Man iki pilnos laimės trūksta sniego ir tuomet tikrai 100% jaustųsi ir Kalėdinė dvasia, ir nuotaika, bet ir dabar tikrai nesiskundžiu, juk patys ją turim susikurti
laukiu aš tų švenčių, laukiu mūsų šeimos tradicijų, stebuklingas laikas
Aš kažkaip nei laukiu nei nelaukiu. Na gal labiau laukiu nei nelaukiu
smagu kazkaip vistiek. Bet kai oras kai pavasari pas mus tai kazkiek gal sunkiau ta dvasia pajust. Na bet Voque teisingai sako - reikia patiems ta susikurti
pusryciams buvo kiausiniene,
net keista - vage maziuke, nes pamenu pries pora savaiciu nelabai noredavo
plaukuciai isplauti, liko išdžiovinti
pries darba dar reikia uzsukti i parduotuve voku vyras prase, tai dar prasliausiu, gal ka gero uzmatysiu
Galvojau bus ką skaityti, o pasirodo ramuma/tyluma
dirbat matyt visos, šventėms pinigą kalat
Aš valgyt ruošiuos, dar padirbėsiu ir va tuoj vakaras, manau su knyga jį leisiu arba šiaip tingėsiu, nes MB vakaros, tai aš šiandien vienas namuose
labai tingiu,nes darbo nemažai
Aš vakarienei šamo turiu, tai valgysiu su daržovėm, gal dar avokado šalia
Vis pasigundau ta multipuoda nusipirkt,bet dar vienas elektrinis prietaisas,kai pas mane dujos pigesnes
Vakarienei noresiu varskes apkepo..Varskes turiu,manu turiu,neturiu pieno..Bet yra jogurto,tai galvoju biski vandeniu praskiest ir turetu but gerai
Sugalvojo darbe kalediniu megztuku diena.Neturiu as jokio kaledinio megztuko,o ir nesiruosiu pirkt del 1 karto
as jau po vakarienes
grizus biskeli per parduotuves perbegau sio bei to dovanoms dar vis reikejo, grizus grikiu blynu prisikepiau, prikirtom su anyta. dar rytdienai ir sriubos turiu, ir virtos kiaulienos, ir net varskes apkepo keli gabaliukai, tai sitie pusryciams gerai sueis
As pirmad,kai nedirbau priviriau puoda a la guliaso
Tai dar siandienai uzteko
Sugalvojo darbe kalediniu megztuku diena.Neturiu as jokio kaledinio megztuko,o ir nesiruosiu pirkt del 1 kartoUzsirisiu blizguti ant galvos
Ir aš sau buvau prisigaminusi troškinio, tai spėju ir rytojui užteks
kiti žinau nemėgsta jau kelių dienų maisto, o aš kažkaip bėdos nematau, nes jau kasdien tikrai nesinorėtų gaminti
Nu va ir išeitis
ir niekas nepasiginčys, kad ne Kalėdos
pas mus Lidl'e yra visai fainų ir nebrangių Kalėdinių megztinių, norėjom nusipirkti su SB, bet realiai vienam kartui būtų, tai net nežinau
grizus grikiu blynu prisikepiau, prikirtom su anyta. dar rytdienai ir sriubos turiu, ir virtos kiaulienos, ir net varskes apkepo keli gabaliukai, tai sitie pusryciams gerai sueis
Kaip visada visokių skanumynų ir gardumynų
KAzka rimciau makaluoju tik savaitgaliais,nes darbo dienom neturiu laiko.KAd ir turiu,tai bunu nepasiruosus kokios mesos,nes as niekad nezinau,kada pabaigsiu darba.
Yra ir pas mus ir LiDLe ir Primarke pigiu..Nu bet tikrai niekur daugiau as jo neuzsidesiu..Nors kiti nesioja juos kasdien,ar po namus..bet man is vis jie nepatinka,kad ir kokie grazus
Va anukei nupirkom kaledini megztuka ir truuti dydzio nepataikem..PAkeisim vien del to,kad ji dabar nesiot reikia,o ne laukt kol daaugs
Savaitgaliais ir mes kažką įdomesnio/mandresnio gaminamės, tuo labiau, kad kartu valgom, nes šiokiadieniais atskirai ir visiškai skirtingas mūsų meniu
Giega - ir pas mus tas pats. Nezadu ir as
pirkt del vienos dienos
nenaudojam ir mes tokiu...sunku grazu ir rasti
Labas rytelis
Jau siandien zadintuvas prizadino
savaite i antra puse ir jau nuovargis jauciasi