Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

balta balta kur dairaisi  :P  leks MB atsikasinet masiniuka  :P  :P  bet  jau ir pliusa pranesa ir slapdriba, tuoj bus slapia, pliurza, fui, vel slapios kojos

Big Bang sveikateles Jums didziausios  :4u:  o pas tavo tevus maciau lempikes kad sviecia vakarais  :D 

Atsakyti

Nu va va, pati tai pyksta, kai kiti nerodo / nepasakoja, o dabar va  :rolleyes:  :D  :D Mickute, susiimk gi  :D  :D

Va aš skaičiau labai visokių maišytų atsiliepimų apie Kauno eglę. Iš tolo tai gražiai tikrai atrodo, bet gal ir nereikėjo tiek tų plastikų naudot papuošimams..  :)

ramiai tik,  as nors koki vaizdeli i FB imetu jei ka  :P / ir ko cia visiems tie plastikiniai siaudeliai kliuva ? apie ekologija pradesit sneketi ? is bamboliu buvo dar geresne egle  :lol:  siaip kadangi  ji padaryta is tikru saku, tai vat kai ieini i ta egle, tikrai kvepia egle, o ne  plastikais. o puiku- panaudojo papuosalams,  :ax:   atitarnaus dar paskutini karta ir gales tada juos jau utilizuoti  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :angel_not:  

Šiandien į darbą važiavau virš valandos, didžiuliai kamščiai dėl kelių. :) Dirbu iki pietų, vėliau laukia dovanų pirkimas ir namučiai. :)​ 

tai ka gavai ?

Gavau užrašų knygutę su savo inicialais :wub: 

Atsakyti
Labos labos smile.gif
neužpustytos?
aš su priešventine dpresija smile.gif juokauju, nėr depresijos, tik vat dovanų visų irgi dar nėr.... ir minčių jokių nėr smile.gif

Nors nelabai bendraujam, bet Mouette- jei ne paslaptis kokiai tu organozacijai čia tokiai aktyviai priklausai? o mokslai padėti jau ant lentynėlės? smile.gif

Almost, mes (kas nesam FB drauguose) irgi norim pamatyt kokia graži buvai bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti

Sveikos :) kažkaip neina man anksčiau užsukti pasisveikinti, per greit rytas pralekia :) net kavos dar negėriau, o jau taip noriu, taip noriu :rolleyes: 

Prisnigę ir pas mus, bet ne per daug, nes Vilniuj kiek mačiau ir pasakojo, kad prabrist ryte nėjo, pusnys :D žiemužėlė :bigsmile: 

Tokia lėkimo ši savaitė nusimato tiek dėl dovanų, tiek dėl metų galo, nes visokių reikalų yra, o po to jau atsipūsim truputį :ax: 

Atsakyti

Vrine, mokslai laukia rugsėjo! :) Nusižiūrėjau studijų kryptį, kuri mane domina. Tikiuosi nenusivilsiu. :) 

Atsakyti
QUOTE(Mouette @ 2018 12 18, 11:35)
<p><strong>Vrine</strong>, mokslai laukia rugsėjo! smile.gif Nusižiūrėjau studijų kryptį, kuri mane domina. Tikiuosi nenusivilsiu. smile.gif </p>

jei ne paslaptis -kokia?
pamenu tulyg su istorija dabar draugavai? tai jau stosi iš iš naujo ar kažkaip kitaip pereisi?
Atsakyti
Labukas

Is pat ryto vaikus i orouosta veziau,paskui tik masinas pasikeiciau ir i darba mirksiukas.gif

Vogue,ir kitos jei pamenat biggrin.gif Yra toks zaidimas-rasai ant popueriuko varda,uzlankstai,perduodi kitam,tada rasai su kuo,vel uzlankstai,perduodi,tada kur,ka dare,kas mate,ka sake.. vnz man reikia tu pirminiu klausimu,ar sitie jau ir yra g.gif
Atsakyti

Namie. :)

Nieko nenupirkau, žmonių kiekio išsigandau. :D Nuvykau į porą mažesnių prekybcentrių ir nesugebėjau ten ilgiau paieškoti ko nors. Aš apskritai nemėgstu prekybos centrų, didesnių parduotuvių, tai man šventinis laikotarpis yra kapiec. :B  

Visgi nusprendžiau susižiūrėt dovanas internetu ir jau vykti į parduotuves tik pirkimui, bet ne paieškoms, kad tik kuo trumpiau ten užtrukčiau.  :) 

Atsakyti
Aciu Almost uz ta zaidima 4u.gif TAi taip iseina,kad tik tie klausimai ir yra,kazkaip galvojau,kad vienus uzduodi,kai rasyt reikia,o paskui kai skaitai,jau kiti biggrin.gif Sita zaidima LT labai zaisdavom,bet jau labai senai tai buvo..

As nupirkau dar viena dovana internetu-ryt turi ateit..Dar dvieju reikia,jau kaip ir sugalvojus,tik nuvaziuot nupirkt..MAne irgi biski zmoniu kiekis nervina,bet siaip shopingus as megstu biggrin.gif
Atsakyti

As siandien po darbo irgi vaziavau dovanos i pasta atsiimti. zmoniu eile, bet  kadangi atidavineja siuntinius, tai eile greit judejo. tai aisku dar i  ikitas pardes uzlekiau. ir sugebejau issidrebti  :P  nu pirmas zuikis siemet  :D    ale ten palei parduotuve plyteles, tik jauciu kojos slysta ir jau cuoziu, dar siuntini rankoje laikiau, nei pasiremti, tai biskeli blauzda susitrenkiau, o slidu, net atsistoti neina, tai  siaip ne taip uz sienos kampo pasiremiau, dar viena  moteriske pasiule  padet atsikelti, bet jau pati siaip ne taip atsistojau. Mb grizus i masina sakau- siandien vakarienei zuikiena  :lol:  :lol:  :lol:  na nieko, neskauda dabar, galesiu penktadieni per darbo vakareli sokti  :ax:​ 

Atsakyti

Ir mes dar šiandien buvom dovanų paieškose ir pirkime, tai va MB broliui pagaliau nupirkom, liko tik smulkmenos ir bus viskas :) dar pasiemiau šiandien kur internetu buvau užsakius, liuks, kad spėjo atkeliauti, galima jau ir atsipūsti :rolleyes: 

Dabar dar darbuojuos truputį, bet eisiu jau ilsėtis - užteks. 

Mickute, oi ir aš būčiau Tau šiandien į kompaniją, vos lipdama į mašiną neišsitiesiau :D 

Mouette, daug liko dovanų nupirkti? nes dabar tikrai prekybcentriuose masės žmonių, įsivaizduoju kas savaitgalį dėsis :) 

Atsakyti