Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pasirodo siandien man kursai.. Mano menedzeris parase,kad 8, atvariau-ofise sako-9 biggrin.gif tai dabar sedesiu virs valandos biggrin.gif Taip kad atrikit bendraut,man liudna biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) ruošiuos į polikliniką, o po to įprasta diena nusimato, nieko ypatingo :rolleyes: ir spėju savaitgalis toks pat laukia, visiškai ramus, žiūrėsim filmus, kažką pasigaminsim ir tiek :ax: 

Išties dabar daug kad propaguoja sveiką mitybą, tam tikrus valgymus, sportą ir panašiai. Džiugu, kad žmonės nori jaustis sveikiau ir atrodyti gražiau :ax: Ir parduotuvėse sveikesnių alternatyvų vis daugėja, tai liuks, kad yra iš ko rinktis. 

Nu va, bet lyg čia nesigyrei? :) 

Nepamenu jau, bet galbūt ir neminėjau :) 

Atsakyti

Pasirodo siandien man kursai.. Mano menedzeris parase,kad 8, atvariau-ofise sako-9 biggrin.giftai dabar sedesiu virs valandos biggrin.gifTaip kad atrikit bendraut,man liudna biggrin.gif

Ilgai truks kursai? :mirksiukas: 

Atsakyti
Atseit 9h prasides.. Pagersim kavytes biggrin.gif Tada kazka pasnekes,tada pietus biggrin.gif Tada vel pasnekes ir namo.. Su tom kavytem ir snekom ne apie reikalus istempia iki 15h.. Tiek priklauso,jei nori kad apmoketu ta diena..Realiai kurso turbut kokiai 1-2h..
Atsakyti

Mano valgymai/nevalgymaiirgi tik dėl svorio palaikymo. Mesti nebūtina, na nukristų kokie 2 kg neverkčiau. bet kad jie krenta ne nuo ten kur reikai paprastai. Viršsvorio kažkokio neturiu tai nesilaikau ir ypatingų dietų .

Tai jeigu svoris laikosi vienodas nuolat valgant, tai kam tada suki galvą?  :rolleyes: Kapok tuos obuolius ir vargo nematyk  :hmm: 

Na pas mus su MB gimtadieniai skiriasi 8 d, tai tikrai kas savaite  visu vel nekviesiu  :P  

Aš tai tikrai kviesčiau, nesidalinčiau gimimo dienos šventės  :D  :D 

Na ka,po darbu.. viska perskaiciau pakeliui.. buvau mintyse sudeliojus ka sakyt,bet tingiu telefe rasyt. o kompo negaliu atidaryt,nes tuoj padejeja prisistato

O o o, prasideda - aš irgi tingėsiu kitą kartą  :D  :D 

Aš ramiai vakarą praleidau, paskaičiau, apsitvarkiau truputį, tai ilsiuosi dabar :) jau trečiadienio vakaras, kažkaip per greit, bet nesistebiu jau :D

Ką skaitai šiuo metu?  :) 

Ar žiūrėjai Goodreads programėlę?  :) 

Nu va, bet lyg čia nesigyrei? :) man irgi dabar įdomu ir visai neblogai sekasi, bet dar tik pirmos trys dienos praėjo. Matysim, kaip toliau eisis :) man ir MB svorį būtina mesti. Užsisedėjom :)

Aš irgi jaučiuos užsisėdėjus per visas šventes - tos trys savaitės be sporto tikrai savo padarė.. Bent jau morališkai  :) 

Bet ziuriu visur mada ateina sportuot,laikytis mitybu. PAs mus sporto sales kaip grybai dygsta,LT kiek zinau,irgi. Su MB kartais pasnekam,sakom musu tevai tokiu metu tikrai taip neatrode,kaip mes dabar-jauni ir grazus. nei sportavo,nei maistu ziurejo ir niekam nerupejo

Ir labai super dėl tokios mados, tikrai  :) Gal pagaliau sveikesni, laimingesni žmonės bus, labiau savimi patenkinti  :wub: 

Taip kad atrikit bendraut,man liudna

Tingiu  :ax:  :nail:  :lol:  :lol: 

Labas rytas :) ruošiuos į polikliniką, o po to įprasta diena nusimato, nieko ypatingo :rolleyes: ir spėju savaitgalis toks pat laukia, visiškai ramus, žiūrėsim filmus, kažką pasigaminsim ir tiek :ax:

Išties dabar daug kad propaguoja sveiką mitybą, tam tikrus valgymus, sportą ir panašiai. Džiugu, kad žmonės nori jaustis sveikiau ir atrodyti gražiau :ax: Ir parduotuvėse sveikesnių alternatyvų vis daugėja, tai liuks, kad yra iš ko rinktis. 

Sėkmės  :4u: 

Mūsų savaitgalis irgi ramus nusimato, nieko ypatingo neveiksim. Šeštadienį eisiu nagų tvarkytis ryte, o paskui gal eisim pasivaikščiot ratą vėl, gal į kino teatrą lėksim abi dienas. Reik naudot abonementą, nėr čia ko  :rolleyes:  :D 

Juokiamės, kad dabar taip patogu namus tvarkytis su tuo nauju belaidžiu siurbliu, kad galima išsisiurbt iškart viską ir nereik savaitgalio laukt, susikaupt siurbimui :D 

Pritariu Tavo mintims dėl sveikesnio gyvenimo būdo. Tikrai smagu, kad vis daugiau žmonių tuo susidomi  :rolleyes: 

Išgėriau kavą, sukapojau šokolado likučius. Metas kibt į darbus. Visokių reikalų čia prisigalvojus sau esu šiandien, vos atėjus paskaičiau knygos kelis puslapius, įkvėpimo gavau, tai einu daryt darymų  :D 

Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti
Jau kursai prasidejo,jau nebeliudna biggrin.gif Ijunge filma,jau macius ji,bet pasirodo kasmet pasikartot reikia biggrin.gif pats isejo,tai visi i telefus sulindo biggrin.gif
Atsakyti

Jau kursai prasidejo,jau nebeliudna biggrin.gifIjunge filma,jau macius ji,bet pasirodo kasmet pasikartot reikia biggrin.gifpats isejo,tai visi i telefus sulindo biggrin.gif

Nu puikūs kursai, ką galiu pasakyt  :rolleyes:  :D  :D

Aš va organizuoju mokymus kelioms ateinančioms savaitėms, tai nebus laiko nei telefonams, nei dar kam  :unsure:  :D

Atsakyti
Filmas baiges,kurso vedejas dar negrizo biggrin.gif Rytas,biziakas pas mus. Tai is pradziu skambino jam,paskui iskviete. Dar lygtai 3 filmukus perziuret reiks.. labai tikiuosi,kad be jokiu pietu pertrauku ir anksti namo paleis.
Cia tie kursai grynai saugumas,kaip susimraut,kaip issikraut biggrin.gif
Atsakyti

Giega - žinau tuos filmukus. Pas mus darbe irgi kas metus reikia. Tai čia tas heath and safety induction skaitosi :) 

pietus barščių sriubytė :) tuoj į darbą keliausiu :) kažkaip šiandien prie miego traukia :) 

Atsakyti

Jau namie mirksiukas.gif Pavalgiau,kavos isgeriau.. Ka cia idomaus nuveikus g.gif Gal eit kur su anuke pasivaiksciot,bet saltoka.. Nors turi silta kombinzona..

Suprantu kursus,kur kazka mokina,o tokios nesamones...Grynai prastumem laika.. tai gerai dar kad neverte sedet pilnu 8 h,kaip is pradziu snekejuo.
Atsakyti

Ką skaitai šiuo metu?  :)

Ar žiūrėjai Goodreads programėlę?  :)

Skaitau After serijos ketvirtąją knygą :) toks visiškai lengvas, neįpareigojantis romanas :rolleyes:

Nemeluosiu, tai žinok tikrai nežiūrėjau :B  :blush-anim-cl:

Atsakyti

Aš kavinuosi, darbuojuos, taip ir slenka diena :) eisiu neužilgo valgyt savo antro dienos maisto, tai laukiu jau, nes kažko išalkusi jaučiuosi :rolleyes: 

Kraujo rodikliai mano blogi, virš normos, tai bakterinis uždegimas ir kažkoks mandras pavadinimas ligos, bet aš geriau nesigilinsiu. Aišku antibiotikai, dar bandžiau derėtis, tai daktarė 3 dienoms išrašė, jaučiu bus bombiniai :D 

Atsakyti