o aplamai pasinaikina jos sunkiai? ar jau dabar nebėr problemų dėl to?
Dabar po sesės tatuiruotės sūnus mano svaigsta kaip kai užaugs pasidarys, pasak jo ant kaktos ir veido ir kaklo... sakau svarb nosies nesitatuiruok
Tai tas "žulikas" atėję iš senų laikų...kai tatuiruoti žmonės būdavo faktiškai visi iš kalėjimų ir tai kaipženklas jau būdavo- pamatydavo su tatuiruote vadinas kalėjimebuvęs.... (gal, nežinau tiksliai,taip manau). tai dar mąstymas toks ir likęs. Per X faktorių matėt buvo dalyvis su tatuiruote ant veido. Nu drąsuolis
o aplamai pasinaikina jos sunkiai? ar jau dabar nebėr problemų dėl to?
Dabar po sesės tatuiruotės sūnus mano svaigsta kaip kai užaugs pasidarys, pasak jo ant kaktos ir veido ir kaklo... sakau svarb nosies nesitatuiruok. na dabar jis viską kalba...dar motociklus renkasi iš skelbimų kokius pirks
Senais laikais tatuiruodavosi genčių vadai, medžiotojai, kariai, aristokratai (taip, taip - karaliai irgi vaikščiodavo sau tatuiruoti). Tos paniatkės apie žulikus kalėjmščikus tatuiruotus atėjo jau vėliau, nes tai irgi buvo kaip tam tikra kasta, gentis. Tik va liūdna, kad kai kuriems žmonėms paleist tų sąsajų niekaip neišeina, taip ir laikosi įsikibę savo, neva darosi tik žulikai
Tiesa, kaip tik paminėjai X Faktorių ir apie Lietuvos Balsą kalbėjot, tai mes nežiūrim nei vieno. Iš viso lietuviškos televizijos apskritai nebežiūrim visiškai
Dėl panaikinimo - nežinau pati asmeniškai, nes nei vienos nesinaikinau. Yra lazeriai, panaikina. Ne visas galima panaikinti, priklauso ir nuo gylio (tai čia kaip meistras darė), ir nuo spalvų, ir nuo vietos. Naikinimas irgi skausminga bei brangi procedūra, daug gi tų seansų reikia
Aš svajojau apie tatuiruotę ir motorolerį nuo 15 metų. Nu tai va palaukt reikėjo vos metus kelis šešis tatuiruotei, kone dešimt motoroleriui ir išsipildė svajonės. Tai tegul tik svajoja, renkasi - turės norų ateičiai
jau namie, grizdama dar parsinesiau prekes,einu biskeli pasitvarkyti kol MB nera
Vis noriu paklaust, kaip sekasi prekiauti Avon / Oriflame (nepamenu, kuriais tiksliai užsiimi) kosmetika Tau? Pamenu, kad seniai buvo labai populiaru ir daug kas pirkdavo, ieškodavo platintojų šalia. Dabar kažkaip nebematau tokių klausimų niekur, bet žiūriu Tu vis dar dirbi, tai smalsu tiesiog, kaip einasi
Ir mes jau namuose, šiandien ir MB nevakaros darbe, tai manau kokį filmą žiūrėsim
Dėl tatoo, tai MB užsikabliavęs, darysis penktą, dar svarsto kur ir kokią
Jergus, turbūt kiaulės skraidyt pradėjo?
Smagu labai, kad poilsio vakarą abu turit
Retas reiškinys pas jus
O Tu pati nesusigundei jokia vis dar?
Vis noriu paklaust, kaip sekasi prekiauti Avon / Oriflame (nepamenu, kuriais tiksliai užsiimi) kosmetika Tau? Pamenu, kad seniai buvo labai populiaru ir daug kas pirkdavo, ieškodavo platintojų šalia. Dabar kažkaip nebematau tokių klausimų niekur, bet žiūriu Tu vis dar dirbi, tai smalsu tiesiog, kaip einasi
?
AS Avonu, turbut jau 9 metai draugaujam. labai neissipleciau, tarp savu, tai sakykim pragyvent nepragyvensiu, bet jau paciai kosmetikos uztenka. ir dar dovanoms lieka. na dar biskeli kazkiek lieka. tai daugiau kaip pazaidimas. ale man patinka
Yra kas ir iesko. tik dabar daug pasiulos, tikrai nemazas pasirinkimas. tai kiekvienas atsirenka kas jam tinka ir pritinka.
AS Avonu, turbut jau 9 metai draugaujam. labai neissipleciau, tarp savu, tai sakykim pragyvent nepragyvensiu, bet jau paciai kosmetikos uztenka. ir dar dovanoms lieka. na dar biskeli kazkiek lieka. tai daugiau kaip pazaidimas. ale man patinka
Yra kas ir iesko. tik dabar daug pasiulos, tikrai nemazas pasirinkimas. tai kiekvienas atsirenka kas jam tinka ir pritinka.
Oj, bet kaip ilgai
Nu tikrai prilipo reiškia. O svarbiausia, kad klientų ratą turi ir gali tiek laiko suktis jau tame. Super
Kaip ir sakai - pragyvenimui neužtektų, bet papildoma kapeika į kišenę, o ne iš jos, visada gerai
Del tatuiruociu tai man kaip ri V-rinei,ant kitu gal ir nieko,bet pati neturiu. Sunus 5 turi,dukra 1,bet svaigsta dar,MB tuoj bus abi rankos uzpiestos..Ten kaip ir susije viena su kita..Ir jau svaigsta,kad dar kazkur nori
As to aparatuko neturiu,bet kad labai greit ir lengvai susisuka su tuo kilimeliu
Mano kolega vienas ant rankos dabar darosi vis tatuiruotes nedideles. Nu absoliučiai viena su kita nesusijusios ir kone be jokios minties. Man kažkaip kartu ir kvailai, ir juokingai, ir smagiai atrodo - aišku, čia jo pasirinkimas, bet aš taip nesidaryčiau. Nors žiūrisi smagiai
Mano visos apgalvotos, apsvarstytos, išgimdytos kaip sakau. Kiekvieną eskizą derinu, renkuosi, pritaikau sau, charakteriui, gyvenimo būdui, situacijoms
Smagu kartais ir matyt, kaip žmonės pamato vieną ar kitą mano tatuiruotę ir neturi absoliučiai jokio suvokimo, kas pavaizduota ir kodėl
Man su tuo kilimėliu taip nehigieniška atrodo, nu visiškai neprilipo. Buvom nusipirkę, po pirmo bandymo šveičiau lauk ir aparatą nusipirkau
Kodel nehigieniska?Juk ant to kilimelio tiesi lapa,ant lapo dedi ryzius,uzlenki ir vynioji. I aparata irgi pirmiau tiesi lapa..Tas ant to
Aaaaai, tai va todėl, kad aš tokių nevalgau - aš tik išvirkštinius mėgstu, kur ryžiai > lapas > įdaras
Tai man ten tų actų, ryžių kvapų prisigeria į kilimėlį, tarpus visus, ne ne. Nepatinka man taip
Aparate yra ta plastikinė / plastmasinė juostelė, į ją niekas neįsigeria, išplauni indaplovėj ir psio ramu iki kito karto