Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute7,kokia proga tortą gavot? :D

Aš šiande irgi gaminau mišrainę,bet paprastą tokią :rudieji ryžiai,kons.kukurūzai,agurkas,paprika ir rūkyta nugarinė,krapai,graikiškas jogurtas,paprasta,bet visai skani :)  

Ne tokia jau cia paprasta ta tavo misraine- net rukytos nugarines dejai. va mano tai paprasta- is keliu tik darzoviu-  prie bet kokios mesytes ar zuvytes tiks

O kad ir nelabai supratom  kokia proga. Atnese torta ir kavos, sake visiems, Lyg savo prirasymui buvo keksiuku  atneses. tai sake dazniau palepins dar mus. vienu zodziu  pagyrem  zmonikes sugebejimus, pilvus prikimsom ir tiek 

Atsakyti

Oi kaip puikiai pasivaikščiojom, didžiulį ratą apsukom, oras nuostabus ir tikrai net pagalvojus nebūčiau, kad spalio vidurys bus toks :bigsmile: būsim išlepinti puikių orų, tai prasidės vėsesni ir skųsimės nors tikrai nepamenu, kada ruduo būtų buvęs toks gražus :bigsmile:

Vakarienei tuno salotas gaminausi, pavalgiau ir dabar ramiai vakaroju, lauksiu SB kol iš sporto klubo grįš :ax:

tas tai jau teisybe. Mes ant kapu pasitvarkem, tai net susilau . Grizau, langus prasidariau. Jau 15 d, o dar sildymas neijungtas. Pas jus, Voque , nesildo dar ? Alytuje tai sildo

Atsakyti

OI  koks vakaras dar siltas. Buvo mano brolis atvaziaves, ten biskeli savo daiktais atsikeisti reikejo, tai nusileidau zemyn, aisku dar pleptelejom kokia 20 minuciu, nu bet tikrai ne salta  :ax:​ 

Atsakyti
Ilga ta mano diena...Kursai tai ten tik kokia 45min tebuvo,bet siaip susivelinom su isvaziavimu,paskui kamsciai ir neiseina grizt padoriu laiku..Be to siandien tikrai daug siuntiniu turejau,sventes arteja,kas rubus perkas(labai daug ASOS siuntiniu turiu,praktiskai puse viso kiekio),kas jau dovanas mirksiukas.gif
GAvau ir as siuntini..Rasysiu bloga atsiliepima rolleyes.gif Nes parasyta buvo,kad tikras kailis,o gavau sintetini..Mezgiau anukei kepuryte,norejau kailinio bumbulo,tkro kailinio...NA tam kartui prisiusiu,bet eisiu ieskot tikro..

Kazkuriais metais spalio pradzioj maudemes juroj(Anglijoj mirksiukas.gif ) Buvo +30 bigsmile.gif DAbar tikrai silta,uzvakar dar 25 buvo,vakar jau tik 17,siandien 14...Bet ryt jau vel +20 zada mirksiukas.gif PAs mane sildymas valandom ijungtas,kad ryte pasiltu,kad maloniau keltis butu ir i vakara mirksiukas.gif

Bilietus i koncerta nupirko mirksiukas.gif Truputi ne tom dienom,kaip norejom,bet anom jau nebebuvo..Isvarys mane is darbo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kitais metais tiek visokiu planu turiu biggrin.gif biggrin.gif Tiek atostogu daug reiks biggrin.gif
Atsakyti

Buvau skane. Nieko nemate keisto. Sake viskas tvarkoj. Jei ir buvo cista - issivalė :) tai nzn net kad cia toliau bus, bet nemanau kad daktarai kazka darys nes dabar jau ir nebeskauda man :/ velniai zono kas cia buvo...

paskaiciau prabegom jusu plepalus apie avon, tatoo, almost nakti... vaje vaje baisuma buvo skaityt. Mickute maciau baliavoja :D nu smagiai visos gyvenat. Voque ir smagu savaitgali apturejo :) 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Buvau skane. Nieko nemate keisto. Sake viskas tvarkoj. Jei ir buvo cista - issivalė :) tai nzn net kad cia toliau bus, bet nemanau kad daktarai kazka darys nes dabar jau ir nebeskauda man :/ velniai zono kas cia buvo...

paskaiciau prabegom jusu plepalus apie avon, tatoo, almost nakti... vaje vaje baisuma buvo skaityt. Mickute maciau baliavoja :D nu smagiai visos gyvenat. Voque ir smagu savaitgali apturejo :)

jau baigiau baliavoti  :D vel kimbam i darbus  :P 

Tikekimes, kad issivale ir viskas ten pas tave susitvarke  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Orai rudenio tikrai fantastiški :wub:  :wub:  :wub: 

Vakar taip ir nepaskaičiau knygos,užsiplepėjom su Vyru :)  

Šiande darbas,po to vakare į susirinkimą darželyje važiuosiu,o po to jeigu spėsiu į zumbos treniruotę. Tokie vat antradienio planai :) 

Mickute7,tai po dviejų savaičių kiek pamenu vėl balius Jums nusimato? :rolleyes: 

*Voque* tik galiu išsivaizduoti toks gražus pajūris tokį gražų rudenį :wub:  Ar daug Žmonių pačiam pajūryje?

Almost,kaip Tavo vakaras prabėgo? Ką šiandieną planuose turi?

giega,fainiai dėl bilietų :wub:  o kada ir kur koncertas?

BigBang,džiugiu,kad nieko blogo nerado,linkiu,kad daugiau skausmai nepasikartotų :) 

V-rine,ką Tu gero vakar vakare nuveikei? :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Atsikėliau 5ą ryto ir neina užmigt. Tai jau matau kokia bus darbinga diena šiandien :D Miegosiu darbe ant stalo :D 

Atsakyti
LAbukas

Savaite tesiasi biggrin.gif Siandien jau vel silta bus,+22 mirksiukas.gif Tikrai labai grazus ruduo bigsmile.gif

Koncertas birzelio pradzioj,nepamenu kokia diena..Kai ne pati uzsakinejau,tai biggrin.gif Bus Paryziuje mirksiukas.gif Mastom kaip vaziuot,ar su Eurostaru-greitaeigiu traukiniu ar su masina..Su Eurostaru greit nulektume,bet su masina dar vynu uzsipirktume..Bet Paryziuje labai apdauzo masinas-ten priparkuot turi ant laisvo bogio ir,kai nori isvaziuot,biski prastumdai masinas su buferiu...TAi jei pats pasiliksi daugiau vietos,kitas vistiek gali nubraugt...TAi MB biski nenori vaziuot su sava masina..NA ziuresim.DAr daugiau nei pusmetis biggrin.gif
Atsakyti

O koks koncertas? Ta prasme kokios grupes ar atlikėjo?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 10 16, 07:20)
<p>O koks koncertas? Ta prasme kokios grupes ar atlikėjo?  4u.gif </p>

Mylene Farmer biggrin.gif Abejoju ar tokia zinai biggrin.gif Cia mano jaunystes biggrin.gif
Atsakyti