O cia kokia ramybe
As jau po darbu.. ryt laisva,bet keltis kaip i darba ir tieeeek reikalu.. Sekmad i darba.. kaip coa nepamirst
Mb siandien darbe susitare, jog mes be pietu dirbam, tai valanda anksciau iseinam, jis norejo greiciau lekti pas draugus, kad greiciau tas ju remontas judetu, ten nemazai darbo, ju sunus po 10 d grista is UK, tai ir tevai nori pasigirti, kad jau bent remontai i pabaiga
tai kol kas negrizes MB, ir ryt varys padirbeti. tai vat mudu 15 h baigem darbus, mane paleido prie Kalnieciu, na ir pasinesiau per pardes - ir Humanas ir turgelius ir Maximyte ir dar po Sava pasivaiksciojau, ir maisto ir dovanu ieskojau, ir siaip namas sio bei to reikejojo, tai grizau beveik 18h. tai istiesiau kojas ir niekaip negalejau atsikelti
kokia 20 min taip pragulejau, jei ne anyta, nes kazka reikejo vakarienei pasidaryti, tai buciau nesikelus. bet nieko, pasikepiau kalafijoru su kiausiniu, abi prikirtom, dar pomidoru salotu pritaisiau, pyragiuku nupirkus buvau, pasidesertinom abidvi, paplepejom, tai ji dabar virtuveje indus plauna, o as cia rasineju
Va butent del to ir nesciaus ant ranku,nei su vezimu makaluociaus tarp zmoniu
As didele
Marti mano irgi viena i Lenkija vaziuos.. Ji tai is vis mazute,smulkute.. nei jai ant ranku nest,nei vezime vezt,nes to vezimo irgi nenusikels pati,jeiniekas nenores padet.. Tai irgi svarsto ka daryt.. nesiokle turi,bet jau sunkiai i ja telpa,o pirkt nauja.. nu nereikalingas daiktas..
O cia kokia ramybe
As jau po darbu.. ryt laisva,bet keltis kaip i darba ir tieeeek reikalu.. Sekmad i darba.. kaip coa nepamirst
Nu kad maniske panesi max 10min ir jinjau nebenorinant ranku but. Kutas vaikas ramesnis tai gal kitaip. O bent aš kiek skridau tai padeda žmonės net labai mamai su vaiku. Plius as su sketuku, tai tiek to vezimo
man patogiau bus su vezimu. Kiekvienam savo ;)
Maciau ir as
na tai laukiu sugristancios, juk vis tiek nors trumpam istaikysi valandele susibegti. Zinok vis kai einu pro tavo tevu nama, vis pasiziuriu i langus
![]()
Malonu kad yra laukiančių žmonių ir be šeimos ![]()
Jetus šiandien kaip be galvos, kažkoks jausmas kad
kažką pamiršau
kaip visada. Va pinigu tai pamiršau nusiimt, bet vyras po darbo leks kuro užpilt ir padangas dapust tai ir nuims
svarstau ka vaikui uždet jd butu patogu pakeist pampersa, tai manau kad suknyte su pedkelnem bus nei per salta nei per karsta. Su dzinsiukai nelabai patogu, o kelnes tik su kojinytėm tai žinau kaip ji megsta kojines nusiiminet, tai bus ten kai batus lekfuve nuimsiu kad ir kojines nusiiimines
Sveikos
vaje nebuvo net kada parašyti nuo pat vakar vakaro. Išlekėm su mamuku vakar po parduotuves, tai dovanoms šio bei to pirkau, mamai savo gimtadienio proga Pandoros karoliuką padovanojau, maisto apsipirkau, tai grįžom tik vakarop
o šiandien pusdienio jau ir nebėra, ryte reikalų truputį turėjom, o dabar namuose kuičiuosi, apsitvarkyti noriu, nes rytoj šeima ateina sveikinti, prasideda maratonas
Oras pas mus šiandien visai nesmagus, lietingas, nuo pačio ryto tamsu kaip ruroj, tai toks snaudulys apėmęs, va greičiau reikia pasidaryti ką reikia ir ilsėsiuos su knyga
visos boikotuojat savaitgaliais
Nu ir slidu lauke siandien
MB tik isejes man paskambino perspeti. ai tiek to , galvoju, einu prasivaiskciosiu, reikia draugei juk prekes uznesti. Fui. tik isejau ir iskarto slystelejau, nes prie namo saligatviai tai visiskas kosmaras. tai iki parduotuves ejau per pieva, nors ne taip slidu, palei gatve saligatviai jau atitirpe, o prie pardes vel baisu. visi tik is leto tipena. lauke minusas, dar toks kaip lietutis purskia, tai pliksala garantuota. jau ryte internete maciau kad daug avariju. dar buvo minciu jei oras geras, tai su anyta iki kapu pasivazineti. bet aciu- ir vaziuot slidu ir ji nepaeis. tai apsiprekinau, pas padruske, biskeli pleptelejom, tada dar kita paskambino, nu pas kuria MB dirba, tai iki ju nutipenau. ir uzstrigau, sakiau kavytes atsigersim. Aha- ir cepaka gavau ir ruk. kauliuku troskintu. tai jau paskui su MB kartu apie 5 val grizo. toks tinginys apeme, pradejau filma ziureti, tai ir valandele spejau nusnausti. na tai atsikelus plovo puoda prigaminau, galva issiploviau ir toliau ramiai vakaroju su serialais
Labas rytelis
Apsiniaukes rytas. toks visai net nuotaikos nepakelia. Mes jau po pusrycius. siandien namie, niekur kojos nekelsiu, vakar kaip ir nieko doro nenuveikiau, tai siandien einu po namus pasikuisti, jau skalbenke idarbinau. veliau draugyte turi uzsukti trumpam. MB jau atgal nuvirto i lova filma ziuret. tai vat taip po namus trinsimes