Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš paskutiniu metu darbe pradėjau gert kavą gryną, be pieno iš viso. Namie su augaliniu (dabar avižų) dažniausiai geriu. Bet visad be cukraus  :) Geras reikalas grynint  :wub:

Šaunuolė Tu! Man pirmadienį buvo bokso treniruotė, vakar kojoms jėgos treniruotę dariau, tai šiandien vos paeinu  :D  :D

Gaminsiu vieną mėgstamiausių vyro patiekalų - vištienos krūtinėlę, apkeptą ananasais ir sūriu  :) Su ryžiais arba grikiais, nesu tikra dar. Sau su daržovėm ir mažiau priedų  :)

Matai, esmė ne ta, kiek kartų valgai. Aš valgau keturis - penkis kartus dienoj. Trys pagrindiniai (pusryčiai, pietūs, vakarienė) ir du užkandžiai. Esmė, ką ir kiek Tu valgai, kas tinka / netinka, ko geriau atsisakyt  :) Dauguma mūsų sakom, kad mažai valgom, bet sukramsnoji tris obuolius, kelias stiklines sulčių, dar šokoladuką vieną kitą prie kavos ir žiūrėk jau susidaro dienos kalorijų norma, o valgyt vis tiek norisi, nes nieko naudingo sau nesuvalgei  :)

Pavydžiu šiek tiek žiemos ir sniego  :wub: Labai jo pasiilgau. Pas mus atvėso, kurią naktį iki -3 žada, bet sniego nenusimato  :) Aišku nėr ko stebėtis, klimatas ne tas..

Kada atsakymai bus? Žinok aš kai sirgau va dabar, tai irgi kosulys nežmoniškas, vos ne iki blogavimo užsikosėdavau, vakarais dusindavo, gerklėj pradžioj lyg peilių fabrikas buvo. Teko stiprius vaistus imt..

Va va, pritariu aš Tau irgi. Viskas su saiku, bet norint susiimt tikrai yra ką veikt keičiant produktus ir požiūrį  :) 

Aš dabar tą lengvą challenge pradedantiesiems pasiėmiau, tai stengsiuosi tikrai laikytis. Dėl maisto man labai patinka appsas telefone - my fitnest pal. Vyras parodė, abu dabar sekam kalorijas sunaudotas per dieną ir dar pradėjau tokį reikalą - nevalgau 16val per parą o valgau 8. Na nevalgau ištisai, bet per tas 8val stengiuosi sunaudoti savo kalorijas dienos o per tą 16val tik kava/arbata be cukraus, vanduo. Manau tu tikrai girdėjus būsi apie periodinį badavimą(intermitent fasting) :) tai kol kas šiandien 3 diena nu ir visiškai gerai jaučiuosi. Nėra taip kad jausčiaus alkana. Svarbu turėti ką veikti ir kur mintis nukreipt. Plius nemažą dalį tų valandų susaro mano miego laikas :) dar kas lb gerai kad mes su vyru abu tai darom, tai ir padiskutuojam ir pasitariam ir visai lengva tada :) o ne kad tu vienas stengiesi (valia nepasižymiu aš) o kitas šalia kepsnius kerta tom valandom kada tu pasirinkus nevalgyt :) 

Vienu iš dviejų paprasčiausių būdų kepsniams:

Vištienos krūtinėlę išmušu, apiprieskoninu, apvolioju kiaušiny ir džiūvesėliuose, iškepu keptuvėj (su aliejum), uždedu vieną pusę ananasais (vyrui su majonezu patepu prieš tai), uždedu sūrio ir į orkaitę kokioms 3-5min. 

Arba kepu grily be jokių apvoliojimų ir taip pat uždedu ananasus, sūrį ir apkepu orkaitėj  :) Tikrai nieko ypatingo, nieko blatno. Mums skanu  :)

Nu va kone lygiai tas pats man buvo.. Irgi gąsdinausi, kad plaučiams nieko nebūtų, bet viskas tvarkoj  :)

Aš negalėčiau be mėsos, nu man reik mėsos ir viskas. Geriausias tortas - gabalas dešros  :D  :D  :D 

Skaniai skamba, reikės pasigamint. Šnd mačiau vištienos krūtinėlę su sūriu ir šparagais. Irgi turėtų skanu būt :) 

na aš bandžiau nevalgyt mėsos - gal mėnesį pavyko, bet po to po truputį po truputį ir gryžo mėsa į meniu. 

Atsakyti

BigBang, aš tokiu principu 16/8 maitinuosi jau nuo vasaros :) iš pradžių dėl įdomumo, o dabar labai pripratau ir kitaip neįsivaizduoju, o ir man labai patogu :rolleyes: aišku nėra taip, kad aklai šito laikausi, savaitgaliais tikrai ne, bet paprastomis dienomis man labai liuks, tik aš svorio mesti nenoriu, bet pliusų ir kitų labai daug :ax:​ 

Atsakyti

Čia kaip aš be žuvies, galėčiau valgyt ir valgyt :rolleyes:​ 

Iš tiesų prisiminiau, kad turiu namie šviežios skumbrės, kurią reikia būtinai suvartot. Tai bus vyrui vištiena, o man žuvis grilinta šiandien  :wub: Šiaip nelabai mėgstu žuvį, bet stengiuos dažniau ją valgyt, įkomponuot į mitybą  :) 

Dėl maisto man labai patinka appsas telefone - my fitnest pal. Vyras parodė, abu dabar sekam kalorijas sunaudotas per dieną ir dar pradėjau tokį reikalą - nevalgau 16val per parą o valgau 8. Na nevalgau ištisai, bet per tas 8val stengiuosi sunaudoti savo kalorijas dienos o per tą 16val tik kava/arbata be cukraus, vanduo. Manau tu tikrai girdėjus būsi apie periodinį badavimą(intermitent fasting) :) tai kol kas šiandien 3 diena nu ir visiškai gerai jaučiuosi. Nėra taip kad jausčiaus alkana. Svarbu turėti ką veikti ir kur mintis nukreipt. Plius nemažą dalį tų valandų susaro mano miego laikas :) dar kas lb gerai kad mes su vyru abu tai darom, tai ir padiskutuojam ir pasitariam ir visai lengva tada :) o ne kad tu vienas stengiesi (valia nepasižymiu aš) o kitas šalia kepsnius kerta tom valandom kada tu pasirinkus nevalgyt :)

Aha, naudoju aš jį. Buvau net mąsčius apie pirkimą pilnų funkcijų, bet kai nulaužė jų puslapį su labai dideliu kiekiu klientų duomenų, tai apsigalvojau  :D Labai patogi programa sekimui, tik irgi reik žinot vis tiek, kiek pagal save tų kalorijų ir makroelementų suvartot, kad viskas dar geriau būtų  :) 

Girdėjus tikrai apie šį metodą, bet mano gyvenimo būdui nelabai jis tinka. Tai man labiausiai pasiteisino valgyt 4 - 5k. per dieną, sekti makroelementus (baltymų / angliavandenių / riebalų kiekį), kalorijas ir mažinti angliavandenių  :) Gali ir kepsnį sukirst, ir vyno atsigert tada  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
Mano valgymai/nevalgymaiirgi tik dėl svorio palaikymo. Mesti nebūtina, na nukristų kokie 2 kg neverkčiau smile.gif bet kad jie krenta ne nuo ten kur reikai paprastai smile.gif Viršsvorio kažkokio neturiu tai nesilaikau ir ypatingų dietų .
na kai, lėksiu namučio ruoštis baliukan smile.gif palinkėkit man gero vakaro.....na su uošviene užu vieno stalo nėra paprasta, dar ten vieni bus tokie sukuriais morališkai sunku yra....nors bendraujam retai. Man tai nieko-aš pakanti, bet MBs sėda visad kuo toliau nuo jų- nes ten vyras yra pats protingiausias gudriausiais ir jo žodis paskutinis.... smile.gif maniškiui būna dažnai persunku.... smile.gif smile.gif
Atsakyti

Gero vakaro, V-rine :mirksiukas: 

Atsakyti

Na pas mus su MB gimtadieniai skiriasi 8 d, tai tikrai kas savaite  visu vel nekviesiu  :P  

Atsakyti
Na ka,po darbu.. viska perskaiciau pakeliui.. buvau mintyse sudeliojus ka sakyt,bet tingiu telefe rasyt biggrin.gif o kompo negaliu atidaryt,nes tuoj padejeja prisistato biggrin.gif
Atsakyti

Aš ramiai vakarą praleidau, paskaičiau, apsitvarkiau truputį, tai ilsiuosi dabar :) jau trečiadienio vakaras, kažkaip per greit, bet nesistebiu jau :D 

Atsakyti
Kuo daugiau miegu,tuo labiau miego noriu biggrin.gif Si ryta leidau sau gera pusvalandi ilgiau pamiegot,bet dabar vos mirksiu biggrin.gif Mazaja jau nusinese miegot,jauciu ir as einu i lovyte biggrin.gif Gal paskaitysiu,jei sugebesiu biggrin.gif
Atsakyti

BigBang, aš tokiu principu 16/8 maitinuosi jau nuo vasaros :) iš pradžių dėl įdomumo, o dabar labai pripratau ir kitaip neįsivaizduoju, o ir man labai patogu :rolleyes: aišku nėra taip, kad aklai šito laikausi, savaitgaliais tikrai ne, bet paprastomis dienomis man labai liuks, tik aš svorio mesti nenoriu, bet pliusų ir kitų labai daug :ax: 

Nu va, bet lyg čia nesigyrei? :) man irgi dabar įdomu ir visai neblogai sekasi, bet dar tik pirmos trys dienos praėjo. Matysim, kaip toliau eisis :) man ir MB svorį būtina mesti. Užsisedėjom :) 

Atsakyti

labas rytelis

Salta  - 15  :)​ 

Atsakyti
LAbukas

Pas mus +1,bet jutimine,kaip -1...Ir labai siaurinis vejas..KArtais tas -15 atrodo silciau nei musu +1 rolleyes.gif

Bigbang,saunuoliai 4u.gif
Bet ziuriu visur mada ateina sportuot,laikytis mitybu biggrin.gif PAs mus sporto sales kaip grybai dygsta,LT kiek zinau,irgi biggrin.gif Su MB kartais pasnekam,sakom musu tevai tokiu metu tikrai taip neatrode,kaip mes dabar-jauni ir grazus biggrin.gif biggrin.gif nei sportavo,nei maistu ziurejo ir niekam nerupejo biggrin.gif
Atsakyti