Sveikos
Ir vėl pirmadienis, ir vėl intensyvi darbo savaitė prasidėjo
Šiandien mokymų nevesiu - turėsiu pati paskaitą. Ateis iš komunikacijų klinikos darbuotojas man ir kolegai pravest mokymus, paskaitą apie prezentacijų pristatymus. Darbe man labai pravers, nes turiu vesti mokymus, tai pamokys, kaip teisingiau, kaip rekomenduojama tai daryti
Ale tas tik po pietų bus, tai iki to nemažai visokių turiu administracinių reikalų. Reikia kelis e-laiškus suruošti, susitvarkyti mūsų e-problemų sistemą, žodžiu yra ką veikti tikrai
Apie savaitgalį.
Penktadienį po darbo treniruotę turėjau. Viską iki šiol skauda, bet labai buvau jau sporto pasiilgus tikrai
Paskui grįžau namo, bet teko lėkt iki darbo atgal, nes rankinę su pinigine, raktais palikau. Tai užsukom dar pakeliui į vietinę bulvinę (taip vadinasi, local chipper čia sako) - ten žuvim, bulvėm, mėsainiais, picom prekiauja. Pasiėmėm vakarienės ir grįžę namo ilsėjomės.
Šeštadienį iš pat ryto sukrutom namus tvarkytis, paskui važiavom apsipirkti maisto ir sulaukėm svečių. Ir sushi gaminom, ir šiaip visokių užkandžių turėjom. Su drauge ir Cava paskanavom, ir vyno lietuviško, Žodžiu pasibuvom smagiai
Sekmadienį iš pat ankstaus ryto važiavom į išparduotuvių miestelį - ten Ted Baker pavyzdinių rūbų (sample sale) išpardavimas buvo. Bet nieko gero neradau
Nusipirkau tokio tipo megztuką ploną iš kašmyro ir vilnos

Tada dar nusipirkau šortus ateinančioms atostogoms ir maikutę

Po to nuvažiavom į Mondello Park (https://www.mondellopark.ie/) - čia yra tarptautinė ralio (tiek mašinų, tiek motociklų) trasa Airijoj. Buvau vyrui dovanojus kuponą jubiliejaus proga, tai išsirinko pramogą - pasivažinėt Formulės 1 tipo mašina. Oras išpuolė kaip tyčia nuostabus, nes prieš tai kelias dienas labai lijo, o vakar buvo žiauriai saulėta, šilta. Žodžiu pats tas
Tai va ten pasivažinėjo, paskui grįžom namo, palikom pirkinius ir išėjom pėsčiom iki miesto.
Pavakarieniavom, užsukom į kelias parduotuves ir nuėjom į kino teatrą. Žiūrėjom "Taip gimė žvaigždė" ("A star is born") ir namo grįžom labai vėlai, nes užtruko šimtą metų tas filmas
Tai ėjom miegot..
Šiandien po darbo eisiu pasportuot, grįžus namo pavalgysiu ir jau eisiu į vonią pamirkt, nes labai pasiilgau
Daugiau neturiu ką ir pasakot iš tiesų
Voque - smagu, kad jūsų savaitgalis puikus ir plaukimą pavyko išnaudoti
mickute - įsivaizduoju, kad draugas tikrai laimingas ir patenkintas remontu
giega - tai žinai, darbuotojui gal procesą ir ilgesnį daro, bet turbūt į klientą irgi atsižvelgia, kad daugiau patikrinimo būtų ir kad tikrai laiku pristatyti siuntiniia būtų
Beje, tikiuosi pagausit bilietus
R's - kokie Tavo savaitės planai?
V-Rine - tai sakai vyrui ultimatumą iškėlei
Nu nu, vien iš įdomumo, jei vyras būčiau, netaisyčiau elektros - norėčiau pažiūrėt, kaip čia viskas būtų toliau
BigBang, Mouette - kaip jūsų savaitgalis praėjo?
Gražios visoms dienos ir skanios kavos