Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ramybe biggrin.gif Ka veikinejat?

Bandziau pietu nusnaust,bet neuzsimigo.. Tai dabar i kiemeli isejom su anuke biggrin.gif Vezime sedet nenori,o ant ranku as jos negaliu imt.. tai kieme takeliu vaiksto pirmyn atgal biggrin.gif Ant zoles nelipa biggrin.gif
Saulyte sviecia,grazu,bet visai nesilta..

Registruojas siandien mb pas seimis gyd. Gavo taloneli 10:05,nuvaro,o pasirodo 17:10 biggrin.gif Nu bet ir as isgirdau kad 10:05 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 21 sausio 2019 - 16:25

Aš kątik pavalgiau, tai toliau darbuojuos :) tokia greita diena, viskas taip greit, kad vaje vaje :D o šiaip įprastas pirmadienis, nieko ypatingo, nieko įdomaus :rolleyes:​ 

Atsakyti

O mes kol vaziavom i darba tai puikiausiai matem menuliuka- pradzioj tik plonas pjautuvas matesi.  kieme kai islipom, tai toks raudonas buvo, kolegos irgi neskubejo i vidu eiti, visiems reikejo dar i menuli paspoksoti.  diena lengva, darbu nedaug, niekur skubet nereikia, grizus prikepiau miltiniu blynu su obuoliais, o tai apziurejau kad balkone na tokie jau biskeli obuoliukai  :hmm:  prasosi, kad kazka su jais daryciu.  nu tai ir prikepiau- tures ka anyta dar ir ryt ka valgyti   :ax: 

Atsakyti
O mes filmus ziurinejam.. Mazoji graziai viena zaidzia,saukstuka i tokia dezute su skylutem,kur kaladeles mest reikia,kaisioja biggrin.gif

Man vis akis pamaudzia.. bet ne pjuvi,o pacias akis.. Taip grauzt pradeda is niekur nieko,pabliaunu,pabunu uzsimerkus,nurimsta..
Atsakyti

Labas rytelis.

ir dar pasnigo per nakti   :P 

Atsakyti

Labas rytas :) balta balta kur dairais :rolleyes: ir pajūris džiaugiasi sniegu, tikrai graži žiema, oras visai neblogas :) 

Vakar kažkaip negerai jaučiausi, grįžusi tiesiog ilsėjaus ir nieko nenorėjau, be jėgų buvau visiškai :) 

Šiandien įprasta diena: darbas, namai, dar reikia iki Akropolio nulėkti, nes turim pora gimtadienių šią savaitę, tai noriu dar dovanų nupirkt, kokį gėrimą skanesnį :D va toks ir nusimato antradienis. 

Visoms gerų darbų, geros nuotaikos, kvapnios kavos :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 22 sausio 2019 - 09:26
LAbukas

Saulyte sviecia,bet saltoka..MB is pat ryto vaziavo krauja priduot,keliena vis skauda..KAzkada sake,kad prasidedantis artritas,bet gal truksta koks meniskas..Porai draugu panasiai skaudejo,operacijas dare..

KA veiksim,nezinau..Biski iki pardziu reiktu..Bet nedega..Vienam raj toks sviesu show vyksta.Pernai buvom,labai patiko,reiktu ir siemet kaip nors davaziuot,greit jau ten baigsis..
Atsakyti

artritas irgi ne koks variantas, sito jau neisgydisi. kolege darbe kencia nuo artrito. man cia kai pries pora metu skaudejo ranka,  tai irgi kazka daktare apie artrita snekejo, bet kazkaip pirma karta tada apie ji girdejau, 

jau po darbu,   uzsukau i parde, einu kokios kiausinienes pasikepsiu, dar icbergo turiu, salotyciu pasidarysiu

Atsakyti

Ir aš namuose arbatinuosi, bet lėksiu dar vėliau iki darbo, nes šiandien man tokia susimakalavusi diena, ilgai kažkaip Akropoly užtrukau, bet nusipirkau ko reikėjo, tai ramu :) 

Einu gamintis vakarienę, bus keptos daržovės su kalmarais, greit sumesiu - apkeps ir bus liuks :rolleyes: 

Atsakyti

Voque, ka  gero dovanu pirkai ?

as jau ir  apsitvarkiau, pagaliau prisedau su arbata prie teliko, dar adata su siulais atsinesiau, biskeli reikia dar pasidarbuoti 

Atsakyti

Pirkau ne tik nuo savęs, bet ir teta prašė, nes sirguliuoja, tai iš Pandoros čekį, taip pat Akropolių čekių prašė :) 

Atsakyti
O as taip ir prasedejau visa diena namie..Negaliu sakyt,kad sergu,bet kazkokia dauzta jauciuos..Pietu net du kart miegojau ir dabar visai i lovyte eiciau biggrin.gif
NA ryt jau biski reikalu turiu,tai nori nenori iseit turesiu biggrin.gif Ryt man lazerine depiliacija.Reikia ant pilvo atsigult,kai lazeriuoja kojas...O kaip biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti