Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pavaikstinejom lauke,supynes nelabai patiko,vaiksciot paciai geriau biggrin.gif Apejo nemaza rata,paskui vos i vezima ikisau biggrin.gif Nest jau sunki,daugiau nepaeina,o sedet nenori biggrin.gif

Paskui pokaituko abi paniegojom. Dabar net keista,pati randa sau uzsiemimu biggrin.gif Bet namie bardakas,visi zaislai per visa kambari ismetyti biggrin.gif
Atsakyti

Voque, sveikateles tau visa glebi siunciu  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Voque, sveikateles tau visa glebi siunciu  :4u:  :4u:  :4u:

:4u:  :wub: ačiū! 

Atsakyti

Jau namie mirksiukas.gifPavalgiau,kavos isgeriau.. Ka cia idomaus nuveikus g.gifGal eit kur su anuke pasivaiksciot,bet saltoka.. Nors turi silta kombinzona..

Suprantu kursus,kur kazka mokina,o tokios nesamones...Grynai prastumem laika.. tai gerai dar kad neverte sedet pilnu 8 h,kaip is pradziu snekejuo.

Na taisyklės tokios ir viskas. Deja teks kasmet pakentėt :) 

dėl žaislų kambary - deja kitaip nebus kol kas :) aš jau baihiu priprast prie bardako ištisinio :D 

Voque - svekatos tau glėbys 🎈🎈🎈

Atsakyti

Labas rytelis

Va ir - 17 sulaukem  :P​ 

Atsakyti

Aš tai tikrai kviesčiau, nesidalinčiau gimimo dienos šventės  :D  :D

na jei mazai baliu, tai galima ir kartoti  :D  :D  :D be to as ir taip visu sveciu nesutalpinu, tai dazniausiai kita savaitgali dar keli ateina, gal jau greiciau is MB draugu,   bet turbut ir nebuvo  kad kas neateitu, net ir pernai   is karto grizus is po ligonines  :P 

Atsakyti

Labas rytas :) va ir penktadienio sulaukėm, bet mums bus eilinė diena, eilinis vakaras, nes nieko neplanuojam :rolleyes: ai, bet kažkaip ir nesinori, reikia normaliai pasveikti, o tada jau bus galima kažkur lėkti. 

Vakar taip raudono vyno užsimaniau, va grynai vienos taurės norėjau, tai pasvajojau ir gana :D 

Skirtumas temperatūrų miestuose toks neblogas sakyčiau :huh2: pas mus plius 2 dabar, sostinėje -12 :blink: 

Atsakyti
LAbukas

Pas mus vakar labai salta buvo,siandien jau vel +8 mirksiukas.gif Seku LT orus,nezinau,ka cia rengtis...

Musu su MB gimkes per 1 men skiriasi ir tai mes jubiliejus kartu atsvenciam biggrin.gif Uzsakom koki restorana ar sale,sukvieciam is LT daug sveciu..Neprivazines jie kas men,tuo labiau vasara,kai bilietai brangus..Bet cia vietiniams padarom ir antra baliuka mirksiukas.gif

Tikrai,kad jau penktadienis..VAkar kai nedirbau,issimusiau is ritmo biggrin.gif Planu siam vakarui neturim ir mes..Savaitgali bus matyt mirksiukas.gif Pinigu pasikeist reikia,dar kokiu saldainiu i LT nupirkt mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas. Pagaliau. Penktadienis. Toks jausmas, kad šiandien yra sausio 58oji  :unsure:  :D 

Vakar taip gerai pasportavau, tai šiandien puikios nuotaikos esu. Nors pradžioj galvojau, kad nenueisiu net iki salės tai treniruotei, nu siaubingai kojas skaudėjo, visus raumenis. Bet padariau tempimo pratimų, prasijudėjau ir jau liuks viskas. Šiandien jaučiu maudimą, bet normalu  :) Vakare turėsiu asmeninę treniruotę, jau laukiu. Labai gerai pakrauna man energijos sportas, buvau labai išsiilgus. Ir džiaugiuosi, kad padidinau šįmet treniruočių skaičių  :wub: Tikrai padeda kažkaip man su viskuo susitvarkyt tas reikalas..

Šiaip nieko įdomaus nevyksta. Darbas, sportas, namai, buitis ir tiek  :) Net ir neturiu ką pasakot. Pabaigiau vakar vieną knygą, kurią darbe laikau, tai šiandien jau atsinešiau kitą. Per pietus skaitysiu, nes eilinį kartą striukę pamiršau pasiimti. Nors vyras dar priminė ryte, bet paskui abu išeinant iš namų ir pamiršom vėl  :D  :D  :D 

Tai va tokios tokelės mano fronte, linkiu visoms puikaus penktadienio ir, be jokios abejonės, gardžios kavos  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

giega kada jūs į LT ir kokia proga? Ilgam? Primink man prašau :D 

o vat aš šiandien miego labai noriu. Kavos išgėriau, nepadeda. Reikia jungt vaikui fiomukus ir 5min į dušą įšokt. Gal tada atsigausiu mažumėlę :) 

penktadienis man eilinė diena, visų pirma dėl to ld popietinėj pamainoj šią savaite, o antras dalykas - ryt eisiu irgi į darbą. Dar po šio šeštadienio vieną šeštadienį planuoju nueit, o paskutinį mėnesio savaitgalį pasiilsėt. Be to to savaitgalio sekmadienį svečių ateis tai reikės ir apsitvarkyt ir valgyt pasigamint normaliai :) 

Šiandien 5a diena mano valgymo pokyčiuose, kol kas entuziazmas nesumažėjęs. Šiandien poilsio diena nuo pritūpimų pagal challenge :) ryt jau 28 reikės daryt :) 

Almost - salė gerai, išsikrauni, atsigauni :) man patikdavo eit :) 

geros visoms dienelės 😘

Atsakyti

o vat aš šiandien miego labai noriu. Kavos išgėriau, nepadeda. Reikia jungt vaikui fiomukus ir 5min į dušą įšokt. Gal tada atsigausiu mažumėlę :)

Man labai padeda ryte į balkoną išeit kelioms minutėms, kol šaltoka - greit išbudina  :D​ 

Atsakyti
Trumpam as i LT.. Biski grozio reikalu turiu mirksiukas.gif Atskrendu 15,griztu 19. Dar svogerio gimke,bus siurprizas,bet labai nesiderinom prie jo mirksiukas.gif

Atsakyti