Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Gavau dovanėlę jau ir aš :)  :wub: man kaip poniai net kurjeris pristatė :bigsmile: tai va pavydėkit :D  :D o, jei rimtai, tai laaaabai ačiū mano slaptam nykštukui :rolleyes: :wub: gavau medaus su spanguolėmis ir nerealias kojnes, yuhuuuu :angel_not:  :sokiai: prisipažinsiu, kad šiaip medaus nevalgau, net nelabai mėgstu, bet va su visokiom uogom, su priedais tikrai labai liuks, jau net paragauti spėjau :ax: jau net žinau, kad ne tik skaninsiu arbatą, bet ir į kepinius mano sveikuoliškus labai tiks :)​ 

Atsakyti

kad SPA miegos atskirose tai aš žinaaaaaaau smile.gifsmile.gifsmile.gifir tikiu smile.gifsmile.gifsmile.gif.

Iš kur Tu žinai? :D  :D  :D​ 

Atsakyti

o šiaip jei kas Mouette ir Almost galit neatsakyt....o tai pvz kai jūsų draugas nakvojo jūsų namuose, jums tėvai vieną lovą klojo ???? ottai klausimai ane.... bet pala pala ir jums jie kažkada paliks aktualūs. na kad SPA miegos atskirose tai aš žinaaaaaaau ir tikiu, bet kaip jei namuose ...?

Almots, ryškiai vakarėlį peršalai.Na labai apsinuoginusi buvai jau, nu laaabai pusplikė...ir be pėdkelnių. tai vat...

Man tėvai neklojo lovos, aš pati sau pasiklodavau  :) Ir tikrai taip, be jokios abejonės - vienoj lovoj miegojom. 

O jau kad SPA miegos atskirose, tai nebejuokink voverių  :rolleyes:  :D  :D 

Tu kaip mano močiutė kartais pašneki  :D  :D Ne, aš peršalau ne per vakarėlį - jaučiausi puikiai tiek šeštadienį, tiek sekmadienį, tiek pirmadienio rytą  :) Mūsuose į tokius vakarėlius tokiu metų laiku keliaut nuogom kojom be pėdkelnių yra visiškai normalu. Ne -20 lauke buvo  :rolleyes:  :D  :D Ai nu ir aišku, manau šiaip logiška, bet priminsiu, kad ėjau su paltu ir važiavau iki vietos su taxi  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2018 12 19, 13:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72300168" data-time="1545217539"><div><p>kad SPA miegos atskirose tai aš žinaaaaaaau vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukair tikiu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Iš kur Tu žinai? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

žiinaaaauuuuuu smoke.gif smoke.gif smoke.gif

na aišku čia juokavau....nesupratot.....prastai juokavau vadinasi smile.gif smile.gif smile.gif žinau kad tikrai 2 kambarių nesisakys smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 gruodžio 2018 - 13:19

Gavau dovanėlę jau ir aš :)  :wub: man kaip poniai net kurjeris pristatė :bigsmile: tai va pavydėkit :D  :D

Va va, aš ir sakau, kad manęs turbūt niekas neištraukė šįmet  :D  :D  :D

Atsakyti
ale žiūriu jūs čia vsiai smagiai su tomis dovanomis smile.gif gal kitai smetais jei dar gyvensim čia ir man ūpas pakils smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti

V-RIne kaip as puikiai tave suprantu, tu juk mama ir tu rupiniesi savo dukra. Oi pamenu kaip pas mane jau MB pradejo lankytis  :blush-anim-cl:  paskiau jau lyg ir dazniau  eme likti  pas mane nakvoti,  nes  nuomavosi  kambari  tuo metu jis, o dirbo tolimu reisu vairuotoju, tai grista porai dienu  po reiso ir lieka pas mane, oi kiek atklausydavau-  svarbiausiai  tai  sakydavo - ka kaimynai pasakys  :lol:  :lol:  :lol:  dzin man tie kaimynai.  tai ka sakydavo pro viena ausi ieidavo, pro kita iseidavo  :liezuvis:  gi ne mokyklinuke kokia buvo. o su jo tevais tai  daug paprasciau buvo. niekas  ten del tokiu dalyku  nesuko galvos, vaziavau per bulviakasi pirma karta pas juos, tai mano mama dar man aiskina, tik jau nemiegokit kartu, negrazu, ka apie tave pagalvos  :flirt2:  :hihihi:  :hihihi:  :hihihi:  net juokas ima. o ten zmoniu daug, ner tos vienas,va ten jusu paskutinis kambarys, tai ir liko jis ten  musu,  praktiskai ten dazniausiai ir dabar ten miegam  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

JAu po darbu mirksiukas.gif Skaiciau vaziuojant,tiksliau stovint ant raudonos sveisos,tai bandysiu prisimint,ka norejau pasakyt biggrin.gif
Vogue,nepergyvent dar del dovanu-iki KAledu dar kelios dienos mirksiukas.gif Gal dar spes ateit mirksiukas.gif
As dar negavau is jusu..Bet siandien gavau pastu vakar uzsakyta dovana-nesim penktadieni mirksiukas.gif DAr gavau sms,kad siandien pristate dovana kriksto dukrai-uzsakiau intiku tiesiai i ju adresa.Bet dar niekas neatskambino,tai nezinau-tikrai gavo ar ne..Gal nieko nebuvo namie tuo metu..

TAip biggrin.gif MAn irgi niekas lovos neklojo biggrin.gif Bet MB ilgai nelikdavo pas mane miegot,jei tevai namie budavo..JAu tik kai padavem pareiskimus,tada kazkaip savaime likdavo...As pas ji is vis niekad nesu miegojus,jei tevai namie buvo..Ir is vis as pas ji likus gal tik kokius 3-4x..
Mano vaikai turi savo atskirus kambarius,tai sunus kai parsivesdavo kokia merga,mes net nevisada pamatydavom biggrin.gif Dukra su savo draugu niekad nakciai nera like...NA nebent kai musu namie nebudavo biggrin.gif

Pedkelnes biggrin.gif As kartais juokiuosi,kad cia UK ir matyt Airijoj visiems zmonems alergija pedkelnems biggrin.gif biggrin.gif V-rine,zinok ir i toki vakareli buciau ejus be pedkelniu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aha, Giega, tikiuosi, kad dar gaus dovaną, nes kitu atveju labai bus nesmagu, bet tikiuosi mano ištraukta mergaitė labai nesupyks :rolleyes: 

Aš darbuojuos dar truputį, bet lėksiu greit namo - užteks šiandien, nes kažkaip visus vakarus nieko namuose nepasidarau, plius dar pati noriu namų SPA sau pasidaryti, tai va manau šį vakarą tam ir skirsiu :)​ 

Atsakyti
As vienais metais issiunciau gruodzio pirma sav,o gavo tik po Kaledu...O va siemet veliau issiunciau ir Mickute jau gavo mirksiukas.gif TAip,kad sunku pasakyt,kaip cia tie pastai suveiks..bet manau visos zino ju darba,eismo salygas ir panasiai..

MB kaip ir namo vaziuoja,bet gris dar tik uz 2-3h,tooookie kamsciai...Tai as tvarkinejuos po truputi..Anuke isvaziavus atostogu,tai galima visus zaislus surinkt is salono biggrin.gif Sunesiu i kita kambari mirksiukas.gif Per KAledas bus daug sveciu,5 vaikai,gales ten zaist biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mus be pėdkelnių net vasarą retai per rimtas progas...ai faktiškai mes į darbą negalime be pedkelnių vasarą vaikščiot....bet būna visaip kai jau lb karšta...☺
Vasarą nebent gražus įdegis...basutės...suknelė atitinkama tai dar dar baliuj kokiam...bet dažniausia jei rimtesnė proga vųstiek pėdkelnes maunasi.
Tai man kalėdinis balius be jų - aplamai total košmar 😅😅😅😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 gruodžio 2018 - 19:29

Nu jeigu balius lauke, tai suprantu, kad pėdkelnių ir kailinės šubos norisi. Bet kai 200+ žmonių, šildomoj uždaroj patalpoj, tai net ir tada pėdkelnių norisi?  :) Aš taip džiaugiaus, kad buvau be jų ir atvirom kojom - nesušutau  :rolleyes:  :D  :D​ 

Ai, o apie etiketą aš žinau, kad reikalauja pėdkelnių ir dar geriau burkos kokios iš viso, net ir vasarą. Bet man atrodo, kad kai kurias etiketo taisykles reikėtų jau šiek tiek paredaguoti ir neversti moterų vilkėti pėdkelnėm vasarą prie +20 ir daugiau karščio. Nes tai yra absoliuti nesąmonė  :rolleyes:  :D Einam į darbą be pėdkelnių ir nesukam galvos. Kojoms yra ir kremų visokių, ir soliarumai, ir šiaip  :) Kas nori, tai gali jas kiaurus metus vilkėt, man tai visiškai jokio skirtumo, jei taip rimtai  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 19 gruodžio 2018 - 19:57