O Mouette sveika gyva
ir dar i kelione varo
nu eina sau kaip faina. cia visos kazkaip kazkur ruosiasi vykti
Labas rytelis
Kas kavytes su manim ?
Kaip cia siryt keliai
vakar vakare internete ziurinejau, tai jau aplink Kauna avariju
kur tik kalnas- stop, neuzvaziuoja
Labas rytas
jis ankstyvas, mieguistas, o dar kai toks oras, tai tik norisi šiltai susisukus gulėti po patalais
Vakar kažkaip nieko gero nebenuveikėm, vėlokai grįžom, tai ramiai vakarą leidom ir gan anksti užmigom
Na, o daugiau viskas įprastai, diena kaip ir visos kitos, tik vakare su SB pas gydytojus lėksim
Labas rytas
Kaip pingvinas atjudėjau iki darbo, žvėriškai slidu.. ![]()
vakar vakare internete ziurinejau, tai jau aplink Kauna avariju
kur tik kalnas- stop, neuzvaziuoja
Tai aš jau įsivaizduoju, kas ant Parodos kalno darosi pas jus...
Sveikos
Pasidariau puodą kavos, susižiūrėjau, ką šiandien reiks nuveikt ir kibsiu į darbus
Vakar po darbo bokso treniruotė buvo, puikiai išsikroviau, tai naktį miegojau, kaip sakoma, ne kaip kūdikis, o kaip kūdikio tėtis
Taip skaniai privalgiau dar grįžus po sporto - vyras tik juokės, kad nieko net daryt nereikėjo, o aikčioju kaip dangiškosios manos priragavus. Iškepė grily kalakutienos "šoninės" - nežinau, kaip kitaip pavadint
Čia ją naudoja vietoj kiaulienos šoninės pusryčiams, taip atrodo
Išvirė kiaušinių, pripjaustė raudonos paprikos, skrebutį padarė ir sūrio. Jetus, nu geriausia vakarienė
Dar pasidariau IPL sesiją - Kalėdoms gavau namų naudojimui lazerį plaukams naikint, tai po antrą sesiją visoms vietoms pasidariau
Šiandien po darbo eisiu sportuot, savo programą darytis. Grįžus pavalgysim ir eisiu knygos gal paskaityt, nežinau net. Daugiau nieko neturiu ką pasakot, viskas kaip visada
Ai, dar kurjeris turi atvežti Kalėdų dovanas nuo vyro brolio šeimos, tik nesusikalbėjimas įvyko dėl adresų, o dabar ir nežinau, kaip ten bus
Bus matyt, kaip nors pasiimsim, susitarsim
Tiek naujienų, tiek senienų. Visoms puikios dienos ir skanios kavos
Ir mes vakar vakarienei kiaušinių valgėm, kažkaip užsimaniau, nes naminių nusipirkom, tai ir greita, ir skanu
tik mes paprastai, tiesiog šalia daržovės ir tiek.
Prisipirkom šiandien vaisių daug, tai jau kaip valgysiu
negaliu nei dienos be jų, pastaruoju metu ypač norisi daug ir visokių, o dar užsisakėm iš žmonių, kurie kaip teigia veža tiesiai iš Ispanijos sodų, tai tikrai matosi, kad neišvaizdūs, neapipurkšti, o jau skanumo
Prieš šventes taip pat pirkom, tai likom patenkinti
Almost ir kaip tas lazeris? Kas kiek laiko daryt reikia? Mb buvo is drauges pasiskolines,jam keli uso plaukai taip ne i tema auga,norejo nulazerint,tai jokio tolko.. Na gal per retai dare..
As kita sav 4x eisiu,tai ant koju jau visai reti plaukai,pazastyse tik toks kusiukas maziukas,o ir bikini jau labai akivaizdziai matos
Kiausai pas mus pusryciams buna
Na ka,lagaminai sukrauti,tuoj i orouosta varysim
Ir mes vakar vakarienei kiaušinių valgėm, kažkaip užsimaniau, nes naminių nusipirkom, tai ir greita, ir skanu
tik mes paprastai, tiesiog šalia daržovės ir tiek.
Mes paskutiniu metu jau rečiau kiaušinius valgom, pagrinde pusryčiams keptus su pievagrybiais, kiaulienos kumpiu arba liesa šonine. Sotūs, stiprūs, skanūs pusryčiai
Kažkur kavinėse savaitgalio vėlyviems pusryčiams imu skystai virtų kiaušinių be lukšto, dievinu
Namie kartais virtų kiaušinių užsimanau. Bet pernai buvo vienu momentu gal du mėnesius kasdien pusryčiams kiaušinienę valgydavom, tai atšipo dantys
Almost ir kaip tas lazeris? Kas kiek laiko daryt reikia? Mb buvo is drauges pasiskolines,jam keli uso plaukai taip ne i tema auga,norejo nulazerint,tai jokio tolko.. Na gal per retai dare..
Na ka,lagaminai sukrauti,tuoj i orouosta varysim
Gerai, ką aš žinau
Pradžioj reikia 4k. kas dvi savaites, po to palaikymui berods kas 6sav. prasivažiuot vėl ir viskas. Viskas turi pasimatyt po to vadinamo bootcamp, po keturių kartų
Tai po 8sav. Man jau pradėjo poveikis matytis po dviejų kartų, ypatingai pažastims, bikini. Matysiu, kaip toliau bus
Sėkmės
Giega, sekmės kuo didžiausios
Aš jau kaip laukiu penktadienio vakaro, eina sau. Kraut lagaminus su taure vyno, laukt atostogų, naujovių
Šeštadienį irgi sakėm lėksim pusryčių kažkur skaniai, paskui oro uoste po parduotuves paslampinėt. Žinau, kad dauguma žmonių nemėgsta oro uostų, bet man ten taip patinka - aš jaučiu galėčiau paskutiniu metu vis skraidyt ir skraidyt
Labai i pardes nejom.. Mb i Hugobosa uzejo,bet niekas i aki nekrito