Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Giega -Nežinau del to ar visas serijas rodė...ten tame fenikso banke susišaudė kur. Nušoce tą bankininką pagrindinį ir tada mažora su ta mente nušovė. Ai ta mentė dar pasigimdyt prieš tai spėjo . Šitas serijas jau matei ? Aš nežinau ar čia hau galas ar tik koks vudurysxl dar bus tikn☺

Vogue aš maniau kad tu viena dirbi šiaip ☺ o tada su kuo vakarojate ten ? ☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 16, 20:28)
Giega -Nežinau del to ar visas serijas rodė...ten tame fenikso banke susišaudė kur. Nušoce tą bankininką pagrindinį ir tada mažora su ta mente nušovė. Ai ta mentė dar pasigimdyt prieš tai spėjo . Šitas serijas jau matei ? Aš nežinau ar čia hau galas ar tik koks vudurysxl dar bus tikn☺

Vogue aš maniau kad tu viena dirbi šiaip ☺ o tada su kuo vakarojate ten ? ☺

Nemaciau.. Aciu kad papasakojai biggrin.gif as is vis turbut tik 3-4 serijas maciau..
Atsakyti

Labas rytelis

stai ir salnu sulaukem.  -4  buvo, tai  zole pabalus, masinas jau reikejo gramdyti . bet uz tai saulute,  eisiu pasivaikscioti,

Atsakyti
Labukas

O pas mus siandien saulyte,visai silta mirksiukas.gif
Po truputi baigineju deliot daiktus is keliones.. Viskas jau isskalbta,liko lagaminus i palepe uznest.
Juokas jiokais,bet siandien ilgiausiai miegojom per visas atostogas biggrin.gif Va ka reiskia sava lova biggrin.gif

Reikia i maistine nuvaryt,gal i kina.. vakare lygtai pas draugus planavom.
Atsakyti

Tai laba diena :) 

Oi fainas šeštadienis, prisipirkom visokių gurmaniškų gardumynų, tai vakarojam :rolleyes: Buvom šventėje Klaipėdoje, vyko mugė, koncertas, tai pasivaikščiojom, pasikavinom, pralekė diena ir dabar ramiai namuose :) 

Atsakyti

Labukas

prisiduodu, kad gyva, bet   kadangi laukiam sveciu tai ner kada prie kompo sedeti

Atsakyti

Oho kaip ramu čia :) Labas vakaras :mirksiukas: 

Sekmadienis tikras tingiadienis :ax: ilgai miegojom, sočiai ir skaniai papusryčiavom, truputį apsitvarkėm, iki miesto nulekėm pasivaikščioti, bet oras žvarbokas, tai ilgai nebuvom ir vakarą namuose leidžiam, LT balsą žiūrėsim :ax: 

Atsakyti

Labas rytelis.

Oi kaip tingiu, biskeli pasisedejom vakar, tai taip gerai , kad dar sekmadienis butu  :D   pasvajoti juk galima.  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Aha, tikrai ramuma tyluma, bet nenuostabu - visos puikiai savaitgalį praleidom matomai  :) 

Pirmadienis, vėl kimbam į darbus. Nauja savaitė, nauji darbai, projektai, veiklos, planai  :yahoo: 

Mūsų savaitgalis smagus labai buvo.

Penktadienį pasportavau, grįžau namo, greit po dušu ir nuvažiavom pavakarieniaut į vietinę užeigėlę. Tai pasibuvom su vyru, pabendravom, pavalgėm ir grįžę namo serialus žiūrėjom.

Šeštadienį anksti ryte kilom, papusryčiavom, pasiėmėm draugus ir nuvažiavom pajūriu prasieiti per klifus. Tai nuėjom į vieną galą, apie 7km atstumo buvo, papietavom ir paskui ėjom atgal  :) Prapūtė galvas visiems, pasportavom, pasibuvom, grįžę namo ėjom ilsėtis kaip pensikai 18val  :D  :D  :D Paskaičiau knygą, pažiūrėjom serialą ir viskas.

Vakar iš pat ryto po pusryčių važiavom maisto savaitei apsipirkti. Paskui grįžom, vyras išėjo motociklo plaut į garažą, o aš namus sutvarkiau. Pasigaminom valgyt ir išvažiavom iki miesto. Pasimatavau kelias sukneles, ieškau ko nors gražaus naujo mūsų įmonės Kalėdiniam vakarėliui. Susiradau variantą vieną, bet internete nėra suknelės, tai prašysiu, kad vyras eitų šiandien nupirkt. Jam ten prie darbo ta parduotuvė, o aš paskui nenoriu likt be nieko  :D  Paskui nuėjom Grinčą pažiūrėt ir viskas, grįžom namo ir ėjom ilsėtis  :) 

Šiandien planai darbe visokius reikalus nudirbt, kelis susitikimus turėsiu. Paskui vakare užbėgsiu su treneriu pabendraut apie programą savo, pasiekimus. Tada važiuosiu namo, pavalgysim ir žiūrėsim, gal vėl į kiną lėksim. Vyras šiandien trumpiau dirba, tai sakiau lai palepina mane, padaro skanią vakarienę  :D  :D  :D 

Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :) vėl pirmadienis ir nauja savaitė, kuri tikiuosi bus gera, produktyvi, pilna teigiamų ir gerų dalykų :rolleyes: labai sunkiai šįryt kėliausi ir iki pat dabar tokia mieguista esu, einu kavos kaip tik, nėr čia ko :D 

Vakar tai mes taip nieko ir nebenuveikėm vakare, tinginiavom, žiūrėjom LT Balsą, po to serialą, vienu žodžiu tinginio vakarą turėjom :) aš dar užsimaniau sveikuoliškų blynelių su varške, tai palepino MB mane ir laiminga ėjau miegoti :D 

Šiandien kažkokių ypatingų planų neturiu, grįžusi noriu truputį apsitvarkyti ir skaitysiu manau, jei neprisigalvosiu darbų namuose :D 

Almost, kada Jums darbe vakarėlis? yra kažkokia tema? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Šiandien kažkokių ypatingų planų neturiu, grįžusi noriu truputį apsitvarkyti ir skaitysiu manau, jei neprisigalvosiu darbų namuose :D

Almost, kada Jums darbe vakarėlis? yra kažkokia tema? :mirksiukas:​ 

Va aš irgi galvoju, kad arba skaitysiu, arba serialą žiūrėsiu, jei nesugalvosiu spintos susitvarkyt grįžus  :D 

Mūsų komandos kitą penktadienį, o įmonės gruodžio 14d. Tai temos nėra nei vienam, tik įmonės vakarėliui kokteilinė apranga (jokių ten treningų, džinsų ir kedų)  :)​ 

Atsakyti
Labukas

Sunki ta pirma diena po atostogu biggrin.gif Darbe toks pats bardakas,koks ir buvo biggrin.gif

O cia ziuriu ramybe biggrin.gif
Atsakyti