Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, koks produktyvus savaitgalis Jūsų, smagiai kaip visuomet susiskaitė :) ar patiko filmas? verta nueiti? nes atsiliepimai kiek skaičiau puikūs :rolleyes: 

BigBang, labas :mirksiukas: sveikatos, mažiukei, kad nesirgtų :4u: o pačiai sekmės pas daktarus, parašyk kaip kas :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Sveikos,
savaitgalis gėris, tik jis greit praeina smile.gif
nieko didelio nedariau, buvo dukros gimtadienis, šventė trys poros sode, tai reikėjo nuvežt maistą,apsitvarkyt ir t.t. Poto ilsėjausi, dukrai tašes dėjau ir t.t. vž. nieko tokio įspūdingo, kasdienybė smile.gif
Atsakyti

Almost, koks produktyvus savaitgalis Jūsų, smagiai kaip visuomet susiskaitė :) ar patiko filmas? verta nueiti? nes atsiliepimai kiek skaičiau puikūs :rolleyes:

Nu žinok mano įspūdžiai labai per vidurį.

Pradžioje pasirodė, kad viskas vyksta tiesiog per greitai - neleido įsibėgėt veiksmui, viskas ėmė ir įvyko. Vidurys pasirodė gerokai per ištęstas, nusibodo net šiek tiek. Pabaiga labai patiko. Patiko Lady Gaga filme ir garso takelis.

Šiaip sakyčiau, kad filmas normalus, bet tikrai nei alpstu, kaip ten oj koks nuostabus nepakartojamas ale geriausias matytas, nei verkiau. Iš viso pykau, kai pabaigą rodė :) 

O verta ar ne - čia labai jau individualu  :)​ 

Atsakyti

Aš tam filme buvau prieš beveik 2sav,man patiko laabai :wub:  Ir kadangi esu jautruolė,verkiau filmo pabaigoje :blush-anim-cl: 

Tik paantrinsiu Almost,kad truputį netolygiai sudėliota pradžia,vidurys ir pabaiga,vidurio siužetas užtestas....

Mano savaitės planai tokie visokie :laugh:  Darbas,sportas,susirinkimas,paskaita,grožio procedūros,žodžiu nieko ypatingo :D​ 

Atsakyti

O verta ar ne - čia labai jau individualu  :)​ 

Tikra tiesa :) mes net nežinau ar eisim, ar žiūrėsim, bet, kad visi aplink tik dalinasi rekomendacijom, tik dalinasi :rolleyes: 

Atsakyti

Aš tam filme buvau prieš beveik 2sav,man patiko laabai :wub:  Ir kadangi esu jautruolė,verkiau filmo pabaigoje :blush-anim-cl:

Tik paantrinsiu Almost,kad truputį netolygiai sudėliota pradžia,vidurys ir pabaiga,vidurio siužetas užtestas....

Aš buvau dar prieš pamatydama filmą nugirdus, kokia pabaiga. Tai žinojau, ko tikėtis. Bet vis tiek supykdė tikrai vien todėl, kad artimoje aplinkoje turiu tokių nutikusių situacijų.. 

Filmas būtų, mano akimis žiūrint, buvęs super, jei visas tas dėstymas būtų tolygus. Ir nebūtų toks ilgas, ir būtų kulminacija laiku iššaukta, nes dabar viskas, rodos, pradžioj sukrauta. O paskui tik kad laiką ištempt iki pabaigos jau..

Tikra tiesa :) mes net nežinau ar eisim, ar žiūrėsim, bet, kad visi aplink tik dalinasi rekomendacijom, tik dalinasi :rolleyes:

Aha, toks jausmas, kad daugiau jokių filmų nerodo  :blink:  :D Pas mus tiek visokiausių įdomių filmų išleista dabar, tik kalbėk apie visus, dalinkis įspūdžiais. Net nežinau, kodėl šitas tiek daug dėmesio susilaukė.. Suprasčiau, jei būtų biografinis koks, o dabar nu romantinė drama gi  :D 

Turėjau jau mokymą su komunikacijų klinikos atstovu. Jau kaip patiko, labai labai liuks praėjo, gavau gerų pastabų apie pristatymus, mokymus. Labai super buvo tikrai  :) 

Dabar galiu ramiai toliau tęsti pradėtus darbus, kurių nemažai tikrai vis dar  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mickute7,smagu dėl smagaus Jūsų baliaus! :)  Ar Brolienė patenkinta gavusi katiną dovanų? :)

Ir dar kaip  :P  tik duok greiciau, sako, isvyniosiu  :D  ir prie kitu katinu i kompanija patupde. Ji tik viena dideli turejo. tai porike dabar. Is viso turi 8, is ju 4 as itaisiau  :P​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 15 spalio 2018 - 18:11

Pirmadienis visai taip lengvai prabego, bendradarbis atgabeno zmonos  gaminta torciuka, tai turejom kuom pasmaguriauti.  Po darbo dar iki kapu pasivazinejom, spyglius, lapus aprinkom, grizau ir is karto i virtuve, juk savaitgali nieko negaminau, tai ir mesos apsiviriau ir pupeliu sriubos, ir misraines pasigaminau, kad jau tureciau ka normaliai i darba isideti  :ax:  

Atsakyti
Mickute kokią mišrainę taisei ? ☺ aš jwu baltos visai norėčiai po tų pomidorų ☺
Atsakyti

Mickute kokią mišrainę taisei ? ☺ aš jwu baltos visai norėčiai po tų pomidorų ☺

Pupeles- obuoliai- morkos. Dar burokeliu parsiveziau is brolienes, tai ryt jau prisivirsiu ir buroku puoda. bendradarbe vis nesdavosi savo agurku-pomidoru su aliejum salotas, tai jau  konkreciai atsivalgem, kazko kitko norisi.

Atsakyti

Almost,puiku,dėl mokymo su klinikos atstovu,tikiu,kad Tau patiko ir naudinga buvo :) 

*Voque* buvote prie jūros?

giega,kaip Tavo darbo diena? 

Mickute7,kokia proga tortą gavot? :D 

BigBang,kaip sekėsi klinikoje,ką skanas parodė?

V-rine,tuoj tuoj jau Kalėdos,prasidės baltų mišrainių sezonas :D 

Aš šiande irgi gaminau mišrainę,bet paprastą tokią :rudieji ryžiai,kons.kukurūzai,agurkas,paprika ir rūkyta nugarinė,krapai,graikiškas jogurtas,paprasta,bet visai skani :)  

Aš jau po darbų,sportų. Eisiu vonioje atlikti procedūras ir su knyga noriu padraugauti truputį :)​ 

Atsakyti

Oi kaip puikiai pasivaikščiojom, didžiulį ratą apsukom, oras nuostabus ir tikrai net pagalvojus nebūčiau, kad spalio vidurys bus toks :bigsmile: būsim išlepinti puikių orų, tai prasidės vėsesni ir skųsimės nors tikrai nepamenu, kada ruduo būtų buvęs toks gražus :bigsmile: 

Vakarienei tuno salotas gaminausi, pavalgiau ir dabar ramiai vakaroju, lauksiu SB kol iš sporto klubo grįš :ax: 

Atsakyti