Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Valio penktadienis  :clap:  nors   darbu apmazejo, tai  per daug ir nereikia niekur skubeti, bet vis tiek smagu, kai savaitgalis  jau cia pat 

Atsakyti

Labas rytas :) penktadienį pasitinkam su nuostabia žiema už lango, nes pusnys iki kelių (perdedu truputį) :D 

kai pradėjo vakar snigti, tai tikriausiai per naktį ir snigo, galėtų kurį laiką pasilaikyti toks oras :rolleyes: 

Penktadienis - darbadienis, tuo viskas ir pasakyta. Tikslas šios dienos/vakaro susiskaičiuoti savo išlaidas, pajamas, tai vaje bus reikalų :hmm:  :B Na, bet reikia, tai reikia, rytoj savaitgaliausim :ax: 

Atsakyti
Labukas

vis dar skauda.. Vakar dar spaudimas sukilo siaubingai,tai vaistu isgeriau ir ejau miegot.. o kai miegot galiu tik ant nugaros,tai.. dabar ne tik papus skauda bet ir nuguleta sikna.. nakti pira kartu atsisedus buvau,kad pakeist poza..

Siurprizas sesei pavyko puikiai. grizta po darbo,ziuri ir savo akim netiki biggrin.gif o as su akiniais,tai ne tu siulu nesimato,bliuska irgi uzdengia gorsetus,tai kad papus pasidariau jau pati parodziau,nes taip ir nesuprato biggrin.gif
Is vis galvojo kad cia tik siaip atlekem biggrin.gif
Atsakyti

Giega, laikykis :4u: kada atgal skrendat? :mirksiukas: 

Atsakyti
Sveikos, žiema užu lango kaip iš paveiksliuko:)

Šiandien vos nepramigau, gerai kad vaikas į wc ėjo...o tai sapnuoju ryškius sapnus, net tris kartus sugebėjusi autopilotu atjungti žadintuvą..... smile.gif

Giega, kentėk užtai būsi gražuola bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti

Sveikos, žiema užu lango kaip iš paveiksliuko:)

Oi pritariu, neina atsigrožėti :bigsmile: 

Kaip penktadienis visoms? darbingas? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Siurprizas sesei pavyko puikiai. grizta po darbo,ziuri ir savo akim netiki biggrin.gifo as su akiniais,tai ne tu siulu nesimato,bliuska irgi uzdengia gorsetus,tai kad papus pasidariau jau pati parodziau,nes taip ir nesuprato biggrin.gif

geras  :D  :D​ 

Atsakyti

Siurprizas sesei pavyko puikiai. grizta po darbo,ziuri ir savo akim netiki biggrin.gifo as su akiniais,tai ne tu siulu nesimato,bliuska irgi uzdengia gorsetus,tai kad papus pasidariau jau pati parodziau,nes taip ir nesuprato biggrin.gif

geras  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

tinginiauju, ruosiuosi i svecius- galva issiploviau, nusilakavau dabar nagus, tai nieko daryti negaliu, uz tai netrukdo serialus spoksoti 

Atsakyti
Labukas

O mes jau orouoste.. Atvariau kaip zvaigzde biggrin.gif Skrybele,akiniai nuo saules,mb is paskos lagaminus tempia biggrin.gif Muitininkas kreivai syptelejo,kai i mano akis paziurejo biggrin.gif
Vakar pas sese sode pabaliavojom,atvare dar dvi poros draugu,tie irgi nesitikejo musu pamatyt biggrin.gif Su sokiais,su maudynem sniege biggrin.gif Tik as kaip durniuke vandeni apsikabinus ant sofos sedejau biggrin.gif Nors viena leta soki pasiubavom su mb,as papus laikiaus biggrin.gif
Siandien uzvarem i Tigrasa cepu pavalgyt ir va jau orouoste skrydzio laukiam..
Atsakyti

Labukas

O mes jau orouoste.. Atvariau kaip zvaigzde biggrin.gifSkrybele,akiniai nuo saules,mb is paskos lagaminus tempia biggrin.gifMuitininkas kreivai syptelejo,kai i mano akis paziurejo biggrin.gif
Vakar pas sese sode pabaliavojom,atvare dar dvi poros draugu,tie irgi nesitikejo musu pamatyt biggrin.gifSu sokiais,su maudynem sniege biggrin.gifTik as kaip durniuke vandeni apsikabinus ant sofos sedejau biggrin.gifNors viena leta soki pasiubavom su mb,as papus laikiaus biggrin.gif
Siandien uzvarem i Tigrasa cepu pavalgyt ir va jau orouoste skrydzio laukiam..

nu jo  :D  gerai turejai  atrodyti , ypac kai lauke saules nera  :lol:​ 

Atsakyti

Laaaabas visoms :) ir kodėl čia taip tylu? kaip šeštadieniaujat? :mirksiukas: 

Mano diena greita, buvau apsipirkti, buvau kavos su šeima, dar darbo truputį turėjau ir va jau vakaras :) 

dabar gamina MB midijas, vyno atsidarėm - vakarosim :ax: 

Atsakyti