Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas  rytelis.

Jau ir treciadienio sulaukem

Atsakyti

Labas rytelis :) 

Tik pasisveikinu ir bėgu,turiu truputį veiklos rytinės :)  

Vėliau užbėgsiu paplepėti :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) kaip čia dabar netikėtai tas trečiadienis jau :D kaip visada aš su savo frazėm, bet laikas lekia tikrai greit, man net baisu :rolleyes: 

Hmm planai planeliai šiandienos :hmm: manau įprasti, tik va po darbų su drauge tiksiuos, lėksim kažkur kavos, pasivaikščiosim galbūt, orą neblogą žada, tai reikia tik džiaugtis :) na, o daugiau neturiu ko pasakoti, nieko įdomaus nevyksta šiuo metu :rolleyes: 

Atsakyti
LAbukas

O as 5 ryto gaunu sms,gal noriu laisvadienio biggrin.gif Tai ant kito sono ir pamiegojau iki 7 biggrin.gif MB irgi tik nakciai i darba mirksiukas.gif Yra visokiu reikalu,tai apsilakstysim..
PAs mus lyja nuo ankstyvo ryto,nors siaip labai silta +15.Eisiu skalbenke pajungt,bet reikia jau namo dziovykle parnest,nes lauke jau nebeisdziuna rubai...
Atsakyti

Sveikos  :) 

Atbėgu ir aš jau po kavos su litru vandens  :D 

Nieko irgi neturiu ką įdomaus papasakot iš viso. Vakar po darbo nuvažiavau į miestą, bet nespėjau užlėkt niekur - ėjau su vyru susitikt, kol jis skambučio laukė. Laukė laukė 45min, kol susivokė prote, kad pats sumaišė ne tik laiką, bet ir datą  :D  :D  :D  :D  :D Tai ėjom paskui vakarienės, į filmą jau nebespėjom  :) Grįžę namo ėjom serialo žiūrėt ir viskas  :) 

Šiandien planuojam grįžę greit užkąst ir važiuot į vieną parduotuvę tokią kaip Senukai gal ar pan. (Harvey Norman vadinasi) - bus išpardavimas specialus, daiktai darbuotojų kainom pardavinėjami. Tai sakėm pasižvalgysim, reikėtų nusipirkti naujus patalus (kaldrą, papildomą čiužinio apsaugą, nes mėgstam kavą gert lovoj kai kurie iš mūsų  :D  :D ), paskui noriu naujo dulkių siurblio ir televizoriaus pasižiūrėt, dar užmest akį kokios nuolaidos Apple produktams  :) 

O daugiau jokių planų. Šiandien jau akinių nepamiršau, tai dirbsiu stipriai prie mokomosios medžiagos  :) Reik susiimt, nėr čia ko laiko švaistyt  :D 

Ta proga visoms gražios dienos ir puikiausios kavos  :4u: 

Atsakyti
Sveikos, aš irgi neturiu ko įdomaus pasakot smile.gif

o lauke kažkokia niūruma aplamai, toks depresijų laikas smile.gif gerai kad dar nelyja....bet jau nebeilgai ir tos ramesnės dienos skaičiau.

vakar vakarienei kepiau kepsnių su bulvėmis, šiandien kepsiu "pampokiukų" iš kefyro smile.gif nes mėsos visokios dar yra.
nu ir tiek žinių smile.gif

Atsakyti

Koks geras pavadinimas :D pampokiukai :D 

O aš nežinau ką gaminsiu, jaučiu kiaušinių vakare prasikepsiu ir bus gerai :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2018 11 07, 16:00)
<p>Koks geras pavadinimas biggrin.gif <em><span>pampokiukai biggrin.gif</span></em><em><span> </span></em></p><p>O aš nežinau ką gaminsiu, jaučiu kiaušinių vakare prasikepsiu ir bus gerai rolleyes.gif </p><p><strong><em></em></strong>
</p><p></p>

pampokiukai čia iš mano vaikystės smile.gif vis galvodavau kaip mama juos kepdavo...nes vaikystės patiekalai juk patys skaniausi... smile.gif paklaust vis pamiršdavau smile.gif ir kartą radau intere smile.gif smile.gif paprasti jie tokie, net sakyč sprangūs...na ir iš miltų (nieko naudingo), bet kai kada užsinori vat ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 lapkričio 2018 - 16:46

Tai čia kaip kokie virtinukai ar ežiukai? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2018 11 07, 16:16)
<p>Tai čia kaip kokie virtinukai ar ežiukai? hmm.gif​ </p>

nee, kefyras, kiaušinis, soda, riebalai (aliejus į tešlą dedu), miltai (aš dar aguonų dedu) ir kepti ant riebalų smile.gif
tokie kaip varškėtukai tik ne iš varškės smile.gif
valgom su grietine,uogiene, su rūgpieniu...na kas kaip... aš sausų prikemšu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 lapkričio 2018 - 16:47
Pirma karta ir as girdziu pampokiukus..Ir net pagal recepta tokiu nezinau,nevalgius...O tesla kieta darai?Minkyt reikia?
Atsakyti

o lauke kažkokia niūruma aplamai, toks depresijų laikas. gerai kad dar nelyja....bet jau nebeilgai ir tos ramesnės dienos skaičiau.

Tuoj jau snigt kaip dės, tai visai žiema pasijaus  :D 

Pas mus prasidėjo jau lietaus sezonas sulig žiema, tai tenka vėl iš naujo išmokt mėgautis vairavimu lietuje  :D 

O aš nežinau ką gaminsiu, jaučiu kiaušinių vakare prasikepsiu ir bus gerai :rolleyes:

Mes šiandien sriubos abu greit pakaposim, nes lėksim į parduotuvę  :) Rytoj jau kažką skanaus gaminsiu :wub: 

Pirma karta ir as girdziu pampokiukus..Ir net pagal recepta tokiu nezinau,nevalgius...O tesla kieta darai?Minkyt reikia?

Aha, aš irgi nei girdėjus, nei valgius  :rolleyes:  :D 

Kaip diena praėjo visoms?  :) 

Aš šiandien, vis tik, antrą dieną iš eilės telefonus senus atrakinėju ir trinu. Darbuotojams duodam telefonus, tai po 18mėn. gali pasikeisti į naujus arba atiduoda, jei sugadina (sudaužo ekraną ar pan.) arba jei išeina iš kompanijos. Tai prisirinko krūva didžiausia tų telefonų, reikia dalį sunaikinimui atiduot, dalį atrakint per tiekėją, dali vežt tvarkymui  :) Žodžiu visą mielą dieną aš su tais telefonais užsiknisus  :D  :D​ 

Atsakyti