As tai ankstyva siandien - is pacio ryto iki parduotuves pasivaiksciojau ir jau 10 namie buvau, skalbenke idarbinau ir sedau stalcius tvarkytis. dabar uzkaiciau greitpuodi su visokiomis mesytemis, kadangi uz lango ir saulute islindo, pagalvojus apie pavasari, tai ir saltibarsciu uzsimaniau
ir dar tuo paciu pyragelio issikepsiu
Dar vieno savaitgalio ir nera. Praktiskai namie, tiek kad po parduotuves pasimaliau, valgyt prigaminta, pyragas iskeptas, namai sutvarkyti, patinginiauta. viskas gerai . darbo savaitei pasiruosta
Labas rytelis
Vel pirmadienis, vakar toks puikus oras buvo, o nakti lyjo, paskui vel slapdribas pranesa
fui lyja.
apniūkę ir dar pirmadienis
savaitgalis ramiai. Kaip sakau šeštadienį dirbau blynų kepėja. Kepiau lietinių užsišaldymui iš trijų normų (35 lietiniai). Paskutiniam blynui nebeužteko varškės tai sutepiau su nutela... ir tada vaikai užsiprašė kad iškepčiau dabar valgymui su nutela
kitą savaitgalį žemaičių blynus kepsiu. Nesu šaldžiusi-kaži atšildyti normaliai būna? dukrai supratau nusibodo pusfabrikačiai tai prašo jau šaldytos produkcijos
o šiaip savaitgalis- namai, mama, parduotuvė, draugė buvo užėjusi pora valandų nukalbėjom. ir praėjo. gera greit praeina
Labukas
Pirmad-dirbam
Vakar i kiniecius nuvarem paest,tai realiai dar dabar nenoriu vakgyt.. Kava vos ne per prievarta isgeriau
Pirmad-dirbam
Vakar i kiniecius nuvarem paest,tai realiai dar dabar nenoriu vakgyt.. Kava vos ne per prievarta isgeriau
ką "ėdėt"
Pas mus yra tokie bufetai,kur karta susimoki ir edi
Labas rytas
ui nekoks šiandien oras, lietingas, niūrus, vėjuotas ir t.t
Pirmadienis, nauja savaitė, turim šiokių tokių planų, tai visai liuks. Ketvirtadienį Jazzu koncertas arenoje, penktadienį kirpykla, šeštadienį MB mamos gimtadienis
Šiandien jokių lyg planų, ramiai vakarą leisti žadu, nes kažkokia nepailsėjus atsikėliau, tai nieko ir nepriplanuosi, bet ir nenoriu nieko planuot
Sveikos
Ir vėl pirmadienis
nauja savaitė, nauji planai, nauji darbai, liuks
Savaitgalis visai smagus buvo.
Penktadienį po darbo užsukau į knygyną, bet nieko neišsirinkau - per daug knygų man ten pasirodė. Aš kadangi knygas šiaip perku internetu, į angliškų knygų knygynus nevaikštau, tai pasimečiau, nes norėjau visko
Paskui užsukau į labdaros parduotuvę, jie ten irgi knygom prekiauja ir gerokai pigiau. Bet, vėlgi, visko per daug pasirodė - nieko nepirkau. Tada nuėjau į piceriją. Labai įdomus vakaras buvo, nes visiškai netikėtai susipažinau su italu šefu, tiesiog pasodino prie bendro stalo mus (vakarieniavom šiaip po vieną), tai pradėjom bendraut. Prisikalbėjom, apskritai iki šiol nustebus esu, kad taip va žmonės tiesiog pabendrauja apie viską susipažinę netikėtai neplanuotai
Daug įspūdžių apturėjau. Grįžau namo ir žiūrėjau laidas
Šeštadienį tvarkiausi namus ryte, paskui ėjom papusryčiaut į vietinį bariuką. Tada atvažiavo draugė į svečius, atsigėrėm kavos, paskanavom desertų ir išėjo ji. Pažiūrėjom su vyru serialus, paskui nuvežė į pajūrį prasiblaškyt biškį
Vakar ryte važiavom maisto apsipirkt savaitei, į kelias parduotuves reikėjo dar. Paskui vyras darbavosi šiek tiek, aš tai paskaičiau, pasnaudžiau, patinginiavau
Po vakarienės serialus žiūrėjom ir baigėsi savaitgalis.
Kaip V-rinė ir sakė - gera greitai baigiasi
Šiandien turiu mokymus vest naujokams, tai dienos planai tokie
Vakare pagaminsiu vakarienę ir tada važiuosim MRT daryt man. Neramu šiek tiek, bet noriu pagaliau sužinot, kas man čia su ta koja vyksta ir grįžt į normalaus gyvenimo ritmą..
Tokios tokelės mano fronte. Gražios visoms dienos ir skanios kavos
Kazkaip greit siandien siuntinius susiradau,isvaziavau vos ne val anksciau,tai dabar turiu gera pusvalandi iki sekancio stopo.. Nervina tie siuntiniai,kur kinkretus laikas.. per juos ratais vazineji,ar va taip sedi lauki..
musu pasai balandi baigias.. Uzsiregistruot ambasadoj neimanoma..
Mb siandien skambino ,nieko nepese,bet dar ir suzinojom kad su laikinu pasu,kuris metus galioja i Turkija negalima vaziuot.. Tai lieka arba gaudyt rytais laisva vieta ar i lt lekt..Siandien sake uzmate viena vieta,bet kol uzkrove,kol duomenis suvede ir dingo,kazkas greiciau susisuko..
Almost, butinai pranešk ką pasakys Tau šiandien ir linkiu sekmės, nepergyvenk
bus viskas gerai!
Giega kaip cia su tais pasais praziopsojot ? juk i uzsieni vaziuojant, pasas turi dar galioti 6 menesius
. ir kaip tik buvot LT, butumet pasidare
Diena ramiai darbe, neskubedamos dirbom, grizus pasidariau sirdeliu troskinuka, siaip jau sirdeles buo greitpuodyje isvirtos, beliko tik darzoves sumesti, pasigaminau daugiau, nes ryt po darbo nebus kada, drauges uosvis mire, tai leksiu i sermenis, nors asmeniskai as to zmogaus ir nepazistu, bet reikia