Vat niekad nebandzio to sauso sampuno, sakau reiktu isigyti, nu buna kartais kai tingisi labai, praverstu, bet kai ne taip daznai plaunu galva, tai ir vel pamirstu
Labas rytelis
Labas rytas!
kažkaip sunkiai vakar sekėsi užmigti, ko tik nedariau, ko tik neskaičiavau
paveikia kartais ta pilnatis nori ar nenori. bet va jau ir mažojo savaitgalio sulaukėm, smagu visai, galbūt sugalvosim kažką, o galbūt ir nieko, bus matyt
Vakar turėjom šeimoje progą, tai ekspromtu susitikimom visi, pasišampaninom, pasibuvom ir kažkaip vakare nieko nebenuveikėm - ilsėjomės tiesiog
Sveikos
Dėl kasdienio plaukų plovimo, tai aš iš tiesų nebeįsivaizduoju kitaip. Turiu jau labai sirgt arba nu neapsakomai tingėt, kad neišsiplaučiau galvos kiekvieną rytą
Man ne tiek vaizdas, nes aišku nesusiriebaluoja baisiai tie plaukai per dieną, kiek moralinis pats jausmas, kad nešvarūs man jie. Tai nemėgstu labai taip jaustis, todėl plaukus kasdien plaunu
Naudojant atitinkamai priemones tikrai niekas nesausina man tų plaukų. Labiausiai buvo nusausėję, kai balinau be saiko, bet ir tada naudojant kondicionierius, kaukes, aliejus to sausumo nesimatė
Šiandien po darbo su kolegom lekiu į įmonės organizuojama protmūšį - pas mus čia pub quiz vadinasi
Šis mėnuo įmonėj mūsų yra susijęs su ekologija, perdirbimais, mažesniu vartojimu ir t.t., tai organizuoja ta tema protmūšį. Įdomu bus sudalyvaut
Šiaip diena darbe nusimato, tikiuosi, lengva, nes jau vakar kas čia dėjosi, tai eina švilpt. Pilnatis tikrai žmones kai kuriuos stipriai veikia
Ta proga einu skanaut kavos ir linkiu visoms gražios dienos
vakar nebeužsukau nes buvo labai sunki diena. Tiesiog tragedija ne diena...
Darbe laukiau kolegės iš kito rajono ten dėl darbų kai kurių apsimokymo. Tai pavargau siaubingai, visą dieną žiūrėjom, knisimės o kai dar supratau kas manęs laukia ..tai aplamai tenorėjosi sėdėt ir verkti... aišk šiandien jau taip baisiai nebeatrodo bet vistiek....
pervargusi po darbo lėkiau į namus, atvažiavo ten draugės sesė- kitą savaitgalį švęsim jubiliejų tai kuria filmuką, reikėjo sudalyvauti, pasisakyti ir t.t. oi ne scenos aš žmogus tai man tas kalbėjimas į kamerą vėl stresas....
po šito ėjom pas uošvius- grįžo MB brolis iš Gvatemalos su lauktuvėmis įspūdžiais ir filmuota medžiaga. Išėjau nesulaukusi pabaigos su prišikta dūšia na kaip iš uošvių nieko naujo... namuose blioviau blioviau bloviau (pervargimas darė savo+ iš pykčio bei nuoskaudų).
Naktį užmigt negaliu... ėjau gert valerijankės. Išgėriau anos- pradėjo katinas lipt ant galvos. O juokas ima neklauskit....
šiaip ne taip užmigau.
naktį miegu ir sapnuoju kad galvą skauda. Nubundu po 4 - na tikrai siaubingai skauda.... taip ir nebeužmigau.
Dabar prigėriau bile kokių vaistų, bet vistiek skauda...
dar akys ištinę nuo verkimo, nosis nutrinta nuo nosinių.
Ėjau tvarkytis antakių....bet vaizdas nepagerėjo
tai va. kaip man sunku gyventi
V-rine, oi nesmagu, kad šitaip...žiūrėk kaipnors pasisemk pozityvo, šviesių minčių, pasilepink šiandien vakare ir kažkaip vistiek viskas bus gerai, turi būti
manes tai pilnatis neveikia, dar vakare telika lovoje paziurejau ir visia normaliai uzmigau.
V-rine- nu tikrai turejo buti vaizdelis, kai tu su katinu nakti valerijanke kali
cia kad tau lengviau butu
kazkaip aplinkui daug blogu pas tave emociju
SIandien grizinejau namo, galvojau- nu nieko negaminsiu valgyt, bet einu pasivaikscioti iki parduotuves, taip uzsisvajojau kebaba nusipirkti, nes MB pas drauge isejes, tai kol gris, pas ja juk pavalgys. aha. atejau i parde, o ten brokoliai papigiai
nu tai 3 is karto pasiemiau, aisku jau uzsimaniau as tu brokoliu, tai pasikepiau kiausinienes su brokoliais ir pelesiniu suriu, taip skaniai prisveiciau. nu dar j. serbentu turejau is kameros issiemus, tai pasidariau zele su serbentais ir konserv.kriausemis
ir dar MB vakarienei kiausiniu pafarsiravau . cia vadinasi nieko nedariau
O daugiau viskas puikiai. O kad galvą skauda - na čia mano bėda. Dirbu sėdimą darbą tai sprandas vargsta...ir nuo jo galva.
Prikepiau picos blėką.
Nuaitepiau plaukus dažais.
O tesvajoju apie lovą....ir nieko neskauda ☺☺
O tai kaip su tuo kebabu baigės ☺
O kaip uosviai su pusmarcia sutaria?
As jau savo atverkiau...Budavo,kad isvesdavo uosviene is kantrybes..Nors ir atsikirsdavau,bet vis tiek daugmaz mandagiai arba nutyledavau..Kol ziuriu,nieko gero nebus is tu mano nutylejimu
Bet kad ta pasiekt,praejo tikrai nemazai laiko..
O siaip
O as Mickutes papratimu pirma i parde,paskui iskart i virtuve
Priviriau puoda sv kopustu sriubos su galkutem,is likusio farso-kotletu,is likusio kopusto-salotu
O tesvajoju apie lovą....ir nieko neskauda ☺☺
O tai kaip su tuo kebabu baigės ☺
tai griuk ir pailsek sau ramiai. o kebabo ir nepirkau, tik eidama link namu prisiminiau, bet jau labiau brokoliu norejau
Labas vakaras mergaites
pradingele pasirodo
Zinokit ateinu, bet nezinau ar grysiu pokalbiams ar tik pasirodau kad gyva. Kasdien tiek visko norisi padaryti, paskaityti, paveikti o kur dar darbas, vaikas, namu ruosa, tai kompo isvis neisijungiu. Skaityti irgi nieko neskaičius tai tikiuosi visos gyvos, sveikos, laimingos ir laukiat pavasario
Naujienu pas mane kaip ir jokių. Vaikas sveikas, laksto po namus (dabar miega) daro betvarkę ištisai, nespėju paskui lakstyt ir daiktus rankiot, nes neša viska iš virtuves i svetaine, miegamajam is stalciu istraukia apatinius, kojines ir pan. Zodziu namie totalus bardakas
na nieko, teks sita etapa iskenteti
Fotokartais i fb ikeliu, arba instagrama, tai kas sekat mane - matot
Balandi skrendam i Sicilija savaitelei. su mumis ten bus draugu pora is Vokietijos, tai jie turi pusmeciu vyresni berniuka, bus smagu manau ir mums ir vaikams
Darbas gerai, viskas tas pats,nieks nesikeicia, Realiai net nezinau ka papasakoti jums