Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) visai pailsėjus jaučiuosi šiandien, lengvai atsibudau, kas man tikrai neįprasta :rolleyes: 

Skaniai diskutavot, tikrai perskaičius atrodo jau ir valgyt norisi :D nors aišku ne viskas mano skonio, va kebabo nevalgiau daug metų, bet net pagalvoti nenoriu, o paauglystėje tai tik duok :D 

Vakar gan vėlokai jau grįžau, tai knygą paskaičiau dar truputį ir ilsėtis ėjau, paprastas vakaras :ax: 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(R's... @ 2018 10 09, 03:58)
Sushiai irgi niam,bet tuos retai perkam,noriu vis namuose pamėginti gaminti,bet nedrįstu biggrin.gif </p><p>Iš pat ryto apie maistą pakalbėjau,pusryčių dabar dvigubą normą suvalgysiu biggrin.gif </p>

Susirask Youtubej kaip gaminti ir vualia mirksiukas.gif Man irgi atrode labai sudetinga,bet is tikro labai lengva mirksiukas.gif Perku spec sushiu ryzius,juos reikia labai labai gerai isplaut,acta pilu paprasta,koki turiu(ten atseit reikia ryziu acto) ir vynioju viska,ka megstu mirksiukas.gif MAn mano sushiai daznai skanesni buna,nei pirktiniai,nes as zuvies idedu padoriai,o ne tik del vaizdo biggrin.gif

NA ka,dar viena darbine dienele mirksiukas.gif Rytas tamsus,tai nezinau koks cia tas oras,bet telefas rode,kad bus +22 mirksiukas.gif
Atsakyti

Sushiai irgi niam,bet tuos retai perkam,noriu vis namuose pamėginti gaminti,bet nedrįstu :D

Iš pat ryto apie maistą pakalbėjau,pusryčių dabar dvigubą normą suvalgysiu :D​ 

Kaip giega ir minėjo, tikrai labai lengva pasigaminti namie  :) Yra dar tokie aparatukai pirkti specialūs, kur nereikia nei jokių kilimėlių, nieko. Leifheit firmos toks va https://www.leifheit...t-roll-raudonas- su juo iš viso labai lengva pasigaminti. Bet aš namie nemėgstu jų gaminti, nes mes tiek daug nevalgom (vyras nemėgsta apskritai). Man pigiau tam kartui kelis nusipirkti sushi restoranuose ir parsinešti namo vakarienei ar pietums, nei pirkti visus produktus ir gamintis namie  :) Paskui stovi tie produktai iki kol baigiasi galiojimas ir išmetam  :rolleyes: 

Nors galvoju, kad gal reikėtų kada pasidaryti kokį vakarėlį su draugais, pagaminti sushi, dar kokių įdomesnių užkandžių  :) 

Aš tai kavos dvigubai noriu perskaičius viską čia  :D  :D 

Almost,kaip konsultacija dėl sporto,ką girdėjai? Jergusss kaip viskas skaniai susiskaitė iš Jūsų meniu valgyto restoranėlyje :wub:

Man konsultacija dėl tatuiruotės buvo, ne dėl sporto  :) 

Puikiai praėjo, ačiū  :) 

nelabai ka ir gaminau, dar turejau ir  papriku idarytu ir kopustu likuciu, uzteko ir i darba siandien isideti,  tik buvo biskeli farso like nuo papriku, tai 4 kotletukus iskepiau

Paskaičiau šitą dalį ir pagalvojau, kad labai pasiilgau teftelių  :D  :D Šiaip nebūdavau aš jų mėgėja, bet kažkaip jau kurį laiką vis pagalvoju. Gal reik pasigaminti savaitgalį visai  :hmm:  :D 

Labas rytas :) visai pailsėjus jaučiuosi šiandien, lengvai atsibudau, kas man tikrai neįprasta :rolleyes:

Skaniai diskutavot, tikrai perskaičius atrodo jau ir valgyt norisi :D nors aišku ne viskas mano skonio, va kebabo nevalgiau daug metų, bet net pagalvoti nenoriu, o paauglystėje tai tik duok :D 

Vakar gan vėlokai jau grįžau, tai knygą paskaičiau dar truputį ir ilsėtis ėjau, paprastas vakaras :ax:

Čia pas mus kebabai man iš viso neskanūs, nepatinka. Šventojoj kai buvom grįžę, tai suradom vietą, kur labai skanius kebabus duoda - vištiena, daaaauuug daržovių, tas lavašas taip skaniai paskrudęs. Padažo vos lašas (kaip man patinka). Šičia prideda tos mėsos su kaupu, padaže plaukia, pita duonelė stora tokia. Ne ne, man jeigu jau valgyt kebabą, tai Lietuvoj  :D  :D  :D Nors aišku čia pas mus tie lavašų sumuštiniai apskritai labai populiarūs, tai pasidarai kokį jau tik nori, kokį išmanai. Praktiškai tas pats, kas lietuviškas kebabas  :D  :D 

Perku spec sushiu ryzius,juos reikia labai labai gerai isplaut,acta pilu paprasta,koki turiu(ten atseit reikia ryziu acto) ir vynioju viska,ka megstu

Va tik kas erzina, kad visi tie "specialūs" ingredientai visada gi brangesni, nei paprasti tokie pat.. Tai jeigu daug / dažnai nesigamini, kiek išlaidų arba išmetamų produktų  :unsure: 

Labas rytas  :) 

Namie papusryčiavau, išgėriau kavos, visai smagiai nusiteikus šiandien. Darbo nemažai - noriu pabaigti tvarkyti vieną svarbų informacijos sąrašą su labai daug įrašų. Visus reikia rankiniu būdu atnaujinti. Tai darbelio mechaninio oj oj.. Vakare planų jokių didelių neturiu - grįžus pasigaminsiu vakarienes abiems (skirtingai šiandien valgom, visai išpindėję  :D  :D ) ir turbūt eisiu skaityt knygos. Vakar vėl pasiėmiau į rankas, tai taip įtraukė, kad norisi žinot, kas bus toliau vis  :) 

Ta proga visoms linkiu puikaus, saulėto antradienio ir, be abejo, skanios kavos  :4u: 

Atsakyti
Sveikos,
gyvos smile.gif
sako reik daugiau šypsotis smile.gif smile.gif smile.gif

nors lauke saulė šiečia kabinete ne kažką.... tai ir švarką dar išsitraukiau, ir pašildytuvą įsijungiau smile.gif

paskaičiau apie Almost tatuiruotes- o jau paveiksliuką žinai ko nori? didelę darysies? kurioj vietoj. Persiprašau jei jau buvot tai apkalbėję, neužfiksavau smile.gif

dukra mano vakar būtų pirmą kartą davusi kraujo, ten pas jas mokykloj buvo kažkokia akcija. Bet negalėjo, nes pusė metų turi praeit po tatuiruotės darymo,o ji rugpjūčio pabaigoj pasidarė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 spalio 2018 - 10:30

Sveikos,
gyvos
sako reik daugiau šypsotis

paskaičiau apie Almost tatuiruotes- o jau paveiksliuką žinai ko nori? didelę darysies? kurioj vietoj. Persiprašau jei jau buvot tai apkalbėję, neužfiksavau

dukra mano vakar būtų pirmą kartą davusi kraujo, ten pas jas mokykloj buvo kažkokia akcija. Bet negalėjo, nes pusė metų turi praeit po tatuiruotės darymo,o ji rugpjūčio pabaigoj pasidarė

Reikia - tikrai padeda  :) 

Airiai labai įpratę keiktis daug ir burnot daug. Tai aš jau vieną tokį kolegą vis raminu, kad kiek galima tą nuotaiką negatyvią skleisti - pastoviai burnoja vis ant visko nu kaip senas diedas, o metų vos 24  :D  :D Tai kai pradėjo nebeburnot ir nebesikeikt tiek, iškart pozityvesnis, linksmesnis pasidarė  :D  :D 

Žinau ir ko noriu, ir daugmaž eskizą pasidarėm  :) Nerašiau niekur nieko dar. Darysiuos ant dešinės rankos, virš alkūnės. Dėl dydžio bus matyt kai meistras eskizą padarys  :) 

Ką dukra pasidarė?

Man irgi vis išpuola taip, kad kone kas pusmetį pasidarau tatuiruotę ir negaliu duot kraujo. Bet ir tas kraujas mano ne kažką, tai nieks ir neimtų  :D  :D​ 

Atsakyti
maniškė ant šonkaulių darėsi, begalybę su žvaigždute kažkokia. kai paklausiu ką tai reiškia atsako "aš žinau ką" smile.gif tipo o jums nesakysiu. Visai po liemenuku, siekia faktiškai. Bijau sako jei vieną pasidaro tai ir daugiau garantuotai darysis-tipo kaip liga būna. Bijau verysad.gif
Almost o tavo kelinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 spalio 2018 - 11:50

Yra dar tokie aparatukai pirkti specialūs, kur nereikia nei jokių kilimėlių, nieko.

Vakare planų jokių didelių neturiu - grįžus pasigaminsiu vakarienes abiems (skirtingai šiandien valgom, visai išpindėję  :D  :D ) ir turbūt eisiu skaityt knygos. Vakar vėl pasiėmiau į rankas, tai taip įtraukė, kad norisi žinot, kas bus toliau vis  :)

Ta proga visoms linkiu puikaus, saulėto antradienio ir, be abejo, skanios kavos  :4u:

Mes turim tą aparačiuką, tai anksčiau dažniau gamindavomės, o dabar primiršę esam, visai norėčiau :bigsmile: man sunkiausia ryžius išvirti kol gaunasi reikiama konsistencija arba aš nelabai moku :ax: 

Mes beveik kasdien valgom skirtingai, tik savaitgaliais kartu :) o mano vakaras taip pat bus praleistas su knyga spėju, kaip ir Tavasis, galbūt dar vonioj pagulėsiu grįžus :rolleyes: 

Ačiū, kaip tik einu kavos! :mirksiukas: 

nors lauke saulė šiečia kabinete ne kažką.... tai ir švarką dar išsitraukiau, ir pašildytuvą įsijungiau smile.gif

Ir pas mus atrodo šilta, saulė ritinėjasi, bet sėdint vistiek tokio jaukumo norisi, tai darbe šildomės po truputį :)​ 

Atsakyti

maniškė ant šonkaulių darėsi, begalybę su žvaigždute kažkokia. kai paklausiu ką tai reiškia atsako "aš žinau ką". tipo o jums nesakysiu. Visai po liemenuku, siekia faktiškai. Bijau sako jei vieną pasidaro tai ir daugiau garantuotai darysis-tipo kaip liga būna. Bijau
Almost o tavo kelinta?

Oj, mano mama irgi jaučiu taip pat reagavo, kai pirmą pasidariau. Nors ji sužinojo gal tik po metų. Pamatė ir pirmą, ir antrą vienu metu ir tik paklausė, ar pasidariau hepC tyrimą  :D  :D  :D Neįdomu jau nei pykt, nei bijot bebuvo, niekas neįdomu  :D 

Dėl to, kad garantuotai dar darysis, tai diskutuotina  :) Aš tarp pirmos ir antros turėjau gal kokių 4-5m "pertrauką". Tiesiog nemačiau reikalo darytis, neturėjau idėjos, nieko. Kai jau pribrendau, tai pasileidau laukais palaidais plaukais, kaip sakoma  :D 

Aš dabar turiu penkias viso. Vieną didelę labai, vieną mažą visai, vieną per pėdos viršų ir dvi vidutinio dydžio  :) 

Mes turim tą aparačiuką, tai anksčiau dažniau gamindavomės, o dabar primiršę esam, visai norėčiau :bigsmile: man sunkiausia ryžius išvirti kol gaunasi reikiama konsistencija arba aš nelabai moku :ax:

Mes beveik kasdien valgom skirtingai, tik savaitgaliais kartu :) o mano vakaras taip pat bus praleistas su knyga spėju, kaip ir Tavasis, galbūt dar vonioj pagulėsiu grįžus :rolleyes:

Ačiū, kaip tik einu kavos! :mirksiukas:

Aš kelis kartus gaminau su juo, bet kažkaip nu sakau man lengviau, pigiau ir patogiau nusipirkt. O kartais net ir skaniau, nes visokių skirtingų prisirenku  :D 

Mes bandom dažniau vienodai valgyt, prisitaikom abu. Nes grįžtam panašiai iš darbo, tai abu pavargę būnam, pasigaminam kažką greitai, pavalgom ir einam ilsėtis :) 

Galvojau kavos ir aš gerti, bet pasiėmiau užkandį ir pasidariau tirpių vitaminų gėrimo. Kavos po pietų imsiu  :)​ 

Atsakyti
Sušių aš irgi nemoku gamint. Juos pas mus daro dukra, na nelabai dažnai, bet padaro kai pati užsimano smile.gif tai ta proga aš ir nesimokinu net- išmoksiu reiks man daryt...o dabar žino kadnemoku ir viskas smile.gif
Nors dabar kai jau ir mūsų miestelyje jų galima nusipirkti ir draugas jai dažnai nuperka-nes anas irgi labai mėgsta , tai įtariu ir skonį pamiršiu...nes jau nebeprisiprašysiu smile.gif

nuuu aš vyliuosi kad dukra nebeužsimanys daugiau tatuiruočių...žiau kad nesuvadovausiu....bet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 spalio 2018 - 12:49

nuuu aš vyliuosi kad dukra nebeužsimanys daugiau tatuiruočių...žiau kad nesuvadovausiu....bet

Nepatinka Tau?  :) 

Man tai labai patinka. Ne visos mano skonio / stiliaus, tikrai ne visas matomas pati daryčiausi. Bet šiaip apskritai man patinka - mano oda yra mano istorija  :wub:  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 10 09, 14:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72227184" data-time="1539081345"><div><p>nuuu aš vyliuosi kad dukra nebeužsimanys daugiau tatuiruočių...žiau kad nesuvadovausiu....bet </p></div></blockquote><p></p><p>Nepatinka Tau?  smile.gif </p><p>Man tai labai patinka. Ne visos mano skonio / stiliaus, tikrai ne visas matomas pati daryčiausi. Bet šiaip apskritai man patinka - mano oda yra mano istorija  wub.gif  smile.gif​ </p>

man gražu ant kito, na viena kokia taip neiššaukianti ir "paslėpta"- na pvz kaip pas dukrą dabar maniškę dar dar gali būt- nes einant ten gatve nesimato net vasarą, tik su bikiniu matosi. Man pačiai nereik unsure.gif . Arba ant kojos man gražu tos miniatiūrinės moterims. Ir vyrams gražu ant kojos. Bet daug ir didelės man neeee...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 spalio 2018 - 13:20

man gražu ant kito, na viena kokia taip neiššaukianti ir "paslėpta"- na pvz kaip pas dukrą dabar maniškę dar dar gali būt- nes einant ten gatve nesimato net vasarą, tik su bikiniu matosi. Man pačiai nereik. Arba ant kojos man gražu tos miniatiūrinės moterims. Ir vyrams gražu ant kojos. Bet daug ir didelės man neeee...

Aš labai džiaugiuosi, kad įmonėse pagaliau tie stereotipai apie tatuiruotus žmones laužomi ir tai nebėra kažkoks didžiausias baubas. Mūsų įmonės nuostatai nurodo, kad tatuiruotes reikia maskuoti / slėpti, tačiau paskutiniu metu vis daugiau žmonių turi tas tatuiruotes ir jau HR komanda pagaliau sugeba priimti kaip faktą, kad piešinys ant odos nekeičia žmogaus gebėjimų, kad nereikia apie žmogų spręsti iš tatuiruočių  :) Jau ir profesionalaus fotografo darytas nuotraukas, kurias publikuoja įmonė, HR kelių darbuotojų išrinko tokias, kur tatuiruotės matosi akivaizdžiai. Nu tai čia jau buvo kažkaaaaas tokio  :D  :D​ 

Suprantu tikrai, kad kažkam gražu, kažkam negražu, bet nesuprantu, kodėl kai kurie vos pamatę tatuiruotę iškart prilyginą tą žmogų "žulikui" kažkokiam  :D Nesakau, kad taip Tu sakei - tiesiog smagi, nauja tema diskusijai  :mirksiukas: 

Atsakyti