Mes ir ramiai namie pasitvarkiau puikiausiai mesyte isvire naujame greitpuodyje
liuks, patenkinta, reiskia bus daznai naudojamas puodas
dabar nagus tvarkausi pries nauja darbo savaite ir savo seriala spoksau
Man taip patinka tas mūsų multifunkcinis puodas, kad aš įsivaizduoju, kaip Tau smagu su greitpuodžiu 
lynoja dabar +1 o po pietu jau minusa pranesa, slapdribas, bus smagu vazinetis, bet tiek to, gero visoms pirmadienio, geriu kavyte ir jau lekiu pro duris
Saugokit save

Pirmadienio rytas įprastas, diena nusimato tokia pati, tai kažko labai pasakoti ir neturiu, darbuosiuos ir tiek
vakare namai, knyga, galbūt vonia, skani vakarienė ir tiek žinių 
Kaip Tavo sveikata? 
Aš irgi planuoju grįžus paskaityt atsigulus, bandau su nauja knyga susidraugaut 
Sveikos
Pasirodau. Nežinau, ką pasakot
Neprisimenu, kada buvau paskutinį kartą..
Visą aną savaitę sportai buvo, penktadienį vakare važiavom šiek tiek apsipirkti. Šeštadienį irgi visa diena buvo skirta gražinimuisi ir apsipirkimui. Iškeliaujam atostogų šį šeštadienį, tai reikėjo amunicija apsirūpinti
Vakar buvau su drauge pietų mieste, paskui su vyru ėjom filmą žiūrėt. Grįžus pabaigiau skaityt knygą ir tiek naujienų.
Šiandien labai daug veiklos darbe buvo, vakare bokso treniruotė. Tada grįžus namo buitis, knyga ir tiek žinių 
Nieko įdomaus žodžiu, nieko naujo. Skanių pietų visoms, kas dar nevalgė, o valgiusioms gardžios popietinės kavos
Mes ir ramiai namie pasitvarkiau puikiausiai mesyte isvire naujame greitpuodyje
liuks, patenkinta, reiskia bus daznai naudojamas puodas
dabar nagus tvarkausi pries nauja darbo savaite ir savo seriala spoksau
Man taip patinka tas mūsų multifunkcinis puodas, kad aš įsivaizduoju, kaip Tau smagu su greitpuodžiu 
lynoja dabar +1 o po pietu jau minusa pranesa, slapdribas, bus smagu vazinetis, bet tiek to, gero visoms pirmadienio, geriu kavyte ir jau lekiu pro duris
Saugokit save

Pirmadienio rytas įprastas, diena nusimato tokia pati, tai kažko labai pasakoti ir neturiu, darbuosiuos ir tiek
vakare namai, knyga, galbūt vonia, skani vakarienė ir tiek žinių 
Kaip Tavo sveikata? 
Aš irgi planuoju grįžus paskaityt atsigulus, bandau su nauja knyga susidraugaut 
Sveikos
Pasirodau. Nežinau, ką pasakot
Neprisimenu, kada buvau paskutinį kartą..
Visą aną savaitę sportai buvo, penktadienį vakare važiavom šiek tiek apsipirkti. Šeštadienį irgi visa diena buvo skirta gražinimuisi ir apsipirkimui. Iškeliaujam atostogų šį šeštadienį, tai reikėjo amunicija apsirūpinti
Vakar buvau su drauge pietų mieste, paskui su vyru ėjom filmą žiūrėt. Grįžus pabaigiau skaityt knygą ir tiek naujienų.
Šiandien labai daug veiklos darbe buvo, vakare bokso treniruotė. Tada grįžus namo buitis, knyga ir tiek žinių 
Nieko įdomaus žodžiu, nieko naujo. Skanių pietų visoms, kas dar nevalgė, o valgiusioms gardžios popietinės kavos