Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) oi koks lietingas ir niūrus pirmadienis, bet visą savaitę lyg panašų orą praneša, tai nieko naujo kaip sakant, saulėtų dienų palaukti teks :rolleyes: 

Vakar ramiai vakarojom, žiūrėjom naują projektą, po to truputį balsavimus, tai kitokių rezultatų ir nesitikėjom, net 75% už mūsų merą - liuks :) 

Šiandien viskas įprastai, tik vakarop lekiu veido procedūros darytis, pasitarsim su kosmetologe ko reikia mano odai, kažką gal rekomenduos :ax: 

Atsakyti
Labukas

Apsiniauke ir pas mus.. Uraganas pro sali ejo,tai Londone vejas nemazas..

Siandiem mb siuntinys is mano depo ateina,tai reiks bandyt pasiimt us karto biggrin.gif Buna,kad as pirmiau isvaziuoju,nei jie susikrauna,tai ziuresim.
Atsakyti

Jau po darbu, lekiu blynu kepti, ryt visi i darba  kazka susitarem atsinesti., tai kad dabar tingiu, netingiu, pirmyn prie keptuves

Atsakyti
TAi kiba visos blynus rytdienai kepa,kad visa diena nei vienos biggrin.gif
As tai nieko nekepsiu rolleyes.gif Blynu diena pas mus beveik kiekviena savaitgali buna biggrin.gif
PAvalgiau sriubos,yra dar vistos,bet labai noriu salotu su krevetem ax.gif GAl istraukt...Jos greit atsyla..Kol MB gris is darbo,jau ir gatavos bus mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš taip pat jau namuose, arbatinuosi :) norėjau kavos, bet užteks ir arbatos, tiek visokių skanių turim, tai reikia gert :rolleyes: 

Kaifas po veido procedūros, atrodo, kad atjaunėjau 5 metais :D o, jei rimtai, tai šiek tiek veido valymo padarė, plius kaukės, serumai, pylingai ir pan. Sakė gera mano veido oda, bet rekomenduoja kas mėnėsį profilaktiškai apsilankyti :) 

Dėl blynų, tai rytoj vakare galbūt iškepsiu kokių proteininių ar sveikuoliškų su bananu, o gal visai jokių nekepsiu, bet senokai valgėm - norėčiau :rolleyes: 

Jau toks vėjas pas mus pakilęs, duoda per langus kaip reikiant. Ir taip drėgna, lietingas oras, fu fu fu :B 

Atsakyti
PAs mus dar puse velnio oras..Diena vienu metu taip dejo lietaus biggrin.gif Lijo kokias 5 min,bet kaip is kibiro..O kur MB dirba,sake,nei laso biggrin.gif
Atsakyti

as dar raugintu kopustu sriubos priviriau, kepeneliu prikepiau ir aisku  blynu. Siaip gal nekepciau, bet kad susitarem i darba visos nestis, reiskia reikia blynu  :P  tai su obuoliais prikepiau, dar ipyliau pasuku su kepintais obuoliais, tai   nu tikrai neblogi gavosi. tiek kad man blynai skanu kai silti, o jau ryt  nebent mikrobangeje pasildyti, jau ir ne tas skonis. nieko, darbe sueis, dar stiklaini uogienes pasiemiau  :D  smaliziausim

Atsakyti

oras pas  mus fui, lyja beveik visa diena, tai maziau, tai daugiau, nors siaip nesalta, 7 laipsniai diena buvo

Atsakyti

Labas rytelis

Na tai su blynu diena  visas !!!!!!

Atsakyti
Labukas

Su Uzgavenem 4u.gif Uk tai uzgaveniu nezino,bet siandien irgi blynu diena. taip ir vadinas-Pancake day mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :) 

Visas su blynų diena! su Užgavėnėmis :mirksiukas: žiema žiema bėk iš kiemo! nors jau ne žiema, bet ir ne pavasaris, nes tamsu, niūru, vėjuota :huh2: 

Antradienis, hmm lyg jokių planų, nieko neplanuojam, nes ką čia priplanuosi savaitės pradžioje, reikia darbą dirbti :D Tai va kažkaip ir neturiu ką pasakoti, nuobodžiai gyvensiu šią savaitę :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
aš dar irgi gyva.truputį smile.gif

šeštadienį buvo balius Nr.2- vėl su muzikantais tortais ir balinėmis sukniomis smile.gif viskas fainai smile.gif

vakar turėjom namuose progą ir svečių. Irgi fainai. dar fainiau kad baigėsi smile.gif
na dar kažkada savaitgalį reiks vienus svečius priimt ir tada ramybė smile.gif

šiandien darberisipūtom blynų ne kiek norim bet kiek kys mato ir kiek klegės prinešė (aš iš karto įspėjau kad nekepsiu),bet dalyvauti visada dalyvauju pasisedėjime smile.gif

o daugiau ką. Pavasaris ateina smile.gif nors šiandien vėjas baisulingas, bet tikim jis tik į gerą smile.gif
Atsakyti