Susirasyk ant lapuku visu dalyvaujanciu vardus,sulankstyk,sumaisyk
Susirasyk ant lapuku visu dalyvaujanciu vardus,sulankstyk,sumaisyk
Big Bang- dek recepta
V-rine ir kaip koncertas ? as ir mielai pasiklausyciau Irunos su Jampolskiu. Man patinka ju duetas
oi persivalgiau- gaminau savo darboninkams valgyt- vistienos kepsniuku su krakmolu kelis iskepiau, nuo vakar teslos buvo likusios, truputi zuvies pakepiau, dar bulviu issivirau ir po karbonada iskepiau su suriu ir troskintomis morkomis ir cukinijomis ant virsaus. tai vyrai dar kol buteliuka padare, tai ir as ten visko prisiragavau, vsio, issiskirste, MB jau miegot nuvirto ir man taip noretusi tik kojas istiesti. namie bardakas. geriau nesinervuojam, nes po to bus grazu
nuemiau gaza, nes ketvirtadieni turejom anyta parsivezti, ale MB sakau- parvezam is kaimo, na po visu kapu lankymu ir tiesiai pas dukterecia ?? lai pabuna iki sekmadienio ten, o mes ramiai spesim ir remontus ir tvarka pasidaryti. nes man kazkaip i bardaka parsivezti - neeee. iseisim penktadieni i darba, tai moteriske eis plaut viska. atrodys kad parsivezem namus kuopti. tik jau nereikia. susitvarkysim, pabus kelias dienas pas anuke, su proanukemis pasidziaugs ir jau tada galesim parsivezti pas save.
nu kokia as protinga
![]()
Pirma dalis prailgo- buvo tos senobinės Donskio berods dainos. Na tos Maryte einam su manim pašokti. ...ir tt. tai gražu bet kažkaip jų perdaug man buvo. Antroji jau iš jų repertuaro -na tos dainos visos iš duetų aišku, visos perdainuotos. Bet jau geriau klausėsi ☺ dar buvo Irūnos sesuo ir kažkoks iš tų projektų - užkrito ☺ na man Irūna visada labiau patiko nei jos sesuo- visa kuo- pradedant išvaizda baigiant dainavimu.
Tai tiek. Bendras koncertas taip dešimtbalėj vertinčiau 6;😅😅😅 na aš tikrai zanūda gal.😅😅😅😅 bet fonograma kabai jutosi - jampolskis šiaip nuo pat pradžių buvo užkimęs - jautėsi labai kai kalbėjo. O dainuoja idealiai be pradainavimų visas 😅 paskutinę tikrai daunavo pats - na ir užkimimas jaučiasi nerealiai...aukštų natų nepaima.
Labas labas laaaabas rytelis
Praeita savaitė buvo labai intensivi tiek darbo atžvilgiu,nes teko Kolegę vaduoti,dėl deja labai rimtų ir skaudžių priežasčių
,o aš niekada nemoku atsakyti ne
Ir pramogų/gimtadienių buvo,tai žodžiu iki forumo jau tikrai laiko nelikdavo ateiti
Savaitgalis:šeštadienį po miestą laksčiau su reikalais,sutikau Draugę,ėjome papietauti,kavos išgerti.Smagiai laikas praėjo
Vakar buvo totalus tingėjimas-sekmadienis!
Miegas ilgas-maistas-miegas-knyga-vonia su žvakėm ir knyga-naktinis miegas
Bet po tokios savaitės,to norėjosi
Nes buvo ir fiziškai nelabai lengva,nors lyginant su emocijom,dzin tas fizinis nuovargis,emocijos labiau išvargino,man taip deja jau būna
Tai va tiek žinių pas mane
Mickute7,kaip ćia nusprendėt remontus daryti? Ekstra sugalvojot ar planavot seniau,tik nieko nesakei?
Almost,tai vakar ilsėjotės ar vistik į filmą važiavot?
*Voque* kaip Jūsų sekmadienis prabėgo?
giega, ar užsirašei grožio procedūrom salone? kaip depiliacija antrą kartą?
BigBang, kaip Tu? Skausmeliai daugiau nebekankina šono?
V-rine,kokia proga koncertas buvo ir dar nemokamas?
Mouette,labas
Gražaus ir lengvo pirmadienio Visoms
Labas rytelis
Na planavom, tikrai sakiau, kad pries menesi bazeje tapetus jau nusipirkom.
Labas rytelis
Na planavom, tikrai sakiau, kad pries menesi bazeje tapetus jau nusipirkom.
Vadinasi aš šitą faktą,kažkaip praleidau
Nes pirmą kartą girdžiu
Giega,o su reikalais į LT atskrendi ar mini atostogų?
Norėjau siūlyti susitikti kavai,bet supratau,kad laikas pas Tave bus labai labai viskam ribotas
Reikalu biski turiu..LAbai noreciau susitikt,bet nieko nepazadu...Nes tikrai mano zingsniai suskaiciuoti buna..Ziuresiu vietoj pagal situacija..
LAzeriai gerai
Uzsirasiau kitam salone..Sitas butu patogiau,cia 5 min peskom..Nu bet manikiuriste dirba tik pirm antrad
Uzsirasiau kitam..Eidavau i ta daznai,tik va vaziuot jau reikia
šalta net pro langą žiūrint
aš tikriausiai su savo paltuku dar neįšokau į žiemines vėžes, reiks eit striukės ieškot storos jau....
RS šiaip koncertas buvo mokamas, tik mes su pakvietimais su sūnum ėjom, tai nemokamas tik mums. Šiaip normalus koncertas su bilietais.
lengvos savaitės
Labas rytas
ir pajūris sulaukė sniego, taip gražiai sninga
neblogas temperatūrų skirtumas bus, nes dabar 1 šilumos, ryt iki 15 žada
Vakar taip nieko įdomaus ir nenuveikėm, namuose tinginiavom, serialą žiūrėjom, valgyt gaminomės, toks tikras sekmadienis
buvom išlindę apsukt rato aplink miestą, vėjas toks žvarbokas, tai ilgai nevaikščiojom
Šiandien vakare į filmą važiuojam, nupirkau bilietus į Svingeriai, kažkaip senokai buvom kino teatre, bus proga apsilankyti