Labas labas, merginos
Pirmiausia noriu visas pasveikinti ir čia su nors jau ir praėjusiom, bet vis tiek vienom gražiausių metų švenčių
Tikiu ir tikiuosi, jog visoms Kalėdos praėjo kiek įmanoma jaukiai, šiltai, artimų apsupty su daug juoko, šypsenų, puikaus laiko ir smagių dovanų
Nes kam gi nepatinka dovanos
Aš šiandien darbe pusei dienos. Lėksiu va už valandos pas gydytoją - vis dar sergu, kai kuriom dienom jaučiuos net blogiau, nei ligos pradžioj. Planavau eit vakar, nes buvo man išeiginė, bet lyg ir geriau jaučiausi. O šiąnakt vėl kosėjau kaip nenormali kokia, tai jau šiandien atėjus į darbą galutinai nusprendžiau nueit. Nenorėjau antibiotikų, bet manau, kad dabar jau gausiu tikrai - vis tiek pusantros savaitės jau sergu ir realiai nelabai man ir gerėja.. Tai va tokios greitos naujienos
Atėjus į darbą radau du taip lauktus siuntinukus.
Tai, visų pirma, didelis ačiū Voque - aš turėjau tokią nuojautą, kad šįmet ji mane ištraukė. Tiesiog nežinau, kodėl, bet taip galvojau
Ir neklydau
Pernai va buvau aš ją ištraukus, o šįmet - ji mane. Muahaha
Tai esu labai labai dėkinga už dovaną - gavau DIDŽIULES jaukias minkštas šiltas kojines ir tikrai labai didelę dėžę visokiausių lietuviškų skanėstų. Nuo arbatų iki sveikuoliškų užkandžių. Kaip tik tai, ko dabar labiausiai norisi ir reikia po visų kalakutų ir mišrainių
Taip kad labai ačiū, brangioji
Kitą siuntinį tai gavau iš užusienos, buvau kosmetikos prisisakius (Tarte firmos, jei kam aktualu). Pagaliau atėjo
Kalbant apie mūsų šventes, tai jos buvo tikrai puikios. Jaukiai leidom laiką su draugais
Šeštadienį nuskridom, trečiadienį va grįžom. Nelabai daug kur privažinėjom, nes nuo sekmadienio buvom šešiese, tai į mašiną netilpom. Pirmas dvi dienas oras bjaurus buvo, lijo. Tai nuskridę tik nuvažiavom apsipirkt į šalia esantį Vokietijos miestelį. Paskui, aišku, vokiškų kebabų užkapojom ir važiavom namo ilsėtis
Sekmadienį praktiškai visą dieną namie praleidom. Aš taip prastokai jaučiausi, tai nenuostabu, kad nieko ir nenorėjau veikt.
Pirmadienį draugai dirbo, o mes Kūčioms viską ruošėm, paskui žiūrėjom filmus
Kai grįžo jie, tai visi toliau pasibaigėm ruošt viską, pakūčiavojom. Išsidalinom dovanas - šįmet labai visi džiaugėsi, nes buvo pasisakę, kas ko norim, tai ir išrinkti buvo lengva, ir nebuvo jokių ten nusivylimų apie nereikalingus daiktus. Aš pati turbūt buvau labai gera, nes gavau tikrai daug: ir auskarų kelias poras, laikrodžiui apyrankę naują, Pandora karoliuką - kavos puodelį
Vyras dar užfundijo man šešėlių paletę labai norėtą, Philips Lumea IPL lazerinės depiliacijos aparatą ir gertuvę plieno
Žodžiu tikrai labai nuostabios dovanos, negaliu viskuo atsidžiaugt. Dar galvojau pirksiu naują laikrodį (turiu šiuo metu Apple Watch 3, galvojau atsinaujinsiu į tą 4-tą modelį), bet paskui vakar galutinai viską apsvarsčiau ir nusprendžiau nepirkti. Nes mano tikrai dar labai naujas palyginus (pirkau tik balandžio pabaigoj), naujam modely nieko ypatingo, išskyrus kitokį dizainą ir šiek tiek daugiau vietos, nėra. Tai vietoj laikrodžio sau nusipirkau vakar dulkių siurblį namams
Nu ką galiu pasakyt - matyt jau senstu tikrai
Kas čia dar buvo. Ai nu va antradienį ir trečiadienį Kalėdojom namie. Draugas labai labai skaniai gamina, tai visko jis ten mums vis prigamindavo pusryčiams, pietums, vakarienėms. Juokiausi, kad reiks palikt gerą atsiliepimą apie draugų b&b - net šefą mums užsakė
Visko prisiputom per tas šventes
Buvom kurią dieną išėjusios su panom prasieiti per rajoną, kur draugai gyvena. Jie ten ne pačiam mieste, už jo. Bet šalia ūkininkų yra, ramu labai viskas, kaip kaime tikram
Trečiadienį ryte buvom nulėkusios iki išparduotuvių miestelio Belgijoj, bet nieko nenusipirkau. Panos batų prisipirko
Mes lėksim su vyru rytoj čia į mūsų išparduotuves, noriu šiek tiek prasieiti
Nu ir viskas, nuvežė paskui į oro uostą ir grįžom sau namo laimingai
Naujus žadam su draugais dviem švęsti pas mus namuose. Ramiai, šįmet nenorim niekur eit, nes tingim visi ruoštis, leist pinigus pasijėdimui, pasigėrimui. Vis tiek visi tokie senukai esam, kad vos sulaukę 12val daužiam taures ir varom namo
Tai nusprendėm prisipirkt skanėstų ir pas mus namie jaukiai žiūrėt kokius filmus ar naujametinius žiburėlius
Tokios tos mano istorijos, einu dabar prasieisiu per jūsų senus postus kažką pakomentuot daugiau