Laba diena, laba diena 
Almost, įdomi knyga turėtų būti, tokios lengvos man dabar kažkaip labiausiai patinka
ai nereikia nei per daug gilintis, nei kažkokios wow pasmės ieškoti, tiesiog skaitai ir kaifuoji 
Aha, tikrai įtraukė nuo pirmų puslapių, nes tiesiog va skaitai ir viskas. Visa istorija gražiai vystoma, pasakojama, nereik nei galvot, kuriuo asmeniu pasakojama, kai keli veikėjai, nei dar ko.
Iš tokių sunkesnių, su keliais veikėjais, man žiauriai patiko R. Šepetys "Druska jūrai". Tikrai įsimintina knyga buvo 
O šiaip dabar pažiūrėjau savo Goodreads programėlę, tai jau šįmet išsikelto tikslo (20 knygų perskaityt) nepasieksiu manau, tačiau baigus esu jau 14 ir dar šiuo metu tris pradėjus skaityt. Sakyčiau, kad visai neblogai
Pasistengus tai gal ir tikslą pasiekčiau

Aš šiandien irgi atėjau anksčiau, bet išeisiu lygiai 17val
Gal dar ir anksčiau keliom minutėm 
Almost ak kaip nemalonus tie dantu skausmai 
Ai, viskas jau gerėja, jau arba silpnėja skausmas, arba pripratau prie jo

Mes jau siandien darbe issitraukem su kuom keisimes dovanelemis. zinom kada ir sventinis baliukas darbe vyks
tema- kuom svajojom but uzauge
tai kad laiko pamastymams dar yra, o kol kas tiesiu kojas prie savo serialu
Smagu labai teminiai vakarėliai 
Mes darbe nesikeičiam dovanom, vaikinai mano nelabai mėgsta tokius dalykus
Bet vis tiek kalbėjau su kolega kitu (jis skaitosi pareigybėm kaip ir boso pavaduotojas, bet šiaip dirba kitoj srity kaip ir, tai mes vienodai lygūs iš esmės esam), tai sakiau, kad būtinai reikia visai komandai suorganizuot jau šįmet dovanas ten nu vyno, alaus kokio rinkinius, nes pernai keli gavo, keli negavo ir tikrai labai negražiai išėjo taip
Pati tai nepirksiu aišku, bet sakiau nenoriu nei už ką, kad tokia va istorija pasikartotų. Nors pirmi metai tokie pasitaikė 
Dėl spektaklio, tai mes ne sau, dovanoti norim bilietus, tai manau į kažkurį iš Domino teatro, kažkaip neteko nusivilti
o ir gan jauniems žmonėms galvojam dovanoti, tai va bus manau liuks 
Turit temą kažkokią Kalėdų dovanoms šįmet visiems? Klausiu, nes tėvams bilietus pirkot, dabar jauniems va žmonėms 
Mes šįmet linkėsim skanių ir įdomių Kalėdų. Tai labai tikiuosi, kad visiems artimiausiems patiks dovanos 
Ui kaip tingejau siandien keltis. atsisedau lovoje ir taip atrodo , kad griuciau atgal
MB irgi visas negyvas. na tiek kad jau ryt tai issimiegosim kiek lenda 
MB šiandien irgi 15min ilgiau pasnaudė, nes aš pusryčius darbe valgiau. Jau sakė taip sunku keltis buvo, kad net neklausk

Labas rytas
va ir penktadienio sulaukėm, tai tradicinis klausimas kas ką planuojat? ką veiksit? 
Tikrai pyst (čia turbūt geriausias lietuviškas ištiktukas, kokį galėjo įteisint kalbininkai
) ir penktadienis 
Jokių konkrečių svarbių planų neturim. Šiandien po darbo lėksiu pasportuot, paskui grįžus pavalgysim ir gal serialą žiūrėsim, o gal paskaitysiu knygą poilsiui nuo serialo 
Rytoj planuojam, jei orai leis, su draugais prasieiti čia šiuo maršrutu - https://www.allaroun...nes-cliff-walk/. O sekmadienį turbūt tvarkysimės, ruošimės naujai savaitei ir tiek. Kaip visados žodžiu
Gal dar įterpsim kažkada į filmą nulėkt, noriu pažiūrėt ir naują grinčą, ir spragtuką, ir dar visokių įdomių filmų išleista dabar. Tai matysim kaip su laiku ir norais bus 
Jus man pasakykit,kodel i prieki viskas telpa i lagamina, o atgal jau nebe
i prieki atvaziavau tik su rankinuku(lagaminai i bagaza priduoti buvo) o dabar jau tysiu pluazine tase pilna prikrauta..nes lahaminai jau virsytu ta 10kg.
Kodėl kodėl - nes viskas išpurvinta, pilna smėlio, sugrūsta belekaip ir dar kokio vyno įdėta

Nu va, pasipasakojau. Daugiau neturiu ką ir pasakyt

Vakar labai sunki treniruotė buvo, hardio dariau. Tai jergus ant bėgtakio variau sprintu 10 raundų, paskui dar ant dviračio irgi sprintu 5 raundus, o nusikamavimui visiškam lentą laikiau (plank vadinasi pratimas) 5 raundus po 45sek. Nu jau iš tos nevilties ir nervo pyktis apėmęs buvo, vos neapsiašarojau, o grįžus namo vos su vyru nesusiriejau
Užtad šiandien tokia lengva jaučiuos, prisisportavus
Galėsiu sau daryt viršutinės kūno dalies treniruotę, pats tas penktadieniui 
Turėsiu šiandien kelis susitikimus (vieną su bosu darbo rezultatų aptarimui, kitus du dėl projekto). Tai veiklos šiokios tokios turiu 
O daugiau nieko įdomaus, visoms linkiu gražios dienos ir skanios kavos