Būna tikrai tokių knygų, kad suintriguoja ir atrodo norisi kuo greičiau išsiaiškinti kaip kas
esu taip ir iki paryčių skaičiusi, ir net knygą visur nešiojaus, kad laisvą minutę atradusi galėčiau skaityti 
Kaip faina! o Kalėdos, tai žiūrėk tikrai nepajusim kaip atkulniuos
iš tikrųjų, kai pagalvoji nedaug ir liko, tuo labiau, kad laikas lekia kosminiu greičiu
Tai va, kad jau kai įtraukia, tai įtraukia tikrai
O dar smagu ir tai, kad perskaičius vieną labai sudominusią knygą, iškart norisi griebti ir skaityti kitą
Labai džiaugiuosi tikrai, kad šįmet, kaip ir buvau sau pasižadėjus metų pradžioj, skaitau gerokai daugiau, nei kelis metus atgal
Aš išmokau nebesinešt knygos į darbą, nes kitaip darbo metu skaityčiau tiesiog, o ne dirbčiau
Tai va, kad čia vos du mėnesiai gi liko iki Kūčių. Tikrai jau su visais darbais, planais nespėsim nei susivokti
Nu nepatiko tai nepatiko...
o jums visada jums dovanojamos dovanos patinka?irgi visada sakote taip į akis?
Tikrai ne visada ir ne visos dovanos patinka. Man labiausiai nepatinka gauti dovanas grynais pinigais arba dovanų kuponais į kokias parduotuves apsipirkti. Dievinu apgalvotus, su meile išrinktus, man pritaikytus daiktus ar patirtis. Tai tarkim koks kuponas, susijęs su maistu / gėrimais, kokios nors pramogos ar relaksacija bei, aišku, apgalvoti daiktai man tikrai liuks.
Jei dovana nepatinka ir dovanotojas gyvai man ją įteikia, tai iš veido tikrai nesugebu nuslėpti, kad esu apsipatenkinusi dovana. Kad ir kaip kartais norėčiau, bet nesugebu meluot aš normaliai net ir baltai
Šiaip žiūrint į Tavo aprašytą situaciją, tai mes, suaugę, kitaip gi žiūrim, kitaip esam išmokę. Bet jei būčiau gavus nepatinkančią dovaną vaikystėj, prieš kokius 15 - 20m, tai manau tikrai būčiau taip tiesiai šviesiai ir pasakius
Nu o ką dabar.. Iš kitos pusės, kai pagalvoji - vaikis bent jau neišmetė dovanos.. Nors patirtis tai tikrai nesmagi, įsivaizduoju