Labas rytas
aš su žadintuvu atsibudau, nes turiu reikalų truputį, o popiet į Kaziuką lėksim, tai va iki to laiko noriu suspėti šį bei tą pasidaryti
Pas mus oras grazus, pasale, bet saulute nuo pacio ryto, kol kas namie, 11 lekiu i kirpykla. O Kaune kazkaip apie Kaziuka negirdejau, dazniausiai buna savaite veliau. ir man nelieka laiko i ja nueiti. Vat Uzgavenes tai ir Kaune sves siandien. Ale puikus oras !!!! turbut ir Rumsiskese susirinks daug zmoniu !!
Mb sportuot isejo,as namus sutvarkiau
Aš gal net nepykstu aš daugiau diskutuoju ☺
13-TAS atlyginimas visam koletyvui nėra individualus atlygis už papildomus diidelius darbus konkrečiam asmeniui. O dar pas mus būna ne 13 atlyginimas per kalėdas o vienoda suma - nu pvz 100 eu visiems vienodai. Ar tu direktorius ar tu valytojas. Ir nesvarbu kad tu metus dirbai 2 etatų darbą - savo ir kolegės kuri išėjo į dekretą.
Va guliu. va. Reik eit lygintis baliui. Nu kaip nėra šįkart tam nuotaikos - pačiai baisu. noro jokio. Ką rengtis irgi nežinau. Nųeko nenoriu...bet hi nrisi su kelnėm. Išsiteaukiau suknią - bet žiūriu į ją ir jos nenoriu 😅😅😅😅
oi mergos kaip gerai jauciuosi
kaip kardinaliai spalva pakeiciau
Mickute, lauksim pasirodant
Gerų baliukų šventėjoms! žiūrėkit, kad ryt galvelių neskaudėtų
Mes buvom Kaziuky, oras žvarbus, sušalėm, bet nusipirkom truputį gardumų: sūrio ožkų, raugintų gėrybių, duonos ruginės
dabar vyninamės, ilsimės, ramus vakaras
idejau FB . turetu matytis pasikeitimai
kad spava pakeiciau kardinalaiai tai jo , atejo kaimynka, na ta mano padruske su kuria uzaugusios nuo 3 metuku, dar viena blondine- pirmas pasakymas buvo - micke , plaukus prisiauginai
Labas rytelis
Uch kaip geria jauciuosi
MB zvengia- sako su ryza dar nemiegojau
puse nakties su manim, puse nakties su ryza
Sveikos
Sekmadienis - namadienis
tvarkinėjomės, valgyt gaminomės, dabar kavinuosi ramiai, žiūrėsim filmą ar serialą
Žadėjom lysti į miestą, bet lyti pradėjo, oras subjuro, tai būsim namisėdos šiandien, kartais reikia ir taip
Mickute, pokyčiai tai tokie ohohoooo, kardinalūs
Labas rytelis