BigBang - matai, tikrai sakau, kad geros tos nuotraukos ir nepadarysi su telefonu tokių  :) Nei ko krimstis yra, nei ką. Gražiai labai atrodėt jose  :4u: 

Aš turiu darbų šiandien nemažai, tai kimbu į juos nuo pat ryto.. Skanios kavos, geros dienos, dar atbėgsiu! :4u: 

Atsakyti

Man irgi is guess suknele negrazi, sorry giega  :unsure: o ir ta spalva - ne ne ne... dziaugiuosi kad per mano vestuves tokiu nebuvo, tikrai buciau supykus kad neapgalvojo savo aprangos  :geda:

Almost - R's juk prie ezeru atostogauja :)  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Man irgi is guess suknele negrazi, sorry giega  :unsure: o ir ta spalva - ne ne ne... dziaugiuosi kad per mano vestuves tokiu nebuvo, tikrai buciau supykus kad neapgalvojo savo aprangos  :geda:

Almost - R's juk prie ezeru atostogauja :)  :mirksiukas:​ 

Aš kažkaip nesukau labai galvos dėl kitų aprangos, ne tame esmė. Aišku, kai draugė atsiuntė nuotrauką, kad galvoja vilktis baltą trumpą suknelę ir tokią, kuri buvo kone viens prie vieno mano antros dienos, tai įdomus jausmas buvo. Nu bet kai užsidėjo vyrukas tokios spalvos kostiumą, kaip tos Guess suknelės ir jau šventės dieną draugai mūsų sakė, kad vyrukas jaunikiu būt gal norėjo, tai nežinau nežinau tikrai  :rolleyes:  :D

Ai jo tikrai, visai iš galvos išgaravo  :B  :D​ 

Atsakyti
Vyrisko blizgancio kostiumo neisivaizduoju nei sveciui nei jaunikiui biggrin.gif
Atsakyti

Vyrisko blizgancio kostiumo neisivaizduoju nei sveciui nei jaunikiui biggrin.gif

Mh, aš irgi.. Turbūt todėl ir nebereikia įsivaizduot niekados gyvenime - tokį jau mačiau  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Fui veu koks oras...masinoj bala jau..
Atsakyti

Oi prakalbot apie atostogas, keliones, norėčiau ir aš kažkur, kad ir savaitgaliui :rolleyes:

Šiandien aš lėkime, kažkaip tai ten, tai šen reikia, neturiu laiko net prisėst :) va greit jogurto užkandu, dar pora darbelių nudirbu ir namo lėksiu :)

Atsakyti

Vis su MB nesumastom,kaip cia protingai padaryt su atostogom biggrin.gifNorim per vestuviu metines kur nors islekt i siltus krastus...Bet lapkricio vidury silta tik visokiuose Mexsikose,Tailanduose ir panasiai...Neturim tokiu ilgu atostogu,o del savaites trenktis keliolika valandu,nu kazkaip be rysio ax.gifI Kanarus irgi nenoriu biggrin.gif

DAr radau grazia suknele vestuvems biggrin.gifTik va kazi ar spetu ateit ji man g.gifKAzkur gera savaite eina is Guesso...PArdej nebuvo tokios,matyt ispirktos jau visos..
https://marciano.gue...ampaign=feed_GB

O Kanaruose juk pakankamai silta tokiu laiku  ?

Ryskesnes noreciau sukneles. nors kai GIega tamsiaplauke, tai jai geriau tiktu  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Visa diena lyja, bet kai planu jokiu nera, tai netrukdo, tiek kad miegas ima kazkaip :) 

Atsakyti