Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

VOQUE geriau jau nereikia tokiu kompaniju, gerai, kad laimingai.

reiks ir man dar ryt per pardes prasukti, vis kazko dar reikia. ir dar savaitgali prisireiks. nes kadangi lankysim giminaicius, tai juk tusciomis nevaziuosi, nors kazkokiu smulkmeneliu tai reikia nuvezti

Atsakyti

Voque, 4. Likusias darysiu pati, kadangi visuomet šeimos nariams dovanojam su mama bendrai, tai tiesiog noriu prie pirktinės dovanos pridėti rankų darbo. Šį rudenį pamėgau tapyti ant drobės su akrilu. Tai nusipirksiu ketvirtadienį ar penktadienį drobės keletą vienetų ir kartu su draugu tapysim, nes jis mane ir užkrėtė šia veikla. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouette: 18 gruodžio 2018 - 22:19

Labas rytelis

Mouette, kokios bus mielos tavo  dovaneles  :wub:  :wub: 

Atsakyti
Labukas

As galvoju,kad gausiu kazkokia tapyra dovana mirksiukas.gif Draugu mergaite mokosi dailes,graziai tapo.. kazkada paminejau,kad noreciau kokio jos paveikslo.Jos su mama taip persiziurejo,persimirksejo biggrin.gif Na jei ne Kaledoms,tai gimkei tikrai gausiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas! Koks geras oras! :)

Šįryt kamščių beveik nebuvo matyti, panašu, jog nemažai žmonių atostogaut nusprendė anksčiau. Man pačiai atostogos prasideda ryt popiet. Važiuosiu iškart į Kauną porai dienų pas MB, savaitgalis nusimato Vilniuje, su jo sese sausainius kepsime.  :angel_not: 

Šiandien darbuojuosi pusdienį, tuomet turėsiu 2 organizacijos susitikimus, dar viliuosi spėti dovanomis pasirūpinti. :) 

Baigiu kavą gerti ir einu darbuotis :)

Atsakyti
Labas rytas,

Mouette tai pas tave rimtas amūras atskrido- kad jau ir jo namuose pasilieki, panakvoji ir pabūni ? smile.gif kaip uošviai? smile.gif ...smile.gif kaip man gražu smile.gif maniškė į namus dar neveda, aplamai oficialiai dar nebuvo atvedusi......nežinau kaip prikviesti smile.gif na pasidarysim remontus svetainėj, užsikviesiu pati jau jei neveda smile.gif biggrin.gif biggrin.gif nors draugauja jau gal 5 mėn ir visi žinom kas jis, kur jis ir t.t. smile.gif
Atsakyti

Na, su MB mama labai gerai sutariu ir kartais trise einam į miestą pabūti, su jo tėčiu irgi gerai sutariam. Šiaip taip savaitgaliams susitinkam, nes kadangi esam skirtinguose miestuose, tai kitaip yra kiek per sunku. :) Tai kartais jis atvyksta, kartais aš. 

Atsakyti

Sveikos :) tai ką, keliaujam sparčiu žingsniu link švenčių, kelios dienos ir viskas, ar laukiat? :rolleyes: aš tikrai laukiu, ypač laiko kartu, pašnekesių, esu matyt iš tų žmonių, kuriems tikrai šis laikas stebuklingas :rolleyes: 

Labai pergyvenu, kad mano mergaitė, kuriai siunčiau dovanėlę negaus iki švenčių nors  neįsivaizduoju kaip taip gali būti, nes išsiunčiau tikrai apskaičiavus kiek gali keliauti ir pan. Bet dabar taip viskas visur stringa, tiek siuntinių, tai matyt nieko nuostabaus :huh2: Tai atsiprašau iš karto bet kuriuo atveju :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Pasirodau su kava ir pusryčiais.

Esu pašalus, tai žodžiu valgau ir geriu tik šaltus reikalus. Pirmą kartą po labai ilgo laiko šitaip stipriai skauda gerklę. Angina man vaikystėj išoperuota, tai tikrai ne ji  :unsure: Ale jau pradėjo valytis viskas, pilna karkalų esu. Kaip kokia nežinau. Nu bet man visad taip - apsergu prieš atostogas  :rolleyes:  :unsure: 

BigBang - klausei dėl sriubos indelių, tai grįžus namo pažiūrėsiu tiksliai ir parašysiu. Internete niekaip neradau būtent tos firmos. Bet pirkau TKMaxx ir tikrai visad matau vis kokių indelių iš tos firmos  :) 

Voque - aš kaip tik šįryt su vyru juokiaus, kad gal manes niekas neištraukė šįmet  :D  :D Pati buvau gana nustebus, kad mano siuntinukas taip greit nuėjo šįmet. Aišku kaip pernai kad pavyko pasielgt, tai neišėjo jau padaryt  :rolleyes:  :D  :D 

Švenčių labai laukiu, nes ir aplinką pakeisim, ir su draugais susitiksim, ir šiaip tas stebuklingas laikas  :wub: Labai mėgstu Kalėdas  :) 

V-Rine - kad Mouette su savo draugu ar jau ne arti metų, jei neklystu?  :) Kai abiems nebe po šešiolika, tai aišku, kad pasilieka ir nakvynei būt. Aš su savo dabar jau vyru kai pradėjau draugaut, tai pradžioj irgi tik susitikinėdavom, paskui jau mano tėvai pasiūlė jam pas mus namie likt po tris dienas savaitėj, nes paskaitos būdavo pirmadienį - trečiadienį, o ketvirtadienį - penktadienį jis dirbdavo. Tai tris dienas pas mus būdavom, paskui aš pas jį pradėjau važinėt savaitgaliams. Taip tėvai ir įprato, kad jau viskas, viso gero, viskas rimta. O tada, kai su visam išsikrausčiau, tai jau ir lengviau buvo jiems, nes buvo įpratę, kad manes nėra namie vis tiek jau po pusę savaitės  :) 

Oficialiai, pamenu, mane pristatė mamai gal tik po metų, o aš jį saviems gal irgi panašiai, nebežinau jau net.. 

Mouette - kaip smagu dėl pomėgio  :) Labai faina, kai žmonės užslėptų talentų atranda. Aš vis ieškau, suku galvą ir manau, kad po Naujų pasiimsiu makiažo kursus kelis. Pradžiai tokius pavienius, o paskui matysiu, kaip seksis, kaip su laiku bus ir tada gal rimčiau kažką žiūrėsiu  :) Mėgstu aš teptukus ir kosmetiką  :wub: 

mickute - jetus tikrai gerai, kad nenukritai rimčiau  :blink: Tas slydimas žiemą, kaip ir kritimas nuo laiptų, gali labai pavojingas būt.. Saugokit save  :4u: 

giega - pas jus taip ir neatėjo šventinis sąmyšis?  :) 

Aš tai neturiu daug ko papasakot. Vakar labai prastai jaučiausi, bet buvau darbe. Šiandien jau kiek geriau, bet viskas valosi, tai vis dar tokia meh.. Po darbo jokių planų neturiu - galvojau ir vakar, ir šiandien namus tvarkytis, bet manau pailsėsiu, kad neblogėtų vėl.

Rytoj po darbo lėksiu nagų susitvarkyt, o poryt vis svarstau ar pasiimt išeiginę, ar ne. Reiks supakuot dovanas, susidėt lagaminą, žodžiu visokių reikalų pilna  :) 

Tokios tokelės. Lekiu dirbt, nes vakar tai net kelis kartus darbe ant stalo užsnūdau, visai be energijos buvau ir nieko nenuveikiau  :unsure:  :D  :D 

Skanios kavos ir gražios dienos visoms  :4u: 

Atsakyti

Voque, labai laukiu! Vien dėl neskubėjimo, laiko su šeima, kurio per visus darbus dažnai pritrūksta. :)

Almost, sveik!  :4u:

Mes su draugu 8 mėn., ir apskritai su šeimom susipažinom gan anksti. Su manąja jis susipažino 3 mėnesį, nes pakviečiau jį vykti su mumis į  savaitgalio kelionę po Lietuvą, o ten buvo mano šeima, tai taip susibendravo visi. :wub: O aš su jo mama susipažinau dar anksčiau, bet normaliai bendrauti pradėjom vasarą. :)

Makiažo kursai! Taip įdomu atrodo, o pasitobulinti tame, ką mėgsti yra labai naudinga. Vėliau pomėgį gali paversti ir darbu, kai laisvo laiko turėsis, jei tik norisi.  :)

Atsakyti

Makiažo kursai! Taip įdomu atrodo, o pasitobulinti tame, ką mėgsti yra labai naudinga. Vėliau pomėgį gali paversti ir darbu, kai laisvo laiko turėsis, jei tik norisi.  :)

Aš jau pernai ar užpernai žvalgiausi į ilgus, rimtus kursus. Bet tuo metu su darbu niekaip nebūtų išėję suderinti, nes rimti reikalauja mokytis vakarais ar savaitgaliais. Aš tuo metu dirbau dar pamainom (arba ryte anksti, arba vėliau, bet iki vakaro vėlaus ir papildomai on call vadinamą pamainą), tai žodžiu labai būtų reikėję derintis per daug. Todėl ėjau mokytis prancūzų kalbos  :D  :D 

O dabar va neseniai draugę dažiau šventei jos, tai jergus tiek man patiko, kad galvoju reikia pasimokyt rimčiau vis tik  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Na mano dukrai irgi ne 15-lika smile.gif bet kai čia prakalbo kad su draugu važiuos į SPA po naujų kažkada, tai pirma reakcija- neleisiu smile.gif smile.gif nes važiuoja tai ne vienai dienai juk biggrin.gif biggrin.gif poto pačiai juokas suėmė... sakau sakyk mama neleidž smile.gif nu aš dar aš...baigiu prisijaukinti mintį, bet kaip tėvui praneštų jei važiuotų taaaai nežinau smile.gif

o šiaip jei kas Mouette ir Almost galit neatsakyt....o tai pvz kai jūsų draugas nakvojo jūsų namuose, jums tėvai vieną lovą klojo ???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ottai klausimai ane.... bet pala pala ir jums jie kažkada paliks aktualūs smile.gif smile.gif na kad SPA miegos atskirose tai aš žinaaaaaaau smile.gifsmile.gif smile.gif ir tikiu smile.gif smile.gif smile.gif bet kaip jei namuose ...?

Almots, ryškiai vakarėlį peršalai.Na labai apsinuoginusi buvai jau, nu laaabai pusplikė...ir be pėdkelnių smile.gif smile.gif tai vat... na čia aš kaip babulė nubambėjau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 gruodžio 2018 - 13:15