QUOTE(BigBang @ 2017 07 10, 17:29)
<p>Giega labai grazu, ir video ir jaunieji ir tu

</p><p>As tai numigau posmeli, atsikeliu, ant stalo geliu puokste

saldytuve pyragas

ech kaip fainai man

siandien svenciam

</p>
KA svenciat?
Mes ir nusnaudem posmeli

Nes kelemes tai anksti ryte,lektuvas jau 7:30
Jei apie vestuves tai tikrai labai aukstumoj viskas buvo..Esu buvus kelis kart,kai taip kiekvienam asmeniskai pateikia maista,o ne viskas ant stalo,bet cia visos uzkandos,visi patiekalai labai graziai apipavidalinti buvo,o ir skanus

Aisku paciai vakarienei man truputi truko maisto..NA atnesa tokia sauksto dydzio uzkandele...Nu du kasniai ir nera..O paskui kokia 15-20 min sneka...Tada tik atnesa kita uzkandele..Ta vel kokiu 2 kasniu

Vel pasnekesiai

KArsta buvo galima rinktis is 3 patiekalu-zuvis,vista,jautiena.Papuosimai prasmatnus,bet valgymo vel-keli kasniai

Bet pakilus nuo stalo buvo visokiu uzkandeliu,tai maisto kaip ir uzteko..Buvom Raudondvario oranzerijoj

NA ir taip aukstos klases restoranas,o dar papuostas paciu uzsakytom prasmatniom gelem..
Vynas liejosi laisvai..KAs norejo,pilna visokiu stipriu gerimu

Vestuviu vedejas is LNK labas rytas

Sokiai lauke su gyvais muzikantais,paskui didzejus buvo iki 3nakties-tada policija atvaziavo

Ten salia zmones gyvena,tai specialiai kviecia policija..Praktiskai visus butus ispirko,o tie nori didesniu pinigu..Nors siulo tikrai nemazus..Policija aisku reaguot i iskvietima turi,atvaziavo,pasveikino jaunuosius,paprase patildyt muzika ir isvaziavo
Vnz tikrai viskas labai patiko
Papildyta:
O but sugebejus susipakuot sita kaciuka i lagamina,buciau atsivezus

Cia puskes is kitos gimines puses

Buvom jos anuko palankynose-matos vezimelis,bet man kaciukas kabiau domino
https://scontent-lhr...amp;oe=5A0E64A4
Nu zinokit paziurejau i ta leliuka ir supratau,kad as dar anukams nelabai pasiruosus

Tikiuosi man vaikai neves jo daznai