Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Riesutus neplautus ir as valgau biggrin.gif Stengiuos negalvot,kad jie ten nesvarus biggrin.gif ..As ir obuolius nevidada nuplaunu..O tokiu bananu apelsinu tai niekad neplaunu..

KAi as vaikas buvau,mes irgi keisdavomes dovanelemis.NA gimine plati,daug dovanu pripirkt reikdavo..TAi kazkuriais metais ir sugalvojo,kad taip keistis..Tik va tada as truputi nepatenkinta buvau,nes mane 14m dar prie vaiku priskaiciavo,kai 15m puske jau prie suaugusiu biggrin.gif Ir 14m gavau toki pliusini zuikuti biggrin.gif biggrin.gif

PAskui ,jau kai su savo vaikais i kaima vaziuodavom,tai dovanas tik vaikams(visiems) pirkdavom.NA dar seneliams ir savo tevams..O visom tetom,dedem jau nebepirkdavom(ir negaudavom nuo ju) biggrin.gif
Ai,kaime visada senis saltis ateidavo mirksiukas.gif KArtais tai MB budavo,kol vaikai pradejo atpazint biggrin.gif PAskui pusbrolis,kuris vaiku neturejo biggrin.gif O karta buvo pusbrolis,kuris netiketai atvaziavo,jo dar niekas nemate,tik as-o as uz ta organizatore budavau-vaikus rikiuodavau,seniui salciui padedavau biggrin.gif As ji greit i kambariuka isitraukiau,greit aprengiau biggrin.gif KAi vaikai sauke-KAledu seneli ateik pas mus,jis i langus barskint predejo biggrin.gif VAikai pusnuogiai lauk isbego.O tada salta ziema buvo su sniegu biggrin.gif
Vnz,deklamuoja eilerascius,gauna dovaneles,o tetos dedes skanuoja-kas cia toks tas Kaledu senelis biggrin.gif KAip ir visi sveciai yra vietoj biggrin.gif TAip ir neatspejo biggrin.gif
Atsakyti

Giega, smagi istorija, kaip vis dėl to smagu vaikams tos Kalėdos, dovanos, senis šaltis :) pamenu ir save vaikystėje, vaje kaip laukdavau, eilėraščius mokindavausi, o ir tas vaikiškas džiaugmas toks tikras, nesuvaidintas :) 

Mes aišku be kėdžių grįžom, nes susivėlinom, tai nespėjom nieko apžiūrėti, reikės nulėkt kitą dieną. Vakaras namuose, truputį darbavausi, dar galvojau gal vyno įsipilt taurę, bet ai, apseisiu šiandien :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytelis

Pagaliau penktadienis !!!!

Vakar  atvare   padruske su savo antraja puse, siryt jie jau atgal iskeliauja i UK, pirmadieni i darbus,  ilgiau neiseina pabuti, tai kad vakar  kaip ir paskutinis vakaras buvo.  na aisku  dar vienam draugeliui paskambinom, nes jau kitaip nespeja su visais pasimatyti, tai dar  tas su zmonike  atvaziavo, nu vienu zodziu visai smagiai pasisedejom,  beveik pries 21 isjudejo visi, tai kol pasitvarkiau, atrodo zmoniu nedaug, bet indu kazkaip nemazai :D . Drauge norejau normaliai su karstais pavaisinti, o tai cia parvykus ji tikrai neturejo kada ka  gamintis, savo misrainiu pora atidariau, tai taip patiko, tai pora  mano stiklainiu jau i UK iskeliavo  :P  tai vat taip smagiai ir pabego vakarelis, gaila kad trumpai, nes tikrai nebuvo laiko normaliai pasiplepeti. Bet kaip sakoma- gero po truputi  :)​ 

Atsakyti
LAbukas

Mickute 4u.gif UZtenka ir tu keliu valandu,nors aisku ju visada mazai 4u.gif
As irgi kai atvarau i LT,atrodo zingsniai suskaiciuoti buna..Va dabar sausi atvarysiu,jau kaip ir su mokyklos laiku geriausia drauge susitariau susitikt,nesimatem turbut visus 20m...Bet dabar ziuriu,kad nelabai lieka laiko..NA kaip nors susiderinsim biggrin.gif

NA ka,penktadienis..Ar cia ta pilnatis veikia,ar kad vel poanksciai miegot nuejau..PAbudau kokia 4 ir jau visai galejau keltis..Paziurejau kiek valandu,ant kito sono ir dar pamiegojau..PAskui pries 6 pabudau,dar pagulinejau,bet jau vis tiek uz pusvalandzio butu zadintuvas skambejes,tai keliausi..UZ tai turiu laiko prie kompo pasedet biggrin.gif
Vaziuosiu ir i darba keliom min anksciau..LAbai anksti neapsimoka vaziuot,nes vis tiek anksciau neisvaziuoji...
Atsakyti

Labas rytas :) aš užmigau vėlai, tai ryte sunku buvo akis pramerkti, o kai rytai tokie tamsūs, tai dar sunkiau :rolleyes: kažkaip vis nepriprantu, kad jau ruduo ir, kad tuoj lapkritis, nesitiki :ax: 

Nors ir savaitgalis, bet planų jokių, ramiai manau vakare filmą pažiūrėsim, pavakarosim dviese, o rytoj planuose pas MB tėvus nulėkti, nes visą amžinybę nebuvom, norisi pasisedėti/paplepėti :) 

Mickute, tikiu, kad trūko laiko, jo juk visada maža, kai esame su brangiais žmonėmis, bet vistiek liuks, kad susitikot, pasibuvot :mirksiukas: 

Atsakyti

Toks dovanų keitimosi variantas skaudžiai nepatogus šeimomis su vaikais. nes vaikams ir smagiausia gauti dovanas. DAUG dovanų.

Aš va taip augau - su DAUG dovanų, kad ir kokios smulkmės jos bebūtų. Bet visada būdavo kalnas ir užtrukdavau ilgai, kol viską išvyniodavau. Kai pernai buvom grįžę Kalėdoms pas šeimas, tai irgi pas mano tėvus namie lygiai taip pat buvo - kalnas dovanų visiems, tai išsidalinus ten išėjo penkiems žmonėms po 3 - 4vnt., bet iš esmės krūvoj viskas visada atrodo smagiai. Mano mama visad pakuodavo dovanas po vieną, o ne į vieną dėžę / popierių kartu. Tai net ir kojinės, elektrinis šepetėlis ir galvučių komplektas atskirai būdavo, jau va ir trys dovanos žiūrėk  :) 

Turbūt todėl mes ir su draugais dabar taip nutarę esam - vis tiek jau tos šeimos mums visiems labai kažko neprisiųs. Nei mums reikia, nei mes tikimės. Tai pasilepinam visi tarpusavy dovanodami dovanas kiekvienam  :) O man dar labai norisi nudžiuginti artimiausius irgi kalnu dovanų, tai labai liuks tikrai, kai gali padovanoti daug, bet gi nebūtinai brangiai  :) 

Ai,kaime visada senis saltis ateidavo. KArtais tai MB budavo,kol vaikai pradejo atpazint. PAskui pusbrolis,kuris vaiku neturejo. O karta buvo pusbrolis,kuris netiketai atvaziavo,jo dar niekas nemate,tik as-o as uz ta organizatore budavau-vaikus rikiuodavau,seniui salciui padedavau. As ji greit i kambariuka isitraukiau,greit aprengiau. KAi vaikai sauke-KAledu seneli ateik pas mus,jis i langus barskint predejo. VAikai pusnuogiai lauk isbego.O tada salta ziema buvo su sniegu
Vnz,deklamuoja eilerascius,gauna dovaneles,o tetos dedes skanuoja-kas cia toks tas Kaledu senelis. KAip ir visi sveciai yra vietoj. TAip ir neatspejo

Aš va neprisimenu tokių Kalėdų, jei ne darželyje  :) Ten, aišku, visada būdavo visokios tos Kalėdinės šventės, persirengimai organizuojami. Bet šeimoj tarpusavy tokių renginių lyg ir neturėjom. Tikėjimą Kalėdų seneliu turėjau didelį, palikdavau ir sausainių, pieno jam. Bet, pamenu, kad Kalėdų senis dovanų neneša, tai sužinojau pati, nes labai landi buvau  :D  :D Ieškojau, knisau viską ir radau krepšį su dovanom, kurias paskui po kurio laiko ir gavau Kalėdoms. Tai iškart ir supratau. Bet pamenu, kad nesakiau nieko tėvams, tik jau paskui pati pradėjau ieškot pirkt dovanų irgi už kišenpinigius, nes galvoju nu jeigu tėvai man dovanoja, tai ir aš jiems turiu dovanot gi  :D 

Mes aišku be kėdžių grįžom, nes susivėlinom, tai nespėjom nieko apžiūrėti, reikės nulėkt kitą dieną. Vakaras namuose, truputį darbavausi, dar galvojau gal vyno įsipilt taurę, bet ai, apseisiu šiandien :rolleyes:

Apsieik apsieik - šausi su manim šampaną dar po 6sav už mano pasiekimus  :D  :D 

Vaziuosiu ir i darba keliom min anksciau..LAbai anksti neapsimoka vaziuot,nes vis tiek anksciau neisvaziuoji...

Paskaičiau va ir pagalvojau, kad aš į darbą kasdien atvažiuoju anksčiau. Daugmaž taip tarpe tarp 30 - 45min anksčiau. Man patinka neįstrigt kamščiuose, mažiau mašinų būna, kai anksčiau išvažiuoju. Darbe irgi patinka viską ramiai pasiruošti dienai (tai ir vandens butelis, kava, persirengt dar reikia, susižiūrėt dienotvarkę, planus, susitikrint, kas kada atostogauja ir t.t.) ir paskui kibt į darbus  :) Aišku mano darbo pobūdis kitoks, bet man kažkaip patinka anksčiau atvažiuot, nei kad tik tik minutė į minutę arba vėluot iš viso  :D 

Labas rytas :) aš užmigau vėlai, tai ryte sunku buvo akis pramerkti, o kai rytai tokie tamsūs, tai dar sunkiau :rolleyes: kažkaip vis nepriprantu, kad jau ruduo ir, kad tuoj lapkritis, nesitiki :ax:

Nors ir savaitgalis, bet planų jokių, ramiai manau vakare filmą pažiūrėsim, pavakarosim dviese, o rytoj planuose pas MB tėvus nulėkti, nes visą amžinybę nebuvom, norisi pasisedėti/paplepėti :)

Aš tai jau labai patikėjau, kai kelis rytus atsikėlus lauke jutiminė temperatūra minusinė  :blink:  :D  :D Šiandien šiaip buvo +5, o jutiminė -1. Išeini į lauką ir suledėja pirštai  :D  :D  :D Šiaip kol kas ruduo tikrai puikus čia mūsuose, turiu pripažinti. Tai labai smagu  :wub: 

Kalbant apie savaitgalį, tai pas mus šis savaitgalis ilgasis, pirmadienį bus išeiginė.

Šiandien planuoju po darbo lėkt pasportuot, kojų treniruotė bus  :) Grįžus kažką vakarieniausim ir gal eisiu skaityt arba žiūrėsim serialus. 

Rytoj reikia nulėkt iki miesto, optikoj pasiimti akinius, jau pakeitė stiklus. Paskui reikės iki vieno prekybos centro nuvažiuot - noriu pažiūrėt, gal brolio norimos dovanos Kalėdoms pigiau ten bus šiek tiek (nori Nike tapkių ir Nike sporto krepšio). Dar užsuksim pas draugę pasiimti mano gelinio lakavimo rinkinio, buvau paskolinus jai. Ir apsipirksim maisto  :) Grįžę jau tik tinginiaut tenorėsim jaučiu  :D Bet jei bus jėgų, gerai būtų namus susitvarkyti, kad pirmadienį jau sukt galvos nereikėtų.

Sekmadienį pakvietė draugai pas juos nulėkt sekmadieninių pietų, sakė keps vištą  :D Kaip tik sekmadienį mieste vyks didelis maratonas, tai gatvės aplink mus uždarytos bus nuo ankstaus ryto iki vakaro. Nusprendėm eit pas juos pėsčiom  :) Nuo mūsų iki draugų 7km kelio, tai apie pusantros valandos užtruksim. Bet sakiau ir grynu oru pakvėpuosim, ir kartu pasibūsim su vyru  :D O atgal gal jau autobusai važiuos ar su taxi grįšim, jei keliai bus atidaryti - bus matyt  :) 

Pirmadieniui planai - gulėt lovoj tiek, kad niekas nepagalvotų, jog miriau  :D Ir miegot, kol išalksiu, o paskui valgyt, kol užmigsiu  :D  :D Jei rimtai - norim abu tiesiog nieko neveikt. Tingėt, žiūrėt laidas ar serialus, skaityt ir tiesiog ilsėtis. Bet bus matyt, kuo baigsis viskas - gal į kino teatrą nuvažiuosim, nežinau net. Reik dagyvent iki to pirmadienio, kaip sakoma  :) 

Ai nu šiandien turiu vienus trumpus mokymus 11val, paskui komandos susitikimą trumpą. Paskui dar šiokių tokių darbų, tai tikiuosi greitai diena pralėks  :) 

Ta proga visoms linkiu gardžios kavos, puikaus penktadienio ir turiningo savaitgalio  :4u: 

Atsakyti

Apsieik apsieik - šausi su manim šampaną dar po 6sav už mano pasiekimus  :D  :D

Šiandien planuoju po darbo lėkt pasportuot, kojų treniruotė bus  :) 

Sekmadienį pakvietė draugai pas juos nulėkt sekmadieninių pietų, sakė keps vištą  :D 

Pirmadieniui planai - gulėt lovoj tiek, kad niekas nepagalvotų, jog miriau  :D Ir miegot, kol išalksiu, o paskui valgyt, kol užmigsiu  :D  :D 

Intriguoji :bigsmile: labai intriguoji :bigsmile:  :ohmy: 

Man pirmadieniais kojų būna, tai aš baisiausiai nelaukiu pirmadienio dar ir dėl to :D 

Fainas sekmadienis nusimato :mirksiukas: puiki kompanija, skanus maistas, geras laikas, ko daugiau reikia iki pilnos laimės :ax: ai vyno nebent :D  :D 

:D  :D  :D čia geras :D​ 

Atsakyti

Aš tik su pirmąja kava jungiuosi, bet spėju šiandien bus jų tikrai ne viena, ir ne dvi, va noriu šiandien kavos kažkaip, daug kavos :D​ 

Atsakyti

Intriguoji :bigsmile: labai intriguoji :bigsmile:  :ohmy:

Fainas sekmadienis nusimato :mirksiukas: puiki kompanija, skanus maistas, geras laikas, ko daugiau reikia iki pilnos laimės :ax: ai vyno nebent :D  :D

Nėr ko intriguotis, tiesiog turiu 8sav. projektą su treneriu ir vakar kiek nukalbėjom, tai sakė, kad turiu ne tik mano pradinį svorį užsirašęs, bet ir galutinį, kokio pasiekt turėsiu. Su manim nesidalino, tai nežinau. Bet sakė šampano negert šį savaitgalį, pasilaikyt sakė pabaigai projekto  :D  :D  :D 

Nu tikrai va vyno ir gal naujų pirkinių šiek tiek, ane?  :D 

Aš tik su pirmąja kava jungiuosi, bet spėju šiandien bus jų tikrai ne viena, ir ne dvi, va noriu šiandien kavos kažkaip, daug kavos :D​ 

Aš šiandien jau dvi iki pietų išgėriau, tai daugiau tikrai nebus. O gaila  :unsure: 

Kaip visoms diena einasi?

Man - puikiai, tiesiog puikiai  :yahoo: Tik neįsivaizduoju, ko noriu pietums, tai žodžiu alksiu ir viskas  :D  :D​ 

Atsakyti

Nėr ko intriguotis, tiesiog turiu 8sav. projektą su treneriu ir vakar kiek nukalbėjom, tai sakė, kad turiu ne tik mano pradinį svorį užsirašęs, bet ir galutinį, kokio pasiekt turėsiu. Su manim nesidalino, tai nežinau. Bet sakė šampano negert šį savaitgalį, pasilaikyt sakė pabaigai projekto  :D  :D  :D

Nu tikrai va vyno ir gal naujų pirkinių šiek tiek, ane?  :D

Kaip visoms diena einasi?

Na tai linkiu to tikslo pasiekti ir tuomet daug šampaniuko ta proga! :rolleyes:  :D 2 men tai visai manau pakankamai, ypač su trenerio pagalba :) 

Na tai kas be ko, ypač Tau :D tikrai rasi kurnors kažką gražaus, nebrangaus ir t.t :D 

Diena greita, va baigiau kavą ir lėksiu tuoj valgyti, pietums soją valgysiu, burokėlių salotas :rolleyes:​ 

Atsakyti

O as jau ir namie !!!!  valanda anksciau islekeme namo, nes MB turejo skubaus darbo, tai prase, kad ir per pietus padirbetumeme. visai smagu kad anksciau prasidejo savaitgalis  :P​ 

Atsakyti

tai kadangi vakar nebuvo laiko kada skaitineti, tai einu siandien perziuresiu jusu plepesiukus

pas mus  kazkaip dovanu tai tik mama  suruosdavo po eglute ir tik Kaledu ryta jas rasdavome. i rjokie senliai neateidavo. na as ten tevu darbovietese  neskaitau. pirmasis Kaledu senis pas mus namie pasirode, jau kaip pas broli  abu vaikai buvo, tada uosvis jo persirengdavo, paskui  brolio svogeris buvo  persirenges. is tirkuu kazkaip smagu. pas  broli kai per Kucias daugiau zmoniu susirinkdavo, daugiau jau ir vaiku, tai ir ateidavo koks senis su dovanomis :P   saviems jau  didesnes dovans suruosdavai, dar kazkokiu budavo simboliskai kazka gaudavai, bet vis tiek smagu budavo. Mb tai  jau visad alaus gaudavo  :D  :D  :D  :D​  

Atsakyti