Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost - tik pyst :D net suprunkščiau  :hihihi: Dėl nugarytės - jokių sportų dabar kol nepraeis, nejuokauk  :4u:  Man kita savaite issius - atvaziuos mano lelytes rubeliai, merliukai, vezimukas  :wub: laukiu labai :)

Nėr ko prunkštaut, tokia ta nūdienos realybė su gražiais lietuviškais ištiktukais  :wub:  :D 

Smagu tie siuntiniai labai, o ypač, kai tokie jaukūs atkeliauja  :) 

Tai va sakau, pareiciau kad ir su pusbroliu, broli tai pazista, jau sakytu kita susirado  :P

:D  :D O kaimynės jau geram pensiniam amžiuj, ane? Oj oj, tos babytės..

Va va ir išaiškėjo tiesa :D

Oi tie žmonės, kaip kitiems įdomu kitų gyvenimai :hmm: 

Tai žinai, ne veltui yra posakis, kad Lietuvoj geriausia signalizacija ir apsauga - piktos pensininkės prie langų rymančios  :D  :D​ 

Atsakyti

aisku , kad pensininkes  :P  kad daugiausiai laiko turet stebet per langus  :D​  

Atsakyti

net nusibezdeti pasirodo negali  :lol:​ 

Aišku, kad negali, viską turi žinoti :D 

Tai žinai, ne veltui yra posakis, kad Lietuvoj geriausia signalizacija ir apsauga - piktos pensininkės prie langų rymančios  :D  :D​ 

Oi jos viską girdi, viską mato, tai jokių šansų pasislėpt :B

Atsakyti

a gal man atostogos jei ka  :flirt2:​ 

O aš pvz nežinojau gal :D kiek laiko atostogos? zinau kad kazkada ta tema kalbejom, bet zinok pas neščiąsias su atmintim ne kažką, o ypač pas tas kurios atmintim gera nepasižymėjo ir iki tol :P :D

Jo jo bobutės viską mato ir girdi ko nereik. O kai kokia vagystė nieko nematė ir nieko negirdėjo  :aggressive:​ 

Atsakyti
Mes jau namie,jau ir skalbenke prasisukt spejo biggrin.gif Reikia truputi apsimetyt ir lekt iki pardes,o tai namie nieko valgomo nera mirksiukas.gif

Man kazkaip visiskai tas pats,kas ka sneka,tai turbut ne nesureguociau i bobuciu pamastymus biggrin.gif
Atsakyti

O aš pvz nežinojau gal :D kiek laiko atostogos? zinau kad kazkada ta tema kalbejom, bet zinok pas neščiąsias su atmintim ne kažką, o ypač pas tas kurios atmintim gera nepasižymėjo ir iki tol :P :D

Jo jo bobutės viską mato ir girdi ko nereik. O kai kokia vagystė nieko nematė ir nieko negirdėjo  :aggressive:​ 

tai praeita savaite ne viena diena kalbejom apie mano atostogas  :P   ir Almost pavydejo ir R.s klausinejo ka veiksiu  :P  cia jau ne ant atminties reik visas siskas nurasineti - uzsimerkus skaitinejai kelias dienas   :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Mes jau namie,jau ir skalbenke prasisukt spejo biggrin.gifReikia truputi apsimetyt ir lekt iki pardes,o tai namie nieko valgomo nera mirksiukas.gif

Man kazkaip visiskai tas pats,kas ka sneka,tai turbut ne nesureguociau i bobuciu pamastymus biggrin.gif

na tai patenkinta atostogomis ? sakyciau neblogas oras  pasitaike  :bigsmile:  jau ryt i darbus ?

man visiskai dzin ka tos bobutes sneka. tik su MB pazvengem. Jo sako, palikau tave iki lapkricio  menesio  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

tai praeita savaite ne viena diena kalbejom apie mano atostogas  :P   ir Almost pavydejo ir R.s klausinejo ka veiksiu  :P  cia jau ne ant atminties reik visas siskas nurasineti - uzsimerkus skaitinejai kelias dienas   :lol:  :lol:  :lol:​ 

Nu nezinau, kazkaip man neuzsifiksavo kad butent sia sav jau tau atostogos prasideda :P ai nu svarbu dabar jau zinau.

Atsakyti

Tikrai ne vieną kartą buvai užsiminusi :)

Geras oras šiandien labai, norėtųsi prie kokios jūros pagulėti, paskaityti knygą :rolleyes:

Atsakyti
https://www.facebook.../?hc_ref=SEARCH

Cia vestuviu filmukas mirksiukas.gif JAu 12 nakties ji visiems sveciams rode-nerealai pastatytas mirksiukas.gif kelios min,bet visa esme bigsmile.gif Jei gerai iziuresit,tai as matausi baznycioj ir kai iseina visi ziedlapius metam biggrin.gif
Atsakyti

Kaip gražu, Giega :wub:  :bigsmile: 

Atsakyti

Giega labai grazu, ir video ir jaunieji ir tu  :wub: 

As tai numigau posmeli, atsikeliu, ant stalo geliu puokste  :wub: saldytuve pyragas  :wub: ech kaip fainai man  :angel_not: siandien svenciam :) 

Atsakyti