Mickute, tai kada keliatės kai darbas nuo 6? kiek laiko užtrunka nuvažiuoti?
iki darbo 15 min kelio per akis. nes tokiu laiku dar gatves tuscios. . tai mano zadintuvas 4.50. Mb dar biskeli ilgiau paguli,
Mickute vajeej kaip tu anksti keliesi. Aš 6.30 lipu iš lovos. 6.50 sūnų keliu - būnu jau apsirengus ir susitvarkius. 7.30 su sūnum kartu išeinam - mums pakeliui. Vyras keliasi 7.20 ir 7.35 darban išeina ☺
Siaip jei nereikia anksciau i darba, tai 5.30 keliuosi. MB trumpai tulike tupi, dar kartais pazvengia, kad nes rudi darba ir bent sikpopierio namie sutaupys
barzdos ritualo nera, skutasi nekasdien, ir tai su masinka sugeba balkone rukydamas. tai kad as atsikeliu, padarau kava, sumustinius, tai kad spejam ir kazka pavalgyti ir telika viena akim paziuret , MB retai kada ryte i telefa lenda . tai as dar prie kompo uztrunku kasdien . bet man patinka taip neskubant rytine kavyte isgerti, o ne begomis ir pro duris
Va ir TB matau per 15 min susiruosia ![]()
Labas rytas!
Giega, tikiuosi jokie nesklandumai nesugadins atostogų! linkiu kuo geresnio poilsio, puikių įspūdžių
Ką kitos planuoja savaitgaliui? turit kokių planų?
Mes lyg pokolkas jokių, noriu užsiimt dovanų paieškom, manau internete dairysiuos, reikia užsakinėti butinai, jei iš kažkur toliau siųsiu
o šiaip kažkas man yra, nes nieko nenoriu, tiesiog namuose ramiai su filmais, skaniu maistu, bet tai nėra visai blogai man atrodo
o šiandien lekiu po darbų su draugute į Akropolį pašmirinėti, senokai buvom, grožio mugė prasidėjo, tai gal kažką pigaus ir gero rasim