Labas rytelis
sninga uz lango, mes rytine kavyte geriam, pusryciaujam, dar visi tokie aptinge
V-RIne- puse 12 grizom
labai smagiai pasisedejom, mes tai pirma karta pas juos, bet dabar tai jau zinom, kad ne paskutini
kazkaip tu giminaiciu yra, ir cia palyginus visai netoli gyvena, bet vis neprisiruosi. dabar jau mastau kada cia juos pas save pasikvietus
tikrai malonus ir smagus zmones. Nors vakar taip ir neblogai pasisedejom, visko prisiragavom
bet siryt prabudau kaip agurkelis, kaip vien tik kava buciau vakar gerus
papusryciavom, as i parduotuve islekiau pasivaikscioti, MB dar iki draugu nuejo, gal ka gero dar nuveiks. biskeli apsiprekinau, spejau jau viena skalbima prasukti, balandeliai susukti ir apkepinti, tereikia tik istroskinti, bet dar neskubu, nenoriu valgyt, bulves irgi nuskustos, is likusio farso dar kukuliu pasidariau, bus man pietums i darba. tai kad jau visko prisiruosiau, prisigaminau, dar spejau ir su sluota paskraidyti o dabar jau galiu ir patinginiauti
O tai tolokai nuo taves mama gyvena ? pas mus sninga. ir taip smagiai, dar ryte buvo apstoje , bet panasu, kad dabar pridrebs jau sniegucio. bet man jau dzin
baigesi MB katino dienos, ryt i darba, tai jau nereiks paciai masinos atsikasineti
MB praeita savaite per daktarus praejo, jam po tu jo ligu priklauso profilaktiskai kas kuri laika pasirodyti, tai kad viskas gerai, jokiu blogumu nerasta, tai pentkadieni grizo davolnas kaip livaras
siaip jauciasi gerai, bet kai jau pradedi po tas istaigas lankytis, pradeda visokie nerimo kirminukai kirbeti.
Labas rytas
na ką, vėl nauja savaitė, pirmadienis, spėju greit pralėks kaip ir visos kitos
Aš jau po sporto, anksti kėliausi, tai nors ir tingulys buvo aukščiausiam lygmeny, bet dabar jaučiuos puikiai
Turim progų šią savaitę, draugės eisim sveikinti, po to pusseseriukas grįžta, tai jos gimtadienį paminėsim kukliai
Vakar toks nuostabus oras, taip gražiai snigo, tai popiet išlėkėm pasivaikščioti, buvom prie jūros, daug žmonių privažiavusių, liuks
o vakare ramiai laiką leidom, balsą žiūrėjom, gaminomės valgyt naujai savaitei ir tiek žinių