Labas rytelis
Kaip ir sakiau - vaziuoju viena i darba, MB keliaus pas daktarus, lai pasigydo geriau
Labas rytas
Mickute, sveikatos TB
išties labai daug sergančių, kažkaip nesibaigia tie visi peršalimai ir ligos
Mano rytas ankstyvas, tingus, atrodo, kad jau koks penktadienis, nes kažkokia išvėsus ir be jėgų esu, bet nesiskundžiam, pradedam dieną pozityviai su šypsena!
Sveikos
Savaitės vidurys, valio valio
Jau laukiu savaitgalio - nors neturim jokių planų, bet norisi tiesiog pailsėti. Gana intensyvios darbinės dienos buvo, tai noriu patinginiaut, pažiūrėt filmus, tiesiog pavegetuot, kaip sakoma
mickute - sveikatos vyrui, tikiuos greit pasveiks
Ir Tu nepasigauk bacilos, daug citrinų kapok, arbatos gerk
Voque - aha, aš irgi taip sakau. Nusiteikiam pozityviai ir iškart diena geresnė bus
Nors miego trūksta kažkaip ir man
giega - pas mus irgi šilta, bet cepelininis dangus
Tai ir to pavasario dar labai nesijaučia. Bet šiaip jau šyla, žydi daug kas, tai smagu tikrai stebėt tą gamtos budimą
V-Rine - kaip Tavo darbai, kaip su ta kolegės klaida viskas baigėsi?
Aš tai neturiu ko daug pasakot.
Vakar darbe visokių reikalų, darbų, susitikimų buvo. Pasidarėm planą su kolega, sieksiu didelių tikslų per kelis ateinančius metus. Matysim, kaip viskas klostysis
Grįžus pagaminau vakarienę (dariau vištieną su ananasais ir sūriu), pažiūrėjom serialą ir psio, tiek žinių.
Šiandien planuoju lėkt iki miesto, užsirašyt pagaliau po 7,5m gyvenimo šitoj šaly į biblioteką
Paskui namie vakarienę darysiu - turbūt blynelius iš vištienos. Nu ir toliau serialą žiūrėsim, vakarosim ir tiek žinių.
Rytoj turim puikų planą šventei. Vyras mane nuveš į darbą, o aš jam grįžus namo pagaminsiu tinginių balandėlius - vienas mėgstamiausių jo patiekalų, bet retai darau, nes nu tingiu. Tai sakėm tokios bus mūsų dovanos viens kitam meilės dienos proga
Tai ta linksma gaida lekiu darbuotis. Visoms gardžios kavos ir puikios dienos
V-rine, nesmagu, kad šitaip...bet nepatarinėsiu nieko, nes nežinau nei tikslios situacijos, nei kaip kas, o ir pati minėjai, kad dažnas atvejis, kai užeina, tai tiesiog linkiu, kad kuo greičiau susitvarkytų viskas ![]()
Almost, va ir puiki šventinė dovana, kaip sakoma į širdį per skrandį
aš tai abiems mums esu nupirkusi bilietus į Humoro klubą, tai va ryt ir padovanosiu. Nėra kažkokia super proga, bet mes minim visokias šventes ir neburbam, kad nesamonė
kaip tik dar rytoj koncertas išpuolė, tai visai liuks ![]()
Beje, kaip Tu jautiesi?
Almost, va ir puiki šventinė dovana, kaip sakoma į širdį per skrandį
aš tai abiems mums esu nupirkusi bilietus į Humoro klubą, tai va ryt ir padovanosiu. Nėra kažkokia super proga, bet mes minim visokias šventes ir neburbam, kad nesamonė
kaip tik dar rytoj koncertas išpuolė, tai visai liuks
Beje, kaip Tu jautiesi?
Tai va, galvoju kaip čia nudžiugint, bet nusprendžiau tiesiog duot valgyt - nu visi gi laimingi tada būna
Gėlių sekmadienį nusipirkau tris pundus, tai sakau nesuk galvos, sekmadienį vėl nusipirksiu, bo kaip tik spės nuvyst dabartinės
Aš neblogai, ačiū
Kadangi mažai judu paskutiniu metu, tai koja gana greit gyja. Bet šiaip jaučiuos kaip tešlainis koks, labai jau pasiilgau sporto ir motorolerio
mickute - sveikatos vyrui, tikiuos greit pasveiks
Ir Tu nepasigauk bacilos, daug citrinų kapok, arbatos gerk
bet retai darau, nes nu tingiu. Tai sakėm tokios bus mūsų dovanos viens kitam meilės dienos proga
![]()
![]()
![]()
![]()
dekui visoms uz palinkejimus MB. ner baisus jau ligonis, ale temperatura vis tiek laikosi, tai iki pirmadienio biuleteni israse. O as turiu ir sloga ir ciaudau taip neblogai
bet kazkam juk reikia atsilaikyti
tinginiu balandeliai, tai del to ir tingisi juos daryti
Oras pas mus fui baisus- ryte lyg ir nieko, veliau eme snigti, taip neblogai pasnigo, per pietus su kolegemis nuvaziavom vel i kavine papietauti, tai sniegas drebe ant galvos, po pietu eme lyti. dar po darbo uzvaziavau pas drauge vistienos pasiimti, tai islipau is masinos- fe - lyja, vejas,salta. nu visai nemalonus oras, tik greiciau namo. siaip jau ruosiausi saltienos biskeli prasivirti, tai imeciau kelias kojytes, ketvirciu i greitpuodi, , spejau nupjaustytus taukus pasispirgyti, dar kazkiek vistienos uzmarinavau, kuria sekancia diena pakepsiu su obuoliais, vis pasiilgstu keptos vistytes su obuoliukais
dar biskeli turiu balkone obuoliu, siaip valgyti nelabai jau skanus, bet va kepimui ar i misraine kokia- tai puikiausiai !!
nu jo, visko buna su tomis giminemis. Pas mus gimineje irgi visokiu nesamoniu yra, bet netinka jiems, lai gyvena sau ramiai, nors buvo laikas kai va atrodo ir puske, kuri norejo bendrauti, ypac su mano brolio seimyna, lyg ir viskas gerai buvo, kol ji mano brolio nepadave i teisma
parode savo tikraji veideli. del 5 metru zemes. ir ta zeme ten prie pat upelio, jos niekam nepanaudosi. ai . senai buvo, brolis teismus laimejo. kaip jis juokesi- aciu puskei- zmogumi padare- nuo murzinu varikliu is garazo atitrauke, teko rankas nusiplauti, apsivilkti paltuka kaip baltas zmogus ir keliauti i miesta po valdiskas istaigas
jau net nesinori prisiminti. tiek to.
va susitvarkiau saltiena, dabar ramiai jau galiu ir kojas istiesti prie teliko