AS gal savaitgali pasipuosiu. gal . bus matyti
Labas rytelis
sveikos izengusios i antradieni
ale tikrai žiemiškas...ir sniegelio ir šaltuko
šiaip šviesiau ir gražiau ir nuotaika kita, bet vistiek mintis apie žiemą nežavi
Mickute ir kitos
Oi,egles dar nepuosiu
Labas rytas
vėlyva aš šiandien. Tiksliau pati ankstyva, bet va prisiminiau, kad nesisveikinau dar
V-rine, pas visas mus kasdienybė, bet iš to juk ir susideda viskas, viena papasakoja ką veikė, kita pasipasakoja ir iš to išsirutulioja pokalbiai
O mano rytas tai greitas, įprastas, tik kavos dar negėriau, tai skanausiu neužilgo
nuo pačio ryto jokio vandens nebuvo, kažkokie tvarkymai vyksta, tai gerai, kad vakar nusipirkom iš parduotuvės, praustis tai reikia
Saulėta šiandien, kai kur matosi pašalę, bet oras toks visai liuks, nenoriu aš didelių šalčių šią žiemą, bet spėju neišvengiama
Vienu žodžiu sumaliau čia visko į temą ir ne į temą, bet vistiek skaitykit
na va atbuvau paskutinį masažą.
Jaučiasi pagerėjimas?
taaaaip, kuprai labai gerai, bet pradėjo skaudėt apačią
Sveikos, damačkos
Nieko nebespėju, pasisakau čia, pakraunu kelis daiktus elektroninius ir lekiu toliau dirbt. Nu bet taip ir turi būt, ane? Darbas darbo metu, o ne blevyzgos visokios
Nežinau, ką ir prisiduot. Sukuos kaip voverė rate
Vakar buvo intensyvi popietė su naujos sistemos apmokymais. Vakare ėjau į bokso treniruotę. Šimtą metų jau nebuvau joje, šiaip negaliu sakyt, kad labai pasiilgau, o bet tačiau pakalbėjau su treneriu ir nusprendėm, kad patogiausia pagal mano situaciją, norus ir dienotvarkę nuo naujų metų bus eit vėl du kartus savaitėje į bokso treniruotes ir dar du kartus savaitėje sportuot individualiai pagal asmeninę programą
Tai teks įprast vėl prie intensyvios darbo savaitės. Nuo naujų metų ir šiaip turiu labai didelių užmojų, susijusių su karjera, su darbo sritimi, tai žodžiu teks įprast socialines medijas patraukt į šoną. Kas nėra blogai. Bet jeigu jau ir dabar savaitgaliais praktiškai nepasirodau, tai, Dievaži, bus vos kelios žinutės iš manęs
Tikrai išmesit iš temos
Ai, grįžus namo vyras vakarienę buvo pagaminęs, tai jau man laimės pilnos kelnės buvo. Taip skaniai suruošė viską
Šiaip jis gaminti nemėgsta tikrai, bet gamina iš reikalo. Ale kai pasistengia, tai uch
Šiandien vėl pirmą pusdienį mokymai buvo naujos sistemos, dabar papietavau, paskaičiau knygą šiek tiek (skaitau šiuo metu šią https://www.knyguklu...vepti-tyla.html- labai įdomi), pasitvarkiau dar savo darbo el.pašto dėžę šiek tiek. Išgėriau energetinį (uj uj uj
) ir kimbu toliau į veiklą. Rytoj turiu pusę dienos vesti pati mokymus, tris atskiras sesijas, tai reikia viską susiruošt, lėksiu dabar pasikartojimui sesiją vieną pasidaryt, nes jau esu pamiršus dalį mokymo - vedžiau gi prieš mėnesį, tai jau spėjo pasimiršt kai kas
Vakare eisiu sportuot asmeninę treniruotę, grįžus vakarienė, dušas ir lova. Kaži, ar jau beturėsiu jėgų knygai..
Gerai, kad rytoj nuo sporto laisvadienis, tai pailsėsiu šiek tiek
Neturiu labai daugiau ko ir papasakot, nežinau, ko paklaust. Tokia paskutinėm dienom užsiėmus labai darbais reikalais ir tiek.. Tai skanios popietinės kavos visoms, kas dar gers ir gražios likusios dienos
labas rytas,
ale tikrai žiemiškas...ir sniegelio ir šaltukotai gal ir apie 21 šalčio kitą savaitę nemelavo????
šiaip šviesiau ir gražiau ir nuotaika kita, bet vistiek mintis apie žiemą nežavi
Mickute ir kitosraportas apie savaitgalį
- buvau pas mamą, buvau pas draugę kavos, buvau pas uošvius- vyro brolis rodė filmuotą medžiagą ir įspūdžiais dalinosi iš Jordanijos kelionės (jis daug labai keliauja tai jau toks įprotis pas mus - po kelionių parodo, papasakoja, kavos atsigeriam,dovanų sulaukiam
). Toliau kuopiau namus, gaminau valgyt ir nemažai sakyčiau tinginiavau- gulėjau, skaičiau, tv žiūrėjau, su kate abi po pledu gana mielai patinginiavom
ai va dar dukra juk būna grįžusi iš mokslų, tai pasikalbam (kiek ji tem būna, tuoj gi bernas išsiveža ir tiek tematau ją )
tai vat, nu nieko įdomaus,kasdienybė.....
Sniego sulauket ? pas mus siryt - 2, diena grazi , saulute, namo vaziavom,t ai masinoje ir vel -2 rode. na gal nakti ir pasals daugiau kai taip issigiedrino . Savaitei salciu dideliu dar nezada, o ka ten po keliu savaiciu spelioja, tai nesuku galvos
vis tiek dazniausiai neatspeja . o jeigu ka- tai bus jau kaip ir gruodzio vidurys- tai kad normali ziema butu. siemet dar ir taip grazu ir silta rudeni taip ilgai turejom, Kaledoms visai smagu butu sniegelio sulaukti
Ir sakai, kad neturi ka pasakoti ir nieko idomaus. o va kiek turi. as ir megciau keliauti , bet ne visada norai galimybes atitinka
tai cia mano brolis keliauninkas, mes irgi taip pat pas juos po kelioniu renkames keliones ispudziu ir kokiu skanestu ir to krasto degustavimo
Kaip dukrai mokslai sekasi ? patenkinta ji pati ?
Po darbo tiesiai namo, MB isleidau pas draugus dar padirbeti, o as parmyniau namo, anyta bulviu puoda priskutus, tai greit sutarkavau ir kugeliokas su vistiena nukeliavo i orkaite. biskeli daugiau tarkio gavosi, tai dar kelias keptuves blynu prisikepiau, abidvi po kelis sukirtom, dabar jau ramiai galim ir kugelio laukti
Biskeli pasedejau, atvare mano brolis su zmona, zuvies jis ten tiesiai is zveju gaves, tai paemiau lydeka ir starki, siandien jau tingiu jas darinteti, ismeciau i balkona, rytoj issidarinesiu, tai va kazkiek issikepsim ir dar sventems liks. tai pasiplepejom gera pusvalandi, jie namo isskubejo, tai sedom su anyta toliau vakarienauti, nes per 1.5 h ir praalkom
tai aisku tik po gabaliuka, nes daugiau jau tikria netilpo
bus pietums i darba
Almost, ojeee kiek veiklos! svarbiausia nepervark, saugok save
ką skanaus prigamino vyras?
Mickute, oi skanu kugelis
labai seniai valgiau, tikrai net neatsimenu kada
O aš nepatikėjau išėjus iš darbo, nes sniego kiek
ir dabar dar sninga! tai MB turėjo laukti kol aš kaip vaikas pasidžiaugiau, nes nors nemėgstu didelio šalčio, bet labai myliu sniegą