Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute, tai kada keliatės kai darbas nuo 6? kiek laiko užtrunka nuvažiuoti? :mirksiukas:

iki darbo 15 min kelio per akis. nes tokiu laiku  dar gatves tuscios. . tai  mano zadintuvas 4.50. Mb dar biskeli ilgiau paguli,

Atsakyti
Pas mus atvirksciai-jei kur kartu vaziuojam,tai mb pirmiau kelias biggrin.gif Jis tulike ilgai sedi,ai as galiu dar pamiegot biggrin.gif
Atsakyti

Pas mus MB taip pat turi keltis anksčiau, nes ruošias ilgiau nei aš :D 

Atsakyti

O ka tiems vyrams ruostis ?  nei jiems sukuotis, nei jiems spakliuotis .

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2018 11 08, 19:43)
<p>O ka tiems vyrams ruostis ?  nei jiems sukuotis, nei jiems spakliuotis .</p>

Skustis biggrin.gif

Mb s*ka ilgai kiekviena ryta.. Jei turim sveciu ar patys kur nors liekam su nakvyne,tai pirma visus uzleidzia.. Reiktu atimt telefa,greiciau eitusi biggrin.gif Bet net ir netelefonu laikais be 15 min neiseidavo is tuliko..Dabar be pusvalandzio neiseina..

Diena kavos isgeriau ir nors nakti prastai miegojau,kol kas visiskai nenoriu miego.. Na pamirksiu siltoj vonioj,gal suims snaudys.. bet prie visokias tokias keliones irgi nesimiega biggrin.gif Vis mastai ar viska pasiemei,ar uzteksi ko prisikrovei biggrin.gif
Atsakyti

Manasis turi ilgą barzdos priežiuros ritualą, tai va ir užima laiko :D 

Atsakyti
Mickute vajeej kaip tu anksti keliesi. Aš 6.30 lipu iš lovos. 6.50 sūnų keliu - būnu jau apsirengus ir susitvarkius. 7.30 su sūnum kartu išeinam - mums pakeliui. Vyras keliasi 7.20 ir 7.35 darban išeina ☺
Atsakyti
Va,kas galva rytais plauna,kas barzda sukuoja biggrin.gif O dar mb butinai pavalgyt turi,tai vel kazkiek laiko uzima.. Vnz mb susiruost reikua geros valandos biggrin.gif

Varom atostogu,o mb kortele uzblokavo blink.gif Pasakojau,kad kazkas pries gera sav bande atsiskaityt jo kortele,tada greit uzblokavo,gavo nauja.. vakar velai vakare skambina is banko,klausia ar jis moka 600£ kazkur.. Tai vel uzblokavo..Tai gerai,kad mano kortelej pakankamai pinigu..
Atsakyti

Labas ankstyvas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Mickute vajeej kaip tu anksti keliesi. Aš 6.30 lipu iš lovos. 6.50 sūnų keliu - būnu jau apsirengus ir susitvarkius. 7.30 su sūnum kartu išeinam - mums pakeliui. Vyras keliasi 7.20 ir 7.35 darban išeina ☺

Siaip jei nereikia anksciau i darba, tai 5.30  keliuosi. MB trumpai tulike tupi, dar kartais pazvengia, kad  nes rudi darba ir bent sikpopierio namie sutaupys  :D  :D  :D  :D  barzdos ritualo nera, skutasi nekasdien, ir tai su masinka sugeba balkone rukydamas. tai kad as atsikeliu, padarau kava, sumustinius, tai  kad spejam ir kazka pavalgyti ir telika viena akim paziuret , MB retai kada ryte i telefa lenda .  tai as dar  prie kompo  uztrunku kasdien  . bet man patinka taip neskubant   rytine kavyte isgerti, o ne begomis ir pro duris 

Va ir TB matau  per 15 min  susiruosia  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 09 lapkričio 2018 - 05:32

Labukas

Kaip idomiai dabar tas ryanairas-bagazapats priduodi,ant svarstykliu padedi,tau bilietuka atspauzdina,uzklijuoji,padedi ten kur nuvaziuoja ir vsio. Tikiuosi i Tenerife atskris ir lagaminai biggrin.gif Linzes tai su savim pasiemiau,bet va visokius sampunus jau ten gali priduot.. O ir po orouosta tik su rankinuku vaikstai neapsikrovus mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas rytas! :) 

Giega, tikiuosi jokie nesklandumai nesugadins atostogų! linkiu kuo geresnio poilsio, puikių įspūdžių :)  :mirksiukas: 

Ką kitos planuoja savaitgaliui? turit kokių planų? :ax: 

Mes lyg pokolkas jokių, noriu užsiimt dovanų paieškom, manau internete dairysiuos, reikia užsakinėti butinai, jei iš kažkur toliau siųsiu :ax: o šiaip kažkas man yra, nes nieko nenoriu, tiesiog namuose ramiai su filmais, skaniu maistu, bet tai nėra visai blogai man atrodo :D o šiandien lekiu po darbų su draugute į Akropolį pašmirinėti, senokai buvom, grožio mugė prasidėjo, tai gal kažką pigaus ir gero rasim :rolleyes: 

Atsakyti