Toks dovanų keitimosi variantas skaudžiai nepatogus šeimomis su vaikais. nes vaikams ir smagiausia gauti dovanas. DAUG dovanų.
Aš va taip augau - su DAUG dovanų, kad ir kokios smulkmės jos bebūtų. Bet visada būdavo kalnas ir užtrukdavau ilgai, kol viską išvyniodavau. Kai pernai buvom grįžę Kalėdoms pas šeimas, tai irgi pas mano tėvus namie lygiai taip pat buvo - kalnas dovanų visiems, tai išsidalinus ten išėjo penkiems žmonėms po 3 - 4vnt., bet iš esmės krūvoj viskas visada atrodo smagiai. Mano mama visad pakuodavo dovanas po vieną, o ne į vieną dėžę / popierių kartu. Tai net ir kojinės, elektrinis šepetėlis ir galvučių komplektas atskirai būdavo, jau va ir trys dovanos žiūrėk
Turbūt todėl mes ir su draugais dabar taip nutarę esam - vis tiek jau tos šeimos mums visiems labai kažko neprisiųs. Nei mums reikia, nei mes tikimės. Tai pasilepinam visi tarpusavy dovanodami dovanas kiekvienam
O man dar labai norisi nudžiuginti artimiausius irgi kalnu dovanų, tai labai liuks tikrai, kai gali padovanoti daug, bet gi nebūtinai brangiai
Ai,kaime visada senis saltis ateidavo. KArtais tai MB budavo,kol vaikai pradejo atpazint. PAskui pusbrolis,kuris vaiku neturejo. O karta buvo pusbrolis,kuris netiketai atvaziavo,jo dar niekas nemate,tik as-o as uz ta organizatore budavau-vaikus rikiuodavau,seniui salciui padedavau. As ji greit i kambariuka isitraukiau,greit aprengiau. KAi vaikai sauke-KAledu seneli ateik pas mus,jis i langus barskint predejo. VAikai pusnuogiai lauk isbego.O tada salta ziema buvo su sniegu
Vnz,deklamuoja eilerascius,gauna dovaneles,o tetos dedes skanuoja-kas cia toks tas Kaledu senelis. KAip ir visi sveciai yra vietoj. TAip ir neatspejo
Aš va neprisimenu tokių Kalėdų, jei ne darželyje
Ten, aišku, visada būdavo visokios tos Kalėdinės šventės, persirengimai organizuojami. Bet šeimoj tarpusavy tokių renginių lyg ir neturėjom. Tikėjimą Kalėdų seneliu turėjau didelį, palikdavau ir sausainių, pieno jam. Bet, pamenu, kad Kalėdų senis dovanų neneša, tai sužinojau pati, nes labai landi buvau
Ieškojau, knisau viską ir radau krepšį su dovanom, kurias paskui po kurio laiko ir gavau Kalėdoms. Tai iškart ir supratau. Bet pamenu, kad nesakiau nieko tėvams, tik jau paskui pati pradėjau ieškot pirkt dovanų irgi už kišenpinigius, nes galvoju nu jeigu tėvai man dovanoja, tai ir aš jiems turiu dovanot gi
Mes aišku be kėdžių grįžom, nes susivėlinom, tai nespėjom nieko apžiūrėti, reikės nulėkt kitą dieną. Vakaras namuose, truputį darbavausi, dar galvojau gal vyno įsipilt taurę, bet ai, apseisiu šiandien 
Apsieik apsieik - šausi su manim šampaną dar po 6sav už mano pasiekimus
Vaziuosiu ir i darba keliom min anksciau..LAbai anksti neapsimoka vaziuot,nes vis tiek anksciau neisvaziuoji...
Paskaičiau va ir pagalvojau, kad aš į darbą kasdien atvažiuoju anksčiau. Daugmaž taip tarpe tarp 30 - 45min anksčiau. Man patinka neįstrigt kamščiuose, mažiau mašinų būna, kai anksčiau išvažiuoju. Darbe irgi patinka viską ramiai pasiruošti dienai (tai ir vandens butelis, kava, persirengt dar reikia, susižiūrėt dienotvarkę, planus, susitikrint, kas kada atostogauja ir t.t.) ir paskui kibt į darbus
Aišku mano darbo pobūdis kitoks, bet man kažkaip patinka anksčiau atvažiuot, nei kad tik tik minutė į minutę arba vėluot iš viso
Labas rytas
aš užmigau vėlai, tai ryte sunku buvo akis pramerkti, o kai rytai tokie tamsūs, tai dar sunkiau
kažkaip vis nepriprantu, kad jau ruduo ir, kad tuoj lapkritis, nesitiki 
Nors ir savaitgalis, bet planų jokių, ramiai manau vakare filmą pažiūrėsim, pavakarosim dviese, o rytoj planuose pas MB tėvus nulėkti, nes visą amžinybę nebuvom, norisi pasisedėti/paplepėti 
Aš tai jau labai patikėjau, kai kelis rytus atsikėlus lauke jutiminė temperatūra minusinė
Šiandien šiaip buvo +5, o jutiminė -1. Išeini į lauką ir suledėja pirštai
Šiaip kol kas ruduo tikrai puikus čia mūsuose, turiu pripažinti. Tai labai smagu
Kalbant apie savaitgalį, tai pas mus šis savaitgalis ilgasis, pirmadienį bus išeiginė.
Šiandien planuoju po darbo lėkt pasportuot, kojų treniruotė bus
Grįžus kažką vakarieniausim ir gal eisiu skaityt arba žiūrėsim serialus.
Rytoj reikia nulėkt iki miesto, optikoj pasiimti akinius, jau pakeitė stiklus. Paskui reikės iki vieno prekybos centro nuvažiuot - noriu pažiūrėt, gal brolio norimos dovanos Kalėdoms pigiau ten bus šiek tiek (nori Nike tapkių ir Nike sporto krepšio). Dar užsuksim pas draugę pasiimti mano gelinio lakavimo rinkinio, buvau paskolinus jai. Ir apsipirksim maisto
Grįžę jau tik tinginiaut tenorėsim jaučiu
Bet jei bus jėgų, gerai būtų namus susitvarkyti, kad pirmadienį jau sukt galvos nereikėtų.
Sekmadienį pakvietė draugai pas juos nulėkt sekmadieninių pietų, sakė keps vištą
Kaip tik sekmadienį mieste vyks didelis maratonas, tai gatvės aplink mus uždarytos bus nuo ankstaus ryto iki vakaro. Nusprendėm eit pas juos pėsčiom
Nuo mūsų iki draugų 7km kelio, tai apie pusantros valandos užtruksim. Bet sakiau ir grynu oru pakvėpuosim, ir kartu pasibūsim su vyru
O atgal gal jau autobusai važiuos ar su taxi grįšim, jei keliai bus atidaryti - bus matyt
Pirmadieniui planai - gulėt lovoj tiek, kad niekas nepagalvotų, jog miriau
Ir miegot, kol išalksiu, o paskui valgyt, kol užmigsiu
Jei rimtai - norim abu tiesiog nieko neveikt. Tingėt, žiūrėt laidas ar serialus, skaityt ir tiesiog ilsėtis. Bet bus matyt, kuo baigsis viskas - gal į kino teatrą nuvažiuosim, nežinau net. Reik dagyvent iki to pirmadienio, kaip sakoma
Ai nu šiandien turiu vienus trumpus mokymus 11val, paskui komandos susitikimą trumpą. Paskui dar šiokių tokių darbų, tai tikiuosi greitai diena pralėks
Ta proga visoms linkiu gardžios kavos, puikaus penktadienio ir turiningo savaitgalio