Labas rytelis
Oi jau vakar tai tikra to zodzio prasme prisizvengem
Liuks spektaklis. Pradzioj MB kaip visada sako- pazadink jei ka. Aha, ziuriu pats kad zvengia
ten kitaip neiseina.nakti kazkur prabusdama verciausi, tai vis mintyse- As tavo, tu manooooooooooo. vakarykstis spektaklis veikia
isivaizduoju ten su moteriska kompanija nueiti, dar daugiau emociju trykstu , vyrai nesusisneketu su grizusiomis is spektaklio
Magnetukai limpa, dar yra vietos ant saldytuvo
ir dazniausiai patys is kelioniu parvezam magnetuku. nes ka cia visiems privesi- tai vat magnetukai ir kazkas skanaus
mes magnetukų irgi turimant šaldytuvo. Būt mano valia nei vieno nebūtų...bet gi vaikai yra
labai miego noriu, labai blogai miegojau. kaip reiks darbe išdirbt nežinau
PAskutiniu metu kazkaip anksti gult einu..MB anksti keliasi,tai nori anksciau miegot,anuke anksti uzmiega,tai irgi nebesinori barskintis namuose,tai ir as apie 21h atsigulu.BAndau paskaityt,bet dazniausiai galva ant pagalves ir as miegu
NAkti biski kosmara sapnavau..Ryskiai bandziau rekt,bet kad ir sapne tik burna atidarius,o garso jokio..Vnz sapnavau,kad mazoji nukrito is aukstai nuo laiptu,taip tiesiai,nesiridendama..Ir guli,nejuda,neverkia...brrrr...Begau,paemiau,rekiau-kvieskit greitaja,bet sakau-jokio garso...Lygtai akis atmerke,bet ir as pabudau..
As kazkada is kelioniu bandziau lekstutes,tas tokias suvenyrines veztis,va tom tai tikrai apsikrauni
Mickute,smagu
Sveikos
jau ryt penktadienis??? kaip čia taip dabar
Magnetuku nekaupdavom, nes prieš tai kur gyvenom šaldytuvas taip pat buvo įmontuotas ir padarytas kaip spintelė, tai va tik atsikraustę čia pradėjom
man visai faina kol nėra apkrauta ir kol nėra per daug spalvotų, todėl perkam tik patys sau, o lauktuvių neprašom
Diena nusimato įprasta, vakarop tik iki kelių parduotuvių reikia, vis dar ofisui kėdžių ieškom, nežinau kokių mes stebuklingų norim
o, jei rimtai žinom kokių norim, bet brangių nepirksim, tai va ir dairomes, nes nėra taip, kad mirtinai reikėtų
Va kokia įdomi diskusija apie dovanas
aš kartais įsivaizduoju kaip žmogus stengiasi, kaip renka galvodamas, kad patiks ir baaam į lankas
todėl aš visada esu už valgomas/geriamas dovanas, patys esam daug kartų tokias dovanoję, kai nežinojom ko nori žmonės, ką mėgsta, tai tikrai faina patiems skanėstų krepšelį sukomplektuoti ir manau retas, kuris tokios dovanos nepanaudos
Oj tikrai taip - valgomos, geriamos dovanos tikrai yra labai super. Kiekvieną kartą, kai tokias gaunu, vis susipažįstu su visokiausiom naujovėm ir visada noriu dar ir dar
DAbar,kai nebezinai ka man dovanot,visada isgelbeja Pandoros karoliukas. Nors abi apyrankes jau padetos i dezute...I darba trint gaila,o savaitgali pamirstu uzsidet
Ai,dar kita drauge rasos i knygele zmoniu pomegius,kas patinka..Nes siaip ji labai uzsiemus,neapsikrauna galvos ...
Va aš kaip tik irgi žvalgiausi, kokio čia naujo karoliuko norėčiau. Su draugais keisimės dovanom ir sutarėm, kad sąrašą duosim su keliais daiktais norimais. Tai žodžiu nebežinau, kokio čia to karoliuko noriu, nes renkuos tik iš rausvo aukso ir niekas nesudomino šiuo metu kolekcijoj
Oj šitas įprotis labai labai geras. Nes vis tiek tie pomėgiai žmonių gali keistis dažnai, tai labai patogu tiesiog užsirašyt pagavus tuos momentus, kai kažkas pasako, kad kažko konkrečiai norėtų
O gartraukis yra?DAznai prie ju limpa
Yra, bet mes - išimtis, vėlgi
Ir gartraukis kaip spintelė padarytas
Labos, klausėt dėl valgymo- taigis aišku galima darbe valgyt. ypač kai sėdžiu viena kabinete taiir dalintis nerikia su niekuo, ir galiu valgyti non stop bile ką. bet gi pati suvokiu kad valgymas į grožį neina. bet jau kai labai noriu tai išsitraukiu ką... nors paskutines kelias dienas nešuosi sumuštinį rimtą- apie 10 kai užsinoriu tai privalgau nesąmonių visokių, tai geriau normalų sumuštinį ...
Nu tokie sumuštiniai į grožį tai tikrai, kad neina. Bet jogurtas su uogom, riešutai, vaisiai dar ir kaip į grožį eina
Sveikos
jau ryt penktadienis??? kaip čia taip dabar
Aha tikrai, nespėjau ir pati susivokt
Labas rytas
Geriu vandenį, pabaigus lėksiu į susitikimą trumpą, paskui jau darysiuos kavos
Kalbant apie parsivežimus iš kelionių, tai mes sugalvojom kolekcionuot maikutes parsivežtas iš tų vietų, kur lankėmės. Gaila, kad sugalvojom jau po PAR kelionės, nes būtų tikrai įspūdinga tokią turėti kolekcijoje. Bet yra kaip yra
Nežinojom, pirkti mažas vaikiškas ar normalaus dydžio suaugusiems, bet Sicilijoj radom labai gražią normalaus dydžio, tai nusipirkom tokią. Sakėm galėsim ar nešiot, ar tiesiog įrėminti paskui eigoj, kai jau savuose namuose įsikursim
Ką čia dar jums papasakot. Nieko įdomaus nevyko - vakar po darbo grįžau namo, pasigaminom valgyt ir ėjau skaityt knygos
Naktį irgi labai prastai miegojau, gal dėl pilnaties kokios
Tai šiandien esu tokia ir be nuotaikos. Akinių dar neparuošė, lęšių šiandien nesidėjau, tai jaučiuos kaip kurmis
Žodžiu, ta proga - skanios kavos visoms ir geros dienos. O aš kimbu į veiklą
jogurtus na nebent labai reikai rinktis, ten cukraus ir kt perteklius...
riešutai...o va įdomu- kaip jūs valgote riešutus? plaunate,mirkote, džiovinate ar išmirkytus valgote? nes na jie enšvarūs, net tie supakuoti kur būna nešvarūs, apie sveriamus aplamainekalbu kokie ten gyviai gybena ...
Almost mėsytės gabaliukas su juoda mėsa dar neikam grožio nesugadino manau
jogurtus na nebent labai reikai rinktis, ten cukraus ir kt perteklius...
riešutai...o va įdomu- kaip jūs valgote riešutus? plaunate,mirkote, džiovinate ar išmirkytus valgote? nes na jie enšvarūs, net tie supakuoti kur būna nešvarūs, apie sveriamus aplamainekalbu kokie ten gyviai gybena ...
Naudos irgi mažai iš to
Kalbant apie jogurtus - aš įpratau valgyti sojos jogurtus. Nu ant tiek man skanu, kad eina sau
Įsimetu uogų šaldytų, granolos becukrės ir kapoju apie 10 - 10:30 kaip puikiausią užkandį. Seniau imdavau graikišką jogurtą be jokių priedų, užsidėdavau savo pagardų (vaisių, uogų, riešutų sviesto ar pan.), tai irgi liuks labai
Aš valgau riešutus tiesiog taip. Imu iš pakelio (perku Lidl) ir valgau
Žinau, kad rekomenduoja išmirkyti, nes visi ale blogumai ir toksinai išeina. Nu bet nesuku aš galvos dėl to, kaip sakoma neapsikraunu tikrai savęs tokiom dar mintim
Su draugais keisimės dovanom ir sutarėm, kad sąrašą duosim su keliais daiktais norimais.
Pas mus šeimoje turime tradiciją ne visiems dovanoti, o trauktis lapelius ir Kūčių vakarą keistis, tai taip pasidarom sąrašą, surašom variantus kas ko norėtų ir tuomet tikrai žinom, kad nepridovanosim nesamonių ar tai ko nereikia
kaip tik pirmadienį jau išsitraukėm, o iki lapkričio 10d.sutarėm, kad sąrašas turi būti užpildytas
Dėl užkandžių, tai kažkaip paskutiniu metu neužkandžiauju, nebent kažkokį vaisių suvalgau ar kelis riešutus prie kavos
Pas mus šeimoje turime tradiciją ne visiems dovanoti, o trauktis lapelius ir Kūčių vakarą keistis, tai taip pasidarom sąrašą, surašom variantus kas ko norėtų ir tuomet tikrai žinom, kad nepridovanosim nesamonių ar tai ko nereikia
kaip tik pirmadienį jau išsitraukėm, o iki lapkričio 10d.sutarėm, kad sąrašas turi būti užpildytas
Šita idėja man irgi smagi atrodo, aš galvojau taip siūlyti ir draugams (nu nes čia mes šešiese kaip šeima jau kokia esam
), o bet tačiau nu gi vis tiek norisi visus pradžiuginti, visi mėgsta gauti tas dovanas po kelias, tai nusprendėm taip ir likti prie tradicijos. Išlaidos didesnės, bet šypsenų daugiau
riešutams gal ne toksinai ar kas te kiek negerai bet jie nešvarūs tugis...
bet aš irgi valgau neplautus. todėl dažnai nevalgau... nes žinau kad nešvarūs