Močiutei gerėja, ačiū
Sakė jau pagaliau pradėjo kalbėti vėl, valgo pati, nebėra pikta
Tai viskas geryn.. Dabar tikisi, kad pavyks gauti reabilitaciją jai
Puikios naujienos baisu tos ligos...
Giega - neradai gal tinkamo modelio. Turejus ne vienus aukstakulnius be jokiu juosteliu prilaikanciu,ir pan, tai niekas man nekrisdavo, bet reiikedavo atitaikyt ir kad aukstis ir kad islenkimas butu geras.
Almost - puikios naujienos del mociutes
o man va paskutine dienele darbe, bus jau poilsis
Gavau siandien nuotraukas is fotografes, tai visai grazios, bet nieko super ypatingo. Sakyciau tokias foto ir su tel buvo galima pasidaryt :)na bet dabar jau yra kaip yra, dziaugiuosi ka turiu, bus va prisiminimui ir tiek
Ačiū, panos, džiaugiuos aš labai dėl močiutės tikrai.. Mano kita močiutė jau tų visų insultų infarktų nukankinta, bet ji fiziškai stipresnė, tvirtesnė. O šita močiutė ir taip silpna jau labai, tai taip gaila, liūdna visad tokias žinias sužinot. Tikiuos gaus reabilitaciją ir gerės jai tik
BigBang - aš tai nepasakyčiau, kad tokias nuotraukas, kurias bent į FB įdėjai, su telefonu galima pasidaryt. Vis tiek matosi, kad fotografė akį turi, kokybė nuotraukų irgi gera atrodo, matos tikrai, kad fotografo darbas Gražios labai nuotraukos
Almost - tai gal mes tada kazko ispudingesnio tikejomes ir tiek
nesakau kad blogai, grazu, bet kazko neispildyta
bet as vistiek dziaugiuosi kad jas turiu
o jūs žiūrėjot būtent jos darytas nėštumo fotosesijas prieš nuspręsdami pas ją konkrečiai fotografuotis?
nes aš pamenu irgi, kai vestuvėms prisižiūrėjau Pintereste visko ir pas kitus fotografus, derinau su savo fotografais, gavau atsakymus, kad taip taip bus, padarysim, galim išpildyt. O paskui pabaigoj vis tiek rezultatas visiškai ne tas, kokio tikėjausi, buvo gautas
Almost - ziurejom, ji musu pazistama
Na sakau, nera kad esam nepatenkinti
bet yra foto kuriu negalejom pasirinkt nes buvo tam tikru dalyku kuriuos galejo pasakyt, nes visa foto gadino.. nu zodziu. Nesvarbu, grazios tos nuotraukos
Su tais pažįstamais irgi.. Aš pvz. gavau gerą labai pamoką - nesikreipt į pažįstamus fotografus ar apskritai tiekėjus tam tikros srities. Tiesiog kartais taip būna geriau
Bet kuriuo atveju turit tikrai gražių nuotraukų, kurias drąsiai galėsit įsirėmint, mano nuomone
Po darbų sugalvojau nulėkt iki Akropolio, kažką mamukui dovanų pažiūrėti, nes ketvirtadienį gimtadienis na turiu dovaną, nupirkau bilietus į koncertą, bet norisi dar kažką, tai galvojau kokį rudeniui megztuką rasiu ar šiaip palaidinę, bet visiškai nieko gero nėra, tai nežinau ką sugalvot
o ir pati tikėjausi išpardavimuose kažką nusipirkt, bet nieko neradau, o ir ūpo šiandien nebuvo kažkodėl
tai maisto apsipirkom, šamo su didele akcija, grįžus greit pasikepiau ir pavalgiau su salotom, skanu