Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos,
Mickute okaip tame koncertemuzikos kokybė- viskas gerai?
buvo draugai kažkokiame panašiame koncerte Rygoj, tai sakė aišku jokios gyvos muzikos- muzika iš dėžutės..garso kokybė baisi, na gryn sako 80-ieji metai smile.gif sakė daugiau į tokius nei už ką...o darRygoj visadabilietai būna pigesni nei Vilniuj. Kažkodėl tai.

Aš su kava.
Galvą kažkaip spaudžia....
Atsakyti

Ir aš didžiulį puodą kavos išgėriau, bet tokia silpnoka, tai su mielu noru kartočiau :D 

Atsakyti

V-Rine nu zinok visai normaliai ta kokybe. vat  sitas gabaliukas tai is viso superinis buvo   https://www.youtube.com/watch?v=dO5jy0-ueJA  cia interneto platybese radau, bet butent is Kauno   :wub:  nerealiai kai priedaini pradeda visa sale dainuoti   :wub:  :wub:  :wub: 

o Latvijoje ir alus pigiau  jei ka  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 lapkričio 2018 - 19:31

Po darbo neskubejau  dar namo, reikejo Avono uzsakyma  atsiimti, tai tuo paciu po turgeli Dainvos prasukau, biskeli sio bei to is maisto pasiprekinau. vakar nemazai daug ko prisigaminau, tai  vakarienei tik koldunu sau ir anytai prasiviriau ir uztenka  :P​ 

Atsakyti
Labukas

Einu truputi anksciau i darba,tai rasyt neturiu kada..Darbe siandien irgi kazkaip greit susisukau,irgi neturejau laisvos minutes biggrin.gif
Bet jau namie mirksiukas.gif

Mes esam buve Londone tokiuose 80 tujukkncertuose.. Tai kai grojo pvz Fancy,jam juk apie 70 metu,tai aisku fonograma eina,ant virsaus-uch ,ach,dar koki zodi ir viskas biggrin.gif Joy mazdaug kas antra daina gyvai dainavo.. o 2unlimited viska gyvai mirksiukas.gif
Bent jau tam koncerte gersas geras buvo mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas rytas :) kuo labiau keliaujam link žiemos, tuo man sunkiau keltis :B spėju reikės telefoną vėl kažkur pasidėti, kad norint išjungti žadintuvą, reikėtų iš lovos išlipti :D dariau taip praeitais metais - pasiteisino :D

Trečiadienis. Savaitės vidurys. Dar kelios dienos ir vėl savaitgaliausim, paskutinis rudens savaitgalis laukia :rolleyes: Diena spėju bus įprasta, nieko ypatingo neplanuoju, manau greit pralėks, o vakare noriu dar sąrašą pasidaryti ką reikia nusipirkti sekmadieniui, nes šeimą į svečius pasikviečiau, jau truputį anksčiau pradėsiu švęsti :D

Oi paskutines dvi dienas ir man taip sunku. Bet nesuprantu dėl ko. Atsikeliu su svaigstančia galva.. Šiandien pykino.Bendradarbė juokėsi - tipo gal vėl  :nestuke  :D nu bet kiek žinau ne  :hmm: 

Aš tai greit turiu išjungti žadintuvą, nes mažiukę bijau pažadinti. 

Ne per anksti švęst pradedi?  :D 

Mes iš viso mėsos su kaulais praktiškai nebeperkam jokios. Nei paukštienos, nei mėsos. Žuvį ir tą labiau filė perkam, retu atveju imam visą cielą žuvį, bet prašom, kad išdarinėtų ją parduotuvėj, nupjautų iškart galvą ir uodegą ir išmestų. Labai puiki žuvienė gaunasi iš filė, nereik nei jokių ten gabaliukų kitokių mums  :wub: 

Va va, ar sultinio kubelius, ar želiukus tuos. Mes kubelių nenaudojam, pagrinde želiukus arba kartais nusiperku sveikuolių parduotuvėj tokių sultinio miltelių. 

Galėsiu tiksliai įmest firmą, jei įdomu. Šitie nei praleidžia, nei prabėga, labai puikiai pasišildo mikrobangėj viskas. Tai net vyras pradėjo į darbą neštis sriubą  :D

Aš žadintuvą laikrody nusistatau, tai neklykia kaip išprotėjęs, vibruoja tik ant rankos, bet smagiai pažadina. Ale pradėjau dabar anksčiau keltis, nes jei keliuosi vėliau - visa surūgus, sumikus būnu. Atsikeliu anksčiau, pasiruošiu ramiai pusryčius po dušo, pasidažau ir nesipiktinu niekuo  :D  :D

Jau man iki kaulų gilumos žinoma - jei Almost ateitų į svečius - jokių šonkauliukų, jokių kulšelių ar bet kokios kitokios mėsos ant kaulo  :D pamenu labai gerai, kad nemėgsti tu :) 

Kas liečia žuvį, tai man irgi filė. Nekenčių kai tų ašakų būna ir vis bijau pasbringti. Nemegstu žuvies kaulų :)

O pas mane mažai rūbų kurie glamžosi. o visų kitų - net nelyginu. Nu net neturiu lyginimo lentos :D dar dukrytės pirmus mėnesius lygindavau, o dabar kažkaip ir taip minkšti nuo minkštiklio ir džiovyklės rūbai  :rolleyes: 

Kas čia per želiukai? Pirmą kart girdžiu  :hmm: (turbūt skaitydama toliau rasiu atsakymą, nes kažkaip įtariu kad yra daugiau nežinančių  :D )

Kaip fainai kad kalėdas švęsit pas draugus  :angel_not: 

Pas mane irgi vibruoja ant rankos laikrodis , bet ne kartą jau yra buvę kad nejaučiu nes priliečiu matyt ir nusispaudžia :D

Atsakyti

Labas rytelis

stai ir ketvirtadienio sulaukeme 

Big Bang kada jau cia sparnus keli ? 

Šeštadienį. Jau tašytė sukrauta, bilietus va prieš valandą atsispausdinau :) Laukiu labai. Bet va reik dar ryt atidirbt :D

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Oi kaip smagu, kad penktadienis   :wub: 

Šeštadienį. Jau tašytė sukrauta, bilietus va prieš valandą atsispausdinau :) Laukiu labai. Bet va reik dar ryt atidirbt :D

o tai paskutine dienel  beliko :P . o jus dviese ar tryse parskrendat ? o del  :nestuke  tai nezvenk, visko gali buti  :wub:  :mirksiukas:​ 

Ale R.s taip  ir nerado  to laisvo laiko mums per savaite  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:

Oi kaip smagu, kad penktadienis   :wub:

o tai paskutine dienel  beliko :P . o jus dviese ar tryse parskrendat ? o del  :nestuke  tai nezvenk, visko gali buti  :wub:  :mirksiukas: 

Ale R.s taip  ir nerado  to laisvo laiko mums per savaite  :hmm:

Aha, pagaliau jau rytoj  :yahoo: 

dviese tik, neturi vyras atostogu likusiu :) 

nu *****, negrazu sakyt, bet truputi ne laikas dar naujam  :nestuke kitu planu yra :) bet jeigu - o jeeeetus kokia laiminga buciau  :wub: stebuklas tikras butu  :rolleyes: 

R’s kudinasi fb maciau :D uzsiemus  :D juokauju - noriu pasidziaugti ja. Šaunuole tikra!!!  :ploja2: 

Atsakyti

Labas rytas! greit pasivaidenu, pasidarau ką reikia ir popiet važiuojam su mamuku šopintis į Akropolį :) šiaip pašmirinėsim, gal dar kokių dovanų rasiu, o ir į namus reikia visokių smulkmenų :) pasinaudosim Jamam nuolaidomis :D 

BigBang, aš visada ilgai švenčiu, nebūna kitaip pas mane ir nesiskundžiu, man tinka :D 

Gero visoms penktadienio, puikios nuotaikos :4u: 

Atsakyti
Labukas

Big bang,gero darbuko siandien,gero skrydzio ryt 4u.gif Maciau fb klausei kaip su vezimais.. tavoji juk jau vaiksto? as palikcoau visus daiktus ir vszima bagaze ir taip eiciau.. Musiske labai nenori vezime sedet,nors pati dar nelabai ir eina biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

Big bang,gero darbuko siandien,gero skrydzio ryt 4u.gifMaciau fb klausei kaip su vezimais.. tavoji juk jau vaiksto? as palikcoau visus daiktus ir vszima bagaze ir taip eiciau.. Musiske labai nenori vezime sedet,nors pati dar nelabai ir eina biggrin.gif

Aha klausiau. Jau išsiaiškinau. Žinai, jeigu ji graziai eitu - taip. Deja, ji bega ir eina kur ji nori, rankos nenori duot. Sugalvoja buna atsisėst ir pan. Ne ne, aš tik su vežimu važiuosi, nes ant ranku tektu nesti ja, o sveria jau virs 10kg, man pakerta rankas. Plius busiu viena, tai man nereik papildomo streso. Ten reikės vistiek kai kur ir greičiau paeit ir pan, žodžiu dar ji per maža kad ten pašaukus ateitu pas mane :) 

Atsakyti