Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

AS gal savaitgali pasipuosiu. gal . bus matyti

Atsakyti

Labas rytelis

sveikos izengusios i antradieni  :P 

Atsakyti
labas rytas,
ale tikrai žiemiškas...ir sniegelio ir šaltuko blink.gif tai gal ir apie 21 šalčio kitą savaitę nemelavo????
šiaip šviesiau ir gražiau ir nuotaika kita, bet vistiek mintis apie žiemą nežavi smile.gif

Mickute ir kitos smile.gif raportas apie savaitgalįsmile.gif - buvau pas mamą, buvau pas draugę kavos, buvau pas uošvius- vyro brolis rodė filmuotą medžiagą ir įspūdžiais dalinosi iš Jordanijos kelionės (jis daug labai keliauja tai jau toks įprotis pas mus - po kelionių parodo, papasakoja, kavos atsigeriam,dovanų sulaukiam smile.gif). Toliau kuopiau namus, gaminau valgyt ir nemažai sakyčiau tinginiavau- gulėjau, skaičiau, tv žiūrėjau, su kate abi po pledu gana mielai patinginiavom smile.gif ai va dar dukra juk būna grįžusi iš mokslų, tai pasikalbam (kiek ji tem būna, tuoj gi bernas išsiveža ir tiek tematau ją ) smile.gif tai vat, nu nieko įdomaus,kasdienybė.....smile.gif
Atsakyti
Labukas

Oi,egles dar nepuosiu biggrin.gif Gal kokia 15d o gal dar sekanti savaitgali biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas :) vėlyva aš šiandien. Tiksliau pati ankstyva, bet va prisiminiau, kad nesisveikinau dar :rolleyes: 

V-rine, pas visas mus kasdienybė, bet iš to juk ir susideda viskas, viena papasakoja ką veikė, kita pasipasakoja ir iš to išsirutulioja pokalbiai :) 

O mano rytas tai greitas, įprastas, tik kavos dar negėriau, tai skanausiu neužilgo :ax: nuo pačio ryto jokio vandens nebuvo, kažkokie tvarkymai vyksta, tai gerai, kad vakar nusipirkom iš parduotuvės, praustis tai reikia :D 

Saulėta šiandien, kai kur matosi pašalę, bet oras toks visai liuks, nenoriu aš didelių šalčių šią žiemą, bet spėju neišvengiama :rolleyes: 

Vienu žodžiu sumaliau čia visko į temą ir ne į temą, bet vistiek skaitykit :D 

Atsakyti
na va atbuvau paskutinį masažą. Ačiū dievui- kaip nusibodo tas lėkimas į juos smile.gif smile.gif geriau būtų kad masažistė pati ateitų o ne pas ją reiktų važiuot.. biggrin.gif biggrin.gif juokauju čia aišku.... bet tas bėgimas- bėgi iš darbo anksčiau pusvalandžiu, važiuoji, tada dar visi pietūs praeina- vėl leki strimgalviais smile.gif
Atsakyti

na va atbuvau paskutinį masažą. 

Jaučiasi pagerėjimas? :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2018 11 27, 13:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72278132" data-time="1543316481"><div><p>na va atbuvau paskutinį masažą. </p></div></blockquote><p>Jaučiasi pagerėjimas? mirksiukas.gif​ </p>

taaaaip, kuprai labai gerai, bet pradėjo skaudėt apačią smile.gif uodegikaulį patį ...ko seniau niekad nebūdavo smile.gif smile.gif čia manau todėl kad mažai vaikštau, gi dėl tų masažų visur su mašina... nieko nuo rytdienos vėl prasidės ėjimas, kaip aš jo pasiilgau wub.gif tai išsimankštinsiu smile.gif bet šiaipaplamai labai nusbodo tas dvi savaites vis per pietus lėkt.
Atsakyti

Sveikos, damačkos  :4u: 

Nieko nebespėju, pasisakau čia, pakraunu kelis daiktus elektroninius ir lekiu toliau dirbt. Nu bet taip ir turi būt, ane? Darbas darbo metu, o ne blevyzgos visokios  :D  :D 

Nežinau, ką ir prisiduot. Sukuos kaip voverė rate  :) 

Vakar buvo intensyvi popietė su naujos sistemos apmokymais. Vakare ėjau į bokso treniruotę. Šimtą metų jau nebuvau joje, šiaip negaliu sakyt, kad labai pasiilgau, o bet tačiau pakalbėjau su treneriu ir nusprendėm, kad patogiausia pagal mano situaciją, norus ir dienotvarkę nuo naujų metų bus eit vėl du kartus savaitėje į bokso treniruotes ir dar du kartus savaitėje sportuot individualiai pagal asmeninę programą  :) Tai teks įprast vėl prie intensyvios darbo savaitės. Nuo naujų metų ir šiaip turiu labai didelių užmojų, susijusių su karjera, su darbo sritimi, tai žodžiu teks įprast socialines medijas patraukt į šoną. Kas nėra blogai. Bet jeigu jau ir dabar savaitgaliais praktiškai nepasirodau, tai, Dievaži, bus vos kelios žinutės iš manęs  :D  :D  :D Tikrai išmesit iš temos  :dry2:  :lol: 

Ai, grįžus namo vyras vakarienę buvo pagaminęs, tai jau man laimės pilnos kelnės buvo. Taip skaniai suruošė viską  :wub: Šiaip jis gaminti nemėgsta tikrai, bet gamina iš reikalo. Ale kai pasistengia, tai uch  :wub: 

Šiandien vėl pirmą pusdienį mokymai buvo naujos sistemos, dabar papietavau, paskaičiau knygą šiek tiek (skaitau šiuo metu šią https://www.knyguklu...vepti-tyla.html- labai įdomi), pasitvarkiau dar savo darbo el.pašto dėžę šiek tiek. Išgėriau energetinį (uj uj uj  :unsure:  :D  :D ) ir kimbu toliau į veiklą. Rytoj turiu pusę dienos vesti pati mokymus, tris atskiras sesijas, tai reikia viską susiruošt, lėksiu dabar pasikartojimui sesiją vieną pasidaryt, nes jau esu pamiršus dalį mokymo - vedžiau gi prieš mėnesį, tai jau spėjo pasimiršt kai kas  :rolleyes:  :D 

Vakare eisiu sportuot asmeninę treniruotę, grįžus vakarienė, dušas ir lova. Kaži, ar jau beturėsiu jėgų knygai..

Gerai, kad rytoj nuo sporto laisvadienis, tai pailsėsiu šiek tiek  :) 

Neturiu labai daugiau ko ir papasakot, nežinau, ko paklaust. Tokia paskutinėm dienom užsiėmus labai darbais reikalais ir tiek.. Tai skanios popietinės kavos visoms, kas dar gers ir gražios likusios dienos  :4u: 

Atsakyti

labas rytas,
ale tikrai žiemiškas...ir sniegelio ir šaltuko blink.giftai gal ir apie 21 šalčio kitą savaitę nemelavo????
šiaip šviesiau ir gražiau ir nuotaika kita, bet vistiek mintis apie žiemą nežavi smile.gif

Mickute ir kitos smile.gifraportas apie savaitgalįsmile.gif- buvau pas mamą, buvau pas draugę kavos, buvau pas uošvius- vyro brolis rodė filmuotą medžiagą ir įspūdžiais dalinosi iš Jordanijos kelionės (jis daug labai keliauja tai jau toks įprotis pas mus - po kelionių parodo, papasakoja, kavos atsigeriam,dovanų sulaukiam smile.gif). Toliau kuopiau namus, gaminau valgyt ir nemažai sakyčiau tinginiavau- gulėjau, skaičiau, tv žiūrėjau, su kate abi po pledu gana mielai patinginiavom smile.gifai va dar dukra juk būna grįžusi iš mokslų, tai pasikalbam (kiek ji tem būna, tuoj gi bernas išsiveža ir tiek tematau ją ) smile.giftai vat, nu nieko įdomaus,kasdienybė.....smile.gif

Sniego sulauket ?  pas mus siryt - 2, diena grazi , saulute, namo vaziavom,t ai masinoje ir vel -2 rode. na gal nakti ir pasals daugiau kai taip issigiedrino . Savaitei salciu dideliu dar nezada, o ka ten po keliu savaiciu  spelioja, tai nesuku galvos  :irnesakyk: vis tiek dazniausiai neatspeja . o jeigu ka- tai bus jau kaip ir gruodzio vidurys- tai kad normali ziema butu. siemet dar ir taip grazu ir silta rudeni taip ilgai turejom, Kaledoms visai smagu butu sniegelio sulaukti  :wink: 

Ir sakai, kad neturi ka pasakoti ir nieko idomaus. o va kiek turi. as ir megciau keliauti , bet ne visada norai galimybes atitinka  :flirt2:  tai cia mano brolis keliauninkas, mes irgi taip pat  pas juos po kelioniu renkames keliones ispudziu  ir kokiu skanestu ir to  krasto  degustavimo 

Kaip dukrai mokslai sekasi ?  patenkinta ji pati  ?

Po darbo tiesiai namo, MB isleidau  pas draugus dar padirbeti, o as  parmyniau  namo, anyta bulviu puoda priskutus, tai greit sutarkavau ir kugeliokas su vistiena nukeliavo i orkaite. biskeli daugiau tarkio gavosi, tai dar kelias keptuves blynu prisikepiau, abidvi po kelis  sukirtom, dabar jau ramiai galim ir kugelio laukti  :flirt2:​ 

Atsakyti

Biskeli pasedejau, atvare  mano brolis su zmona,   zuvies jis ten tiesiai  is zveju gaves, tai paemiau lydeka ir starki, siandien jau tingiu jas darinteti, ismeciau i balkona, rytoj issidarinesiu, tai va kazkiek  issikepsim ir dar sventems liks. tai pasiplepejom gera pusvalandi, jie namo isskubejo, tai sedom su anyta toliau vakarienauti, nes per 1.5 h ir praalkom  :lol:  tai aisku tik po gabaliuka, nes daugiau jau tikria netilpo  :liezuvis:  bus  pietums i darba  :flirt2:​ 

Atsakyti

Almost, ojeee kiek veiklos! svarbiausia nepervark, saugok save :4u: ką skanaus prigamino vyras? :mirksiukas: 

Mickute, oi skanu kugelis :bigsmile: labai seniai valgiau, tikrai net neatsimenu kada :sleep: 

O aš nepatikėjau išėjus iš darbo, nes sniego kiek :bigsmile: ir dabar dar sninga! tai MB turėjo laukti kol aš kaip vaikas pasidžiaugiau, nes nors nemėgstu didelio šalčio, bet labai myliu sniegą :bigsmile: 

Atsakyti