Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas  :) Geriu antrą puodelį, trečią kapsulę kavos  :D  :D Sveikinuos prieš visus darbus

Pagaliau penktadienis, vaje vaje  :yahoo:  :D 

giega - jau kaip susijuokiau iš to paaiškinimo, ką vyras veikia taip ilgai vonios kambary rytais  :D  :D  :D Nu tikrai.. 

Gerų jums atostogų, pailsėkit, pasimėgaukit saule, paminėkit sukaktį smagiai  :4u: 

Dėl Ryanair - pas mus jau seniai čia Dubline buvo visas tas lagaminų pridavimas automatinis su sudėtais aparatais, kur svarstyklės, lipdukai. Labai džiaugiuosi, žiauriai patogu - nereikia eilėse grūstis, nereikia laukt, kol ten išsiaiškins, išsipyks visi  :D Mes apskritai paskutiniu metu visad stengiamės skristi geriau su vienu registruotu ir be jokių rankinių bagažų, nei kad apsikrovus ten lagaminais tručintis oro uoste  :rolleyes: 

Ai, mes irgi su vyru būtinai valgom pusryčius. Kasdien namie, tik penktadieniais aš darbe valgau. Bet čia jau privalomas dalykas. Ir iš viso turi rimti, normalūs, sotūs pusryčiai būt, todėl ir keliamės kiek anksčiau  :) 

O dėl kortelės - juk galės permest internetu iš savo sąskaitos į Tavo pinigus, nes kortelę, o ne sąskaitą užblokavo. Tai irgi bėdos nebūtų  :hmm:  :) 

mickute - nepyk, tikrai žinok paskutiniu metu nesuprantu, kas čia darosi su mano atmintim ir šiaip. Lyg ir skaitau, nesu išsiblaškius, bet žodžiu viskas sukrito į krūvą. Praleidau dėl remontų ir anytos  :unsure:  :4u: Smagu, kad baigėt jau. Visad smagu atsišviežint  :) 

Kalbant apie atminį, tai tikrai jau ne kažką darosi. Nežinau sunerimti ar ne  :D Vakar va ėjau į parduotuvę vieną specialiai dviejų dalykų. Abu pamiršau būdama parduotuvėj. Vieną prisiminiau, tai teko grįžt atgal. Antrą prisiminiau tik šiandien ryte. Nu iš viso kažkokia nesuprantu..  :unsure: 

V-Rine - mes irgi panašiai, kaip jūs keliamės. Man tenka kiek anksčiau, vyras kiek vėliau keliasi. Jis pusryčius ruošia, kol aš dažaus, rengiuos. Kažkaip vėliau neišeina keltis, anksčiau nesinori  :D  :D 

R's - kaip Tu, kaip dienos?  :4u: 

Voque - susidarei sąrašą jau, žinai, kam ką dovanosit?  :) Aš jau gaunu po truputį dovanų dalis, jau eina eina siuntos pas tėvus. Smagu  :wub: Patinka man rūpintis tom dovanom, staigmenom, ruoštis šventėms, ieškot, rast kažką. Labai mėgstu šitą laiką  :) 

Savaitgalį tokie ir planai. Rytoj lėksim slidinėt į dirbtinę trasą, paskui jaučiu apsipirksim maisto savaitei ir gal važiuosim į filmą, nežinau net. Sekmadienį vakare lėksim su snieglentėm į pamoką ten pat, bet jau su draugais. Tai ryte gal transportus nusiplausim abu, gal palėksim iki vienos parduotuvės sandėlio išpardavimo. Reik patalus atsinaujint, bet niekaip nerandam tinkamo dydžio už tinkamą kainą ir su patalynės komplektu  :D  :D  :D Tai žodžiu tokie ir planai  :) 

Tu man pasakyk, ar Akropolio Maximoj yra Bioderma produkcijos pas mus, ar ne? Paprašyčiau tečio nupirkti man kelis produktus, bet nežinos jis iš anksto, o varinėt nenoriu labai šiaip be reikalo  :) 

BigBang - kaip jūsų reikalai, kaip kruopa? Kokie savaitgalio planai?  :) 

Ką čia dar jums papasakojus.. Nieko neturiu ką pasakot  :D 

Vakar po darbo nuvažiavau iki miesto, prasiėjau pro kelias parduotuves. Nieko nepirkau, išskyrus kavos iš limituotos kolekcijos. Taip skaniai atsigėriau šiandien ryte  :wub: Reikės kelis daiktus užsisakyt internetu, bet turbūt palauksiu juodojo penktadienio, gal bus papildomų nuolaidų kokių  :) 

Paskui su vyru namo grįžom, pasidarėm greit valgyt ir ėjom ilsėtis.

Šiandien irgi jokių planų neturiu, grįžus valgyt pasidarysim ir eisim serialo žiūrėt manau  :) 

Gražaus visoms penktadienio, puikaus savaitgalio ir, be jokios abejonės, skanios kavos  :4u: 

Atsakyti
Almost,si karta ir internetine bankininkyste uzblokuota,tai negali persiust.. na turetumeuztekt mano pinigu biggrin.gif jei ka,kreditines dar pasiemem.

Jau nusileidom biggrin.gif Silta wub.gif masina pasiemem, galvojam pirmiau valgyt ar iviesbuti pirmiau vaziuot biggrin.gif
Atsakyti

Almost, yra tikrai Biodermos, neseniai atsirado, o dabar dar 40proc nuolaida - liuks :) 

Dėl dovanų, tai turim tokius minimalius sąrašus, kuriuos koreguojam dar, bus matyt kiek jų pavyks įgyvendinti :rolleyes: kai kam tai ypač sunku išrinkti, tarkim MB tėvams, visiškai neturiu idėjų. Na nupirkom bilietus į miuziklą, bet galvojam kas dar pradžiugintų :) 

Skubu rašyti, nes tuoj pro duris lekiu, jau taip diena pralekė, kad vaje vaje, nebuvo net kada prisėsti normaliai prie pc :rolleyes: 

Atsakyti

Almost,si karta ir internetine bankininkyste uzblokuota,tai negali persiust.. na turetumeuztekt mano pinigu. jei ka,kreditines dar pasiemem.

Nu bet jergus irgi taip čia gavosi, lyg tyčia  :blink: 

Almost, yra tikrai Biodermos, neseniai atsirado, o dabar dar 40proc nuolaida - liuks :)

Dėl dovanų, tai turim tokius minimalius sąrašus, kuriuos koreguojam dar, bus matyt kiek jų pavyks įgyvendinti :rolleyes: kai kam tai ypač sunku išrinkti, tarkim MB tėvams, visiškai neturiu idėjų. Na nupirkom bilietus į miuziklą, bet galvojam kas dar pradžiugintų :)

Super, ačiū Tau labai! Prašysiu, kad užsuktų  :) 

Mes irgi niekaip nesugalvojom, ką čia padovanojus mano tėvams, nes jiems nieko nereikia, nieko nenori ir liepia iš viso neišlaidauti. Bet vis tiek nupirksim dovanų kuponų, sunaudos ir naudinga dovana bus  :) 

Aš baigiau dokumentą mokomąjį rašyt, išsiunčiau visiems, kas turėjo gaut jį. Susitikimą dėl projekto turėjau su vienu skyrium. Atnaujinau visus darbus ant mūsų rašomosios baltos lentos. Galiu ramiai savaitgaliaut  :D​ 

Atsakyti

Labukas

Kaip idomiai dabar tas ryanairas-bagazapats priduodi,ant svarstykliu padedi,tau bilietuka atspauzdina,uzklijuoji,padedi ten kur nuvaziuoja ir vsio. Tikiuosi i Tenerife atskris ir lagaminai biggrin.gifLinzes tai su savim pasiemiau,bet va visokius sampunus jau ten gali priduot.. O ir po orouosta tik su rankinuku vaikstai neapsikrovus mirksiukas.gif

Geros keliones !!!! lauksim fotkiu is Tenerifes.

Jo, jie dabar ten  vel taisykles keite su tuo bagazu, bet kazkaip kaip niekur neskrendu, tai ir nesuku galvos  :P  jeigu kada reikes, tada ir issiaiskinsim :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 09 lapkričio 2018 - 18:04

kaip visada darbe po pietu pajutom  , kad penktadienis  :P  tada visiems kazko prisireikia. ir skubiai, nes penktadienis, tai turi siandien isvaziuoti, nu ir pirmyn, verciames per galvas.  net  jau po 16 pabaigem. ryt  irgi vaziuosim padirbeti, tiek kad   trumpiau jau dirbsim, tikrai ne pilna darbo diena.

Atsakyti

Labas rytelis

Mes jau kavinames ir varom padirbeti. kazkaip net nejauciu kad sestadienis. jau kai ir  ketvirtadieni zinojom , kad greiciausiai dirbsim, kazkaip  tam nusiteiki ir viskas gerai.  

Atsakyti

Labas rytas, mielos :4u: ir kaip šeštadienio rytas? :mirksiukas: pas mus tamsus, apsiniaukęs, tai ta proga dar ilsiuosi ir neskubu keltis, nes kažkokių ypatingų planų neturiu pokolkas :ax: 

Vakar su drauge pasivaikščiojom po parduotuves Akropolyje, bet nieko gero neradau, o tiksliau net nelabai ieškojau, tik savo mėgiamą šampūną su balzamu nusipirkau, maisto truputį, tėvukui šlepetes ir tiek žinių :ax: 

Atsakyti
labukas

Siltas ir grazus tas sestadienio rytas biggrin.gif Pamiegojom valanda ilgiau nei i darba,isokom i baseina vietoj duso biggrin.gif Papusryciavom ir atvarem i pliaza mirksiukas.gif Jau ir juroj issimaudem mirksiukas.gif Vanduo siltesnis nei vakar biggrin.gif
Atsakyti

O mes tai siandien ir padirbejom  :P  kaip sakiau trumpiau  :D  aha ...jo.... tai 12 atvarem, ir dar namo parsinesiau rytdienai  -  kai pradejom nuo 7 ryto, tai vakare tik 19 baigem  :oh:  mes su kolege tai ramiai savo darbelius darem, bet vyrams buvo skubiu darbu, tai teko jiems padeti, ne visi juk durneliai savaitgaliais dirba   :lol:  cia is tikruju frezos kaltos, jos zarazos sugedo nelaiku, darbus sustabde  :(    nu ka darysi, galvojom gal iki 13, Mb jau lyg namo, sakau, negrazu kolektyva palikti. po poros valandu ziuriu- kad iklinpom  :D  mudvi su kolege, mudvieju vyrai ir dar 2 vyriokai, jei mes su MB isvarysim, tai kolektyvas strigs dar kelioms valandoms. nu ka..... 15 valanda numyniau i parde, parveziau visiems bandeliu kalna su  lasinukais, varske, marmeladu   :D  oi ... visi pradzio sako, tuoj baigsim...nereikia.... o paskui tik bandeles dingsta....   aha. jau 17  h visi pradejom juokauti - koks skirtumas kada namo - 3 ar 6 ar 9   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  vienu zodziu varem , nors mes su kolege savo darbo turejom, bet padejom vyrams, tai tik 19 h isvarem namo, dar i parde, dar pas padruske, MB parvare masiniuka namo, dar biskeli pasisedejom, taip senai  beplepejom, tai tik pries pusvalandi namo parsibeldziau  :ax:  trumpas savaitgalis  :ax:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 lapkričio 2018 - 00:17

FB imeciau fotke  tai ka   musu vyrai gamino ir mums teko jiems padeti  :P​ 

Atsakyti

Labukas

Na ka,koja skauda kai sujudini. mb gazdina,kad galejo trukt kokie raisciai..nakti ilgai ieskojau patogios pozos,bet paskui sugalvojau pagalve pakist ir visai neblogai issimiegojau. Dabar dar papildomai skauda abieju koju blauzdas-nuo itempimo kiek vakar daug vaiksciojom biggrin.gif

Vakar Labai skaniai pavalgem tokiam kinietiskam restorane mirksiukas.gif Dirbo lietuvaite padaveja biggrin.gif Bet siandien eisim i koki kita biggrin.gif kad ir kaip skanu,grazu,maloni aplinka,bet noris daugiau isbandyt..Uztai as niekad europinese salyse neimu viskas iskaiciuota.

Atsakyti