Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

. Bet, pamenu, kad Kalėdų senis dovanų neneša, tai sužinojau pati, nes labai landi buvau  :D  :D Ieškojau, knisau viską ir radau krepšį su dovanom, kurias paskui po kurio laiko ir gavau Kalėdoms. Tai iškart ir supratau. Bet pamenu, kad nesakiau nieko tėvams, tik jau paskui pati pradėjau ieškot pirkt dovanų irgi už kišenpinigius, nes galvoju nu jeigu tėvai man dovanoja, tai ir aš jiems turiu dovanot gi  :D

vat ir   panasiai.  gal  jau mokykloje kiti vaikai kalbedavo kad nera to Senelio Salcio. aisku radau dovanas. ir tikrai esu pati vaziavus pirkti dovanu prie VI forto, ten nemaza parduotuve tada  buvo, zinau,  kad eglutes zaisliuku buvau nupirkus. ir dar kazkur namie buvau radus  kaip tik atviruka mano uzrasyta mamai, kuri pasirase SENELIS ŠALITIS  :lol:  :lol:  :lol:  truputi dar nerastingas buvo tas senelis, turbtu kokia 2  klase  :hmm:​ 

Atsakyti

Ir aš jau namuose, apsitvarkiau, skalbiuosi, kad rytoj mažiau reikėtų :) eisiu arbatos juodos su pienu pasidaryti ir skaitysiu knygą :rolleyes: 

Atsakyti

Mes ir  atvaziuojam anksciau, nors  kai mes vaziuom 6.30, tai kamsciu  tikria nera, darbe bunam 15-20 min anksciau. kazkada atvarem be keliu minuciu 7, nes dar reikalu turejom, tai jau  kolektyvas pajuokavo, kad veluojam  :D  :D nes yra tokiu kurie niekaip nesugeba net lygiai 7 prisistatyti i darba, nu turi nors 5 min veluoti, tai kol persirengs, kavos pasidarys, dar papasakos ka ju sunys   spejo isskresti ( 3 vilkinius  turi) ziurek jau po 7.20. ir kartais graziai per danti patraukiam, kad ilgai miega, jie irgi seima kartu dirba, bet dzin, man tai kazkaip  nu nefaina veluoti. ateini- cia dirba visi, o  kolege ramiausiai  kavos pasidaro, dar paklausia ar mes nenorim. bet mes niekad 7 negeriam, nes kazkaip visos sugebam namie atsikelusios ramiai atsigerti. bet namo jau patikekit  tikrai ne minutes jie veliau neisvaziuos. ir dar jiems vis  daznai reikia anksciau atsiprasyti, nes tai sunis i dresura vezti, tai mamos nera, tai nera kam sunu  paserti   :oh: net gam. vadovas supykes ant ju sako- sunininkai    :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Fui,nepatiktu tokie darbuotojai...Suprantu,kad buna atveju,kai reikia anksciau iseit is darbo,ar tikrai pramigai..Bet jei pastoviai...

As neturiu konkreciu darbo valandu.Depas 6 atsidaro.Menedzeriai jau nuo 5;30 buna,delioja kiekius..Pradzioj as mazdaug 7 derindavau but darbe,bet tada gi ir nervindavaus labiausiai biggrin.gif biggrin.gif To nera,ano dar nera biggrin.gif Primeciau,kad ner cia ko taip anksti vaziuot,dabar is namu iseinu 7:15,priklauso nuo kamscio,atvaziuoju apie puse 8..Ir vistiek anksciau 9:30 is depo nepajudu biggrin.gif NA bet dar veliau ateit jau nebeiseina..Nes tada jau nespesiu susikraut visko...
Atsakyti

Labas rytas :) jau taip žaibavo iš pačio ryto, taip lijo, kad atsibudau anksčiau nei planavau, tai dar lovoj vartausi, noriu kavos :rolleyes: 

Jokių planų neturiu, vakarop lėksim pas MB tėvus pasibūti, o iki to laiko valgyt noriu pasigaminti, reikia baigti tvarkytis, tai va tokia diena nusimato :) 

Atsakyti

Labas rytelis

As irgi ilgai nelipau is lovos, buvau ir anksciau prabudus, bet kad lyjo, apsiniauke, dar pasnaudziau, paskui TV isiungiau, pradejo visas tas rytines maisto gaminimo laidas rodyti, atsinesiau kavos i lova, sumustiniu, drauges atveztu sausainiu ir toliau drybsojau, dar su padruske paplepejau beveik pusvalandi, tai tik po 10 islipau is lovos   :P  butu saulute, senai buciau issirangius. o kai toks  oras, tai visai nera noro ka veikti. nors reikia eit prasivaikscioti, kolegei kazka dovanu paieskoti  :hmm:​ 

Atsakyti
Labukas

As irgi-kaip i darba biggrin.gif DAr bandziau uzmigt,bet niekaip..TAi vonioj pamirkau gera pusvalandi,blynu iskepiau mirksiukas.gif Eisiu i lazerines proceduras antra karta..MB ves mano masinai stabdziu kaladeles pakeist.PAskui apsipirkt ir nezinau ka vakare veiksim..

Mazoji blynus kad kerta biggrin.gif Turi jau 6 dantis,siaip taip prasikale,tai viska kramto dabar biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

As irgi-kaip i darba biggrin.gifDAr bandziau uzmigt,bet niekaip..TAi vonioj pamirkau gera pusvalandi,blynu iskepiau mirksiukas.gifEisiu i lazerines proceduras antra karta..MB ves mano masinai stabdziu kaladeles pakeist.PAskui apsipirkt ir nezinau ka vakare veiksim..

Mazoji blynus kad kerta biggrin.gifTuri jau 6 dantis,siaip taip prasikale,tai viska kramto dabar biggrin.gif

DIdzioji jusu valgytoja  :D 

einu prasivaikscioti, Mb per ta laika tapetus nulups, dar kazkur kazka paspakliuoti reikia, o kai grisiu, tai ir issiklijuosim 

Atsakyti
NA valgytoja tikrai kad didzioji biggrin.gif Viska valgo biggrin.gif GAli buti tik tik pavalgius,bet jei atsinesi ka valgyt,tuoj prisistatys ir ziures tokiom akim,kaip tas katinas is Sreko biggrin.gif

NA ka,as irgi einu po truputi ruostis,tuoj i proceduras vaziuosiu.Reikia lipt i palape,paziuret,ka ten gero is batu turiu biggrin.gif O tai dabar tik +3,jutimine kaip 0 blink.gif
Atsakyti

Labas visoms :) vis žadu žadu žadu paskaityt, ateit, pabendraut.. nu bet vis kažkaip pritrūksta man laiko. Net nežinau kuo gyvenat :) dabar akytėm prabėgdama porą puslapiukų pažiūrėsiu, nes esu džiovykloj ir laukiu kol išdžius mano skalbiniai :) 

Atsakyti

Labas visoms :) vis žadu žadu žadu paskaityt, ateit, pabendraut.. nu bet vis kažkaip pritrūksta man laiko. Net nežinau kuo gyvenat :) dabar akytėm prabėgdama porą puslapiukų pažiūrėsiu, nes esu džiovykloj ir laukiu kol išdžius mano skalbiniai :)

Neatsimenu ka tu atsakei del dovaneliu ?  :hmm:​ 

Atsakyti

Neatsimenu ka tu atsakei del dovaneliu ?  :hmm:​ 

Aš lygtais nemačiau klausimo. Neatsimenu dabar. Šiais metais pasuoju aš su dovanėlėm mergaitės. Per daug ir taip turiu kam pirkti, galvoti. Tiek finansiškai, tiek laiko atžvilgiu - negaliu sau to leisti  :4u:​ 

Atsakyti