Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

Dukterecios mergaite maza budama i svara nei i maista labiau demesi kreipe biggrin.gif SAkykim suvalgo jogurta,nori dar,bet turi duot ir nauja sauksteli,nes tas jau nesvarus biggrin.gif PAsikeite,kai 3metuku paliko kaime su nakvyne biggrin.gif Aisku pirmas minutes ir nosi uzsikimsus vaiksciojo,kaip jai smirdejo visos karves ir kiaules,bet ir trauke tie gyvuliai,norejo nest est jiems biggrin.gif TAi antroj dienoj jau tiko ir tas pats saukstukas biggrin.gif biggrin.gif

Aciu D musiske valgo viska ir neisranki(kol kas biggrin.gif ) realiai dabar ka paduosi,ta suvalgys.Nors va siandien baltas suris nepatiko,isspjove..NA bet ji pavalgius,cia tik atlekia prie visu paragaut kitu maistu biggrin.gif

Sandien vel kazkaip blogai jauciuos..Ar kad cia vakar dirbau,ar kad zinojau,kad siandien nereiks ir galesiu gulinet..Puse nakties normaliai nemiegojau,tai nosis uzsikimsus,tai galva skauda,tai i tulika uzsimaniau(nakti as labai labai labai retai einu)..Uz tai paryciui kai dejai i aki,tai tik nesenai atsikeliau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos! penktadienis! :bigsmile:  ir nors ramus jis nusimato, bet pats faktas, kad savaitgalis iškart kitaip nuteikia :ax: 

Vakar toks greitas vakaras, po darbų reikalų turėjom, tai grįžom jau gan vėlokai ir nebebuvo jėgų kažko daryti :ax: Vakarienei kepemės paltusą, pirmą kartą keptą ragavom, tai labai patiko, šalia salotų pasigaminom, buvo liuks :) dar krepšinį truputį žiūrėjom ir toks tas vakaras. 

Atsakyti

Giega, bet temp nėra? pasisaugok, kad tikrai kokia rimtesnė bacila neprikibtų :4u: 

Atsakyti
Nei laso...Reikia iki maistines palekt,tai nusipirksiu kitu vaistu..

Savaitgali marcios gimke,svesim biggrin.gif
Atsakyti
Giega, na pvz mano kuris vaikas valgo jogurtą, aš šaukštelio su kuriuo jie valgė neimsiu.... nusiplausiu arba naują imsiu. Ir lėkštės iš kurios valgė net šeimos nariai neimsiu... vaikai lygiai taip pat...vyras gali valgyt smile.gif aš negaliu smile.gif tai vat kažkas tuo klausimu pas mus eina genetiškai smile.gif biggrin.gif biggrin.gif

Vogue net pagoglinau kas tas paltusas smile.gif pirkti tai nesu mačiusi..gal smile.gif ai,kiek pas jumi stintos kainuoja? norėčiau...pas mus tai po 6 eu atveža. Nu kažkaip brungu sakyč smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 vasario 2019 - 11:08

Ir mes kažkaip savaitgaliui pokolkas nieko neplanuojam, bet manau tikrai lėksim kažkur pasisedėti, nes senokai buvom kur išlėkę :) gal ir picos norėčiau, o gal šiaip kažko neįprasto, bus matyt :rolleyes: šventė pas mus mieste savaitgalį, visas miestas stintomis kvepės, bet orą tai visiškai nekokį žada, nežinau ar eisim :ax:​ 

Kadangi vyras šiandien su komanda vakaroja, tai aš nusprendžiau po darbo eit į piceriją vakarienės  :D  :D Kaip tik pakeliui namo bus, pavalgius pasigausiu autobusą ir tiesiai į namus. Jau dabar jaučiu tą picos skonį  :D 

deja mano mociute ne pereinamas prizas ir pensijos negaunu  :P  a nei ant maisto negaunu. cia jau visiskas  pilnas islaikymas is mmanes eina, na jei vaistu jai kazkokiu reikia, tai jau duoda pinigeliu. arba jei kazko praso kad nupirkciau butent jai- tarkim sampunas jos pasibaige, o jai maniskis netinka

MB močiutė irgi tokia pat. Ir visad kažkas jai negerai dėl maisto - tai to negali, tai ano. O kai visi išeina, tai pasislėpus viską suvalgo ir viską labai gali  :rolleyes:  :D  :D 

Giega, dėlmaisto valgymo tai maniškiai labai išrankūs ir nieko nepadaryt. Labai nedaugėlio pagamintą maistą valgo. Mano valgo, uošvienės mano valgo (na ji visą amžių pradirbus vyr,virėja tai tuo klausimu jos "nepaimsi" :). Baliuose tai dar kažką valgo ir kitų, bet šiaip...geriau tada koldūnai iš pakelio. nes vis kažkas kliūna- tai šakutė sena, tai stiklinė nedaplauta ..tai dujinė nedavalyta....na vistiek ras prie ko prikibt v.ž. vargas vargelis ir tiek.

Aš irgi labai išranki, bet čia jau man vos ne kaip iš juoko skamba. Dalinai suprantu - nežavi ir manęs šakutės, indai seni. Nu bet jau koldūnai iš pakelio - gi nematė, kas, kaip ir kur gamino  :D Ar nematai ir širdies neskauda? Arba va nusiveža savo maisto, bet vis tiek gi valgo išvirtus ant nedavalytos dujinės ar su sena šakute  :rolleyes: 

Labas rytas  :) 

Neturiu nieko įdomaus papasakot. Darbo nemažai šiandien turėsiu, tikiuos greit diena praeis.

Vakar grįžau namo, pasidarėm valgyt - gaminau paella su vištiena, krevetėm ir šonine. Pati varškės su rūkyta lašiša užsimaniau, tai tos pakapojau. Pažiūrėjom serialą ir ėjom miegot  :) 

Tokios tokelės, lekiu baigt kavos ir dirbt. Gražios visoms dienos, puikaus savaitgalio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti
NA priklauso kas buvo valgyta is tos lekstes ar su tuo saukstu biggrin.gif Pvz MB valgo su keciupais,o as ju nevalgau,tai irgi neimsiu jo lekstes..TAs pats su MB,jei as kokios grietines isidesiu-jis neims mano lekstes biggrin.gif Bet siaip as irgi greiciau nauja lekste pasiimsiu,nors ir nesibritkinu is kito valgyt..Indaplove plauna,tai jokio skirtumo 1 daugiau ar maziau biggrin.gif
Atsakyti
nu yra kaip yra. Aš tuos indus tik kaip pavyzdį pasakiau. Neduoda jam kokių nešvarių juk smile.gif bet stiklinę pvz kai nuvažiuojam pas babą ir nori gerti visada prieš naudodami persiplaus, nors buvo švari išplauta ir stovėjo sekcijoj. Na mane irgi nervina, būt paprasčiau jei būt kitaip, bet tai ką padaryt dabar...

pusė aukšto aukščiau teta mano gyvena, tai sūnus nuolat pas ją užbėga, na faktiškai kasdien (mieliau ten nei pas uošvienę tampačiam kieme). Sako na pagaminčiau jam valgyt...na nieko nevalgo jos gaminto. Nors ir tvarkinga moteris ir miestas juk ne kaimas... Tai viena išeitis- duoda pinigų picai užsisakyt (picerija mums šalia faktiškai) ..tai tik taip tegali pamaitint smile.gif

Giega aš tik kaip pavyzdį daviau. Valgom tą patį patiekalą, bet aš ir vaikai iš kito šeimos nario tikrai neimsim indų (na sakykim anksčiau pavalgė 3 minutėm lygiai tą patį patiekalą) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 vasario 2019 - 11:20

Sandien vel kazkaip blogai jauciuos..Ar kad cia vakar dirbau,ar kad zinojau,kad siandien nereiks ir galesiu gulinet..Puse nakties normaliai nemiegojau,tai nosis uzsikimsus,tai galva skauda,tai i tulika uzsimaniau(nakti as labai labai labai retai einu)..Uz tai paryciui kai dejai i aki,tai tik nesenai atsikeliau

Mūsų pusėj gripai labai siautėja, visi aplink pašelę, snarglinasi, kosčioja. Saugok save  :4u: 

Giega, na pvz mano kuris vaikas valgo jogurtą, aš šaukštelio su kuriuo jie valgė neimsiu.... nusiplausiu arba naują imsiu. Ir lėkštės iš kurios valgė net šeimos nariai neimsiu... vaikai lygiai taip pat...vyras gali valgyt. aš negaliu. tai vat kažkas tuo klausimu pas mus eina genetiškai

Kito ir aš neimsiu, indų namie pakankamai yra  :) Prasiplaut ir problemos kaip nebūta. Nežinau, kodėl žmonės sugalvoja imt nešvarias kažkieno jau pavalgytas lėkštes ir įrankius - gi kriauklė virtuvėj tam ir skirta, kad prasiplaut būtų galima  :D 

nu yra kaip yra. Aš tuos indus tik kaip pavyzdį pasakiau. Neduoda jam kokių nešvarių juk. bet stiklinę pvz kai nuvažiuojam pas babą ir nori gerti visada prieš naudodami persiplaus, nors buvo švari išplauta ir stovėjo sekcijoj. Na mane irgi nervina, būt paprasčiau jei būt kitaip, bet tai ką padaryt dabar...

pusė aukšto aukščiau teta mano gyvena, tai sūnus nuolat pas ją užbėga, na faktiškai kasdien (mieliau ten nei pas uošvienę tampačiam kieme). Sako na pagaminčiau jam valgyt...na nieko nevalgo jos gaminto. Nors ir tvarkinga moteris ir miestas juk ne kaimas... Tai viena išeitis- duoda pinigų picai užsisakyt (picerija mums šalia faktiškai) ..tai tik taip tegali pamaitint

Man tai tiesiog įdomus tas požiūris vaikų ir tiek. Nes įdomu, va šiaip močiutės blynų kokių nevalgo, bet koldūnus išvirtus ant tos pačios viryklės tuose pačiuose puoduose ir paduotus su ta pačia šakute tai valgo pasičepsėdami  :rolleyes:  :D 

O va čia jau man išlepinimas atrodo, teta smagiai sau palepino ir turi dabar. Aš irgi mieliau valgyčiau picą nubėgus nusipirkt, nei kad ten kokį kepsnį pagamintą. Kad ir kaip skanu ar higieniška bebūtų  :D  :D Gal todėl mieliau pas tetą ir bėga, jei pinigų picai duoda, o močiutė ne  :D  :D​ 

Atsakyti
I soda suvezdavom nebereikalingus indus..TAi sakykim stikliniu sode kokia 20,bet visos skirtingu rusiu..Lekstes,sakutes taip pat..TAi jei koks baliukas budavo,pasidengi ta stala visokiais skirtingais indais,atrodydavo pobaisiai biggrin.gif Bet kazkaip visiems tas pats budavo-indai tai svarus,nesuduze,nesuskile..O va turejom viena draugeli,kuris irgi paziures sakute,stikline,pasivalys servetele biggrin.gif biggrin.gif VAidindavo pedanta biggrin.gif O valgo ir visada VISADA apsidrebia biggrin.gif biggrin.gif

As nesu brikti..Buvus sveciuose,kur toks bardakas,kad net sunku apsakyt,kur vienoj spintelej -puodas,sakute,duonos kepalas,kitoj dar 3 sakutes,lekste ir bliudas..Ne del pasidejimo stokos,del netvarkos..Bet kazkaip nieko,ir valgiau is tu leksciu,ir maistas visai skanus buvo biggrin.gif Bet yra atveju,kai net arbatos negeriau..Atnese tokiam siaubingam suskilusiam uzjuodusiam puodely blink.gif Panasiai kaip Egipte pas babuinus-ten stikliuke atnese arbata,bet stikliukas jau net nepermatomas nuo pirstu biggrin.gif Irgi negeriau,nors mb ir savo ir mano isgere ir nieko biggrin.gif
Atsakyti

Stintos pas mus 5-7, bent tiek buvo praeitą savaitę. 5 mažos, o 7 jau gan didelės, bet spėju šį savaitgalį kainos užkeltos bus :) Tarkim šventėje kažkur 5vnt stintų kainuoja 5eu, tai va prašom atvažiuoti paskanauti :D kosmosas kažkoks :hmm: 

Atsakyti
Nu bet tikrai kosmosas uz 5 stintas 5 eu moket blink.gif Bet mugese visada kainos uzkeltos buna..

As pas drauge i svecius nulekiau,pasikavinom,paskui i maistine nuvarem..Nuveziau ja i tokia pusbaze,kur tik su kortelem ieit galima biggrin.gif 200sv paliko biggrin.gif biggrin.gif Ir dziauges ir pyko biggrin.gif Dziauges,nes kainos ten tikrai geros,pyko,nes turi pirkt didelem pakuotem ir daug pinigu isleido biggrin.gif
As irgi nekenciu tos pardes,bet vaziuoju kas sav ar dvi biggrin.gif
Atsakyti