Labas rytelis.
Jau ir treciadienio sulaukem
Labas rytas
kaip čia dabar netikėtai tas trečiadienis jau
kaip visada aš su savo frazėm, bet laikas lekia tikrai greit, man net baisu
Hmm planai planeliai šiandienos
manau įprasti, tik va po darbų su drauge tiksiuos, lėksim kažkur kavos, pasivaikščiosim galbūt, orą neblogą žada, tai reikia tik džiaugtis
na, o daugiau neturiu ko pasakoti, nieko įdomaus nevyksta šiuo metu
Sveikos
Atbėgu ir aš jau po kavos su litru vandens
Nieko irgi neturiu ką įdomaus papasakot iš viso. Vakar po darbo nuvažiavau į miestą, bet nespėjau užlėkt niekur - ėjau su vyru susitikt, kol jis skambučio laukė. Laukė laukė 45min, kol susivokė prote, kad pats sumaišė ne tik laiką, bet ir datą
Tai ėjom paskui vakarienės, į filmą jau nebespėjom
Grįžę namo ėjom serialo žiūrėt ir viskas
Šiandien planuojam grįžę greit užkąst ir važiuot į vieną parduotuvę tokią kaip Senukai gal ar pan. (Harvey Norman vadinasi) - bus išpardavimas specialus, daiktai darbuotojų kainom pardavinėjami. Tai sakėm pasižvalgysim, reikėtų nusipirkti naujus patalus (kaldrą, papildomą čiužinio apsaugą, nes mėgstam kavą gert lovoj kai kurie iš mūsų
), paskui noriu naujo dulkių siurblio ir televizoriaus pasižiūrėt, dar užmest akį kokios nuolaidos Apple produktams
O daugiau jokių planų. Šiandien jau akinių nepamiršau, tai dirbsiu stipriai prie mokomosios medžiagos
Reik susiimt, nėr čia ko laiko švaistyt
Ta proga visoms gražios dienos ir puikiausios kavos
o lauke kažkokia niūruma aplamai, toks depresijų laikas. gerai kad dar nelyja....bet jau nebeilgai ir tos ramesnės dienos skaičiau.
Tuoj jau snigt kaip dės, tai visai žiema pasijaus
Pas mus prasidėjo jau lietaus sezonas sulig žiema, tai tenka vėl iš naujo išmokt mėgautis vairavimu lietuje
O aš nežinau ką gaminsiu, jaučiu kiaušinių vakare prasikepsiu ir bus gerai
Mes šiandien sriubos abu greit pakaposim, nes lėksim į parduotuvę
Rytoj jau kažką skanaus gaminsiu
Pirma karta ir as girdziu pampokiukus..Ir net pagal recepta tokiu nezinau,nevalgius...O tesla kieta darai?Minkyt reikia?
Aha, aš irgi nei girdėjus, nei valgius
Kaip diena praėjo visoms?
Aš šiandien, vis tik, antrą dieną iš eilės telefonus senus atrakinėju ir trinu. Darbuotojams duodam telefonus, tai po 18mėn. gali pasikeisti į naujus arba atiduoda, jei sugadina (sudaužo ekraną ar pan.) arba jei išeina iš kompanijos. Tai prisirinko krūva didžiausia tų telefonų, reikia dalį sunaikinimui atiduot, dalį atrakint per tiekėją, dali vežt tvarkymui
Žodžiu visą mielą dieną aš su tais telefonais užsiknisus