biskeli prisedau prie teliko, o tai kol virtuveje prasikuiciau, kol pasitvarkiau, ka i kamera, ka sumarinavau, dar ir biskeli saltienikes verdu, vis vienu patiekalu bus daugiau ant ant stalo
net MB sakiau- nu ryt tu jau kudakuot pradesi, lyg gaidzio metu lauktume, o ne kiaules
ryt 3 patiekalai is vistienos, ir jei dar pritruktu, tai turiu rukytu slauneliu zapaskei
Labas rytelis
sulaukeme paskutines 2018 dienos
taip gerai issimiegojau, ir nors kiek kartu prabudus buvau, vis pavykdavo dar uzmigti. tai kad siandien ir velyvi pusryciai, laiko iki vakaro turim, yra tu darbu, bet tikrai ne tiek kad reiktu per galva verstis. as jau siandien jau niekur nekelsiu kojos, MB eis paskutiniu apsipirkimu padaryti
Mickute,o naujus kur?Namie?
Mes varysim i kita miesta svest.. Grizt galvojam kokia sausio 2d.. Reik susipokuot daiktus,rubus,iskept avies koja ir kokia 16h pajudesim.
Namie , mes namie, draugelis su zmonike ateis, kazkaip siemet visi kazkur issilakste, tai kad ramiai namuciuose
Sveikos
visas sveikinu su Naujais metais!
tegul jie būna pilni pozityvių minčių ir tikslų įgyvendinimo
Mes važiuojam namo iš sostinės, super smagiai pasibuvom ir nors Naujus sutikom namuose, bet su žaidimais, su prizais, plius turėjom meksikietišką vakarėlį, tai gaminom daug skanaus maisto, apsivalgėm nerealiai
viskas būtų dar smagiau, jei nebūčiau susirgus, tai vežuosi namo visą puokštę gėrybių: slogą, kosulį, temperatūrą
išvažiavau su gerklės skausmu, galvojau praeis, bet pasirodo, kad nea, turiu dabar pasveikti bent kažkiek iki ketvirtadienio, nes tėvuko gimtadienis
Šiaip oras pasitaikė nelabai koks, tai kažko ypatingo neveikėm, tiesiog buvom, bendravom ir tiek ![]()
Sveikateles Voque
Labas rytelis
Baigesi sventes, baigesi atostogos ir vel i darba. tai kad uztenka tinginiauti
su naujais emtais
būkit sveikos ir laimingos, gera nuotaika turtingos
aš jau darbe, tuom ir džiaugiuosi...
Mes šventėm pas mus namuose, turėjom svečių vieną šeimą, tai prisijuokėm iki negaliu- ten tokie labai smagūs žmonės...na prie bajerio kaip sakoma:) ,tai tikiuos ir metai bus tokie smagūs ir be diidelių negandų (ko linkiu ir sau ir jums). Prabuvom iki 4 valandų ryto, net sūnus nenuėjo miegot, na dukra su sava kompanija šventė kitur.
Tai va, valiooo šventės beveik baigėsi, grįžtam į kasdienybę
Sveikos ![]()
Tai su Naujais, damos ![]()
Nu, tai kaip ten sako - Nauji Metai, Naujas Aš.
Ar išsikėlėt kokius tikslus, siekius šiems metams? Užsirašėt svajones? ![]()
Aš iš pernai užsirašytų beveik viską įvykdžiau. Išskyrus taupymą. Bet užtad keliavau daugiau, nei tikėjausi ir patirčių gavau su kaupu, tai tie taupymai palauks
Šiaip labai džiaugiuosi praėjusiais metais. Gavau daug gero, nemažai blogo. Metus pabaigiau su daktarės spėjimais, kad turiu arba stiprią alergiją, arba astmą
Tai tikrai gavau su kaupu metų pabaigai. Žodžiu tokios tokelės mano. Sėdžiu jau ofise, geriu kavą ir dėliojuos planus. Ši savaitė ramesnė bus, jokių mokymų, nieko. Bet noriu susidėliot darbo planą metams, eigą, apgalvot, kaip viską pasidaryt. Žodžiu bus įdomus laikas ![]()
Ką čia dar papasakojus. Nelabai ir žinau net..
Penktadienį po daktarės grįžau namo ir likau jau namie. Ilsėjaus, tvarkiausi šiek tiek. Vakare nukūrėm į parduotuves ir atsinaujinom televizorių - savo seną turėjom jau apie 6-7m, tai buvo metas keisti.
Šeštadienį iš pat ryto važiavom į išparduotuves. Nusipirkau kelis daiktus
Aulinius tokius. Pasiėmiau juodus verstos odos ir tokio pat modelio vyno spalvos velvetinius
https://s7d2.scene7....r_main_product$
https://s7d2.scene7....r_main_product$
Dar nusipirkau sportinius batelius, manau, kad kelionei bus, jei kitų nenusipirksiu, į kuriuos akį varvinu
Bet niekaip modelio neprisimenu ir nerandu foto internete be jo ![]()
Paskui dar nusipirkau dvi sukneles ir džinsus
https://media.branda.../15626680-1.jpg
https://cdnb.lystit....lare-Dress.jpeg
https://images.tedba...zsUTgAj&V=Y0@U
Vyras nusipirko švarką paprastą šviesų ir tiek pirkinių
Sėkmingas apsipirkimas buvo tikrai, nes kainos puikios, žmonių mažai buvo, daiktų sočiai radau, Žodžiu užskaitau ![]()
Grįžę paskui pailsėjom, pažiūrėjom serialo seriją ir ėjom kuopt namų. Tai išsišveičiau virtuvės spintelę, susitvarkėm sandėliuką. Išmetėm nesuvokiamą kiekį daiktų - nežinau, kur tiek tilpo tokiose dviejose mažose vietose
![]()
Sekmadienį ėjom į kiną
Pasibuvom smagiai, paskui ėjom valgyt picos ir parėjom namo pėsčiom.
Pirmadienį aš buvau namie, vyras dirbo. Tai baigiau tvarkytis namus, baigiau skaityt knygą. Paskui grįžo vyras namo, pasidarėm užkąst, paruošėm stalą šiek tiek. Susiruošiau ir nuvažiavom draugus atsivežt. Dar užsukom pasiimti kinų maisto išsinešimui ir sutikom Naujuosius pas mus namie ramiai
Jie išvažiavo apie 2val nakties, tai nuėjom gult.
Vakar po pusryčių nusprendėm prasieit lengvai grynam ore. Vyras norėjo eit 5km, aš - 7km, tai nuėjom 12km, kad abu laimingi būtumę
Grįžom, papietavom, paskaitėm, pavakarieniavom ir tiek žinių.
Šiandien jau kimbam į darbus ![]()
Tai gražios dienos visoms ir skanios kavos ![]()
Sveikos
nors aš nelabai sveika, visiškai praradau balsą, tai gydaus namie
neturiu sveikatos, tenka gulėti, o tai man didžiausias iššūkis
Dėl naujametinių tikslų, tai keletą dalykų sau pasižadėjau/palinkėjau, reikia daryti viską, kad išsipildytų
Hmm kas čia dar. Lauke oras kažkas baisaus, siaubingas pas mus vėjas, tai gerai, kad niekur nereikia kišti nosies iš namų, dar lyg pustyt buvo pradėję, tai va pats tas po patalais gulėti šiltai
čia taip bandau save nuteikti
Sveikos
nors aš nelabai sveika, visiškai praradau balsą, tai gydaus namie
neturiu sveikatos, tenka gulėti, o tai man didžiausias iššūkis
Dėl naujametinių tikslų, tai keletą dalykų sau pasižadėjau/palinkėjau, reikia daryti viską, kad išsipildytų
Sveikatos Tau, tikiuosi greit pabėgs ligos ir nekankins ilgai
Aš irgi turiu kelis tikslus išsikėlus, reikia tik tinkamai keliaut link jų pasiekimo dabar
Linkiu, kad Tavo palinkėjimai sau pačiai išsipildytų
Ačiū, Almost
o kas pas Tave per negerumai, kuriuos įtaria gydytojai?