Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) visiškai dienos susimaišiusios, nesitiki, kad jau penktadienis, labai keista :rolleyes: 

Vakar namuose vakarą leidom, filmą žiūrėjom, dar vonioj parelaksavau ir ilsėtis ėjom :)

Šįryt pasportavau, turiu reikalų, tai gan anksti kėliausi :ax: popiet iki Klp reikia lėkti, noriu į kelias parduotuves, vakarop MB pas gydytojus, tai va toks penktadienis nusimato :) 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2018 12 28, 05:01)
<p>Labas rytelis</p><p></p><p>Na kas su manim rytines kavos ?</p><p></p>

Jau isgeriau,jau darbe mirksiukas.gif Tyyyyyyngiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas labas, merginos  :4u: 

Pirmiausia noriu visas pasveikinti ir čia su nors jau ir praėjusiom, bet vis tiek vienom gražiausių metų švenčių  :wub: Tikiu ir tikiuosi, jog visoms Kalėdos praėjo kiek įmanoma jaukiai, šiltai, artimų apsupty su daug juoko, šypsenų, puikaus laiko ir smagių dovanų  :) Nes kam gi nepatinka dovanos  :rolleyes:  :D 

Aš šiandien darbe pusei dienos. Lėksiu va už valandos pas gydytoją - vis dar sergu, kai kuriom dienom jaučiuos net blogiau, nei ligos pradžioj. Planavau eit vakar, nes buvo man išeiginė, bet lyg ir geriau jaučiausi. O šiąnakt vėl kosėjau kaip nenormali kokia, tai jau šiandien atėjus į darbą galutinai nusprendžiau nueit. Nenorėjau antibiotikų, bet manau, kad dabar jau gausiu tikrai - vis tiek pusantros savaitės jau sergu ir realiai nelabai man ir gerėja.. Tai va tokios greitos naujienos  :) 

Atėjus į darbą radau du taip lauktus siuntinukus.

Tai, visų pirma, didelis ačiū Voque - aš turėjau tokią nuojautą, kad šįmet ji mane ištraukė. Tiesiog nežinau, kodėl, bet taip galvojau  :) Ir neklydau  :D Pernai va buvau aš ją ištraukus, o šįmet - ji mane. Muahaha  :devil:  Tai esu labai labai dėkinga už dovaną - gavau DIDŽIULES jaukias minkštas šiltas kojines ir tikrai labai didelę dėžę visokiausių lietuviškų skanėstų. Nuo arbatų iki sveikuoliškų užkandžių. Kaip tik tai, ko dabar labiausiai norisi ir reikia po visų kalakutų ir mišrainių  :D Taip kad labai ačiū, brangioji  :wub: 

Kitą siuntinį tai gavau iš užusienos, buvau kosmetikos prisisakius (Tarte firmos, jei kam aktualu). Pagaliau atėjo  :) 

Kalbant apie mūsų šventes, tai jos buvo tikrai puikios. Jaukiai leidom laiką su draugais  :wub: 

Šeštadienį nuskridom, trečiadienį va grįžom. Nelabai daug kur privažinėjom, nes nuo sekmadienio buvom šešiese, tai į mašiną netilpom. Pirmas dvi dienas oras bjaurus buvo, lijo. Tai nuskridę tik nuvažiavom apsipirkt į šalia esantį Vokietijos miestelį. Paskui, aišku, vokiškų kebabų užkapojom ir važiavom namo ilsėtis  :) 

Sekmadienį praktiškai visą dieną namie praleidom. Aš taip prastokai jaučiausi, tai nenuostabu, kad nieko ir nenorėjau veikt.

Pirmadienį draugai dirbo, o mes Kūčioms viską ruošėm, paskui žiūrėjom filmus  :D Kai grįžo jie, tai visi toliau pasibaigėm ruošt viską, pakūčiavojom. Išsidalinom dovanas - šįmet labai visi džiaugėsi, nes buvo pasisakę, kas ko norim, tai ir išrinkti buvo lengva, ir nebuvo jokių ten nusivylimų apie nereikalingus daiktus. Aš pati turbūt buvau labai gera, nes gavau tikrai daug: ir auskarų kelias poras, laikrodžiui apyrankę naują, Pandora karoliuką - kavos puodelį  :wub: Vyras dar užfundijo man šešėlių paletę labai norėtą, Philips Lumea IPL lazerinės depiliacijos aparatą ir gertuvę plieno  :wub: Žodžiu tikrai labai nuostabios dovanos, negaliu viskuo atsidžiaugt. Dar galvojau pirksiu naują laikrodį (turiu šiuo metu Apple Watch 3, galvojau atsinaujinsiu į tą 4-tą modelį), bet paskui vakar galutinai viską apsvarsčiau ir nusprendžiau nepirkti. Nes mano tikrai dar labai naujas palyginus (pirkau tik balandžio pabaigoj), naujam modely nieko ypatingo, išskyrus kitokį dizainą ir šiek tiek daugiau vietos, nėra. Tai vietoj laikrodžio sau nusipirkau vakar dulkių siurblį namams  :D  :D  :D  :D Nu ką galiu pasakyt - matyt jau senstu tikrai  :D 

Kas čia dar buvo. Ai nu va antradienį ir trečiadienį Kalėdojom namie. Draugas labai labai skaniai gamina, tai visko jis ten mums vis prigamindavo pusryčiams, pietums, vakarienėms. Juokiausi, kad reiks palikt gerą atsiliepimą apie draugų b&b - net šefą mums užsakė  :D Visko prisiputom per tas šventes  :) 

Buvom kurią dieną išėjusios su panom prasieiti per rajoną, kur draugai gyvena. Jie ten ne pačiam mieste, už jo. Bet šalia ūkininkų yra, ramu labai viskas, kaip kaime tikram  :D 

Trečiadienį ryte buvom nulėkusios iki išparduotuvių miestelio Belgijoj, bet nieko nenusipirkau. Panos batų prisipirko  :D Mes lėksim su vyru rytoj čia į mūsų išparduotuves, noriu šiek tiek prasieiti  :) 

Nu ir viskas, nuvežė paskui į oro uostą ir grįžom sau namo laimingai  :) 

Naujus žadam su draugais dviem švęsti pas mus namuose. Ramiai, šįmet nenorim niekur eit, nes tingim visi ruoštis, leist pinigus pasijėdimui, pasigėrimui. Vis tiek visi tokie senukai esam, kad vos sulaukę 12val daužiam taures ir varom namo  :rolleyes: Tai nusprendėm prisipirkt skanėstų ir pas mus namie jaukiai žiūrėt kokius filmus ar naujametinius žiburėlius  :rolleyes:  :D 

Tokios tos mano istorijos, einu dabar prasieisiu per jūsų senus postus kažką pakomentuot daugiau  :) 

Atsakyti

Is kart nulekem iki shopingu,man ir keliu dovanu reikejo.. kai ir buvau sugalvojus ka pirkt,o nieko nebegavau. Tai teko suktis,ieskot kitu dovanu.. 

Aš šįmet jau taip džiaugiausi, kad anksti visas dovanas supirkau, suradau - nebūčiau nei jėgų turėjus lakstyt paskutines dienas niekur, nei noro  :unsure: Sakiau kitąmet dar anksčiau visas dovanas supirksiu, susigalvosiu  :D 

savaitgali  pereisim biskeli prie pasnikavimo- apseisim be mesos- ir silkes yra, zuvies, ir grybu, butinai barsciu noriu issivirti su dz. grybais. 

Mes su draugais per Kūčias juokėmės, kad esam visi tokie šiaudiniai krikščionys, kaip mano vyras sako, tai ir mėsos, ir pieno produktų, ir majonezo nesibodėjom  :rolleyes: Vis tiek mes kažkaip galvojam, kad Kūčios ne vien tik apie kažko atsisakymą, o apskritai apie savo sukurtas tradicijas, apie tą visos šeimos ar artimų susiėjimą  :wub: 

As siandien galvojau apsisuksiu ir eisiu namo.. kaip uzknisa tu skaneriu trukumas.. Greiciau iseitu tie agenturiniai..

Aha, o paskui bus trūkumas rankų ir pyksit visi, kad nėr darbuotojų  :D 

jau po pusrytuku, dar sedim prie stalo, telika ziurim. o pas mus sventes negali ramiai - ir vel turim laidotuves <..>

Jergus, liūdnas metas koks, dar su tom šventėm  :unsure:  :4u: 

Penktadienis- atidirbom darbe, tadaju visi  puostis puolem. Nu saunuoliai tie musu kolegos, pernai kiti  buvo paprastai apsirenge, o siemet jau  net ir issinuomavo rubu  :P

Liuks labai jūsų baliukas praėjo, smagu tikrai, kai visi pasistengia, susigalvoja programą, temą  :wub: 

Atsakyti

O mes isvaziavom i isparduotuviu miesteli,taip neblogai apsipirkom. Nuolaidos jau visur prasidejusios. Ir zmoniu kazkaip neperdaugiausiai dar buvo,Vnz,labai neblogai pavaikstinejom 

Tai ką jau tiek pirkot?  :rolleyes: 

NA ka,vel is pat ryto gavau sms,kad mazai darbo,galiu neit i darba..Is vienos puses gerai,susitvarkysiu namus iki galo. Nu bet labai norejom ar i LT ar i Lenkija vaziuot sventem..O cia,nei darbo,nei padoriu atostogu..

O Jūs su marčios tėvais jau buvot susimatę, bendraujat šiaip? Lyg pamenu, kad kažką pasakojai, bet pamiršau tiksliai  :unsure: 

O tai pas just en UK kiek iseiginiu duoda ? ryt Kaledos tik ?

Nors aš ne UK, bet pas mus visiems skirtingai irgi būna šiuo metu.

Pvz. mano darbe išeiginės 24 - 27d. (įskaitant šitas dienas). Tai dirbti tik 28d. ir 31d. gaunasi. Pas MB išeiginės tik 25 - 26d., tai jam teko pasiimt 24d. iš atostogų ir paskui va grįžom 26d., tai kitą dieną jau kulniavo darban. O šiaip tai labai daug kas čia pas mus pasiima atostogas nuo 21d. iki sausio 2d.  :) 

kadangi jau kaip ir temsta, zinokit  kazkas nerealaus  prie lauzo- aplinkui balta, Nerimi  ledai jau plaukia,  atrodo ziema kad uzh :bigsmile:  , o mes stovim, net karsta nuo lauzo, tenka atsiktraukti, pas mane aisku tuoj pat kaklas atsegtas, dar juokiausi, kad viena pirstine namie palikau, nu tikrai nesalta, pasigrozejom koki pusvalanduka, pasisnekejom, dovanelemis apsikeitem, visi i savo  masiniukus ir kas kur toliau kuciavoti.  dar pakeliui  MB sesers kapelius aplankem, nors taip su visais artimaisiais pabuvom kartu    :wub: 

Kaip smagu žiemą prie laužo  :wub:  :wub: Labai pavydžiu  :) 

Dovanų gavom daug ir nors ne tai svarbiausia, bet smagu, kai artimieji žino ką mėgstam, mus pažįsta :rolleyes: tai ir bilietus į spektaklį gavom, ir į Jazzu koncertą ir aišku daug visko mielo širdžiai :)

Va labai norėčiau į Jazzu koncertą nueit, bet čia jau nebekoncertuos manau, o Lietuvoj vis neištaikom grįžt, kada koncertai būna  :unsure: 

Tai pasakokit pasakokit ka Per Kaledas nuveiket   :P  as jau senai prisidaviau  :D  

Aš va irgi tiek prisidaviau, kad pavargsi skaityt, moterie  :D  :D 

Kucias pas draugus pavakarojom,12namo grizom.. Kaledom pas mus atvare daug sveciu,kepuau avies koja,tai vel visi isgyre ir tuoj pat ja suvalge. Net tie,kurie reje,kad avis smirda. Drauge kalakuta didziausia atsiveze,tai dar puse atgal idejau.. maisto ir taip pilna liko.. Kaledas linksmai,su sokuais iki 3. Net vaikai nemiegojo

Pas mus va namie grįžus maisto absoliučiai nei lašo nebuvo, net atrodo, kad jokių švenčių ir nebuvo  :D  :D  :D 

va cia mano brolienes su dukterecia keptas namelis, salia matosi karamelizuotas obuolys. pradzioj apziurejom ir nezinom kas  :P  pernai taip gavau ale keksiukas, rudas sokoladu kepa, dantis suleidau- fui muilas   :lol:  siemet jau  bijau ragauti, MB palaize, sako saldu, nes dar  cukraus pudra apibarstytas, tai dukterecios klausiu- kas cia- sako ciupa ciupsas  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  nu toki biskeli  apzioti, tai ka zinau  :bigsmile:  bet siaip skanu, ta karamele ant virsaus  tokia kaip vaikysteje kepindavom  cukru, kad gaidelius pasidaryti, tai MB vakar mamai pagaliau prisipazino, kad vaikysteje irgi kepe cukru, pridegino  keptuve ir ismete i  griovi gale sodo   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  po tiek metu :oh: . tai mama ir juokiasi- sako dabar  atpirksi man uz 70 euru keptuve, o MB sako penktadieni busim kaima, paieskosiu tam griovyj tos keptuves  :lol:  :lol:  :lol:  griuk negyvas is tu musu naminiu bajeristu 

Oj žiūriu karamelizuoti obuoliai - topas šių Kalėdų dovanoms  :) Aš irgi į rinkinius dovaninius buvau užsakius jų  :wub: 

Nu bet klausyk va - geriau vėliau, nei niekad  :D Galės kitoms Kalėdoms dabar mamai padovanot keptuvę naują  :D 

gryžom apie 3, nes mažiukė užmigo pietų ir taip gan ilgai miegojo :) tada užsisakėm netflix bandomają mėnesio prenumeratą ir serialą pradėjom žiūrėti. Tokios vat tos šventės :)

Man taip patinka Netflix :wub:  Mes buvom kelis kartus užsisakę nemokamą bandymą mėnesiui, bet seniau nelipdavo. Ale dabar labai prilipo - vis susirandam serialų kokių, dokumentikos  :D 

Na kas su manim rytines kavos ?

Aš šausiu antrą po daktarės grįžus į ofisą  :)​ 

Atsakyti

Almost!!! pagaliau gavai, vaje atsiprašau, kad pavėluotai, išsiunčiau prieš dvi savaites :hmm: na, bet džiaugiuosi, kad viskas patiko/patiks, tai tiesiog kuklios smulkmenos Tau ir Jums abiems :wub: 

Kaip faina viską buvo skaityti, smagu, kad aprašei, pasidalinai ir svarbiausia, kad nepaisant nekokios savijautos, bet šventės praėjo puikiai, šiltai, skaniai ir dėl dovanų smagu :) aišku ne jos svarbiausia, bet vistiek smagu, nevaidinkim :D 

Ir pas mus prasidėjo išpardavimai, lėksiu apsidairyti šiandien nors spėju nieko nerasiu, bet visai reikėtų kokių tamsesnių džinsų :rolleyes: 

Atsakyti
Skaiciau pakeliui,tai bandysiu prisimint,ka papasakot norejau biggrin.gif
Almost,negi nebuvau pavardinus ka pirkau g.gif Atrodo rasiau,nors gal ir kitoj temoj.. Pirkau Guess suknele,tympas ir bliuskute,true religion dvi maikes sau,maike ir du bliuzonus mb ir dar dovanu svogeriui gimkei viena bliuzona,nes ten buvo 1perki,kita nemokamai gauni bigsmile.gif
Ted Bakery persimatavau milijona rubu,bet netiko dydziai.. kaip ir zinojau,kad ne savo imu,bet tikejaus ilyst arba,kad nebus labai per dideli,deje.. tai tik pliazenkes biggrin.gif penktas biggrin.gif nu bet kaina 16£, nepraejau biggrin.gif
Dar lygtai kazka pirkom,bet jau nepenu..

Jazzu fiziskai nepernesu. nei kaip zmogus ji man nepatinka,ir dainos gal tik 2.. ir tos,kur ji ne viena,o su kazkuom dainuoja..

Marcios tevai buvo pernai atvaziave Kaledoms. Buvom mieste kartu,paskui pasisedejom kuciu vakariene,nes gi tuo metu jau saremiai uzejo,tai daugiau lakstymai i ligonine buvo..
Siaip patys neskambinam,bet va kai buvo lenkijoj,skambinom i skypa,jie salia buvo,tai pasnekam..
Atsakyti

Na ka,as jau po darbu mirksiukas.gif Susiruosem i maistines vaziuot,bet paskambino draugai,pasiule i Winter Wonderlanda vaziuot.. Cia vokieciu kaledinis miestelis,su mugem,supynem,karstu vynu ir destelem mirksiukas.gif I maistines ryt nuleksim biggrin.gif
Atsakyti

Giega, kaip jaukiai ir fainiai nuskambėjo :rolleyes: gero laiko!

Atsakyti

Almost!!! pagaliau gavai, vaje atsiprašau, kad pavėluotai, išsiunčiau prieš dvi savaites :hmm: na, bet džiaugiuosi, kad viskas patiko/patiks, tai tiesiog kuklios smulkmenos Tau ir Jums abiems :wub:

Kaip faina viską buvo skaityti, smagu, kad aprašei, pasidalinai ir svarbiausia, kad nepaisant nekokios savijautos, bet šventės praėjo puikiai, šiltai, skaniai ir dėl dovanų smagu :) aišku ne jos svarbiausia, bet vistiek smagu, nevaidinkim :D

Ir pas mus prasidėjo išpardavimai, lėksiu apsidairyti šiandien nors spėju nieko nerasiu, bet visai reikėtų kokių tamsesnių džinsų :rolleyes:

Gal buvo jau seniau atsiųstas, bet aš gi nebuvau darbe 20-21d, o dabar iki šiol irgi išeiginės buvo. Tai tik dabar radau. Bet žinok tinkamiausiu laiku! Labai man reikėjo šiandien kažką tokio va rast :wub: 

Tikrai labai geros šventės buvo! Super labai, kad nereikėjo lakstyt, lėkt, suktis kaip išprotėjus. Daug ilsėjom, bendravom, skanavom ir tiek :)  O dovanos, kaip ir sakai - nu gi visi galim būt dvasingi iki išprotėjimo, bet dovanos tikrai tiesiog puiki dalis parodymo, kaip, iš tiesų, stipriai žmonės mus myli. Ar tai rankų darbo / pirktas atvirukas, ar didesnė apgalvota dovana - rinkta mums buvo su mintim ir viltim, kad labai patiks  :) 

Man reikia džinsų juodų irgi ir norėčiau naujo palto. O šiaip nieko iš tiesų jau man nereikia pačiai. Tik televizoriaus naujo norėtųsi, bet bus kaip bus  :rolleyes: Susitvarkiau vakar batų spintą savo, tai viskas dabar puikiai matosi, džiaugiuosi  :wub: 

Atsakyti

Almost,negi nebuvau pavardinus ka pirkau. Atrodo rasiau,nors gal ir kitoj temoj.. Pirkau Guess suknele,tympas ir bliuskute,true religion dvi maikes sau,maike ir du bliuzonus mb ir dar dovanu svogeriui gimkei viena bliuzona,nes ten buvo 1perki,kita nemokamai gauni
Ted Bakery persimatavau milijona rubu,bet netiko dydziai.. kaip ir zinojau,kad ne savo imu,bet tikejaus ilyst arba,kad nebus labai per dideli,deje.. tai tik pliazenkes. penktas. nu bet kaina 16£, nepraejau
Dar lygtai kazka pirkom,bet jau nepenu..

Jazzu fiziskai nepernesu. nei kaip zmogus ji man nepatinka,ir dainos gal tik 2.. ir tos,kur ji ne viena,o su kazkuom dainuoja..

Marcios tevai buvo pernai atvaziave Kaledoms. Buvom mieste kartu,paskui pasisedejom kuciu vakariene,nes gi tuo metu jau saremiai uzejo,tai daugiau lakstymai i ligonine buvo..
Siaip patys neskambinam,bet va kai buvo lenkijoj,skambinom i skypa,jie salia buvo,tai pasnekam..

Ne, nerašei čia ir, svarbiausia, nieko nesirodei. Tai kol nėr etery - tol nėr ir pirkinių  :rolleyes:  :D 

Tau Guess kaip man Converse ar Ted Baker - visada reikia, nors iš tiesų tai visai nereikia, ane?  :D 

Ai aš va su draugėm kai buvau išparduotuvėse, norėjau sportinius batus nusipirkt, bet palikau. Nes nu tiesiog man nereikia, kas iš to, kad papigiai buvo visai  :) 

Ai, man su ja gyvent ir bendraut nereik, tai netrukdo. Šiaip labai graži ji man, tokia savotiškų bruožų. Ir dainuoja fantastiškai mano ausiai :wub: 

Aišku :) Smagu vis tiek, kad nors kiek pabendraujat. O jie laisvai angliškai kalba ar kaip bendraujat?

Susiruosem i maistines vaziuot,bet paskambino draugai,pasiule i Winter Wonderlanda vaziuot.. 

Gero laiko! :4u: 

Aš tai buvau pas daktarę nubėgus. Išrašė vaistų ir dvi dienas (šiandien ir pirmadienį) priverstinio poilsio. O tada sakė jau turėtų pagerėt  :) Nu tai matysim..

Lekiu dabar sriubos gamint vakarienei  :) 

Atsakyti

Mes jau ir senokai  namie, pasivazinejom, dar i kaimuka jau po visu gedulingu pietu uzsukom. grizus prie teliko tinginiauju, kazkaip nieko nenoriu.   ir dar soti labai. gal kiek pasalom, baznycioje labai salta buvo, tai kad visai gerai po pleduku su arbata  :P​   tai kad ryt imsimes rimtesnes veiklos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 28 gruodžio 2018 - 20:07