Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) aš su žadintuvu atsibudau, nes turiu reikalų truputį, o popiet į Kaziuką lėksim, tai va iki to laiko noriu suspėti šį bei tą pasidaryti :rolleyes: 

Atsakyti

Pas mus oras grazus, pasale, bet saulute nuo pacio ryto, kol kas namie, 11 lekiu i kirpykla. O Kaune kazkaip apie Kaziuka negirdejau, dazniausiai  buna savaite veliau. ir man  nelieka laiko i ja nueiti. Vat Uzgavenes tai ir Kaune sves siandien. Ale puikus oras !!!! turbut ir Rumsiskese  susirinks daug zmoniu !!

Atsakyti
Labukas

Mb sportuot isejo,as namus sutvarkiau mirksiukas.gif Paskui vaziuosiu pas gyd papu parodyt biggrin.gif Tada geliu nupirkt ir 17h i restorana mirksiukas.gif Drauges gimke mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos.
Aš gal net nepykstu aš daugiau diskutuoju ☺
13-TAS atlyginimas visam koletyvui nėra individualus atlygis už papildomus diidelius darbus konkrečiam asmeniui. O dar pas mus būna ne 13 atlyginimas per kalėdas o vienoda suma - nu pvz 100 eu visiems vienodai. Ar tu direktorius ar tu valytojas. Ir nesvarbu kad tu metus dirbai 2 etatų darbą - savo ir kolegės kuri išėjo į dekretą.
Va guliu. va. Reik eit lygintis baliui. Nu kaip nėra šįkart tam nuotaikos - pačiai baisu. noro jokio. Ką rengtis irgi nežinau. Nųeko nenoriu...bet hi nrisi su kelnėm. Išsiteaukiau suknią - bet žiūriu į ją ir jos nenoriu 😅😅😅😅

Atsakyti
Nesijausk vienisa..As irgi neinau ka rengtis biggrin.gif Su kelnem neisi,o suknios arba labai vakarines,arba labai paprastos arba nebetinka biggrin.gif
Atsakyti

oi mergos kaip gerai jauciuosi  :wub:  :wub:  kaip kardinaliai spalva pakeiciau  :D  :D  :D  :D  :D​   

Atsakyti

Mickute, lauksim pasirodant :bigsmile: 

Gerų baliukų šventėjoms! žiūrėkit, kad ryt galvelių neskaudėtų :rolleyes:  :D 

Mes buvom Kaziuky, oras žvarbus, sušalėm, bet nusipirkom truputį gardumų: sūrio ožkų, raugintų gėrybių, duonos ruginės :) dabar vyninamės, ilsimės, ramus vakaras :rolleyes: 

Atsakyti

idejau  FB . turetu matytis pasikeitimai  :D​ 

Atsakyti

kad spava pakeiciau kardinalaiai  tai jo , atejo kaimynka, na ta mano padruske su kuria uzaugusios nuo 3 metuku, dar viena blondine-  pirmas pasakymas buvo - micke , plaukus prisiauginai  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

Atsakyti

Labas rytelis

Uch kaip geria jauciuosi  :D  MB zvengia- sako su ryza dar nemiegojau  :lol:  puse nakties su manim, puse nakties su ryza  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Sveikos :) 

Sekmadienis - namadienis :D tvarkinėjomės, valgyt gaminomės, dabar kavinuosi ramiai, žiūrėsim filmą ar serialą :) Žadėjom lysti į miestą, bet lyti pradėjo, oras subjuro, tai būsim namisėdos šiandien, kartais reikia ir taip :rolleyes: 

Mickute, pokyčiai tai tokie ohohoooo, kardinalūs :rolleyes:  :B 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti