Sveikos
Atbėgu pasilabint ir eisiu po pietų toliau mokymus vesti
Matau, kad savaitgalį kas dirbo, kas ilsėjosi, kas šiaip smagiai jaukiai leido laiką. Liuks
Aš šeštadienį buvau slidinėt su slidėm, paskui važiavom į vienos parduotuvės sandėlio išpardavimą. Nusipirkom naują didžiulę kaldrą (220 * 260 išmatavimų), patalus jai, nusipirkau kepimo skardą naują ir namų kvapą. Paskui dar maisto savaitei apsipirkom ir važiavom namo ilsėtis tiesiog. Žiūrėjom serialą pusę vakaro
Vakar ryte važiavom į išparduotuvių miestelį, bet nieko daug nenusipirkau. Tik L'Occitane rinkinį draugui Kalėdoms dovanų ir sau migdolų aliejų dušui
Tada grįžom, papietavom, pasiėmėm draugus ir važiavom slidinėt su snieglentėm. Labai smagiai laiką praleidom, bet žiauriai sunku buvo
Nukritau belekiek kartų, išsisukau ranką ties riešu
Tai sėdžiu dabar darbe su subintuota ranka, su skaudančiu žandikauliu (kalasi du protiniai dantys vienoj pusėj), nelabai pirmadieniškai laiminga
Dar turiu mokymus vesti, tai bent jau diena greitai eina..
Planų šiandien jokių - važiuosiu namo po darbo, rytoj jau grįžtu treniruotis. Labai laukiu, pasiilgau sporto, išliet energiją
Poryt dėl tų protinių dantų užsirašiau pas dantistę, kad pažiūrėtų ar viskas ten gerai. Nes jau kelias dienas labai skauda ir vis stiprėja skausmas, tai reik pasitikrint, ar normaliai auga tie dantys..
Daugiau jokių planų niekam neturim, tik dirbt dirbt dirbt, tvarkytis namus, žiūrėt filmus, skaityt knygas ir viskas
Nuobodus suaugėlių gyvenimas žodžiu
BigBang - ačiū už rūpestį, nemanau, kad pervargstu
Manau, kad mano mintys tiesiog kažkur kitur koncentruojasi, todėl ir pamirštu daug ką. Reikia susiimt, vėl susistatyt ritmą normalų tiek mitybos, tiek darbo, sporto ir poilsio ir viskas grįš į vėžes
Reikės ir mums siuntinį ruošti Lietuvon, bet jau ten bus Kalėdų dovanos visiems. Tai pirmiausia reik supirkti, suorganizuot viską, o tada jau siųsim
Pamenu pradžioj, kai tik atsikraustėm čia, tai siuntėm ir Quality Street, ir Celebrations, bet paskui jau visi prašė nebesiųst, nes atsivalgė
Voque - nebeplanuoji niekad tęst tinklaraščio rašymo? Aš buvau prieš kelias savaites susitikus su viena tinklaraštininke (Grožio gurmane), tai kažkaip pašnekėjus supratau, kad mano laikas jau turbūt praėjo. Pasiilgstu tos veiklos, bet tik todėl, kad patiko, buvo malonu. Bet rinka dabar perpildyta rašytojais ir "rašytojais", tai kažkaip nebėra ir ūpo rašyti
mickute - šį savaitgalį jau pilnai laisvą turėsit ar reikės dirbti vėl?
R's - kaip Tu, kaip savaitgalis?
V-Rine - ir Tu pasirodyk apie savaitgalį savo
Na ką, lekiu pasidaryt kavos ir visoms geros dienos linkiu