Vogue aš maniau kad tu viena dirbi šiaip ☺ o tada su kuo vakarojate ten ? ☺
Vogue aš maniau kad tu viena dirbi šiaip ☺ o tada su kuo vakarojate ten ? ☺
Nemaciau.. Aciu kad papasakojai
Labas rytelis
stai ir salnu sulaukem. -4 buvo, tai zole pabalus, masinas jau reikejo gramdyti . bet uz tai saulute, eisiu pasivaikscioti,
O pas mus siandien saulyte,visai silta
Po truputi baigineju deliot daiktus is keliones.. Viskas jau isskalbta,liko lagaminus i palepe uznest.
Juokas jiokais,bet siandien ilgiausiai miegojom per visas atostogas
Reikia i maistine nuvaryt,gal i kina.. vakare lygtai pas draugus planavom.
Tai laba diena
Oi fainas šeštadienis, prisipirkom visokių gurmaniškų gardumynų, tai vakarojam
Buvom šventėje Klaipėdoje, vyko mugė, koncertas, tai pasivaikščiojom, pasikavinom, pralekė diena ir dabar ramiai namuose
Labukas
prisiduodu, kad gyva, bet kadangi laukiam sveciu tai ner kada prie kompo sedeti
Oho kaip ramu čia
Labas vakaras
Sekmadienis tikras tingiadienis
ilgai miegojom, sočiai ir skaniai papusryčiavom, truputį apsitvarkėm, iki miesto nulekėm pasivaikščioti, bet oras žvarbokas, tai ilgai nebuvom ir vakarą namuose leidžiam, LT balsą žiūrėsim
Labas rytelis.
Oi kaip tingiu, biskeli pasisedejom vakar, tai taip gerai , kad dar sekmadienis butu
pasvajoti juk galima.
Labas rytas
Aha, tikrai ramuma tyluma, bet nenuostabu - visos puikiai savaitgalį praleidom matomai
Pirmadienis, vėl kimbam į darbus. Nauja savaitė, nauji darbai, projektai, veiklos, planai
Mūsų savaitgalis smagus labai buvo.
Penktadienį pasportavau, grįžau namo, greit po dušu ir nuvažiavom pavakarieniaut į vietinę užeigėlę. Tai pasibuvom su vyru, pabendravom, pavalgėm ir grįžę namo serialus žiūrėjom.
Šeštadienį anksti ryte kilom, papusryčiavom, pasiėmėm draugus ir nuvažiavom pajūriu prasieiti per klifus. Tai nuėjom į vieną galą, apie 7km atstumo buvo, papietavom ir paskui ėjom atgal
Prapūtė galvas visiems, pasportavom, pasibuvom, grįžę namo ėjom ilsėtis kaip pensikai 18val
Paskaičiau knygą, pažiūrėjom serialą ir viskas.
Vakar iš pat ryto po pusryčių važiavom maisto savaitei apsipirkti. Paskui grįžom, vyras išėjo motociklo plaut į garažą, o aš namus sutvarkiau. Pasigaminom valgyt ir išvažiavom iki miesto. Pasimatavau kelias sukneles, ieškau ko nors gražaus naujo mūsų įmonės Kalėdiniam vakarėliui. Susiradau variantą vieną, bet internete nėra suknelės, tai prašysiu, kad vyras eitų šiandien nupirkt. Jam ten prie darbo ta parduotuvė, o aš paskui nenoriu likt be nieko
Paskui nuėjom Grinčą pažiūrėt ir viskas, grįžom namo ir ėjom ilsėtis
Šiandien planai darbe visokius reikalus nudirbt, kelis susitikimus turėsiu. Paskui vakare užbėgsiu su treneriu pabendraut apie programą savo, pasiekimus. Tada važiuosiu namo, pavalgysim ir žiūrėsim, gal vėl į kiną lėksim. Vyras šiandien trumpiau dirba, tai sakiau lai palepina mane, padaro skanią vakarienę
Gražios visoms dienos ir skanios kavos
Sveikos
vėl pirmadienis ir nauja savaitė, kuri tikiuosi bus gera, produktyvi, pilna teigiamų ir gerų dalykų
labai sunkiai šįryt kėliausi ir iki pat dabar tokia mieguista esu, einu kavos kaip tik, nėr čia ko
Vakar tai mes taip nieko ir nebenuveikėm vakare, tinginiavom, žiūrėjom LT Balsą, po to serialą, vienu žodžiu tinginio vakarą turėjom
aš dar užsimaniau sveikuoliškų blynelių su varške, tai palepino MB mane ir laiminga ėjau miegoti
Šiandien kažkokių ypatingų planų neturiu, grįžusi noriu truputį apsitvarkyti ir skaitysiu manau, jei neprisigalvosiu darbų namuose
Almost, kada Jums darbe vakarėlis? yra kažkokia tema?
Šiandien kažkokių ypatingų planų neturiu, grįžusi noriu truputį apsitvarkyti ir skaitysiu manau, jei neprisigalvosiu darbų namuose
Almost, kada Jums darbe vakarėlis? yra kažkokia tema?
Va aš irgi galvoju, kad arba skaitysiu, arba serialą žiūrėsiu, jei nesugalvosiu spintos susitvarkyt grįžus
Mūsų komandos kitą penktadienį, o įmonės gruodžio 14d. Tai temos nėra nei vienam, tik įmonės vakarėliui kokteilinė apranga (jokių ten treningų, džinsų ir kedų)
Sunki ta pirma diena po atostogu
O cia ziuriu ramybe