Paskui pokaituko abi paniegojom. Dabar net keista,pati randa sau uzsiemimu
Paskui pokaituko abi paniegojom. Dabar net keista,pati randa sau uzsiemimu
Voque, sveikateles tau visa glebi siunciu
Voque, sveikateles tau visa glebi siunciu
![]()
![]()
ačiū!
Jau namie
Pavalgiau,kavos isgeriau.. Ka cia idomaus nuveikus
Gal eit kur su anuke pasivaiksciot,bet saltoka.. Nors turi silta kombinzona..
Suprantu kursus,kur kazka mokina,o tokios nesamones...Grynai prastumem laika.. tai gerai dar kad neverte sedet pilnu 8 h,kaip is pradziu snekejuo.
Na taisyklės tokios ir viskas. Deja teks kasmet pakentėt
dėl žaislų kambary - deja kitaip nebus kol kas
aš jau baihiu priprast prie bardako ištisinio
Voque - svekatos tau glėbys 🎈🎈🎈
Labas rytelis
Va ir - 17 sulaukem
Aš tai tikrai kviesčiau, nesidalinčiau gimimo dienos šventės
![]()
na jei mazai baliu, tai galima ir kartoti
be to as ir taip visu sveciu nesutalpinu, tai dazniausiai kita savaitgali dar keli ateina, gal jau greiciau is MB draugu, bet turbut ir nebuvo kad kas neateitu, net ir pernai is karto grizus is po ligonines
Labas rytas
va ir penktadienio sulaukėm, bet mums bus eilinė diena, eilinis vakaras, nes nieko neplanuojam
ai, bet kažkaip ir nesinori, reikia normaliai pasveikti, o tada jau bus galima kažkur lėkti.
Vakar taip raudono vyno užsimaniau, va grynai vienos taurės norėjau, tai pasvajojau ir gana
Skirtumas temperatūrų miestuose toks neblogas sakyčiau
pas mus plius 2 dabar, sostinėje -12
Pas mus vakar labai salta buvo,siandien jau vel +8
Musu su MB gimkes per 1 men skiriasi ir tai mes jubiliejus kartu atsvenciam
Tikrai,kad jau penktadienis..VAkar kai nedirbau,issimusiau is ritmo
Labas rytas. Pagaliau. Penktadienis. Toks jausmas, kad šiandien yra sausio 58oji
Vakar taip gerai pasportavau, tai šiandien puikios nuotaikos esu. Nors pradžioj galvojau, kad nenueisiu net iki salės tai treniruotei, nu siaubingai kojas skaudėjo, visus raumenis. Bet padariau tempimo pratimų, prasijudėjau ir jau liuks viskas. Šiandien jaučiu maudimą, bet normalu
Vakare turėsiu asmeninę treniruotę, jau laukiu. Labai gerai pakrauna man energijos sportas, buvau labai išsiilgus. Ir džiaugiuosi, kad padidinau šįmet treniruočių skaičių
Tikrai padeda kažkaip man su viskuo susitvarkyt tas reikalas..
Šiaip nieko įdomaus nevyksta. Darbas, sportas, namai, buitis ir tiek
Net ir neturiu ką pasakot. Pabaigiau vakar vieną knygą, kurią darbe laikau, tai šiandien jau atsinešiau kitą. Per pietus skaitysiu, nes eilinį kartą striukę pamiršau pasiimti. Nors vyras dar priminė ryte, bet paskui abu išeinant iš namų ir pamiršom vėl
Tai va tokios tokelės mano fronte, linkiu visoms puikaus penktadienio ir, be jokios abejonės, gardžios kavos
Labas rytas
giega kada jūs į LT ir kokia proga? Ilgam? Primink man prašau
o vat aš šiandien miego labai noriu. Kavos išgėriau, nepadeda. Reikia jungt vaikui fiomukus ir 5min į dušą įšokt. Gal tada atsigausiu mažumėlę
penktadienis man eilinė diena, visų pirma dėl to ld popietinėj pamainoj šią savaite, o antras dalykas - ryt eisiu irgi į darbą. Dar po šio šeštadienio vieną šeštadienį planuoju nueit, o paskutinį mėnesio savaitgalį pasiilsėt. Be to to savaitgalio sekmadienį svečių ateis tai reikės ir apsitvarkyt ir valgyt pasigamint normaliai
Šiandien 5a diena mano valgymo pokyčiuose, kol kas entuziazmas nesumažėjęs. Šiandien poilsio diena nuo pritūpimų pagal challenge
ryt jau 28 reikės daryt
Almost - salė gerai, išsikrauni, atsigauni
man patikdavo eit
geros visoms dienelės 😘
o vat aš šiandien miego labai noriu. Kavos išgėriau, nepadeda. Reikia jungt vaikui fiomukus ir 5min į dušą įšokt. Gal tada atsigausiu mažumėlę
Man labai padeda ryte į balkoną išeit kelioms minutėms, kol šaltoka - greit išbudina