Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) na ir kur žadėta vasara, karščiai? :D sulauksim kažin ar jau nebe :rolleyes: 

Mūsų vakaras įprastas, namuose visada veiklos atsiranda, tai kol tą, kol aną ir nebelieka laiko nei filmą pažiūrėt ar knygą paskaityti :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti
Labukas

Bigbang,kaip siandien nuotaika?

PAs mus irgi vesoka...Jau ir kojines uzsidejau ax.gif Nors eisiu trumpom rankovem..Masinoj turiu megztuka,jei salta pasidarys..

Nuo knygu visai atitrukau...Anksciau dar lovoj paskaitydavau,dabar telefa paskaitineju ir miegot einu...Knyga paskutini karta skaiciau lektuve i LT,dabar jauciu vel tik skrydyje paskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :)

Prabėgo ilgasis savaitgalis, metas kibti į darbus.

Šiandien turėsiu įvadinį apmokymą į galimai naują sritį man, tai džiaugiuos labai. Ale visa diena ten praleista bus  :D Nu bet smalsu ir įdomu, o jeigu dar ir kažkur tai veda - iš viso liuks  :)

Vakar pas mus laisvadienis buvo, tai ir nepasirodžiau. Labai smagiai su MB laiką praleidom apskritai per šitas dienas. Nieko labai daug neveikėm šiaip, bet pailsėjom nuo dūšios.

Šeštadienį praktiškai visą dieną namie prabuvom, tinginiavom, ilsėjom ir tiek.

Sekmadienį važiavom papusryčiaut mieste, o paskui MB nuvežė mane į išparduotuvių miestelį. Nusipirkom peilių rinkinį atsinaujint ir saulės akinius dvejus pačiupau (https://www.ray-ban....egory_Id=332667 - tokie su velvetu trauktu rėmeliu; https://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/RB2447N%20UNISEX%20002-rb2447n%20flat%20lenses-brown/8053672684490?category_Id=332926 - kiti tokie su ombre tipo stikliukais). O paskui grįžę namo gaminomės valgyt ir toliau nieko neveikėm.

O vakar ryte, kol gaminau pusryčius, MB namus išsiurbė. Paskui nuvažiavom maisto apsipirkti ir tada grįžę viską susikrovėm ir išlėkėm į pajūrį dešrainių pasigamint (bbq darėm). Taip smagiai jaukiai pasibuvom, oras tobulas buvo  :wub: Po visko dar kavos pasiėmėm, pasėdėjom pajūry ir išvažiavom namo ilsėtis. Kol nagus susitvarkiau, kol valgyt pasidarėm, tai jau ir miegot teko eit  :D

Jaučiuos pilna jėgų ir visokių minčių ir idėjų, tai pats tas naujai savaitei  :) Lėksiu po darbo į sportus, žiauriai laukiu :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 08 rugpjūčio 2017 - 09:33

Labukas

Bigbang,kaip siandien nuotaika?

PAs mus irgi vesoka...Jau ir kojines uzsidejau ax.gifNors eisiu trumpom rankovem..Masinoj turiu megztuka,jei salta pasidarys..

Nuo knygu visai atitrukau...Anksciau dar lovoj paskaitydavau,dabar telefa paskaitineju ir miegot einu...Knyga paskutini karta skaiciau lektuve i LT,dabar jauciu vel tik skrydyje paskaitysiu biggrin.gif

Siandien jau geriau, panasu kad issimiegojau sianakt :4u: Pas mus apsiniauke, bet nera salta. Po pietu rodo lietu..

Atsakyti

Almost - idomus akiniai, nelabai mano skonio, svarbu paciai patinka :4u: o ir savaitgalis tikrai saunus tavo :B 

Atsakyti

Almost - idomus akiniai, nelabai mano skonio, svarbu paciai patinka :4u: o ir savaitgalis tikrai saunus tavo :B

Oj tikrai svarbiausia, kad man patinka ir tinka  :) O dar ir akcija puiki buvo - negalėjau praleist tokios progos gerus akinius pasičiupti už puikią kainą  :)

Atsakyti
Velvetu trauktus akinius vakar Aldi dukra matavos mirksiukas.gif Kates akiu forma,visai geaziai atrode mirksiukas.gif

Nesiojat aukstakulnius batelius?Kur jokiais dirzeliais neprisisega.Jums nuo kojos nekrenta jie?Blyn vakar issimatavau visokiu rusiu,firmu batelius..Nu issineria kulnas man nors tu ka.o i mazesni dydi as kojos neikisu ax.gif KAip tos visokios zvaigzdes dedasi dydziu didesnius batelius ir nepameta ju nuo koju?Juk jos ne tik stovi..Jom tuo raudonu kilimu dar praeit graziai reikia...As net letai eidama,parduotuvej matuodamasi sugebu issimaut is bateliu..Gal kokiu ideju,kad nekristu? Norsvakar pirkau basankes,betkazkaip su bateliais manau graziau butu..

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 08 rugpjūčio 2017 - 10:59

Velvetu trauktus akinius vakar Aldi dukra matavos mirksiukas.gifKates akiu forma,visai geaziai atrode mirksiukas.gif

Nesiojat aukstakulnius batelius?Kur jokiais dirzeliais neprisisega.Jums nuo kojos nekrenta jie?Blyn vakar issimatavau visokiu rusiu,firmu batelius..Nu issineria kulnas man nors tu ka.o i mazesni dydi as kojos neikisu ax.gifKAip tos visokios zvaigzdes dedasi dydziu didesnius batelius ir nepameta ju nuo koju?Juk jos ne tik stovi..Jom tuo raudonu kilimu dar praeit graziai reikia...As net letai eidama,parduotuvej matuodamasi sugebu issimaut is bateliu..Gal kokiu ideju,kad nekristu? Norsvakar pirkau basankes,betkazkaip su bateliais manau graziau butu..

Man patinka, kad jie įdomūs - iš tolo nesimato, kad traukti velvetu, bet iš arti matosi, kad kažkokia kitokia tekstūra rėmelio, o ne įprasta plastiko  :) Ir džiaugiuos, kad Ray Ban ir forma man labai jų patinka - mano matymo akiniai Ray Ban "Erika" modelio irgi (kaip ir tie pirmi saulės akiniai).

Nenešioju šiaip dažnai, nelabai man patogu. Aš labiau Conversų fanė  :) Bet ką gali daryt - pirkt šiek tiek didesnius ir klijuot ar specialius lipdukus ties kulnu, arba paduką dėt į vidų, kad pakeltų šiek tiek koją. Jos perka didesnius, nes eigoj koja patinsta ir tuomet geriau būna didesni, nei iki kraujų nutrinantys per maži  :D O šiaip gal tiesiog kol kas neradai savo pėdai tinkamo aukštakulnių modelio ir tiek  :) 

Atsakyti

Ir aš kažkaip pastaruoju metu, o tiek skaitydavau :rolleyes: reikės pasižiūrėt ir užsisakyt kokių knygų, akcijos dabar, nes turiu kelias neskaitytas, bet va netraukia, pati nežinau kokios noriu šiuo metu :)

Almost, faini akiniai, aš pati Ray Ban turiu, tai patinka man labai :rolleyes: o ir savaitgalis Jūsų liuks!

Kaip močiutei?

Atsakyti

Dėl aukštakulnių tai menkas aš patarėjas, neturiu nei vienų :D :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Almost, faini akiniai, aš pati Ray Ban turiu, tai patinka man labai :rolleyes: o ir savaitgalis Jūsų liuks!

Kaip močiutei?

Aš turiu Ray Ban Clubmaster modelį gal iš pernai ar užpernai vasaros. Labai man patinka, bet atidaviau juos MB dabar, nes šiek tiek platoki ir sunkoki man. Todėl ir žiūrėjau tik būtent šito gamintojo, nes pasitikiu aš jų akiniais  :) 

Močiutei gerėja, ačiū  :4u: Sakė jau pagaliau pradėjo kalbėti vėl, valgo pati, nebėra pikta  :)​ Tai viskas geryn.. Dabar tikisi, kad pavyks gauti reabilitaciją jai

Atsakyti