Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš gyvenu gerai,tik Vyras apsirgo,penktadienį per piet iš darbo jau gryžo. Jau gerėja,bet dar nėra visai gerai.

Tai mūsų savaitgalis toks,Vyro lovoje,o mes su Dukrom truputį šen,truputį ten. Vakar mano krikštasūnio buvo 16-tas gimtadienis,jetau kaip greit :wub:  Už mane aukštesnis :D  o atrodo katik aš Jį auginau,čiūčiavau :)  Tai buvom sveikinti,nuvažiavom biliardą pažaisti,tada papietauti.

Taip va ir praėjo savaitgalis :) 

Šiande jau įprasti planai,darbai,sportas :) 

Geros dienos Visoms!

Atsakyti

Mickute7,jau užbaigė remontus? :) 

Almost,kaip praėjo tatto darymo procesas? :) 

*Voque*,  kaip Jūsų sekmadienis,buvote pasivaikščioti?

giega,mašiną sutvarkė Tau?

BigBang,jau pradėjai ruoštis kelionei?

V-rine,ką Tu gero savaitgalį nuveikei? :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :) na ką, vėl pirmadienis, nauja savaitė, nauji darbai, nauji tikslai ir pan. Kas kokių savaitinių planų turi? :mirksiukas: 

Vakar taip greit pralekė sekmadienis, bet fainai pasibuvom su SB :ax: buvom paužkandžiauti vienoj kavinukėj, po to vakarieniauti į kitą važiavom, tai labai skaniai pavalgėm, pavakarojom truputį ir grįžę jau ilsėtis ėjom :ax: Toks fainas vakar oras, bet truputį susivėlinom, tai nebėjom niekur pasivaikščioti, svarbu pavalgyt :D 

Atsakyti
Labas rytas.Mano savaitgalis irgi biški šian biški ten... nieko rimto, daugiau tinginystės nei veiklos...smile.gif taip nusigulėjau kad šiandien visai su noru įdarbą išėjau...tik nervino katė pradėjo nuo 5 žadint į darbą. Ir niekaip nesuprantu kaip ji atskaičiuoja- reikia mums į darbą ar ne...savaitgaliais nieko, o per išeigines žadina naglai ir viskas....Lipa ant galvos,kniaukia, sieną šalia drasko, pagaliau garsiai žiovauja pagal galvą atsisėdus... smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 lapkričio 2018 - 08:14
Labukas

Mes vakar papietaut i restorana nulekem su draugais. Po to dar pas juos uzvaziavom i svecius. Ilgai nevakarojom-siandien visiems i darbus..

Masinai mano servisa dare,tepalus keite,filtrus. Dabar uz 15000 myliu vel reiks daryt.. o tai mazdaug uz metu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Ir vėl pirmadienis, ir vėl nauja savaitė  :) Pamiršau akinius namie, tai jergus nu įdomi diena bus  :D  :D 

Savaitgalis žiūriu visų smagiai, jaukiai praėjo. Liuks  :) 

Aš penktadienį po treniruotės grįžau namo, vyras vakarojo su kolegom, tai pavalgiau, išsimaudžiau ir šokau lovon. Pažiūrėjau "My Kitchen Rules" ir ėjau miegot. Įleidau dar vyrą naktį prasibudinus  :D 

Šeštadienį lėkiau kavos su pažįstama, tai paplepėjom, pasibuvom, paskanavom. Tada ėjau tatuiruotės darytis. Viskas liuks, patenkinta labai esu piešiniu  :) Važiavom paskui šiek tiek maisto nusipirkt su vyru ir grįžę namo ilsėjomės  :) 

O vakar ryte važiavom savaitei apsipirkti, dar nupirkom kelias dovanas. Pasisekė ir pagavau savo norėtus kvepalus su didele nuolaida (šiuos Tom Ford https://www.tomford....T5G-MACQUA.html). Grįžom namo, pavalgėm ir važiavom į miestą. Užsukom dar į kelias parduotuves dovanų paieškot ir paskui ėjom žiūrėt  "Bohemian Rhapsody" - žiauriai patiko, labai labai geras filmas. Žymiai labiau patiko mums abiems už "A star is born"  :rolleyes:  :) 

Grįžę namo dar išsikepėm pietus šiandienai ir viskas, ėjom ilsėtis  :) 

Tai žodžiu greit prabėgo savaitgalis, nieko ypatingo neįvyko. Gyvenam toliau. Šiandien turiu mokymus naujokei vesti, tai tuo ir užsiimsiu  :D 

Gražios visoms dienos, puikios savaitės pradžios ir, be abejo, skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Almost, smagu dėl tatoo, dėl savaitgalio ir dėl visų pirkinių :D  :rolleyes: ir mes va nupirkom jau SB tėvams vieną iš dovanų, tai bilietus į miuziklą Paryžiaus katedra :) manau tikrai liks patenkinti, nes norėjo, o aš apgavau, kad bilietų nebėra, toks nekaltas melas :rolleyes: 

Geriu kavą, lietinga diena šiandien, tai jaukiai sau darbuojuos :) taip ir pralėks diena, tik vakarop su drauge iki kapinių lėksim dar.

Atsakyti

Kokia ramuma :huh2: pasirodykit ponios :D 

Atsakyti

Pasirodau , kad gyva, po darbo  as lekiau namo, varskes apkepa pasoviau i orkaite, o tuo metu MB nuvaziavo pas dukterecia mamos parsivezti, tai vat grizo, pasiplepejom prie arbatos, nera kada ir prie kompo prisesti

Atsakyti
Mes vakar norejom i ta Rapsodija eit Bet uzsilakstem ir taip liko..

Almost,o istisai nenesioji akiniu?As kai zabala visiskai,tai jei neisideciau linziu,tai kelio nematyciau biggrin.gif TAs pats butu ir jei akinius nesiociau..

Ilgai siandien dirbau..JAu is pat ryto skaneris pastrigo,virs valandos vien uztrukau,kol jis uzsikrove.O jau,kad taip uzsivelavau,tai labai neziurejau marsruto,tai gavos vaje vaje-pirmyn atgal vazinet..Kelis kartus net stovejau,laukiau specialiai,nes gaunas kad vaziuoju kelis km i viena puse,paskui griztu atgal ir vel vaziuoju ten pat..Ne ne,kita karta nors ir susivelinsiu,bet saziningai persiziuresiu biggrin.gif
DAbar namie,isipylem su MB po taure vyno biggrin.gif Atejo siuntinukas is LT mirksiukas.gif Mano puske velia tapkes,tai buvom uzsisake anukei ir MB biggrin.gif As tai kailines tapkes turiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Mes siryt ankstyvi - nuo 6 dirbam, tai kad baigiam kavyte gerti ir lekiam pro duris

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Kaip išsimiegojote? :) 

Atsakyti