Bandziau pietu nusnaust,bet neuzsimigo.. Tai dabar i kiemeli isejom su anuke
Saulyte sviecia,grazu,bet visai nesilta..
Registruojas siandien mb pas seimis gyd. Gavo taloneli 10:05,nuvaro,o pasirodo 17:10
O mes kol vaziavom i darba tai puikiausiai matem menuliuka- pradzioj tik plonas pjautuvas matesi. kieme kai islipom, tai toks raudonas buvo, kolegos irgi neskubejo i vidu eiti, visiems reikejo dar i menuli paspoksoti. diena lengva, darbu nedaug, niekur skubet nereikia, grizus prikepiau miltiniu blynu su obuoliais, o tai apziurejau kad balkone na tokie jau biskeli obuoliukai
prasosi, kad kazka su jais daryciu. nu tai ir prikepiau- tures ka anyta dar ir ryt ka valgyti
Labas rytas
balta balta kur dairais
ir pajūris džiaugiasi sniegu, tikrai graži žiema, oras visai neblogas
Vakar kažkaip negerai jaučiausi, grįžusi tiesiog ilsėjaus ir nieko nenorėjau, be jėgų buvau visiškai
Šiandien įprasta diena: darbas, namai, dar reikia iki Akropolio nulėkti, nes turim pora gimtadienių šią savaitę, tai noriu dar dovanų nupirkt, kokį gėrimą skanesnį
va toks ir nusimato antradienis.
Visoms gerų darbų, geros nuotaikos, kvapnios kavos ![]()
artritas irgi ne koks variantas, sito jau neisgydisi. kolege darbe kencia nuo artrito. man cia kai pries pora metu skaudejo ranka, tai irgi kazka daktare apie artrita snekejo, bet kazkaip pirma karta tada apie ji girdejau,
jau po darbu, uzsukau i parde, einu kokios kiausinienes pasikepsiu, dar icbergo turiu, salotyciu pasidarysiu
Ir aš namuose arbatinuosi, bet lėksiu dar vėliau iki darbo, nes šiandien man tokia susimakalavusi diena, ilgai kažkaip Akropoly užtrukau, bet nusipirkau ko reikėjo, tai ramu
Einu gamintis vakarienę, bus keptos daržovės su kalmarais, greit sumesiu - apkeps ir bus liuks