Laba diena, damačkos
Almost vitaminų tai ten iš kur jų bus ☺ bet chemijos irgi nėra ☺☺☺ ne kaip buljonuose ☺
Tada jau gal geriau daryčiau tik su daržovėmis....be to buljono. Bet kiekvienam savo ☺ jei kas aš irgi turiu buljono...dėl visako...kartais vyras darban susideda.
Bet tai irgi nuo vien tik daržovių jokio skonio, tai koks tikslas? Nauda tai taip, mažiau gal tos chemijos (bet, vėlgi, renkantis atitinkamai sultinį tai ir tos chemijos mažiau pasirenki
), bet skonio jokio iš viso. Ne ne, mums taip netinka
Kaip ir sakai tikrai - kiekvienam savo
Oi,as irgi zuviene panasiai kaip Almost verdu. Isverdu darzoves,ant galo zuvies file sumetu-kiek jai ten virt reikia. Irgi jokiu galvu,uodegu.. Na tik viena karta,kai ant lauzo zuviene virem,bet ir tada ismetem tas galvas,pridejom daug lasisos file..
Kitas sriubas nuverdu kokius kauliukus ar galkutes,bet tikrai neverdu ilgai,kad sultinys gautusi..
Ideja su loterija man irgi patiko. Ka issitrauks ta ir tures..O jei nori kitu laisvu dienu,lai tarpusavy derasi,keiciasi.
Pas mus darbe irgi pateike sarasa savaitgaliu.. jei nori,galima ir sestad ir sekmad dirbt.. bet butinai nors 1diena turi dirbt.. Tai va,nuo sio savaitgalio iki nauju metu dirbsiu ir savaitgaliais,dazniausiai sestadieniais
Kaip tas laikas greit bega,siaubas siaubas.. jei kazkuri nebutu fb paklausus,kada issiust,tai buciau dar svajojus ir galvojus,kad daug laiko turiu.. o juk manreikia jau gruodzio pradzioj issiust,kad spetu ateit.. Dovaneles dar neturiu,nors jau sugalvojau ka pirksiu
Mes iš viso mėsos su kaulais praktiškai nebeperkam jokios. Nei paukštienos, nei mėsos. Žuvį ir tą labiau filė perkam, retu atveju imam visą cielą žuvį, bet prašom, kad išdarinėtų ją parduotuvėj, nupjautų iškart galvą ir uodegą ir išmestų. Labai puiki žuvienė gaunasi iš filė, nereik nei jokių ten gabaliukų kitokių mums
Ir taip, seniau, kai pas tėvus gyvenau, tai irgi valgydavau taip, kaip mama paduoda - viską suverda, sunaudoja, nieko neišmeta, šaltienos pridaro, kaulus sriubai nuverda ir t.t. Bet dabar, kai galiu rinktis, tai nesirenku taip daryt ir tiek.
Būtent - kaip papuls išsitraukus pačiam, taip kiekvienas ir turės. Mano pareiga užtikrinti, kad tos dienos bus dirbamos kažkieno. O jau paskui galės tarpusavy keistis, jei kažkam reikės. Mane informuos ir viskas
Nereikės niekam jokio skaudulio laikyt. Bus dar vienam žmogui du kartus tokius bank holiday dengti, nes taip išpuola tiesiog. Tai va irgi niekas negalės pykt, jeigu išsitrauks pats tokį lapelį
Bet gerai iš finansinės pusės gi, ane? Aišku smagiau laisvi savaitgaliai (aš va dėl to visiškai nepasiilgstu dirbti viršvalandžių pamainos visą savaitę), bet iš finansinės pusės papildomi pinigai niekam nepakenkė dar
Va va, aš dėl to ir paklausiau, nes atrodo čia dar daug laiko liko, o juk tuoj jau ateis tos galutinės datos siuntimams, tai ot ir bus
Aš dovanas jau perku, per šią savaitę noriu viską supirkt, kad kitą savaitę gaučiau ir jau siųsčiau Lietuvon. Reikės, kad tėvai išdalintų draugams, perduotų viską, tai noriu spėt būtinai iki švenčių
Nenuverdu ir aš jokių mėsų ar žuvų sriubai, va labiau daržovių sultinį mėgstu ir nors yra reikalų, bet verta - skanu 
Buvau po darbų su drauge kavintis, grįžusi sugalvojau drabužius kelis išlyginti, tai nors labai nemėgstu, bet reikia, nes krūvelė dedasi nemenka
o daugiau nieko ir nenuveikiau, nebuvo kada, tuoj va ir miegoti reikės jau 
Almost, liuks idėja dėl lapelių traukimosi, tikrai liuks, negalės nieko kaltinti, burbėti, ką išsitrauks - tą ir turės 
Kaip darai daržovių sultinį? Man galva neišneša, kaip reikia nuvirti daržoves, kad sultinys gautųsi
Oj, aš žinok kaip džiaugiuosi mūsų garų lyginimo sistema. Jau tikrai neprisimenu, kada lyginau paskutinį kartą rūbų krūvą. Seniau gi nusiteikdavau kokį šeštadienį ar sekmadienį ir po valandą - pusantros davai varydavau per visus rūbus. Kartą užkniso belekaip, nervai suėmė. Išlyginam, susilankstom, dedam į spintą, norim rengtis - vėl pralygint reik tas lenkimo linijas. Tai nafik tiesiog nebelyginu nieko, išsilyginam prieš velkantis ir gerai visiems
Aš dar iš pradžių galvojau, kad gal kiek per vaikiška čia pasirodys idėja. Bet kitas kolega liko sužavėtas tokios minties, nu tai nusprendžiau jos ir laikytis
Sriubas verdam retai ir burokėlių sriubytė pas mus mėgstamiausia
Visada naudoju sultinio kubelius, na nesureikšminu aš to labai 
Almost - įdėja super dėl išsitraukimo, nusimesi nuo savęs nemažą naštą 
Na o dėl sriubų - įdarbą nesinešu, nors yra mikrobanginės krosnelės, bet man paranoja kad išbėgs dar ji man, imu taipmaistą kažkokį (likučius pietų, sumuštinius.
Ai Almost - o draugai tai gal iš Liuksemburgo atvyks šventėms?
Va va, ar sultinio kubelius, ar želiukus tuos. Mes kubelių nenaudojam, pagrinde želiukus arba kartais nusiperku sveikuolių parduotuvėj tokių sultinio miltelių.
Dalinai taip, bet grafiką vis tiek reikės sudaryt taip, kad normaliai gautųsi visiems palei tas datas konkrečias
Vargelio bus, bet bent jau dėl dalies galvos nesiskaudinsiu
Žinok aš irgi seniau dėl to sriubos neimdavau. Nors aš dar aš, bet mano vyras visad vengdavo imti sriubą. Kol nesusiradom tokio va tipo plastikinių indelių - https://www.scattysq...ner-18573-p.jpg. Galėsiu tiksliai įmest firmą, jei įdomu. Šitie nei praleidžia, nei prabėga, labai puikiai pasišildo mikrobangėj viskas. Tai net vyras pradėjo į darbą neštis sriubą
Ne, mes pas juos lėksim, ne jie čia
kazkaip dingsta tas vakaras. Trumpam pas draugus uzsukom, siandien MB vel varys po darbo toliau jiems padeti prie remonto, tai ten vyrai kazka pasitare. grizus kopustu pritroskinau puoda su ruk sonine ir desrelemis, kol pasiplepi, tada visi 3 i skirtingus kamabrius teleki ziureti. vakar darbe nemazai buvo skubos, tai visa diena lekime, tai norejosi jau vakare ir pailseti
Oj, kaip tik turiu raugintų kopūstų - papasakok, kaip troškinai, noriu labai pasidaryt
Aš žadintuvą laikrody nusistatau, tai neklykia kaip išprotėjęs, vibruoja tik ant rankos, bet smagiai pažadina. Ale pradėjau dabar anksčiau keltis, nes jei keliuosi vėliau - visa surūgus, sumikus būnu. Atsikeliu anksčiau, pasiruošiu ramiai pusryčius po dušo, pasidažau ir nesipiktinu niekuo
Neturiu daugiau ką daug ir papasakot.
Vakar pasportavau, grįžus pasigaminom valgyt ir ėjom serialo žiūrėt. Jau po truputį baiginėjam, tai vėliau galėsiu sau ramiai knygas skaityt
Šiandien vyras į darbą atvežė, nes labai lijo. Sakė ėjo kelnių pirkt, nes peršlapo ir pats su savo pilna apranga
Jam tai bent yra kur nusipirkt kelnių prie darbo, man tai niekur nieko nėr ką pirkt. Bet aš visada rūbus persirengimui turiu, tai nesuku galvos
Po darbo važiuosiu iki miesto - nenoriu, kad jam čia reikėtų važinėt pirmyn atgal. Užsuksiu dar gal į kelias parduotuves dovanų pažiūrėt. Pasidarysim grįžę valgyt ir tiek žinių.
Šiandien turėsiu kelis susitikimus, dar pasėdėsiu mokymuose vienuose praktikos pasisemt. Ir dirbsiu
Tai gražios dienos visoms ir skanios kavos