Almost, primink į kokią kelionę išlekiat? arba aš visai begalvis, arba nesigyrei
eina sau ir aš kurnors noriu, bent trumpam, bent savaitgaliui
Dėl vaikų balso, tai tikrai liuks projektas, faina pasižiūrėti bent kažką įdomaus per TV ir vis neatsistebiu kiek talentų Lietuvoje, wow tikrai
vakar per kai kuriuos pasirodymus šiurpuliukai lakstė kaip priklauso ir tikrai gerąja prasme keista, kai pas 13-14 metų vaikus balsai kaip pas profesionalus
O sveikata, ačiū, viskas geryn
![]()
Jūs nesergat? viskas ok?
Nesigyriau, viskas labai netikėtai greitai gavosi
Lėksim slidinėt į Austriją. Labai įdomu, nes niekad nesam slidinėję ant tikro sniego taip rimtai. Nu vaikystėj ten su slidėm miške pas močiutę tai aš nelaikau slidinėjimu
Esam čia į dirbtinę trąsą važiavę, bet žinai nuo tikros trąsos tai skirtumas didžiulis, nesulyginsi
Mes paskutinius gal kokius metus, jei ne daugiau, lietuviškos televizijos iš viso nežiūrim. Namie neturim, neprenumeruojam nieko, pas draugus tik kai buvom, tai buvo įjungta - jie Emigranto prenumeratą turi, tai žiūri laidas kelias, paleista fone šiaip būna. Mes pagrinde Netflix arba vietinius kanalus
Jau dabar man ir keista būna girdėt lietuviškai paleistą kokį filmą ar laidą. Ypač filmų jau norisi tik originalo kalba
O kad talentų daug Lietuvoj, tai tikrai taip. Kartais net liūdna, kad neturi galimybės tėvai leist tiems talentams skleistis, mokytis aukščiau kažkur
Liuks, svarbu, kad gerėja
Kaip Tavo kiti sveikatos reikalai? Hormonai tvarkosi po truputį? Kaip šeimos moterų sveikatos?
Aha, mes gerai, 3 * tfu, ačiū
Vis bandau sugaut, nuo ko man čia tos alergijos būna. Kol tyrimų nepasidariau, tai sunkoka žinot