Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Patinginiavom siryt ilgiau lovyteje su kavyte "Aviuka Sona " beziurint   :D  :D  :D  kazkaip su MB jei uzmatom si multika,  o ji  ir seniau rytais rodydavo, tai visad paziurim.   :P  o ka ? sekmadienis, niekur skubet nereikia, niekur kojos nekelsiu, visko turiu, einu toliau kazka pasitvarkyti,  paskui pietukams karkos, rugstyniu sriuba, dar padruske trumpam turi uzlekti prekiu pasiimti. , na ir egle jau nupuosti  siandien dar turim. kaip ir visi sekmadienio darbai  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 13 sausio 2019 - 10:32
Labukas

Tai savaitgaliaujat biggrin.gif Mes biski pasivazinejom,dabar visai pasnaust noreciau biggrin.gif
Atsakyti

Trumpam as i LT.. Biski grozio reikalu turiu mirksiukas.gifAtskrendu 15,griztu 19. Dar svogerio gimke,bus siurprizas,bet labai nesiderinom prie jo mirksiukas.gif

Ooo nu faina, šaunuolė. Mačiau voku op kaina rasei, o kaip su papais? :D as gal visai noreciau kadanors :D 

Va ir sekmadienio popietė ;) kai šeštadienį dirbi tai tas savaitgalis labai greit baigiasi :)

Vakar kvailiukė vakare sugalvojau kavos išgert, tai eina sau, kaip pradėjo negera darytis atsigulus, oro trūkt. Taip išsigandau, net jūnas aptirpo... šiandien atsikėliau kažkokios keistos savijautos, be jėgu. Vyras pamatavo spaudima - 90/60... kosmaras kažkoks. Na vet nieko, atsigausiu :) 
Noriu pasigirti - vakar va nusipirkom bilietus į Sicilija balandžio mėnesiui :) :yahoo: 
Atsakyti

Big Bang  - siaip jau kava kelia spaudima, o cia pas tave zemas kiek matau  :hmm: 

Oi kaip fainai atostogos  :wub:  tai jau dabar visi 3 leksite pailseti ?

Atsakyti

Sveikos :) na jau labai greit pralekė sekmadienis, va ilsimės prie TV, balsą žiūrim :rolleyes: diena įprasta, tvarkinėjomės, valgyt gaminomės ir t.t, nieko ypatingo :) 

Sveikata gerėja, tai visu pajėgumu pradėsiu naują savaitę, užteks sirguliuoti :ax: 

BigBang, super! kelionės yra labai gerai :ploja2: 

Atsakyti

Voque , smagu girdeti kad sveiksti  :4u: 

Mes ir ramiai namie pasitvarkiau puikiausiai mesyte isvire naujame greitpuodyje  :clap:  liuks, patenkinta, reiskia bus daznai naudojamas puodas  :didis:  dabar nagus tvarkausi pries nauja darbo savaite ir savo seriala spoksau 

Atsakyti

Labas rytelis

lynoja  dabar +1 o po pietu  jau minusa pranesa, slapdribas, bus smagu  vazinetis, bet tiek to, gero visoms pirmadienio, geriu kavyte ir jau lekiu pro duris  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas, o gal jau laba diena :rolleyes: 

Jau tokio bjaurumo oras šįryt, kad vaje vaje :huh2: pradėjo pustyti, aišku vėjuota, kol iki pašto nubėgau ir sušlapti spėjau, ir sušalti, tai tokį orą vadinu ligų oru, nes tikrai nemalonu, drėgna, jau geriau minuso truputis būtų. 

Pirmadienio rytas įprastas, diena nusimato tokia pati, tai kažko labai pasakoti ir neturiu, darbuosiuos ir tiek :) vakare namai, knyga, galbūt vonia, skani vakarienė ir tiek žinių :rolleyes: 

Atsakyti

Labukas

As siandien vel uz aukle biggrin.gif Jau penktad sake,kad kaip siandien nereiks i darba,o ryte skambina-ateik.. Bet jau oazadejys mazaja ziuret,tai nebejau.. Va visi iseis,eisim kartu namu tvarkyt biggrin.gif

Pas mus irgi silta.. seku orus lt,ziuriu bus tik iki -3, tai gal prasisuksiu su sezonkem.. juk daug po lauka nevaiksciosiu..

Bigbang,2150 euru. Cia su nuolaida man,nes per pazistamus.
Atsakyti

Mes perkam mesa didesniais kiekiais ir saldom. Kazkada lt planavom pirkt puse kiaules,bet kai pamasciau,kur det visokius lasinius, nerukinsi gi 1palties,kur det galva,kojas-as neverdu jokiu saltienu.. o dar skura,dar zaisk ten su visa,tai geriau grynos karbonadines nusiperku ir ramu 

Mes seniau taip pirkdavom. Pamenu dar buvom susiradę parduotuvę, kur prekiauja iš fabriko mėsa, bet mums nepasiteisino dideliais kiekiais pirkti  :) Pamiršdavom išsitraukt vis mėsą, pamiršdavom, kad turim, kai visko kitko prikrauta kameroj. Praeina metai kokie, jau reik mest lauk viską. Nu žodžiu tiesiog nusprendėm nebežaist taip ir perkam savaitei tik dabar  :)

Del pau turbut 10m galvojau,drl voku per sav sugalvojau. Kai jau uzsirasius del papu buvau.. Sugalvojau,kad tuo paciu metu viska padaryt gali.. Abejoju ar buciau dar kada prisiruosus..

Nu liuks labai, kad prisiruošei, kad nusprendei pasidaryt viską. Smagu tikrai, bus įdomu įspūdžiai  :4u:

Čia kaip ir aš visiška bailė ir nesvarbu pas kokį gydytoją eiti :rolleyes:

Aš va irgi bijau, bet ne gydytojų. Aš bijau sužinot diagnozes kokias ar rezultatus po nuėjimo pas gydytoją  :D

va va - ir as norejau sakyti- bus graziausia mociute, bet kazkaip nesivercia liezuvis sakyt- mociute  :P  jau ir taip gyvai maciau, kad puikiai Giega atrodo, kur jau ten iki mociutes. va pas mus namie MB mama- tai tikra mociute  :D  :D

Va va, šaunuolė giega, kad taip savimi rūpinasi, nors jau ir vaikai, ir anūkai  :) Tikras pavyzdys!  :4u:

Taip kad,kaip jautiesi,taip ir atrodai

Teisingai sakai  :)

na ir egle jau nupuosti  siandien dar turim. kaip ir visi sekmadienio darbai  ​ 

Oj nu tikrai, kad jau reikėjo nupuošti eglę  :D Gyvą statėt? Ilgokai laikėsi  :)

Ooo nu faina, šaunuolė. Mačiau voku op kaina rasei, o kaip su papais? :D as gal visai noreciau kadanors :D

Noriu pasigirti - vakar va nusipirkom bilietus į Sicilija balandžio mėnesiui :) :yahoo:

Aš tai norėčiau tik patempimą padaryt, bet gal kada po vaikų  :)

Smagu, sveikinu - yra ko laukt dabar  :) Labai man patiko Sicilijoj, norėčiau grįžti  :wub:

Sveikos :) na jau labai greit pralekė sekmadienis, va ilsimės prie TV, balsą žiūrim :rolleyes: diena įprasta, tvarkinėjomės, valgyt gaminomės ir t.t, nieko ypatingo :)

Vaikų balsą žiūrėjot, ane? Ir kaip?  :) Vis svarstau, ar reik man Emigranto prenumeratos, ar ne  :D Nes LNK Go neradau įrašo  :unsure:

Atsakyti

Mes ir ramiai namie pasitvarkiau puikiausiai mesyte isvire naujame greitpuodyje   :clap:  liuks, patenkinta, reiskia bus daznai naudojamas puodas   :didis:  dabar nagus tvarkausi pries nauja darbo savaite ir savo seriala spoksau 

Man taip patinka tas mūsų multifunkcinis puodas, kad aš įsivaizduoju, kaip Tau smagu su greitpuodžiu   :wub:

lynoja  dabar +1 o po pietu  jau minusa pranesa, slapdribas, bus smagu  vazinetis, bet tiek to, gero visoms pirmadienio, geriu kavyte ir jau lekiu pro duris   :4u:​ 

Saugokit save   :unsure:   :4u:

Pirmadienio rytas įprastas, diena nusimato tokia pati, tai kažko labai pasakoti ir neturiu, darbuosiuos ir tiek  :) vakare namai, knyga, galbūt vonia, skani vakarienė ir tiek žinių  :rolleyes:

Kaip Tavo sveikata?   :4u:

Aš irgi planuoju grįžus paskaityt atsigulus, bandau su nauja knyga susidraugaut   :unsure:

Sveikos   :4u: Pasirodau. Nežinau, ką pasakot   :D Neprisimenu, kada buvau paskutinį kartą..

Visą aną savaitę sportai buvo, penktadienį vakare važiavom šiek tiek apsipirkti. Šeštadienį irgi visa diena buvo skirta gražinimuisi ir apsipirkimui. Iškeliaujam atostogų šį šeštadienį, tai reikėjo amunicija apsirūpinti   :) Vakar buvau su drauge pietų mieste, paskui su vyru ėjom filmą žiūrėt. Grįžus pabaigiau skaityt knygą ir tiek naujienų.

Šiandien labai daug veiklos darbe buvo, vakare bokso treniruotė. Tada grįžus namo buitis, knyga ir tiek žinių   :)

Nieko įdomaus žodžiu, nieko naujo. Skanių pietų visoms, kas dar nevalgė, o valgiusioms gardžios popietinės kavos   :4u:​ 

Mes ir ramiai namie pasitvarkiau puikiausiai mesyte isvire naujame greitpuodyje   :clap:  liuks, patenkinta, reiskia bus daznai naudojamas puodas   :didis:  dabar nagus tvarkausi pries nauja darbo savaite ir savo seriala spoksau 

Man taip patinka tas mūsų multifunkcinis puodas, kad aš įsivaizduoju, kaip Tau smagu su greitpuodžiu   :wub:

lynoja  dabar +1 o po pietu  jau minusa pranesa, slapdribas, bus smagu  vazinetis, bet tiek to, gero visoms pirmadienio, geriu kavyte ir jau lekiu pro duris   :4u:​ 

Saugokit save   :unsure:   :4u:

Pirmadienio rytas įprastas, diena nusimato tokia pati, tai kažko labai pasakoti ir neturiu, darbuosiuos ir tiek  :) vakare namai, knyga, galbūt vonia, skani vakarienė ir tiek žinių  :rolleyes:

Kaip Tavo sveikata?   :4u:

Aš irgi planuoju grįžus paskaityt atsigulus, bandau su nauja knyga susidraugaut   :unsure:

Sveikos   :4u: Pasirodau. Nežinau, ką pasakot   :D Neprisimenu, kada buvau paskutinį kartą..

Visą aną savaitę sportai buvo, penktadienį vakare važiavom šiek tiek apsipirkti. Šeštadienį irgi visa diena buvo skirta gražinimuisi ir apsipirkimui. Iškeliaujam atostogų šį šeštadienį, tai reikėjo amunicija apsirūpinti   :) Vakar buvau su drauge pietų mieste, paskui su vyru ėjom filmą žiūrėt. Grįžus pabaigiau skaityt knygą ir tiek naujienų.

Šiandien labai daug veiklos darbe buvo, vakare bokso treniruotė. Tada grįžus namo buitis, knyga ir tiek žinių   :)

Nieko įdomaus žodžiu, nieko naujo. Skanių pietų visoms, kas dar nevalgė, o valgiusioms gardžios popietinės kavos   :4u:​ 

Atsakyti

Almost, primink į kokią kelionę išlekiat? arba aš visai begalvis, arba nesigyrei :rolleyes: eina sau ir aš kurnors noriu, bent trumpam, bent savaitgaliui :B 

Dėl vaikų balso, tai tikrai liuks projektas, faina pasižiūrėti bent kažką įdomaus per TV ir vis neatsistebiu kiek talentų Lietuvoje, wow tikrai :bigsmile: vakar per kai kuriuos pasirodymus šiurpuliukai lakstė kaip priklauso ir tikrai gerąja prasme keista, kai pas 13-14 metų vaikus balsai kaip pas profesionalus :ax: 

O sveikata, ačiū, viskas geryn :4u:  :mirksiukas: Jūs nesergat? viskas ok? :mirksiukas:​ 

Atsakyti