Labas rytas
Pasirodau su kava ir pusryčiais.
Esu pašalus, tai žodžiu valgau ir geriu tik šaltus reikalus. Pirmą kartą po labai ilgo laiko šitaip stipriai skauda gerklę. Angina man vaikystėj išoperuota, tai tikrai ne ji
Ale jau pradėjo valytis viskas, pilna karkalų esu. Kaip kokia nežinau. Nu bet man visad taip - apsergu prieš atostogas
BigBang - klausei dėl sriubos indelių, tai grįžus namo pažiūrėsiu tiksliai ir parašysiu. Internete niekaip neradau būtent tos firmos. Bet pirkau TKMaxx ir tikrai visad matau vis kokių indelių iš tos firmos
Voque - aš kaip tik šįryt su vyru juokiaus, kad gal manes niekas neištraukė šįmet
Pati buvau gana nustebus, kad mano siuntinukas taip greit nuėjo šįmet. Aišku kaip pernai kad pavyko pasielgt, tai neišėjo jau padaryt
Švenčių labai laukiu, nes ir aplinką pakeisim, ir su draugais susitiksim, ir šiaip tas stebuklingas laikas
Labai mėgstu Kalėdas
V-Rine - kad Mouette su savo draugu ar jau ne arti metų, jei neklystu?
Kai abiems nebe po šešiolika, tai aišku, kad pasilieka ir nakvynei būt. Aš su savo dabar jau vyru kai pradėjau draugaut, tai pradžioj irgi tik susitikinėdavom, paskui jau mano tėvai pasiūlė jam pas mus namie likt po tris dienas savaitėj, nes paskaitos būdavo pirmadienį - trečiadienį, o ketvirtadienį - penktadienį jis dirbdavo. Tai tris dienas pas mus būdavom, paskui aš pas jį pradėjau važinėt savaitgaliams. Taip tėvai ir įprato, kad jau viskas, viso gero, viskas rimta. O tada, kai su visam išsikrausčiau, tai jau ir lengviau buvo jiems, nes buvo įpratę, kad manes nėra namie vis tiek jau po pusę savaitės
Oficialiai, pamenu, mane pristatė mamai gal tik po metų, o aš jį saviems gal irgi panašiai, nebežinau jau net..
Mouette - kaip smagu dėl pomėgio
Labai faina, kai žmonės užslėptų talentų atranda. Aš vis ieškau, suku galvą ir manau, kad po Naujų pasiimsiu makiažo kursus kelis. Pradžiai tokius pavienius, o paskui matysiu, kaip seksis, kaip su laiku bus ir tada gal rimčiau kažką žiūrėsiu
Mėgstu aš teptukus ir kosmetiką
mickute - jetus tikrai gerai, kad nenukritai rimčiau
Tas slydimas žiemą, kaip ir kritimas nuo laiptų, gali labai pavojingas būt.. Saugokit save
giega - pas jus taip ir neatėjo šventinis sąmyšis?
Aš tai neturiu daug ko papasakot. Vakar labai prastai jaučiausi, bet buvau darbe. Šiandien jau kiek geriau, bet viskas valosi, tai vis dar tokia meh.. Po darbo jokių planų neturiu - galvojau ir vakar, ir šiandien namus tvarkytis, bet manau pailsėsiu, kad neblogėtų vėl.
Rytoj po darbo lėksiu nagų susitvarkyt, o poryt vis svarstau ar pasiimt išeiginę, ar ne. Reiks supakuot dovanas, susidėt lagaminą, žodžiu visokių reikalų pilna
Tokios tokelės. Lekiu dirbt, nes vakar tai net kelis kartus darbe ant stalo užsnūdau, visai be energijos buvau ir nieko nenuveikiau
Skanios kavos ir gražios dienos visoms