Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, primink į kokią kelionę išlekiat? arba aš visai begalvis, arba nesigyrei :rolleyes: eina sau ir aš kurnors noriu, bent trumpam, bent savaitgaliui :B

Dėl vaikų balso, tai tikrai liuks projektas, faina pasižiūrėti bent kažką įdomaus per TV ir vis neatsistebiu kiek talentų Lietuvoje, wow tikrai :bigsmile: vakar per kai kuriuos pasirodymus šiurpuliukai lakstė kaip priklauso ir tikrai gerąja prasme keista, kai pas 13-14 metų vaikus balsai kaip pas profesionalus :ax:

O sveikata, ačiū, viskas geryn :4u:  :mirksiukas: Jūs nesergat? viskas ok? :mirksiukas:​ 

Nesigyriau, viskas labai netikėtai greitai gavosi  :) Lėksim slidinėt į Austriją. Labai įdomu, nes niekad nesam slidinėję ant tikro sniego taip rimtai. Nu vaikystėj ten su slidėm miške pas močiutę tai aš nelaikau slidinėjimu  :D Esam čia į dirbtinę trąsą važiavę, bet žinai nuo tikros trąsos tai skirtumas didžiulis, nesulyginsi  :) 

Mes paskutinius gal kokius metus, jei ne daugiau, lietuviškos televizijos iš viso nežiūrim. Namie neturim, neprenumeruojam nieko, pas draugus tik kai buvom, tai buvo įjungta - jie Emigranto prenumeratą turi, tai žiūri laidas kelias, paleista fone šiaip būna. Mes pagrinde Netflix arba vietinius kanalus  :) Jau dabar man ir keista būna girdėt lietuviškai paleistą kokį filmą ar laidą. Ypač filmų jau norisi tik originalo kalba  :) 

O kad talentų daug Lietuvoj, tai tikrai taip. Kartais net liūdna, kad neturi galimybės tėvai leist tiems talentams skleistis, mokytis aukščiau kažkur  :unsure: 

Liuks, svarbu, kad gerėja  :4u: Kaip Tavo kiti sveikatos reikalai? Hormonai tvarkosi po truputį? Kaip šeimos moterų sveikatos?  :4u: 

Aha, mes gerai, 3 * tfu, ačiū  :) Vis bandau sugaut, nuo ko man čia tos alergijos būna. Kol tyrimų nepasidariau, tai sunkoka žinot  :D​ 

Atsakyti

Nesigyriau, viskas labai netikėtai greitai gavosi  :) Lėksim slidinėt į Austriją. Labai įdomu, nes niekad nesam slidinėję ant tikro sniego taip rimtai. Nu vaikystėj ten su slidėm miške pas močiutę tai aš nelaikau slidinėjimu  :D Esam čia į dirbtinę trąsą važiavę, bet žinai nuo tikros trąsos tai skirtumas didžiulis, nesulyginsi  :)

Liuks, svarbu, kad gerėja  :4u: Kaip Tavo kiti sveikatos reikalai? Hormonai tvarkosi po truputį? Kaip šeimos moterų sveikatos?  :4u:

Aha, mes gerai, 3 * tfu, ačiū  :) Vis bandau sugaut, nuo ko man čia tos alergijos būna. Kol tyrimų nepasidariau, tai sunkoka žinot  :D​ 

Eina sau kaip liuks! ilgam išlekiat? :bigsmile:  :mirksiukas: aš nesu tokio sporto gerbėja, bet kam patinka tokie dalykai, tai tikrai super tokios kelionės, va MB taip pat labai nori, vis dairosi/žiūrinėja :ax: 

Viskas lyg neblogai, na bent kiek aš žinau :ax: o man tai visaip, neturiu kito apibūdinimo, tiktų tik toks, tai va daugiau šia tema nelabai ką ir pasakyti turiu :mirksiukas: 

O pati turi bent kokių įtarimų? :huh2:​ 

Atsakyti

Eina sau kaip liuks! ilgam išlekiat? :bigsmile:  :mirksiukas: aš nesu tokio sporto gerbėja, bet kam patinka tokie dalykai, tai tikrai super tokios kelionės, va MB taip pat labai nori, vis dairosi/žiūrinėja :ax:

Viskas lyg neblogai, na bent kiek aš žinau :ax: o man tai visaip, neturiu kito apibūdinimo, tiktų tik toks, tai va daugiau šia tema nelabai ką ir pasakyti turiu :mirksiukas:

O pati turi bent kokių įtarimų? :huh2:​ 

Savaitei  :) 

Mano vyrui kaip ir labiau patiko su snieglente, man labiau su slidėm. Bet jis nusprendė su slidėm šįkart pasimokyt, o jei patiks apskritai tokios atostogos, tai gal su snieglente kitą kartą bandysim  :) Pagąsdinau tėtį šįryt, nes ten gi snygis labai stiprus buvo ir žuvusių, deja, buvo.. Bet tikiuosi, kad viskas susitvarkys iki savaitgalio ir bus liuks  :) Jei nepatiks slidinėt, tai bent jau sniegu pasidžiaugsiu  :D 

Supratau  :4u:  :oro_buckis: 

Žinok tikrai ne. Kažkaip galvojau vienu metu, kad gal su gliutenu rimtai kas susiję, dar su dulkių erkutėm gal. Bet iš esmės neturiu absoliučiai jokios užtikrintos minties, dėl ko man čia taip..

Atsakyti
Va manes irgi netraukia saltos atostogos biggrin.gif Nezinau,pabandyciau,gal patiktu,bet kazkaip nekyla rankos moket uz sniegus biggrin.gif Man visokie nardymai,plaukimai daug labiau patinka biggrin.gif Mb irgi.. Va draugu kompanija,vien vyrai,19 d isvaro i Ukraina slidinet,kalbino ir mb,bet nenorejo..
Atsakyti

Aš tai labai džiaugiuos, kad snieguotos atostogos bus - labai pasiilgau sniego  :rolleyes:  :wub:​ 

Atsakyti

Fu fu fu oras- tai sninga,  tai lyja, tai slapdriba, namo vaziuot  :oh:  jau  atrodo tikrai nelekiu,  pries Ramuciu sankryza ziuriu pradejo mirkseti zalias sviesoforas, ai galvoju nespesiu, pradejau stabdyti, aisku taip  palengva kaip visad - ne velnio -ciuozia masina,  ABS  kala per pedala ir nestoja  :blink:  tiek kad  masinu prekyje nera , kelias tuscias, na tai paciuoziau ir sustojau., bet jau  uz juostos  gerokai  :P  kelias tiesiog blizga, tai jau i Kauna ivaziavau visia neskubedama  :)​ 

Oj nu tikrai, kad jau reikėjo nupuošti eglę  :D Gyvą statėt? Ilgokai laikėsi  :)

kad dirbtine nedidute, kamputyje ramiai stovi, niekam nemaiso, dar vis grazu lempikes padeginti 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 sausio 2019 - 17:37
Pernai,kai pas mus oasnige buvo,irgi stabdau ir ciuoziu.. Suku vaira,nei is vietos.. Sustojau 2cm pries kitos masinos kampa..

Atsakyti

Va manes irgi netraukia saltos atostogos biggrin.gifNezinau,pabandyciau,gal patiktu,bet kazkaip nekyla rankos moket uz sniegus biggrin.gifMan visokie nardymai,plaukimai daug labiau patinka biggrin.gifMb irgi.. Va draugu kompanija,vien vyrai,19 d isvaro i Ukraina slidinet,kalbino ir mb,bet nenorejo..

As jau ir   geriau kur silta ir nerti i siltas bangas. Vaikysteje cia po LT miskus buvo smagu su slidemis paciuozineti, bet i kalnus ?? neeee, aciu.  tikiu, kad ten fantastiskai grazu, bet ne man su savo svoriu ten dribineti nuo kalnu, gal jau isgyvensiu ir be kalnu. MB visiskai i tokius kalnus neuztempciau, tas  sakytu- is karto  mediku komanda paskui veskis, nespetu gipsuoti  :D  :D​ 

Atsakyti

Pernai,kai pas mus oasnige buvo,irgi stabdau ir ciuoziu.. Suku vaira,nei is vietos.. Sustojau 2cm pries kitos masinos kampa..

tai va laimingai . as taip irgi pagalvojau, gerai,  kad ir man  tuscia, nes kazkaip rankini staigiai traukti  nekilo ranka, bet jei butu masina priesais  tai ka zinau  :hmm:  :hmm:  vienu zodziu vaziuojam leciau ir laikomes saugaus atstumo

Atsakyti

Aš tai labai džiaugiuos, kad snieguotos atostogos bus - labai pasiilgau sniego  :rolleyes:  :wub:​ 

grizau pries valanda, o dabar  ziurejau per langa- galiu eit atsikasineti  masiniuka, net neatskirsi kur mano, kur  kaimynu. tai kad aciu, turim ir cia kuom pasidziaugti  :D  :D  :D  atvaryk ir tu pasidziaugsi kartu  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Pas mus va nei sniego nereik, aną savaitę vos į avariją nepapuolėm per molį vieną.. Sankryžoj neapsižiūrėjo ir šovė sukt į dešinę (tai kaip Lietuvoj į kairę), kai mes jau buvom įvažiavę į sankryžą tiesiai važiuot. Tik akis užsidengiau ir jaučiau, kaip ABS mašiną stabdo. Per Marytės plauką, kai saka. Vyrs jau galvojo bus gera plioškė.. Nu bet viskas gerai, kas gerai baigiasi, ane?  :) 

mickute - kaip sakoma pabandžius gal kitaip galvotum  :) Vaikystėj su slidėm po mišką tiesiojoj varyt aš to net slidinėjimu nelaikau  :D Labai man įdomu, smalsu išbandyt kažką naujo  :wub: 

Sniegais Lietuvoj aš jau savo gyvenime džiaugiaus, metas kažkur naujai to sniego pamatyt  :rolleyes:  :)​ 

Atsakyti

Labutis! Čia ir aš. :)

Truputį darbinga sausio pradžia. Vos grįžus pasitiko nemažai susitikimų ir darbų, jausmas panašus, lyg prieš pat šventes.  :D Tai nelabai spėjau suktis, o praėjusią savaitę dar ir apsirgau, bet nuo šeštadienio sveikesnė, dabar tik bekosėju.  :) 

Tempai šią savaitę apmažėję, pamažu jaučiu, kad rutina sugrįžta po tų švenčių, pagaliau.  :) 

Kitą savaitę išvykstam į Izraelį, tai bus 5 dienos šilumoje, labai laukiu.   :angel_not:​  

Ir einu skaityti ir pasivyti jūsų dabar. :D 

Atsakyti