Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(BigBang @ 2017 07 10, 17:29)
<p>Giega labai grazu, ir video ir jaunieji ir tu  wub.gif </p><p>As tai numigau posmeli, atsikeliu, ant stalo geliu puokste  wub.gif saldytuve pyragas  wub.gif ech kaip fainai man  angel_not.gif siandien svenciam smile.gif </p>

KA svenciat?
Mes ir nusnaudem posmeli biggrin.gif Nes kelemes tai anksti ryte,lektuvas jau 7:30 mirksiukas.gif

Jei apie vestuves tai tikrai labai aukstumoj viskas buvo..Esu buvus kelis kart,kai taip kiekvienam asmeniskai pateikia maista,o ne viskas ant stalo,bet cia visos uzkandos,visi patiekalai labai graziai apipavidalinti buvo,o ir skanus mirksiukas.gif Aisku paciai vakarienei man truputi truko maisto..NA atnesa tokia sauksto dydzio uzkandele...Nu du kasniai ir nera..O paskui kokia 15-20 min sneka...Tada tik atnesa kita uzkandele..Ta vel kokiu 2 kasniu biggrin.gif Vel pasnekesiai biggrin.gif KArsta buvo galima rinktis is 3 patiekalu-zuvis,vista,jautiena.Papuosimai prasmatnus,bet valgymo vel-keli kasniai biggrin.gif Bet pakilus nuo stalo buvo visokiu uzkandeliu,tai maisto kaip ir uzteko..Buvom Raudondvario oranzerijoj mirksiukas.gif NA ir taip aukstos klases restoranas,o dar papuostas paciu uzsakytom prasmatniom gelem..
Vynas liejosi laisvai..KAs norejo,pilna visokiu stipriu gerimu mirksiukas.gif Vestuviu vedejas is LNK labas rytas mirksiukas.gif Sokiai lauke su gyvais muzikantais,paskui didzejus buvo iki 3nakties-tada policija atvaziavo biggrin.gif Ten salia zmones gyvena,tai specialiai kviecia policija..Praktiskai visus butus ispirko,o tie nori didesniu pinigu..Nors siulo tikrai nemazus..Policija aisku reaguot i iskvietima turi,atvaziavo,pasveikino jaunuosius,paprase patildyt muzika ir isvaziavo biggrin.gif
Vnz tikrai viskas labai patiko bigsmile.gif
Papildyta:
O but sugebejus susipakuot sita kaciuka i lagamina,buciau atsivezus wub.gif wub.gif Cia puskes is kitos gimines puses biggrin.gif Buvom jos anuko palankynose-matos vezimelis,bet man kaciukas kabiau domino biggrin.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=5A0E64A4

Nu zinokit paziurejau i ta leliuka ir supratau,kad as dar anukams nelabai pasiruosus biggrin.gif biggrin.gif Tikiuosi man vaikai neves jo daznai biggrin.gif
Atsakyti

Nu nezinau, kazkaip man neuzsifiksavo kad butent sia sav jau tau atostogos prasideda :P ai nu svarbu dabar jau zinau.

kad jau ketvirtadieni rasiau  garsiai , kad man prasideda atostogos  :P  o siaip va dar sita savaite paatostogausiu  :ax: 

Buvau biskeli islekus, bendradarbio sesuo mire, tai vaziavom i misias su keliais  kolegomis. 

Atsakyti

kad jau ketvirtadieni rasiau  garsiai , kad man prasideda atostogos  :P  o siaip va dar sita savaite paatostogausiu  :ax:

Buvau biskeli islekus, bendradarbio sesuo mire, tai vaziavom i misias su keliais  kolegomis. 

as ta parasyma supratau kaip ilgaji savaitgali :P ai nu koks gi dabar skirtumas :D 

Atsakyti

giega - gražus kačiukas, o švenčiam 29 savaiteles, paskutinis dvidesimt :D

Atsakyti

Papildyta:
O but sugebejus susipakuot sita kaciuka i lagamina,buciau atsivezus wub.gifwub.gifCia puskes is kitos gimines puses biggrin.gifBuvom jos anuko palankynose-matos vezimelis,bet man kaciukas kabiau domino biggrin.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=5A0E64A4

Nu zinokit paziurejau i ta leliuka ir supratau,kad as dar anukams nelabai pasiruosus biggrin.gifbiggrin.gifTikiuosi man vaikai neves jo daznai biggrin.gif

galejai ir ta suniuka dar susipakuoti  :D  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 07 10, 18:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="71715273" data-time="1499704744"><div><p>Papildyta:
</blockquote><p>galejai ir ta suniuka dar susipakuoti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Ai ne,ten jau nebe suniukas,o versiukas biggrin.gif As ir siaip nesu sunu myletoja,o dar tokiu,kurie seiles tasko visur-veu...
Atsakyti

https://www.facebook.../?hc_ref=SEARCH

Cia vestuviu filmukas mirksiukas.gifJAu 12 nakties ji visiems sveciams rode-nerealai pastatytas mirksiukas.gifkelios min,bet visa esme bigsmile.gifJei gerai iziuresit,tai as matausi baznycioj ir kai iseina visi ziedlapius metam biggrin.gif

Labai  grazu  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Maciau maciau ir tave  :bigsmile: 

Atsakyti

Ai ne,ten jau nebe suniukas,o versiukas biggrin.gifAs ir siaip nesu sunu myletoja,o dar tokiu,kurie seiles tasko visur-veu...

as  ir  buciau kaciuko  nepaleidus  :P​ 

Atsakyti
Labutis bigsmile.gif keliauninkė kuriam laikui sugrįžta į Vilnių biggrin.gif Prieš keletą dienų parskridom namo, penktadienį, šeštadienį praleidau stovykloj (užbaigėm pirmą pamainą smile.gif ), o dabar bandau išsimiegoti, ruošiuosi išleistuvėms, kurios jau penktadienį... ax.gif
Šiandien PAGALIAU nusipirkau suknelę, nes jau stresavau, kad nespėsiu rasti, užsirašiau į manikiūrą, dar antakių susitvarkyti. smile.gif

Kalbant apie svorį, tai nesijaudinu, kad galiu priaugti, nes kiek priaugu, visad greitai tie kg dingsta biggrin.gif grįžau su +3kg, bet ramuma, nes nieko gi nesimato irnesakyk.gif lotuliukas.gif o šiaip išties, jau ilgiuosi ukrainietiško maisto wub.gif

Ramios nakties ir lengvo antradienio! 4u.gif
Atsakyti

o Varle keliauninke grizo :bigsmile:  tai kaip ta Ukraina ? Smalsu kokia suknele isigyjai ?

Atsakyti
Ukraina tokia savotiška išties. Bent Lvovas tai labai gražus, labai daug yra ten ką pamatyti, tačiau turizmas ne itin išplėtotas, dėl to šiek gaila rolleyes.gif Ypač jų muziejai labai skurdūs.. Kalbant apie žmones, kaip ir minėjau prieš savaitę, tai sunku su jais susišnekėti, nes angliškai beveik niekas nekalba (net jaunimas), rusiškai baisu ką nors kalbinti, nes daugelis dėl politinių priežasčių ta kalba nekalba ir gali net į snukį pasiūlyti smile.gif tai teko dažnai bendrauti gestais ir mokytis elementarius ukrainietiškus žodžius biggrin.gif Apie maistą jau buvau užsiminus, kad labai skanus ir pigus. Ten vakarienė pačiam miesto senamiesty, pagrindinėje aikštėje dviems nesiekia nė 8 eurų ax.gif o dažniausiai pavalgydavom dviese normaliai už porą eurų..Tai dabar grįžus į Lietuvą tos kainos man akis bado biggrin.gif Tai va, šiaip esu tikra, kad ten dar sugrįšiu po keletos metų, nes pritrūko laiko.. wub.gif

O suknelė paprastutė, bet labai smagiai ant manęs žiūrisi wub.gif
Atsakyti

Labas rytas, lietingas antradieni :rolleyes: akių neina šįryt pramerkti :B 

Mouette, kaip smagu :bigsmile: oi fainai leidi vasarėlę, taip ir turi būti :victory2: 

Atsakyti