Mickute okaip tame koncertemuzikos kokybė- viskas gerai?
buvo draugai kažkokiame panašiame koncerte Rygoj, tai sakė aišku jokios gyvos muzikos- muzika iš dėžutės..garso kokybė baisi, na gryn sako 80-ieji metai
Aš su kava.
Galvą kažkaip spaudžia....
V-Rine nu zinok visai normaliai ta kokybe. vat sitas gabaliukas tai is viso superinis buvo https://www.youtube.com/watch?v=dO5jy0-ueJA cia interneto platybese radau, bet butent is Kauno
nerealiai kai priedaini pradeda visa sale dainuoti
o Latvijoje ir alus pigiau jei ka
Labas rytas
kuo labiau keliaujam link žiemos, tuo man sunkiau keltis
spėju reikės telefoną vėl kažkur pasidėti, kad norint išjungti žadintuvą, reikėtų iš lovos išlipti
dariau taip praeitais metais - pasiteisino
Trečiadienis. Savaitės vidurys. Dar kelios dienos ir vėl savaitgaliausim, paskutinis rudens savaitgalis laukia
Diena spėju bus įprasta, nieko ypatingo neplanuoju, manau greit pralėks, o vakare noriu dar sąrašą pasidaryti ką reikia nusipirkti sekmadieniui, nes šeimą į svečius pasikviečiau, jau truputį anksčiau pradėsiu švęsti
Oi paskutines dvi dienas ir man taip sunku. Bet nesuprantu dėl ko. Atsikeliu su svaigstančia galva.. Šiandien pykino.Bendradarbė juokėsi - tipo gal vėl
nu bet kiek žinau ne
Aš tai greit turiu išjungti žadintuvą, nes mažiukę bijau pažadinti.
Ne per anksti švęst pradedi?
Mes iš viso mėsos su kaulais praktiškai nebeperkam jokios. Nei paukštienos, nei mėsos. Žuvį ir tą labiau filė perkam, retu atveju imam visą cielą žuvį, bet prašom, kad išdarinėtų ją parduotuvėj, nupjautų iškart galvą ir uodegą ir išmestų. Labai puiki žuvienė gaunasi iš filė, nereik nei jokių ten gabaliukų kitokių mums
![]()
Va va, ar sultinio kubelius, ar želiukus tuos. Mes kubelių nenaudojam, pagrinde želiukus arba kartais nusiperku sveikuolių parduotuvėj tokių sultinio miltelių.
Galėsiu tiksliai įmest firmą, jei įdomu. Šitie nei praleidžia, nei prabėga, labai puikiai pasišildo mikrobangėj viskas. Tai net vyras pradėjo į darbą neštis sriubą
Aš žadintuvą laikrody nusistatau, tai neklykia kaip išprotėjęs, vibruoja tik ant rankos, bet smagiai pažadina. Ale pradėjau dabar anksčiau keltis, nes jei keliuosi vėliau - visa surūgus, sumikus būnu. Atsikeliu anksčiau, pasiruošiu ramiai pusryčius po dušo, pasidažau ir nesipiktinu niekuo
![]()
Jau man iki kaulų gilumos žinoma - jei Almost ateitų į svečius - jokių šonkauliukų, jokių kulšelių ar bet kokios kitokios mėsos ant kaulo
pamenu labai gerai, kad nemėgsti tu
Kas liečia žuvį, tai man irgi filė. Nekenčių kai tų ašakų būna ir vis bijau pasbringti. Nemegstu žuvies kaulų ![]()
O pas mane mažai rūbų kurie glamžosi. o visų kitų - net nelyginu. Nu net neturiu lyginimo lentos
dar dukrytės pirmus mėnesius lygindavau, o dabar kažkaip ir taip minkšti nuo minkštiklio ir džiovyklės rūbai
Kas čia per želiukai? Pirmą kart girdžiu
(turbūt skaitydama toliau rasiu atsakymą, nes kažkaip įtariu kad yra daugiau nežinančių
)
Kaip fainai kad kalėdas švęsit pas draugus
Pas mane irgi vibruoja ant rankos laikrodis , bet ne kartą jau yra buvę kad nejaučiu nes priliečiu matyt ir nusispaudžia ![]()
Labas rytelis
Oi kaip smagu, kad penktadienis
Šeštadienį. Jau tašytė sukrauta, bilietus va prieš valandą atsispausdinau
Laukiu labai. Bet va reik dar ryt atidirbt
o tai paskutine dienel beliko
. o jus dviese ar tryse parskrendat ? o del
tai nezvenk, visko gali buti
Ale R.s taip ir nerado to laisvo laiko mums per savaite
Labas rytelis
Oi kaip smagu, kad penktadienis
o tai paskutine dienel beliko
. o jus dviese ar tryse parskrendat ? o del
tai nezvenk, visko gali buti
![]()
![]()
Ale R.s taip ir nerado to laisvo laiko mums per savaite
Aha, pagaliau jau rytoj
dviese tik, neturi vyras atostogu likusiu
nu *****, negrazu sakyt, bet truputi ne laikas dar naujam
kitu planu yra
bet jeigu - o jeeeetus kokia laiminga buciau
stebuklas tikras butu
R’s kudinasi fb maciau
uzsiemus
juokauju - noriu pasidziaugti ja. Šaunuole tikra!!!
Labas rytas! greit pasivaidenu, pasidarau ką reikia ir popiet važiuojam su mamuku šopintis į Akropolį
šiaip pašmirinėsim, gal dar kokių dovanų rasiu, o ir į namus reikia visokių smulkmenų
pasinaudosim Jamam nuolaidomis
BigBang, aš visada ilgai švenčiu, nebūna kitaip pas mane ir nesiskundžiu, man tinka
Gero visoms penktadienio, puikios nuotaikos
Labukas
Big bang,gero darbuko siandien,gero skrydzio rytMaciau fb klausei kaip su vezimais.. tavoji juk jau vaiksto? as palikcoau visus daiktus ir vszima bagaze ir taip eiciau.. Musiske labai nenori vezime sedet,nors pati dar nelabai ir eina
Aha klausiau. Jau išsiaiškinau. Žinai, jeigu ji graziai eitu - taip. Deja, ji bega ir eina kur ji nori, rankos nenori duot. Sugalvoja buna atsisėst ir pan. Ne ne, aš tik su vežimu važiuosi, nes ant ranku tektu nesti ja, o sveria jau virs 10kg, man pakerta rankas. Plius busiu viena, tai man nereik papildomo streso. Ten reikės vistiek kai kur ir greičiau paeit ir pan, žodžiu dar ji per maža kad ten pašaukus ateitu pas mane