Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, klausei dėl temos dovanų, tai tikrai neturim jokios, tiesiog lepinsim ir džiuginsim pagal kiekvieno norus, pomėgius ir pan. :rolleyes:

Ah tai sakai truputį vakar prisisportavai :D reikia reikia išsikrauti, va ir pati rašai, kad šiandien lengva jauties, nuotaika liuks, nors vakar įtariu nebuvo jokio liuksiškumo, žinau tą jausmą :D

Aš dabar tiek visur knisu, ieškau, naršau, tai taip norisi nudžiugint, nustebint visus, jergus net nervas ir striokas ima tuo pačiu  :D  :D Pradedi galvot, kad o jeigu nepatiks, jei neapsidžiaugs, jei nenaudinga. Žodžiu  :D 

Joooo tikrai jau kad išsikroviau tai kaip priklauso. Aš nekenčiu bėgiot, nu niekaip man neprilipo šitas sportas ir viskas. Tai tiek prisibėgiojau, kad sakau grįžus jau vos nesusimušiau su vyru (nu ne iki tokio lygio, bet pikta kaip širšė buvau jau tikrai)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Nekenciu begt.. Be to begimas kerta per keliu sanarius.. rinkciaus alternatyva-slides.. Ir jojs treneris nepriverstu begt tiek daug biggrin.gif

Vyno nezivezam,pirkiniu irgi tik svarkelis ir bliuska.. Na nepasiemem svarstykliu,tai bijojau daug kraut i lagaminus.. Bent is Londono tai labai svorius ziurejo..
Atsakyti

Nekenciu begt.. Be to begimas kerta per keliu sanarius.. rinkciaus alternatyva-slides.. Ir jojs treneris nepriverstu begt tiek daug

Vyno nezivezam,pirkiniu irgi tik svarkelis ir bliuska.. Na nepasiemem svarstykliu,tai bijojau daug kraut i lagaminus.. Bent is Londono tai labai svorius ziurejo..

Tai ir šiaip sako "Sportas - sveikata", bet kiekvieną kartą man vis arba skauda raumenis siaubingai po sporto, arba ką nors susižeidžiu. Tai kokia čia sveikata?  :hmm:  :lol:  :lol: 

O ir dėl to vertimo ar rinkimosi - žinai, viskas priklauso ir nuo paties žmogaus nusiteikimo (manęs niekas nieko neverčia daryt, aš pati pasirenku, kaip ir su sportu iš esmės), ir nuo turimo inventoriaus  :D Pas mus darbo sporto salėj yra bėgtakis, irklavimo tas treniruoklis, dviratis, stepo viena pakyla ir svarmenys (yra gyros kelių svorių ir hanteliai kelių svorių). Tai ką turi žmogus, su tuo ir dirba  :rolleyes: 

Su Ryanair skridot iš Londono ar su kokia kita kompanija?

Atsakyti
Su Ryanairu.. dydziu nepasakyciau,kad kreipe demesi,bet svert tai visus reikejo.. Atgal pridavem ten iskart pradzioj,bet prie mano pliazines tases vistiek prisikabino.. na ji tokia issiputus,nors ir tik puse prikrauta.. tai suspaudziau,parodziau,kad tik atrodo taip ir nieko,leido nestis i kektuva..
Atsakyti

Su Ryanairu.. dydziu nepasakyciau,kad kreipe demesi,bet svert tai visus reikejo.. Atgal pridavem ten iskart pradzioj,bet prie mano pliazines tases vistiek prisikabino.. na ji tokia issiputus,nors ir tik puse prikrauta.. tai suspaudziau,parodziau,kad tik atrodo taip ir nieko,leido nestis i kektuva..

Aš tai labai džiaugčiausi, jei iš tikrųjų visus pradėtų normaliai tikrint kaip ir priklauso tiek išmatavimais, tiek svoriu. Nes labai nervina, kai piktinasi labiausiai tie žmonės, kurie nešasi į saloną "rankinuką", didesnį už mano sporto krepšį  :D  :D​ 

Atsakyti
Na jo,kai tas 10kg lafaminas ir rankinukas vienodu dydziu,tai jo,nervina,bet geriau jau taip,nei kazkada senais senais laikais buvo galimas 1daiktas.. negalejau net maziausio rankinuko nestis,net visus fotikus liepdavo sugrust i lagamina,net ka duty free nusipirkdavai..
Atsakyti

Oi ir man nepatinka bėgiojimas, niekada nepatiko ir neprisijaukinau. Ir apskritai man nepatinka cardio :D vis su kvėpavimu neišmokstu dirbti, tai jei intensyvi treniruotė vos kvapą atgaunu, o kvėpavimas juk labai svarbu :D 

Kaip diena? kas kavos? :mirksiukas: 

Atsakyti
Sveikos, jetau giega jau link namų sukat?

sakiau tavęs kaip žinovės paklausiu- sakei žiūrėjai naujas Mažoro serijas. tai tipo juos abu nušovė ir filmas baigėsi??? laimingos pabaigos nebus????? unsure.gif unsure.gif unsure.gif siaubas.

Jaučiat- ateina savaitgalis smile.gif smile.gif smile.gif
nieko neveiksiu smile.gif be ir tai gerai smile.gif

Atsakyti

Oi ir man nepatinka bėgiojimas, niekada nepatiko ir neprisijaukinau. Ir apskritai man nepatinka cardio :D vis su kvėpavimu neišmokstu dirbti, tai jei intensyvi treniruotė vos kvapą atgaunu, o kvėpavimas juk labai svarbu :D

Oi, nu kažin ar kažkam patinka hardio, nes labai sunku ir iš viso. Bet reikia reikia, aš jau su tuo susitaikiau  :D  :D 

Kvėpuot ir aš normaliai nemoku, bet jau tobulėju tame. Seniau iš viso nekvėpuodavau, kol nebaigdavau pratimo (ar tai bėgimo kokios serijos, ar lipimo į kalną  :D  :D ), bet dabar jau mokausi po truputį, kaip taisyklingai kvėpuot  :) 

Jaučiat- ateina savaitgalis
nieko neveiksiu. be ir tai gerai

Aš visai jau pasiilgau tokio savaitgalio, kad iš viso nieko veikt nereikėtų, tik lovoj gulėt ir pindėt  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Namie jaum pakeliui apsiprekinom neblogai, grizus prikepiau grybu, anyta buvo bulviu priskutus, dar blazdeles kepa orkaiteje su obuoliais.o dabar tai jau nuvirsiu ir tikrai  uzmigsiu, per daug sunki savaite buvo, darbe nuo pietu apie lovyte svajojau. Jei ne anyta, tai buciau nieko negaminus ir is karto virtus pailseti,nes net atrodo silpna darosi, kaip norisi  atsigulti , o dabar darbai sios dienos baigti, einu pasnausiu, veliau pasijungsiu 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 16, 13:02)
Sveikos, jetau giega jau link namų sukat?

sakiau tavęs kaip žinovės paklausiu- sakei žiūrėjai naujas Mažoro serijas. tai tipo juos abu nušovė ir filmas baigėsi??? laimingos pabaigos nebus?????  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  siaubas.

Jaučiat- ateina savaitgalis smile.gif smile.gif smile.gif
nieko neveiksiu smile.gif be ir tai gerai smile.gif

Jau namie.. Saltaaaa.. Nusileidom i toki ruka,tamsu,dregna...

O tai jau visas serija parode? as nemaciau nei vienos setijos nuo praeito ketv..

Almost,o tai treneris neparodo kaip kvepuot? Mes i grupines eidavom if tai visos treneres laiks nuo laiko primena-ikveeeept,iskveeeept..
Kardio is esmes man patinka,tik begt nepatinka biggrin.gif Galiu dviraciu vaziuot,sokinet,tom slidem,lipt laiptais.. o begt max 10 min..
Atsakyti

O mes darbe vakarojam ir nors visiškai nesiderina, bet vyną gurkšnoju, vat sugalvojau, kad noriu vienos taurės :) 

Diena įprasta, išties labai greita, truputį su reikalais lakstėm, tai va ir pralekė penktadienis :rolleyes:​ 

Atsakyti