Labas rytas
Geriu antrą puodelį, trečią kapsulę kavos
Sveikinuos prieš visus darbus
Pagaliau penktadienis, vaje vaje
giega - jau kaip susijuokiau iš to paaiškinimo, ką vyras veikia taip ilgai vonios kambary rytais
Nu tikrai..
Gerų jums atostogų, pailsėkit, pasimėgaukit saule, paminėkit sukaktį smagiai
Dėl Ryanair - pas mus jau seniai čia Dubline buvo visas tas lagaminų pridavimas automatinis su sudėtais aparatais, kur svarstyklės, lipdukai. Labai džiaugiuosi, žiauriai patogu - nereikia eilėse grūstis, nereikia laukt, kol ten išsiaiškins, išsipyks visi
Mes apskritai paskutiniu metu visad stengiamės skristi geriau su vienu registruotu ir be jokių rankinių bagažų, nei kad apsikrovus ten lagaminais tručintis oro uoste
Ai, mes irgi su vyru būtinai valgom pusryčius. Kasdien namie, tik penktadieniais aš darbe valgau. Bet čia jau privalomas dalykas. Ir iš viso turi rimti, normalūs, sotūs pusryčiai būt, todėl ir keliamės kiek anksčiau
O dėl kortelės - juk galės permest internetu iš savo sąskaitos į Tavo pinigus, nes kortelę, o ne sąskaitą užblokavo. Tai irgi bėdos nebūtų
mickute - nepyk, tikrai žinok paskutiniu metu nesuprantu, kas čia darosi su mano atmintim ir šiaip. Lyg ir skaitau, nesu išsiblaškius, bet žodžiu viskas sukrito į krūvą. Praleidau dėl remontų ir anytos
Smagu, kad baigėt jau. Visad smagu atsišviežint
Kalbant apie atminį, tai tikrai jau ne kažką darosi. Nežinau sunerimti ar ne
Vakar va ėjau į parduotuvę vieną specialiai dviejų dalykų. Abu pamiršau būdama parduotuvėj. Vieną prisiminiau, tai teko grįžt atgal. Antrą prisiminiau tik šiandien ryte. Nu iš viso kažkokia nesuprantu..
V-Rine - mes irgi panašiai, kaip jūs keliamės. Man tenka kiek anksčiau, vyras kiek vėliau keliasi. Jis pusryčius ruošia, kol aš dažaus, rengiuos. Kažkaip vėliau neišeina keltis, anksčiau nesinori
R's - kaip Tu, kaip dienos?
Voque - susidarei sąrašą jau, žinai, kam ką dovanosit?
Aš jau gaunu po truputį dovanų dalis, jau eina eina siuntos pas tėvus. Smagu
Patinka man rūpintis tom dovanom, staigmenom, ruoštis šventėms, ieškot, rast kažką. Labai mėgstu šitą laiką
Savaitgalį tokie ir planai. Rytoj lėksim slidinėt į dirbtinę trasą, paskui jaučiu apsipirksim maisto savaitei ir gal važiuosim į filmą, nežinau net. Sekmadienį vakare lėksim su snieglentėm į pamoką ten pat, bet jau su draugais. Tai ryte gal transportus nusiplausim abu, gal palėksim iki vienos parduotuvės sandėlio išpardavimo. Reik patalus atsinaujint, bet niekaip nerandam tinkamo dydžio už tinkamą kainą ir su patalynės komplektu
Tai žodžiu tokie ir planai
Tu man pasakyk, ar Akropolio Maximoj yra Bioderma produkcijos pas mus, ar ne? Paprašyčiau tečio nupirkti man kelis produktus, bet nežinos jis iš anksto, o varinėt nenoriu labai šiaip be reikalo
BigBang - kaip jūsų reikalai, kaip kruopa? Kokie savaitgalio planai?
Ką čia dar jums papasakojus.. Nieko neturiu ką pasakot
Vakar po darbo nuvažiavau iki miesto, prasiėjau pro kelias parduotuves. Nieko nepirkau, išskyrus kavos iš limituotos kolekcijos. Taip skaniai atsigėriau šiandien ryte
Reikės kelis daiktus užsisakyt internetu, bet turbūt palauksiu juodojo penktadienio, gal bus papildomų nuolaidų kokių
Paskui su vyru namo grįžom, pasidarėm greit valgyt ir ėjom ilsėtis.
Šiandien irgi jokių planų neturiu, grįžus valgyt pasidarysim ir eisim serialo žiūrėt manau
Gražaus visoms penktadienio, puikaus savaitgalio ir, be jokios abejonės, skanios kavos