Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

VA ir as skaiciau,kad labai sausina plaukus ir nerekomenduojama kasdien plaut,tai ir stengiuos kas antra diena plaut..Bet tas sausas sampunas gerio irgi neprideda biggrin.gif Bet pavasari pratemsiu,vasara tai dazniausiai plaunu kasdien..Nes irgi negaliu eit baisiais plaukais..Na nebet susirisu arba kepure ant galvos mirksiukas.gif
Atsakyti

Vat niekad nebandzio to sauso sampuno, sakau reiktu isigyti, nu buna kartais kai tingisi labai, praverstu, bet kai  ne taip daznai plaunu galva, tai ir vel pamirstu 

Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti

Labas rytas! :) kažkaip sunkiai vakar sekėsi užmigti, ko tik nedariau, ko tik neskaičiavau :D paveikia kartais ta pilnatis nori ar nenori. bet va jau ir mažojo savaitgalio sulaukėm, smagu visai, galbūt sugalvosim kažką, o galbūt ir nieko, bus matyt :) 

Vakar turėjom šeimoje progą, tai ekspromtu susitikimom visi, pasišampaninom, pasibuvom ir kažkaip vakare nieko nebenuveikėm - ilsėjomės tiesiog :ax: 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Dėl kasdienio plaukų plovimo, tai aš iš tiesų nebeįsivaizduoju kitaip. Turiu jau labai sirgt arba nu neapsakomai tingėt, kad neišsiplaučiau galvos kiekvieną rytą  :unsure: Man ne tiek vaizdas, nes aišku nesusiriebaluoja baisiai tie plaukai per dieną, kiek moralinis pats jausmas, kad nešvarūs man jie. Tai nemėgstu labai taip jaustis, todėl plaukus kasdien plaunu  :rolleyes: Naudojant atitinkamai priemones tikrai niekas nesausina man tų plaukų. Labiausiai buvo nusausėję, kai balinau be saiko, bet ir tada naudojant kondicionierius, kaukes, aliejus to sausumo nesimatė  :) 

Šiandien po darbo su kolegom lekiu į įmonės organizuojama protmūšį - pas mus čia pub quiz vadinasi  :) Šis mėnuo įmonėj mūsų yra susijęs su ekologija, perdirbimais, mažesniu vartojimu ir t.t., tai organizuoja ta tema protmūšį. Įdomu bus sudalyvaut  :) 

Šiaip diena darbe nusimato, tikiuosi, lengva, nes jau vakar kas čia dėjosi, tai eina švilpt. Pilnatis tikrai žmones kai kuriuos stipriai veikia  :blink:  :D  :D 

Ta proga einu skanaut kavos ir linkiu visoms gražios dienos  :4u: 

Atsakyti
Sveikos gyvos.
vakar nebeužsukau nes buvo labai sunki diena. Tiesiog tragedija ne diena...
Darbe laukiau kolegės iš kito rajono ten dėl darbų kai kurių apsimokymo. Tai pavargau siaubingai, visą dieną žiūrėjom, knisimės o kai dar supratau kas manęs laukia ..tai aplamai tenorėjosi sėdėt ir verkti... aišk šiandien jau taip baisiai nebeatrodo bet vistiek....
pervargusi po darbo lėkiau į namus, atvažiavo ten draugės sesė- kitą savaitgalį švęsim jubiliejų tai kuria filmuką, reikėjo sudalyvauti, pasisakyti ir t.t. oi ne scenos aš žmogus tai man tas kalbėjimas į kamerą vėl stresas....
po šito ėjom pas uošvius- grįžo MB brolis iš Gvatemalos su lauktuvėmis įspūdžiais ir filmuota medžiaga. Išėjau nesulaukusi pabaigos su prišikta dūšia na kaip iš uošvių nieko naujo... namuose blioviau blioviau bloviau (pervargimas darė savo+ iš pykčio bei nuoskaudų).
Naktį užmigt negaliu... ėjau gert valerijankės. Išgėriau anos- pradėjo katinas lipt ant galvos. O juokas ima neklauskit.... biggrin.gif biggrin.gif bloga, juokas ima, katinas lenda į burną beveik, vyras pyksta ko čia žvengi 1 val nakties....
šiaip ne taip užmigau.
naktį miegu ir sapnuoju kad galvą skauda. Nubundu po 4 - na tikrai siaubingai skauda.... taip ir nebeužmigau.
Dabar prigėriau bile kokių vaistų, bet vistiek skauda...
dar akys ištinę nuo verkimo, nosis nutrinta nuo nosinių.
Ėjau tvarkytis antakių....bet vaizdas nepagerėjo biggrin.gif biggrin.gif

tai va. kaip man sunku gyventi smile.gif
Atsakyti

V-rine, oi nesmagu, kad šitaip...žiūrėk kaipnors pasisemk pozityvo, šviesių minčių, pasilepink šiandien vakare ir kažkaip vistiek viskas bus gerai, turi būti :4u: 

Atsakyti

manes tai pilnatis neveikia, dar vakare telika lovoje paziurejau ir  visia normaliai uzmigau.

V-rine- nu tikrai turejo buti vaizdelis, kai tu su katinu nakti valerijanke kali  :D  cia kad tau lengviau butu :4u:  kazkaip aplinkui  daug blogu pas tave emociju 

SIandien grizinejau namo, galvojau- nu nieko negaminsiu valgyt,  bet  einu pasivaikscioti iki parduotuves,  taip uzsisvajojau kebaba nusipirkti, nes MB pas drauge isejes, tai kol gris, pas ja juk pavalgys. aha. atejau i parde, o ten  brokoliai papigiai  :bigsmile:  nu tai 3  is karto pasiemiau, aisku jau   uzsimaniau as tu brokoliu, tai pasikepiau kiausinienes su brokoliais ir  pelesiniu suriu, taip skaniai prisveiciau. nu dar  j. serbentu turejau is kameros issiemus, tai  pasidariau zele su  serbentais ir konserv.kriausemis  :ax:  ir dar MB vakarienei kiausiniu pafarsiravau . cia vadinasi nieko nedariau  :lol: 

Atsakyti
Mickute pas nane negatyvas tik iš vieno taško t.y. mb pusės . Uošviai ir pusmartė tiesiog ...na tiesiog.... nu čia tik nusikeikt o dauguau nieko negaliu pasakyt. .....
O daugiau viskas puikiai. O kad galvą skauda - na čia mano bėda. Dirbu sėdimą darbą tai sprandas vargsta...ir nuo jo galva.
Prikepiau picos blėką.
Nuaitepiau plaukus dažais.
O tesvajoju apie lovą....ir nieko neskauda ☺☺

O tai kaip su tuo kebabu baigės ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 vasario 2019 - 19:45
LAbukas

O kaip uosviai su pusmarcia sutaria?
As jau savo atverkiau...Budavo,kad isvesdavo uosviene is kantrybes..Nors ir atsikirsdavau,bet vis tiek daugmaz mandagiai arba nutyledavau..Kol ziuriu,nieko gero nebus is tu mano nutylejimu biggrin.gif TAi ir reziau tokiu pat tonu kaip ir ji..Dabar ji stengias prie manes taikytis,o ne as prie jos biggrin.gif
Bet kad ta pasiekt,praejo tikrai nemazai laiko..
O siaip 4u.gif I sveikata,i nervus,i katinuko valeriona biggrin.gif

O as Mickutes papratimu pirma i parde,paskui iskart i virtuve biggrin.gif Saldytuve tik atsilusi vistiena ir daugiau nieko biggrin.gif TAi greit sumaliau.kazkur uzkisau rozetes perjungikli,nes mesmale mano lietuviska,netinka i rozete,Tai atjungiau emigtanta,tas irgi lietuviskas biggrin.gif
Priviriau puoda sv kopustu sriubos su galkutem,is likusio farso-kotletu,is likusio kopusto-salotu biggrin.gif As jau soti ri laiminga,tuoj MB turi grizt..
Atsakyti

O tesvajoju apie lovą....ir nieko neskauda ☺☺

O tai kaip su tuo kebabu baigės ☺

tai griuk ir pailsek sau ramiai. o kebabo ir  nepirkau, tik eidama link namu prisiminiau, bet jau labiau  brokoliu norejau  :D 

Atsakyti

Labas vakaras mergaites :) pradingele pasirodo :) Zinokit ateinu, bet nezinau ar grysiu pokalbiams ar tik pasirodau kad gyva. Kasdien tiek visko norisi padaryti, paskaityti, paveikti o kur dar darbas, vaikas, namu ruosa, tai kompo isvis neisijungiu. Skaityti irgi nieko neskaičius tai tikiuosi visos gyvos, sveikos, laimingos ir laukiat pavasario :) 

Naujienu pas mane kaip ir jokių. Vaikas sveikas, laksto po namus (dabar miega) daro betvarkę ištisai, nespėju paskui lakstyt ir daiktus rankiot, nes neša viska iš virtuves i svetaine, miegamajam is stalciu istraukia apatinius, kojines ir pan. Zodziu namie totalus bardakas :D na nieko, teks sita etapa iskenteti :) Fotokartais i fb ikeliu, arba instagrama, tai kas sekat mane - matot :) 

Balandi skrendam i Sicilija savaitelei. su mumis ten bus draugu pora is Vokietijos, tai jie turi pusmeciu vyresni berniuka, bus smagu manau ir mums ir vaikams :) 

Darbas gerai, viskas tas pats,nieks nesikeicia, Realiai net nezinau ka papasakoti jums :D 

Atsakyti