Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 28, 13:58)
Labos. Aš nesidovanosiu nes tiesiog nekenčiu- vaikystės trauma☺ ištraukti galiu tik išaiškinkit kaip ką daryt.

Susirasyk ant lapuku visu dalyvaujanciu vardus,sulankstyk,sumaisyk mirksiukas.gif Tada trauk uz kiekviena..Tik nepamirsk ka kuriai istraukei biggrin.gif Galiu imest,kaip pernai traukiau mirksiukas.gif PAskui kiekvienai nusiusi adresa.
Atsakyti

Big Bang-  dek recepta

V-rine ir kaip koncertas ? as ir mielai pasiklausyciau Irunos su Jampolskiu. Man patinka ju duetas

Atsakyti

oi persivalgiau-  gaminau savo   darboninkams valgyt-  vistienos kepsniuku su krakmolu  kelis iskepiau, nuo vakar teslos buvo likusios,  truputi zuvies pakepiau, dar bulviu issivirau ir po karbonada iskepiau su suriu ir troskintomis morkomis ir cukinijomis ant virsaus. tai  vyrai dar kol buteliuka padare, tai ir as ten visko prisiragavau, vsio, issiskirste, MB jau miegot nuvirto ir man taip noretusi tik kojas istiesti. namie bardakas. geriau nesinervuojam, nes po to bus grazu  :P  nuemiau gaza, nes ketvirtadieni turejom anyta parsivezti, ale MB sakau- parvezam is kaimo, na po visu kapu lankymu ir tiesiai pas dukterecia ?? lai pabuna iki sekmadienio ten, o mes ramiai spesim ir remontus ir  tvarka pasidaryti. nes man kazkaip i bardaka parsivezti - neeee. iseisim penktadieni i darba, tai moteriske  eis plaut viska. atrodys kad parsivezem namus kuopti. tik jau nereikia. susitvarkysim, pabus kelias dienas pas anuke, su proanukemis pasidziaugs ir jau tada galesim  parsivezti pas save.  :D  nu kokia as protinga  :lol:  :lol:​  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 28 spalio 2018 - 19:56
QUOTE(mickute7 @ 2018 10 28, 19:06)
<p><strong>Big Bang-</strong>  dek recepta</p><p></p><p><strong>V-rine</strong> ir kaip koncertas ? as ir mielai pasiklausyciau Irunos su Jampolskiu. Man patinka ju duetas</p><p></p>

Pirma dalis prailgo- buvo tos senobinės Donskio berods dainos. Na tos Maryte einam su manim pašokti. ...ir tt. tai gražu bet kažkaip jų perdaug man buvo. Antroji jau iš jų repertuaro -na tos dainos visos iš duetų aišku, visos perdainuotos. Bet jau geriau klausėsi ☺ dar buvo Irūnos sesuo ir kažkoks iš tų projektų - užkrito ☺ na man Irūna visada labiau patiko nei jos sesuo- visa kuo- pradedant išvaizda baigiant dainavimu.
Tai tiek. Bendras koncertas taip dešimtbalėj vertinčiau 6;😅😅😅 na aš tikrai zanūda gal.😅😅😅😅 bet fonograma kabai jutosi - jampolskis šiaip nuo pat pradžių buvo užkimęs - jautėsi labai kai kalbėjo. O dainuoja idealiai be pradainavimų visas 😅 paskutinę tikrai daunavo pats - na ir užkimimas jaučiasi nerealiai...aukštų natų nepaima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 spalio 2018 - 21:46

Labas labas laaaabas rytelis :) 

Praeita savaitė buvo labai intensivi tiek darbo atžvilgiu,nes teko Kolegę vaduoti,dėl deja labai rimtų ir skaudžių priežasčių :unsure: ,o aš niekada nemoku atsakyti ne :huh2:  Ir pramogų/gimtadienių buvo,tai žodžiu iki forumo jau tikrai laiko nelikdavo ateiti :) 

Savaitgalis:šeštadienį po miestą laksčiau su reikalais,sutikau Draugę,ėjome papietauti,kavos išgerti.Smagiai laikas praėjo :) 

Vakar buvo totalus tingėjimas-sekmadienis!  :D  Miegas ilgas-maistas-miegas-knyga-vonia su žvakėm ir knyga-naktinis miegas :D  Bet po tokios savaitės,to norėjosi :ax:  Nes buvo ir fiziškai nelabai lengva,nors lyginant su emocijom,dzin tas fizinis nuovargis,emocijos labiau išvargino,man taip deja jau būna :unsure: 

Tai va tiek žinių pas mane :B​ 

Atsakyti

Mickute7,kaip ćia nusprendėt remontus daryti? Ekstra sugalvojot ar planavot seniau,tik nieko nesakei? :) 

Almost,tai vakar ilsėjotės ar vistik į filmą važiavot? :)  

*Voque* kaip Jūsų sekmadienis prabėgo? :) 

giega, ar užsirašei grožio procedūrom salone? kaip depiliacija antrą kartą? :) 

BigBang, kaip Tu? Skausmeliai daugiau nebekankina šono?

V-rine,kokia proga koncertas buvo ir dar nemokamas? :) 

Mouette,labas :wub: 

Gražaus ir lengvo pirmadienio Visoms :)​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Na  planavom, tikrai sakiau, kad pries menesi bazeje tapetus jau nusipirkom.

Atsakyti

Labas rytelis

Na  planavom, tikrai sakiau, kad pries menesi bazeje tapetus jau nusipirkom.

Vadinasi aš šitą faktą,kažkaip praleidau :D 

Nes pirmą kartą girdžiu :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Giega,o su reikalais į LT atskrendi ar mini atostogų? :rolleyes:  Norėjau siūlyti susitikti kavai,bet supratau,kad laikas pas Tave bus labai labai viskam ribotas :)​ 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(R's... @ 2018 10 29, 04:34)
<p>Giega,o su reikalais į LT atskrendi ar mini atostogų? rolleyes.gif  Norėjau siūlyti susitikti kavai,bet supratau,kad laikas pas Tave bus labai labai viskam ribotas smile.gif </p>

Reikalu biski turiu..LAbai noreciau susitikt,bet nieko nepazadu...Nes tikrai mano zingsniai suskaiciuoti buna..Ziuresiu vietoj pagal situacija..

LAzeriai gerai mirksiukas.gif Tuoj gailetis pradesiu,kad anksciau neuzsiemiau ax.gif Jei kuri mastot,norit,butinai darykites,labai geras dalykas mirksiukas.gif Pazastyse jau po pirmos proceduros tik keli plaukai belike buvo..Slaunys irgi praktiskai jau svarios(nors pas mane ten ir taip keli plaukeliai buvo)Va bikiniui gal reikes daugiau tu proceduru,o ne tik tu ispirktu,bet vistiek akivaizdziai matos skirtumas..DAbar dar negaliu pasakyt,ant kiek maziau,po antros proceduros,nes pries darant reikia viska nuskust ir dar niekas neataugo biggrin.gif

Uzsirasiau kitam salone..Sitas butu patogiau,cia 5 min peskom..Nu bet manikiuriste dirba tik pirm antrad blink.gif Eile-3 sav i prieki blink.gif TAi aisku,kad bus eile,jei tik 2 dienas dirba...Vien savais,kurios pastoviai pildos nagus...Kirpeja irgi tik viena dirba..NA uzkampis ten truputi,bet jei taip nesirupinsi klientais,tai niekas ir neis i ta salona.O graziai sutvarkytas,stilingas...
Uzsirasiau kitam..Eidavau i ta daznai,tik va vaziuot jau reikia biggrin.gif PAskambinau,sakau noriu kitam sestad ar sekmad.Sekmad jau nebuvo vietu,bet sestadieniui pasirinktinai..VA tau ir skirtumai tarp salonu..Ten manikiuristes dvi yra ir bet kuria sav diena kuri nors bus.
Atsakyti
Sveikos,tai ką sninga... verysad.gif
šalta net pro langą žiūrint smile.gif smile.gif
aš tikriausiai su savo paltuku dar neįšokau į žiemines vėžes, reiks eit striukės ieškot storos jau....

RS šiaip koncertas buvo mokamas, tik mes su pakvietimais su sūnum ėjom, tai nemokamas tik mums. Šiaip normalus koncertas su bilietais.

lengvos savaitės smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) ir pajūris sulaukė sniego, taip gražiai sninga :mirksiukas: neblogas temperatūrų skirtumas bus, nes dabar 1 šilumos, ryt iki 15 žada :rolleyes: 

Vakar taip nieko įdomaus ir nenuveikėm, namuose tinginiavom, serialą žiūrėjom, valgyt gaminomės, toks tikras sekmadienis :) buvom išlindę apsukt rato aplink miestą, vėjas toks žvarbokas, tai ilgai nevaikščiojom :rolleyes: 

Šiandien vakare į filmą važiuojam, nupirkau bilietus į Svingeriai, kažkaip senokai buvom kino teatre, bus proga apsilankyti :) 

Atsakyti