Vakar pusdienį tvarkėmės namuose, dar apsipirkt važiavom. Norėjom vaikui batus nupirkti, bet tokie kamščiai visur. Žmonės algas gavę, plius paskutinės vaikų atoatogų dienos tai visi ir nesėdi namie.
Oj, pas jus vaikams praėjusią savaitę atostogos buvo? Pas mus lyg tik šią savaitę prasidėjo. Bet nuo to kamščiai nei kiek nebuvo mažesni

Tai tiek. Bendras koncertas taip dešimtbalėj vertinčiau 6. na aš tikrai zanūda gal. bet fonograma kabai jutosi - jampolskis šiaip nuo pat pradžių buvo užkimęs - jautėsi labai kai kalbėjo. O dainuoja idealiai be pradainavimų visas. paskutinę tikrai daunavo pats - na ir užkimimas jaučiasi nerealiai...aukštų natų nepaima.
Man apskritai kartais net ir liūdna matyt, kaip Jampolskis sensta akyse tiesiog, kaip tas alkoholis jam gyvenimą gadina..
Praeita savaitė buvo labai intensivi tiek darbo atžvilgiu,nes teko Kolegę vaduoti,dėl deja labai rimtų ir skaudžių priežasčių ,o aš niekada nemoku atsakyti ne
Jergus, tikiuosi nieko labai rimto ir viskas sutvarkoma, pagydoma?

Almost,tai vakar ilsėjotės ar vistik į filmą važiavot?
Į filmą sekmadienį nevažiavom, bet ėjom pas draugus pasisvečiuot 
Vadinasi aš šitą faktą,kažkaip praleidau 
Nes pirmą kartą girdžiu
Aš irgi praleidau faktą apie mickutes remontus

LAzeriai gerai. Tuoj gailetis pradesiu,kad anksciau neuzsiemiau. Jei kuri mastot,norit,butinai darykites,labai geras dalykas. Pazastyse jau po pirmos proceduros tik keli plaukai belike buvo..Slaunys irgi praktiskai jau svarios(nors pas mane ten ir taip keli plaukeliai buvo)Va bikiniui gal reikes daugiau tu proceduru,o ne tik tu ispirktu,bet vistiek akivaizdziai matos skirtumas..DAbar dar negaliu pasakyt,ant kiek maziau,po antros proceduros,nes pries darant reikia viska nuskust ir dar niekas neataugo
Nu žodžiu paskaičiau ir kone galutinai užsikepiau. Ieškosiu aš irgi kokių nuolaidų ir eisiu į šitas procedūras, nes tikrai jau nusibodo lakstyt kaip sniego žmogui

Žadina Jus kava 
Kaip išsimiegojote?
Kažkaip sunkiai šiąnakt miegojau, bet gal dėl streso. Visokiausių susitikimų ir mokymų turiu šią savaitę daug naujų ir įprastų, tai žodžiu šiek tiek jaudinuosi 
Gali samdyti,gali pats daryti,čia labai individualus reikalas ir galimybės,bei norai žmogaus.
Tai va, tikrai pritariu - tai yra labai individualus reikalas ir priklauso ne tik nuo galimybių, bet ir požiūrio 
Almost,laukiam Tavęs pasirodančios šiandien 
Atbėgau atbėgau tekina su savo kablukais

R's,savaitei lekiam..Mes kazkaip visada po sav atostogaujam..As geriau 3-4x mer metus po sav paatostogausiu,nei 1men is karto.
Žinok aš irgi kažkaip su vyru tokios nuomonės būdavau seniau, kol nepabandėm atostogų ne Europoj. Tai jau geriau pabūsim 2 - 3sav. kažkur tikrai ypatingų atostogų, o paskui išlėksim kelioms dienoms po kelis kartus, nei kad po savaitę kažkur vietoj. Bet čia, vėlgi, labai nuo žmonių ir galimybių priklauso. Iš esmės geriau daugiau, nei ilgai, bet jei yra galimybė - geriau daug, ilgai ir kitaip

Sveikos!
Kavos litrą jau išgėriau, dabar į vandenuką įnikau.
Pirmą susitikimą jau turėjau, reikia susirašyt viską, atsispausdint ir ruoštis kitam. Po valandos eisiu mokymų vesti 
Mūsų ilgasis savaitgalis visai smagus buvo.
Penktadienį pasportavau, vyras parsivežė mane. Jergus, visas jėgas treniruotei išnaudojau, tai šakės išsunkta tiesiog buvau. Bet grįžus po dušu nulėkiau ir važiavom į vietinę užkandinę pavalgyt. Labai norėjau DAUG mėsos įvairios, o ten ale australišką barbekiu tokia užkandinė. Tai pasiėmiau rinkinį (jautienos mėsainis, plėšyta kiauliena, grilinta vištienos krūtinėlė ir vyrui sparnelius vištienos atidaviau). Visko net nesuvalgiau, bet grįžus taip bloga buvo, skrandis sustojo, pilvas supyko. Žodžiu, man tik sriubelėm misti
Dar grįžtant namo mašina sugedo, tai visi šeštadienio planai pasikoregavo.
Šeštadienį ryte su motociklu važiavom iki miesto, man akiniams stiklus pakeitė, tai reikėjo pasiimti jau. Paskui važiavom nusipirkti detales mašinos remontui. Tada iki prekybos centro pažiūrėt dovanų broliui, bet nieko neradau konkrečiai, ko ieškojau. Grįžom namo, vyras išėjo mašinos tvarkyt, o aš namus kuopiau. Viską susitvarkiau, tai ramu buvo iškart 
Vyras mašiną susiremontavo, sakė ten vožtuvą kažkokį keist reikėjo. Bet jau kad piktas grįžo - sakė, kad pasirodo, jog nei vienas meistras žvakių mašinoj taip ir nekeitė, nors du kartus buvo vežta tvarkyt, keist ir abu ėmė pinigus tiek už žvakes, tiek už keitimą. Tai sakė nafik nebeveš ir keis pats. O man toks juokas - nu grynai kaip tas tūlas lietuvis ans pas mane, kur ne tik programuotojas, bet ir pyrago kepėjas
Nu sakau keisk keisk, kad jau taip išmanai. Svarbu mašina vidury kelionės nesustotų paskui netikėtai 
Sekmadienį ryte pavalgėm ir ėjom paskui pėstute iki draugų. Ten apie 8km susidarė sumoj, bet oras tobulas buvo (šalta labai, bet saulėta), tai ėjom ir nuėjom. Susitvarkiau nagus, bet jau praradau įgūdžius, tai tokį šleivą kreivą darbą pasidariau - reiks vėl darytis savaitgalį
Draugai pavaišino pietums, pasibuvom, paplepėjom, dar tuo pačiu juos abu užrašėm su mumis kitą sekmadienį lėkt į snieglenčių pamoką. Ir išvažiavom namo 
Vakar iš pat ryto važiavom apsipirkti maisto, tai greit viską su sąrašu susipirkom. Paskui grįžę namo išvažiavom pas draugus - mane ir draugę vyras pametė iki miesto, ėjom pro parduotuves prasieiti, dovanų paieškot. O vyrai motociklą tvarkyt išvažiavo. Mes su drauge dar į kino teatrą nuėjom filmo pažiūrėt, paskui pro kitą miesto dalį prasiėjom. Nieko nenusipirkau, kažkoks man nieko nenoritas prasidėjęs yra
Tada jau vyrai buvo baigę remontus, tai atvažiavo pasiimt mūsų, nuvežė draugus namo ir grįžom patys. Pasigaminau valgyt, pagaminau į kamerą šnicelių ir ėjau ilsėtis.
Toks tas mūsų savaitgalis, nieko ypatingo, nieko įdomaus 
Šį šeštadienį važiuoju tatuiruotės darytis, sekmadienį pas mus draugai atlėks, darysim mes pietus. Tokie ir tie planai. Veiklos daug nusimato šiaip savaitės eigoj, tai tikiuosi, kad greitai prabėgs laikas 
Ta proga visoms linkiu gardžios kavos ir puikaus antradienio