Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Savaitės planų yra yra,aišku pirma darbas,sportas,tada trećiad jeigu tik Draugė galės,važiuoju dažytis,kirptis plaukus,penktadienį aplankyti gimines,nes vistiek į tą kraštą žadu važiuoti reik jau maistą suderinti sodyboje Brolio jubiliejui,tada savaitgalio tik sekmadienio planas aiškus,pas Draugus šeimų pietūs,tradicija,kad vis keičiamės vieni pas kitus papietauti į mėn kartą renkamės :)  Tai tokie planeliai jeigu daugių jų neatsiras :) 

Vakar sporte buvau naujoje grupinėje treniruotė,ant batutų,kaip jėėgaaas patiko :yahoo:  jau laukiu trečiadienio kai vėl ant jų eisiu :D  Jergau dabar turbūt ir gyvensiu sporto klube,nes gausis 6k/ per savaitę sporto,bet reiks kažko atsisakyti,nes suprantu,kad per daug,bet tik nžn ko atsakyti reiks,jaučiu vienos zumbos atsisakysiu,vieną pasiliksiu :) 

Va tiek žinių :)​ 

Atsakyti

Mickute7,kodėl taip anksti į darbą? :) 

Almost,kokią knygą šiuo metu skaitai? Ir kaip sekasi sporto planą vykdyti? Tikiu,kad turi eiti viskas puikiai ir rezultatai tikrai bus :) 

*Voque* kokie Tavo planai šios savaitės? :) 

Giega,tai šią savaitę atidirbi ir atostogos? :rolleyes:  Linkiu,kad šiande skanenis kaip sskoma "nepjautų grybo" :D  ir darbai sklandūs būtų :) 

V-rine,Katės protingos oi protingos :D 

Gerossssss dienelės Visoms :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) pradedam antradienį :rolleyes:  Aš vakar viena vakarojau, MB darbavosi ilgiau, tai vonioj pagulėjau, knygą paskaičiau. Dar galvojau kai grįš pažiūrėsim serialą ar filmą, bet susivėlino, tai ilsėjomės ir tiek :) 

R’s , kokia faina tradicija vieni pas kitus pietų :bigsmile: tik didesnei kompanijai maisto taip nekukliai spėju reikia paruošti :oh: :D 

Šiaip pirmą kartą skaitau apie grupinę treniruotę ant batutų :) galvojau taip tiesiog šokinėji šokinėji, cardio darai ir viskas :D 

Mickute , oho ankstokai darbas, pliusas, kad diena ilga bus :rolleyes: 

Giega , Tau nekyla dar noras į sportus grįžti?  :mirksiukas: 

Almost , ką vakar vakare nuveikei? ką gaminai skanaus? :rolleyes: 

V-rine , kaip dukrai sekasi? patenkinta studijomis? :mirksiukas:   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 06 lapkričio 2018 - 07:51
Labukas

tikrai faina tradicija bigsmile.gif Mes vasara daug geilinam su draugais,bet cia nesiskaito kviestiniai pietus..

Mb grizo i sena gyma, kalbina mane eit biggrin.gif Dar sutikom viena su kuria lankem anksciau.. ji vis dar vaiksto i sportklubi tai irgi kviete grizt.. bet as tiek diena prisivaikstau,kad sokinet aerobikuose jau jegu ner,o i stangas ,treniruoklius man nepatinka.be to kontraktas vel metams..
Atsakyti

Almost, smagu dėl tatoo, dėl savaitgalio ir dėl visų pirkinių :D  :rolleyes: ir mes va nupirkom jau SB tėvams vieną iš dovanų, tai bilietus į miuziklą Paryžiaus katedra :) manau tikrai liks patenkinti, nes norėjo, o aš apgavau, kad bilietų nebėra, toks nekaltas melas :rolleyes:

Oj, mes anytą su partneriu irgi Kalėdoms siųsim į spektaklį  :D Tik pirkom bilietus į baletą "Miegančioji gražuolė", tai tikiuosi patiks  :) 

Pasirodau , kad gyva, po darbo  as lekiau namo, varskes apkepa pasoviau i orkaite, o tuo metu MB nuvaziavo pas dukterecia mamos parsivezti, tai vat grizo, pasiplepejom prie arbatos, nera kada ir prie kompo prisesti

Oj va paskaičiau ir pagalvojau, kad norėčiau varškės apkepo visai  :wub: 

Almost,o istisai nenesioji akiniu?As kai zabala visiskai,tai jei neisideciau linziu,tai kelio nematyciau. TAs pats butu ir jei akinius nesiociau..

Ne  :) Man reikia tik darbui, skaitymui ir TV žiūrėjimui ar vairavimui tamsoj pvz. Tai tamsoj aš vairuoju tik nebent motorolerį, su tuo gerai matau  :D Mašinos nevairuoju praktiškai jau  :) O darbe kadangi visą dieną prie monitoriaus, tai būtinai reikia. Aš toliaregė, tai tiesiog pavargsta labai akys, pastoviai įtampoj būna darbe ir tiek, jei pamirštu akinius. Lęšius kartais deduosi, bet akys mano jautrios labai, tai jau trečioj dienoj negaliu dėtis - labai išsausėja ir peršti  :) Todėl man patogiausia akinius nešiot

Vakar sporte buvau naujoje grupinėje treniruotė,ant batutų,kaip jėėgaaas patiko :yahoo:  jau laukiu trečiadienio kai vėl ant jų eisiu :D  Jergau dabar turbūt ir gyvensiu sporto klube,nes gausis 6k/ per savaitę sporto,bet reiks kažko atsisakyti,nes suprantu,kad per daug,bet tik nžn ko atsakyti reiks,jaučiu vienos zumbos atsisakysiu,vieną pasiliksiu :)

Oj, pas mus čia Dubline daro tokias treniruotės ant batutų individualių. Labai smagiai atrodo, man draugė pasakojo, kad iš tikrųjų viskas sunkiau, nei iš šono rodos  :D  :D Įdomu būtų pabandyt, bet man kažkaip vis tiek grupinės treniruotės nu niekaip nelimpa sporte.. Kad ir kiek bandyčiau save perlipt, individualiai arba su treneriu tik sportuot man labiausiai patinka  :) 

Almost,kokią knygą šiuo metu skaitai? Ir kaip sekasi sporto planą vykdyti? Tikiu,kad turi eiti viskas puikiai ir rezultatai tikrai bus :)

Dabar skaitau kelias vienu metu, kaip po ranka pasitaiko  :D 

Šitą - https://www.knyguklu...iles-kalba.html. Taip neintensyviai skaitau, bet kol kas visai įdomi atrodo. Šiaip nemėgstu tokio tipo knygų, bet šita kažkaip gerai visai einasi  :) 

Dar šitą esu pradėjus - https://www.knyguklu...lt/sulinys.html. Labai keista pradžia tokia pasirodė, kažkaip nežinau. Ir lyg kabina, bet lyg ir nelabai.. Tai trumpam padėjau į šoną, bet manau imsiu vėl kurį vakarą  :) 

Ir turiu šitą pradėjus - https://www.knyguklu...as-anduose.html. Irgi tokia sunkokai šiek tiek skaitosi, tai neina labai greit perskaityt  :D 

Šiaip aš nelabai mėgstu kelias knygas turėt skaityt pradėtas vienu metu, bet sakiau ir draugei, kad jei knyga po pirmų puslapių aklai nesudomina, tai imu kitą, bet bandysiu vis tiek ją perskaityt. O jeigu jau ir toliau nedomina, tai negaišiu savo laiko neįdomiai knygai  :) 

Kol kas sekasi neblogai, ačiū  :) Šią savaitę sportuot negaliu dėl tatuiruotės, tai tenka labiau su maistu dirbti. O šiaip viskas liuks - esu įpratus jau sportuot, labai trūksta to judesio, kai neinu į treniruotes. Su maistu tenka šiek tiek save paribot, bet verta. Dabar va kaip tik praėjo 3sav, jau 4ta prasidėjo, tai jaučiu, kad tai darosi įprotis, o ne kažkoks pakeitimas rutinos  :) 

Labas rytas :) pradedam antradienį :rolleyes:  Aš vakar viena vakarojau, MB darbavosi ilgiau, tai vonioj pagulėjau, knygą paskaičiau. Dar galvojau kai grįš pažiūrėsim serialą ar filmą, bet susivėlino, tai ilsėjomės ir tiek :)

Almost , ką vakar vakare nuveikei? ką gaminai skanaus? :rolleyes:

Oj, kaip noriu jau vėl vonioj pagulėt  :wub: Bet gal kitą savaitgalį, kol kas dar dėl rankos negaliu kurį laiką  :D Kokią knygą Tu dabar skaitai? Ir kokį serialą žiūrit? Mes vakar pradėjom "How to get away with murder" Netflix'e, tai labai įtraukė  :) 

Vakar nieko įdomaus žinok. Pakalbėjau su treneriu, paskui užsukau į tatuiruočių saloną išsiaiškint dėl kilusio nesusipratimo, pasiėmiau iš jų atsiprašymo dovaną. Tada grįžau namo, pagaminau valgyt, pavakarieniavom ir ėjom ilsėtis, žiūrėt serialo  :) 

Mb grizo i sena gyma, kalbina mane eit. Dar sutikom viena su kuria lankem anksciau.. ji vis dar vaiksto i sportklubi tai irgi kviete grizt.. bet as tiek diena prisivaikstau,kad sokinet aerobikuose jau jegu ner,o i stangas ,treniruoklius man nepatinka.be to kontraktas vel metams..

Ne ne, man atrodo tikrai Tu nepirk to kontrakto metams, nesuk galvos ir neik į salę  :D  :D Nei Tu nori tiek daug, nei rasi laiko ar jėgų, nei Tau patinka. Prisisportuoji darbe ir ramu  :D 

BigBang, V-Rine  - kaip jums sekasi, kaip savaitgalis praėjo, kas įdomaus, gero, blogo?  :) 

Labas rytas visoms  :4u: 

Išgėriau kavos, išgėriau Berocca Boost (vitaminai energijos suteikiantys), pamiršau vėl akinius šiandien (sakau reik gal Bilobil gert, bet ir tą pamirščiau turbūt). Kibsiu į darbus. Nieko daug šiandien nenusimato, tai galvoju reikės prie dokumentacijos padirbt šiek tiek  :) 

Vakare važiuosiu iki vyro darbo, eisim kažkur vakarienės ir paskui eisim filmo pažiūrėt kokio nors. Norėčiau visai į "Spragtukas ir keturios karalystės", bet matysim pagal laiką, kas geriausiai tinka  :) 

Tai tiek tų planų, tiek tų naujienų iš manęs  :) 

Gražaus antradienio visoms ir gardžios kavos  :4u: 

Atsakyti
Sveikos,
na karalaitės pyragus kepėt? aukojot? smile.gif šiandien juk pyragų diena smile.gif mes kepėm ryjom aukojom smile.gif v.ž. viskas kaip priklauso...

Almots, rašiau apie savaitgalį smile.gif

Dėl kultūros- aš noriu į baletą "Spragtukas", vyras liepė bilietus nupirkt ...bet kai reikia pirkt ir pagalvoju kad kratytis 200 km....ir sutingstu smile.gif o baletas yra baletas, tik kad muzika graži smile.gif nesam mes gerbėja baleto smile.gif
beje iš Opeto sir baleto teatro galima internetu šiaip bilietus pirkt? dar rimtai nežiūrinėjau.

Atsakyti

Pyrago turėjom nuo savaitgalio, tai kaip tik pabaigėm šiandien prie kavos po gabaliuką :) dar galvojau kepti vakare kokį nors vėl, bet manau savaitgaliui pasiliksiu :rolleyes: 

Almost, serialą dabar žiūrim You, bet mes tokie pasyvus žiūrėtojai, nes laiko vis kažkaip neatrandam, kitų darbų vis namuose atsiranda :) knygą jau baiginėju Lietaus prieglobstis, įdomi, bet vėl nėra taip, kad kasdien atsiversčiau, o reikėtų, nes sau pasižadėjus esu :ax: 

O kokie nesusipratimai su tatoo salonu? :huh2: 

Atsakyti

Sveikos,
na karalaitės pyragus kepėt? aukojot? šiandien juk pyragų diena. mes kepėm ryjom aukojom. v.ž. viskas kaip priklauso...

Nieko nekepiau, nieko neaukojau  :D Aš iš viso pyragų nekepu  :) 

Almost, serialą dabar žiūrim You, bet mes tokie pasyvus žiūrėtojai, nes laiko vis kažkaip neatrandam, kitų darbų vis namuose atsiranda :) knygą jau baiginėju Lietaus prieglobstis, įdomi, bet vėl nėra taip, kad kasdien atsiversčiau, o reikėtų, nes sau pasižadėjus esu :ax:

O kokie nesusipratimai su tatoo salonu? :huh2:

Mes tai grįžę pasigaminam valgyt ir poilsiui pasijungiam tiesiog. Kai nieko nebesinori daryt ir šiaip jau po ilgų, sunkių dienų  :D 

Ai, buvo įvėlę klaidą savo pusėj, kuri man, kaip klientui, sukėlė daug nepatogumų ir diskomforto. Tai aš informavau vadovybę apie situaciją, tada šiek tiek pabendravom, išsiaiškinom, kas ten kaip įvyko, atsiprašė manęs ir tiesiog kaip gražų gestą ir atsiprašymą norėjo įteikti dovanų kuponą  :) 

Atsakyti
Almost, dovanų kuponas kitai tatoo? smile.gif smile.gifsmile.gif ???
Atsakyti

Almost, dovanų kuponas kitai tatoo????

Nebūtinai tatuiruotei - jie ten ir auskarus veria, ir vyrų kirpykla yra  :) Tai kažkam panaudosiu. Ar tatuiruotei, ar auskarams keliems, ar dovanai atiduosiu tiesiog kam nors  :)​ 

Atsakyti

Ir kaip vakarojat? :mirksiukas: 

Aš namuose, einu arbatos pasidaryt, nes  namie nors ir nėra šalta, bet kažkoks drebulys iš vidaus :ax: Vakaras įprastas nusimato, nieko mandro neprigalvosi antradienį :D na aišku galima prigalvoti, bet noro kažkodėl nerasta, tai bus gerai namuose jaukiai ir ramiai :) 

Atsakyti

R.s siaip jau  siryt MB reikejo anksciau i darba vaziuoti, ten vyrams skubiau suktis reikejo, bet kadangi turejom ka veikti, tai padirbom   ilgiau, ir kaip visi iki 16, ir dar parsiveziau darbo, tai tik greit valgyt pasidariau ir sedau padirbeti  dar 4 valandoms, tai jau net subine paskaudo nuo sedejimo :P  net paduskele pasikisau :D  dar spejau kompoto  prisivirti, rytdienai grikius uzsimerkiau ir vsio, varau  i lovyte jau   :) 

Atsakyti