Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) oi greit lekia tas sekmadienis, atrodo tik neseniai atsikėlėm, bet kol tą, kol aną ir va pusdienio nebėra :rolleyes: ryte tradiciškai MB pusryčius pagamino, aš kelioms dienoms maisto pagaminau,tai sriubos, po to veršieną troškinau su abrikosais/kokosų pienu, sau vakar jau pasigaminau - ramu :) 

Giega, bet eina sau, nesėkmingai Tau čia, žiūrėk stebėk ir tikiuosi nepasitvirtins prognozės :4u: 

Mickute, neblogai padirbėjot, neblogai, bet svarbu kompanija liuks, tuomet manau ir tas laikas greit eina, ir visai smagu :rolleyes: 

Na, o kitos matyt tik rytoj prisijungs, savaitgaliauja :ax: 

Atsakyti

Labas vakaras :) 

perskaičiau plepaliukus, gal ne visai atidžiai, nes skubu kad speciau dar ir parasyti kol maziuke miega :) 

penktadieni issiunciau tase į LT su drabužiais, pampersais ir pan :) tai kai skrisim tik nedidele tasiuke turesiu :) dar saldainiu 4 dezes celebrities idejau :) bus dovanu :) 

darbai gerai, ryt va iseigine pasiemiau, nes reik iki metu galo visas atostogas isnaudoti :) 

maziuke auga, gudra darosi, matosi kad daug labai supranta :) siandien per skype su seneliais kalbejosi, tai jau tokia pamaiva pasidarius :D 

vakr atsventėm vyro gimtadieni. Jam uzsakiau keptos duonos torta, geliu prigriebiau :) nelabai dabar islaidaujam, plius jis tel pirko, tai kai is bendru pinigu tai manau galima sakyt kad dovanu cia gavosi :) 

Almost - del atminties tai stebek save, gal poilsio truksta? Siais laikais zmones pervargsta ir po to va islemda visokios bedos - atmintis, negalejimas

susikoncentruoti. Jeigu nesibaigs tokie dalykai - pasidomeciau gal vitaminais kokiais :) o siaip tarkim i parduotuve be saraselio as jau neiseinu. Juokas juokais, bet tikrai neatsimenu ir kazko nenuperku. 

Giega - linkiu kad nieko rimto su koja nebutu  :4u: o siaip tikrai pavydu kad tu ten kur silta  :hmm: 

Voque - ar nesi bandžius sveikuoliško beownie i kuri nesideda net cukrus? Aš dabar visad kepu - pagrindas raud.pupeles, datules ir bananas :) kip tik šiandien kepiau ;) 

Mickute - dziaugiuosi del remontuko, gryzus gal pavyks gyvai pamatyt :) 

R’s - gal ir su tavim pavyks susimatyt? Butu smagu  :wub: 

Atsakyti

Labas rytelis

ui ir vel pirmadienis. ir  vel darbu kruva. 

Atsakyti

Mickute - dziaugiuosi del remontuko, gryzus gal pavyks gyvai pamatyt :)

R’s - gal ir su tavim pavyks susimatyt? Butu smagu  :wub:

Manau, kad pavyks, istaikysi ir man kokia  valandele. o  taip pat  manau  kad ir R.s  prisijungs 

Atsakyti

Labas rytas :) lietingas ir niūrus pas mus pirmadienis, sunkiai atsibusti sekėsi, vos akis pramerkiau, bet nesiskundžiam, o pradedam naują savaitę pakiliai nusiteikę :D ar turi kas kokių planų? :mirksiukas: 

BigBang, smagu, kad užsukai :bigsmile: dėl pyragų ir desertų be jokio cukraus, tai aš kitokių ir negaminu jau ilgą laiką, o tokio dalyko kaip cukraus namuose net nėra :D esu gaminusi ir Tavo aprašytą ir daug visokių visokiausių. Kad ir šeštadienį vakare užsimaniau kažko šokoladinio, tai greit iškepiau brownie su bananu/riešutų sviestu :) 

Atsakyti

Labas rytas :) lietingas ir niūrus pas mus pirmadienis, sunkiai atsibusti sekėsi, vos akis pramerkiau, bet nesiskundžiam, o pradedam naują savaitę pakiliai nusiteikę :D ar turi kas kokių planų? :mirksiukas: 

BigBang, smagu, kad užsukai :bigsmile: dėl pyragų ir desertų be jokio cukraus, tai aš kitokių ir negaminu jau ilgą laiką, o tokio dalyko kaip cukraus namuose net nėra :D esu gaminusi ir Tavo aprašytą ir daug visokių visokiausių. Kad ir šeštadienį vakare užsimaniau kažko šokoladinio, tai greit iškepiau brownie su bananu/riešutų sviestu :) 

Tai va ir aš vakar panašiai - užsimaniau kažko saldaus tada supratau kad šokolado. Bet iškepiau va ta aprasyta brownie :) 

labas rytas :) baigiu gerti kava :) eisiu apsitvarkyti, vaikas žaidžia. Oras kol kas labai negrazus, gal popiet prasigiedrins :) 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Atbėgu pasilabint ir eisiu po pietų toliau mokymus vesti  :) 

Matau, kad savaitgalį kas dirbo, kas ilsėjosi, kas šiaip smagiai jaukiai leido laiką. Liuks  :) 

Aš šeštadienį buvau slidinėt su slidėm, paskui važiavom į vienos parduotuvės sandėlio išpardavimą. Nusipirkom naują didžiulę kaldrą (220 * 260 išmatavimų), patalus jai, nusipirkau kepimo skardą naują ir namų kvapą. Paskui dar maisto savaitei apsipirkom ir važiavom namo ilsėtis tiesiog. Žiūrėjom serialą pusę vakaro  :D 

Vakar ryte važiavom į išparduotuvių miestelį, bet nieko daug nenusipirkau. Tik L'Occitane rinkinį draugui Kalėdoms dovanų ir sau migdolų aliejų dušui  :) Tada grįžom, papietavom, pasiėmėm draugus ir važiavom slidinėt su snieglentėm. Labai smagiai laiką praleidom, bet žiauriai sunku buvo  :D Nukritau belekiek kartų, išsisukau ranką ties riešu  :D  :D Tai sėdžiu dabar darbe su subintuota ranka, su skaudančiu žandikauliu (kalasi du protiniai dantys vienoj pusėj), nelabai pirmadieniškai laiminga  :rolleyes:  :D Dar turiu mokymus vesti, tai bent jau diena greitai eina..

Planų šiandien jokių - važiuosiu namo po darbo, rytoj jau grįžtu treniruotis. Labai laukiu, pasiilgau sporto, išliet energiją  :wub:  :) 

Poryt dėl tų protinių dantų užsirašiau pas dantistę, kad pažiūrėtų ar viskas ten gerai. Nes jau kelias dienas labai skauda ir vis stiprėja skausmas, tai reik pasitikrint, ar normaliai auga tie dantys.. 

Daugiau jokių planų niekam neturim, tik dirbt dirbt dirbt, tvarkytis namus, žiūrėt filmus, skaityt knygas ir viskas  :) Nuobodus suaugėlių gyvenimas žodžiu  :rolleyes:  :D 

BigBang - ačiū už rūpestį, nemanau, kad pervargstu  :) Manau, kad mano mintys tiesiog kažkur kitur koncentruojasi, todėl ir pamirštu daug ką. Reikia susiimt, vėl susistatyt ritmą normalų tiek mitybos, tiek darbo, sporto ir poilsio ir viskas grįš į vėžes  :) 

Reikės ir mums siuntinį ruošti Lietuvon, bet jau ten bus Kalėdų dovanos visiems. Tai pirmiausia reik supirkti, suorganizuot viską, o tada jau siųsim  :wub: Pamenu pradžioj, kai tik atsikraustėm čia, tai siuntėm ir Quality Street, ir Celebrations, bet paskui jau visi prašė nebesiųst, nes atsivalgė  :D  :D 

Voque - nebeplanuoji niekad tęst tinklaraščio rašymo? Aš buvau prieš kelias savaites susitikus su viena tinklaraštininke (Grožio gurmane), tai kažkaip pašnekėjus supratau, kad mano laikas jau turbūt praėjo. Pasiilgstu tos veiklos, bet tik todėl, kad patiko, buvo malonu. Bet rinka dabar perpildyta rašytojais ir "rašytojais", tai kažkaip nebėra ir ūpo rašyti  :) 

mickute - šį savaitgalį jau pilnai laisvą turėsit ar reikės dirbti vėl?

R's - kaip Tu, kaip savaitgalis?  :4u: 

V-Rine - ir Tu pasirodyk apie savaitgalį savo  :) 

Na ką, lekiu pasidaryt kavos ir visoms geros dienos linkiu  :4u: 

Atsakyti

Almost, na smagus savaitgalis, bet jokio smagumo, kad ranką sutraumavai, nejuokas visai :huh2: O kokie dar sportai? pasisaugok geriau :4u: 

Dėl tinklaraščio, praeitą savaitę jau gavau tokį klausimą, tai atsakysiu taip pat: liūdna, bet mažai noro, o ir mano nuomone tas blogų rašymas jau tikrai nebe toks populiarus, juk dabar labiau vlogeriai, labiau IG visi reiškiasi :) o ir šiaip galvoju, kad nežinau ar kam būtų įdomu, nes gaminu dabar paprastai ir su fotkinimu esu susipykusi :D 

Grįžau namo ir iškart į vonią ėjau parelaksuot, nes kažkodėl man labai šalta šiandien :rolleyes: tai va dabar einu virtuvę apsitvarkyt ir eisiu manau skaityti arba kokių receptų pažiūrėsiu įdomesnių :B 

Atsakyti

mickute - šį savaitgalį jau pilnai laisvą turėsit ar reikės dirbti vėl?

Manau kad jau laisvas bus, nes siaip  mes vakare i koncerta einam, tai kad kazkaip nelabai ruosiuosi dirbti si sestadieni  :P​ 

Atsakyti

Vaikas miega, namai aptvarkyti - laisvadienis baigtas :) 

Prisiminiau, kažkuri dėl sesės klausėt - tai jau paskutinė savaitėlė jai. Trečiadienį eina pas savo gydytoja ir guls į ligoninę, nes neleis jai pernešioti :) grįžus į Lietuvą jau galėsiu susitikti su sūnėnu <3

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:

is tikruju vakar kazkaip lengvai diena darbe prabego, nes  tik vakar patvirtino mums nauja projekta, tik siandien prades pjauti, lankstyti, siandien pasiraitosim rankoves  :P

Atsakyti

Labas rytas :) na įžengiam į antradienį :rolleyes: aš Jums pimenu, kad nepamirštumėt :D 

Pačios antradienis nusimato nuobodus, tik vakare su drauge susitiksiu, tai nueisim kažkur kavutes, pasiplepėsim :rolleyes: na, o namuose grįžus veiklos visada atsiranda, valgyt reikės SB pagaminti, noriu knygą paskaityti, tokie planai planeliai :) 

Atsakyti